15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to bitdefender bezpečnostní služba?

Formát HTML:

Shrnutí článku

Celkově Bitdefender poskytuje výjimečnou ochranu proti phishingu a také ochranu před širokou škálou dalších webových hrozeb. Kromě blokování více phishingových webů než většina konkurentů, Bitdefender také usnadňuje weby Whitelist a upravit nastavení ochrany webu.

BitDefender je globálním lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti a poskytuje ochranu pro PC, Mac, mobilní zařízení a inteligentní domy.

Chcete -li vypnout službu Bitdefender, otevřete softwarovou aplikaci BitDefender a přejděte do sekce ochrany. Vyberte možnost Nastavení a přepněte možnost Bitdefender Shield z karty Shield.

BitDefender ve vašem počítači je přední řešení proti malwaru proti pokročilým útokům a překonává konkurenty, pokud jde o ochranu malwaru a dopad na výkon systému.

V roce 2021 čelil Bitdefenderovi kontroverzi, když byl obviněn z sebepropagace, pokud jde o Darkside, hackerskou skupinu.

Bitdefender není ruská společnost. Je to z Rumunska, což je jeden z mnoha významných hráčů v globálním bezpečnostním softwarovém průmyslu.

Bitdefender stojí 149 $.99 za rok po dobu jednoho roku ochrany s boxem BitDefender. Po dobu 2 nebo více let jsou náklady 99 $.99 za rok.

Společnosti jako Live Intent, Inc., Finn Partners, Inc., VMware Inc a Blackfriars Group jsou někteří z uživatelů Bitdefender.

Chcete -li deaktivovat bitdefender bez odinstalace, přejděte na ochranné funkce a vypněte štít Bitdefender na kartě Advanced.

Chcete -li zabránit bitdefenderu v blokování internetu, přejděte do podokna pro prevenci hrozby online, klikněte na nastavení a spravujte výjimky přidáním webu nebo IP adresy, kterou chcete přidat k výjimkám.

Instalace bitdefenderu může způsobit mírné zpomalení výkonu počítače, ale pokud si všimnete významného zpomalení, doporučujeme se řídit kroky odstraňování problémů poskytované BitDefenderem.

Otázky a odpovědi

1. Je bitdefender dobrý nebo špatný?
BitDefender poskytuje výjimečnou ochranu proti phishingu a je vysoce hodnocen pro svou ochranu proti webovému založenému.

2. Co je to Bitdefender Service?
BitDefender je globální vůdce v oblasti kybernetické bezpečnosti a poskytuje ochranu pro různá zařízení a inteligentní domy.

3. Jak mohu vypnout službu Bitdefender?
Chcete -li vypnout bitdefender, otevřete software, přejděte do sekce ochrany, vyberte Nastavení a přepněte bitdefender Shield.

4. Co je bitdefender na mém počítači?
Bitdefender na vašem počítači je přední anti-malware, které nabízí pokročilou ochranu před útoky s minimálním dopadem na výkon systému.

5. Co je kontroverze bitdefenderu?
V roce 2021 čelil Bitdefender diskusi o svém veřejném oznámení dešifrátora, který byl obviněn z propagace vlastního zájmu o pomoc skutečným obětem.

6. Je bitdefender ruská společnost?
Bitdefender je z Rumunska, což je jeden z mnoha významných hráčů v globálním bezpečnostním softwaru.

7. Kolik stojí bitdefender ročně?
Bitdefender stojí 149 $.99 za rok po dobu jednoho roku ochrany s boxem BitDefender.

8. Kdo používá bitdefender?
Společnosti jako Live Intent, Inc., Finn Partners, Inc., VMware Inc a Blackfriars Group jsou někteří z uživatelů Bitdefender.

9. Jak deaktivuji bitdefender bez odinstalace?
Chcete -li deaktivovat bitdefender bez odinstalace, přejděte na ochranné funkce a vypněte štít Bitdefender na kartě Advanced.

10. Jak mohu zabránit bitdefenderu v blokování mého internetu?
Chcete -li zabránit bitdefenderu v blokování internetu, přejděte do podokna pro prevenci hrozeb online, klikněte na Nastavení a spravovat výjimky přidáním webu nebo IP adresy.

Co je bezpečnostní služba BitDefender?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender dobrý nebo špatný

Celkově Bitdefender poskytuje výjimečnou ochranu proti phishingu a také ochranu před širokou škálou dalších webových hrozeb. Kromě blokování více phishingových webů než většina konkurentů, Bitdefender také usnadňuje weby Whitelist a upravit nastavení ochrany webu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Bitdefender Service

Bitdefender je globální lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti

Ochrana pro počítače, Mac, mobilní zařízení a inteligentní domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout službu Bitdefender

Deaktivace antiviru a firewallu BitDefender Ochrané softwarové aplikace BitDefender na vašem zařízení.Přejděte do sekce ochrany. To je k dispozici na levém bočním panelu na obrazovce.Vyberte možnost Nastavení v okně ochrany.Přepněte možnost Bitdefender Shield z karty SHIELD.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je bitdefender na mém počítači

Přední řešení proti malwaru proti pokročilým útokům v nezávislých testech. Bitdefender překonává konkurenty z hlediska ochrany malwaru a dopadu na výkon systému. Užijte si bezkonkurenční online klid s nulovým dopadem na rychlost vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je kontroverze bitdefenderu

V roce 2021 byl Bitdefender obviněn ze sebepropagace při uvolnění a veřejném oznámení dešifrátora na úkor skutečných obětí s ohledem na Darkside, hackerskou skupinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ruská společnost

Rusko je jen jedním z mnoha významných hráčů v globálním bezpečnostním softwarovém průmyslu, s mnoha z nejpopulárnějších programů ze zemí po celém světě. Příklad zahrnují: AVG & Avast – Česká republika. Bitdefender – Rumunsko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí bitdefender ročně

Bitdefender Box

Délka produktu a termínu Cena za rok
Bitdefender Box, 1 rok 149 $.99
Bitdefender Box, 2 nebo více let 99 $.99

19. října 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo používá bitdefender

Kdo používá bitdefender

Společnost webová stránka Příjmy
Live Intent, Inc živýIntent.com 50 m-100 m
Finn Partners, Inc. Finnpartners.com 50 m-100 m
VMware Inc VMware.com >1000m
Skupina Blackfriars Blackfriarsgroup.com 1m-10m

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji bitdefender bez odinstalace

Ochranné funkce

Klikněte na ochranu na levé straně hlavního rozhraní. V podokně antiviru klikněte na Otevřít. Na kartě Advanced vypněte bitdefender štít. Po výzvě vyberte z rozbalovací nabídky, abyste ji udrželi deaktivované „trvale“ nebo „do restartování systému“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit bitdefenderu v blokování mého internetu

V podokně prevence online hrozeb klikněte na Nastavení.Klikněte na Správa výjimek.Klikněte na + přidat výjimku.Zadejte do odpovídajícího pole název webu nebo IP adresu, kterou chcete přidat na výjimky.Chcete -li odstranit výjimku webových stránek z prevence online hrozeb, klikněte na ikonu Trashcan vedle ní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bitdefender zpomaluje můj počítač

Po instalaci bezpečnostního softwaru se počítač mírně zpomalí, což je do jisté míry normální. Pokud si všimnete významného zpomalení po instalaci ochrany bitdefenderu, tento snadno sledovatelný průvodce krok za krokem pomůže urychlit váš systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ve vlastnictví Rusů

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě. Společnost byla založena v roce 2001 současným generálním ředitelem a hlavním akcionářem, Florin Talpeș.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender bezpečný v USA

Bitdefender je bezpečná aplikace proti malwaru. Ve skutečnosti je to na vrcholu seznamu antivirového softwaru. Dokonce dostal celkový hodnocení produktu AV-Comparatives roku-více než jakýkoli jiný antivirový program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bitdefender stojí za to zaplatit

BitDefender je jedním z nejvíce hodnocených poskytovatelů antivirových služeb na trhu. Neustále vrací vynikající výsledky při nezávislých laboratorních testech, není tak drahé jako jeho konkurenti a zahrnuje užitečné bezpečnostní funkce. Během našich interních testů Bitdefender vykazoval vynikající míru detekce malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender zcela zdarma

Absolutně zdarma. Vyberte jediný bezplatný antivirový software, který udržuje váš počítač v provozu čistý, rychle & bez virů, zatímco vás chrání před nejnovějšími e-hrozbami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze důvěřovat bitdefenderovi

Bitdefender je bezpečná aplikace proti malwaru. Ve skutečnosti je to na vrcholu seznamu antivirového softwaru. Dokonce dostal celkový hodnocení produktu AV-Comparatives roku-více než jakýkoli jiný antivirový program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím předplatné, pokud odinstaluji bitdefender

Pokud odinstalujete Bitdefender, neztratíte své předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dodává bitdefender deaktivace obránce Windows

Když je nainstalován BitDefender, automaticky vypne Windows Defender (pasivní režim). Není dobrý nápad mít oba běžící bok po boku, protože v podstatě budou bojovat proti sobě za kontrolu nad vaším systémem a to bude mít za následek ztrátu výkonu na vašem PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bitdefender blokuje všechno

Zjištěná hrozba. Bitdefender zablokoval hrozbu. Kromě webových stránek může BitDefender blokovat online aplikace, jako jsou hry, služby a nástroje, pokud mají přístup k škodlivému odkazu nebo IP adrese na pozadí. Na obrazovce vždy dostanete vyskakovací upozornění „hrozba detekovaná“, kdykoli Bitdefender něco blokuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je podezřelé spojení zablokované Bitdefenderem

Oznámení „Podezřelé připojení blokuje“ je spuštěno modulem online prevence hrozeb BitDefenderu, kdykoli dojde k pokusu o přístup k doméně HTTPS, která má problémy s bezpečnostním osvědčením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Způsobuje bitdefender problémy

Stejně jako u jakéhokoli populárního softwaru má Bitdefender některé problémy a některé vtípky. Problémy mohou často vycházet z toho, že nerozumí správně. Na druhou stranu je třeba vydavatel řešit vážné problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji bitdefender s Windows 10

Pro Windows 10 potřebujete antivirus, i když přichází s antivirem Microsoft Defender Antivirus. Je to proto, že tento software postrádá ochranu a reakci koncových bodů plus automatizované vyšetřování a nápravu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za bitdefender

Je Bitdefender Free Bitdefender nabízí bezplatnou základní antivirovou možnost pro Windows, MacOS a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí bitdefender po prvním roce

Bitdefender Box

Délka produktu a termínu Cena za rok
Bitdefender Box, 1 rok 149 $.99
Bitdefender Box, 2 nebo více let 99 $.99

19. října 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Microsoft Defender a Bitdefender

Jako specializovanější služba nabízí Bitdefender lepší ochranu než Microsoft Defender. Zatímco Microsoft Defender může poskytovat základní antivirovou ochranu, BitDefender poskytuje nejen antivirové, ale také ransomware a malware projekce. Bitdefender nabízí ochranu před rootkits a trojské koně.

[/WPRemark]

Previous Post
Es un árbol de dólar propiedad de Walmart?
Next Post
Kolik počítačových zločinů se děje denně?