15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi skapar en “maskulin” interiör

Mäns interiörer har ett antal specifika skillnader. Begreppet hemförbättring har sina egna egenskaper. Det är viktigt att överväga många nyanser. När allt kommer omkring bör ett ungkarlshus inte representera ett utrymme med en massa staplade saker. Du kan organisera bekväma och funktionella bostäder som kommer att glädja en man.

Snygg design av ett vardagsrum i en bachelor lägenhet

Borta är de dagar då en ungkarlsboende liknade något oförskämt och smaklöst, moderna herrlägenheter kan orsaka avund hos många ivriga designers.

Manlig inredning. Bachelor lägenhet

I huset är det viktigt att spegla personens individualitet. Det måste finnas detaljer som ger interiören originalitet. Därför bör du överväga många olika alternativ för att välja det mest lämpliga för ägarens livsstil och personlighet..

Interiör i en studiolägenhet av en man i gråtoner

Män föredrar oftast moderna studiolägenheter

Vardagsrumsinredning för en man i kalla färger

För det inre av det starkare könet är lugna, kalla toner och naturliga nyanser typiska.

Elegans som gränsar till maskulinitet

Med rätt tanke på design kan du förkroppsligar elegans i huset, vilket inte kränker eller undergräver den övergripande atmosfären av “maskulinitet”. För att göra detta, välj föremål och beläggningar som skapar ett lugnande utseende. Neutrala färger är perfekta för avkoppling efter en hård dag. Maskulinitet kommer att förkroppsligas i rätt kombination av belysning och material.

Interiör i ett herrrum i loftstil

Interiören är vanligtvis full av möbler och föremål av trä, sten, naturläder, metall och glas.

Interiör i ett modernt kök-vardagsrum i en mans lägenhet

Rummet är alltid fyllt med modern teknik och prylar som säkert kan komma överens med gamla men bekväma saker för en man.

Rätt kombination av delar

Accentdetaljer kan indikera vem som äger den. Kännetecken för herrrummet är geometriska mönster på golvet och närvaron av en fåtölj med metallelement. Om ägaren är en kreativ person rekommenderas att komplettera utrymmet med en sexkantig spegel och en originalmålning..

Väggdekor i herrrummet

Den manliga interiören kommer alltid att berätta om sin ägare, om hans preferenser och hobbyer

Enkelhet och funktionalitet

Det är möjligt att organisera en modern design baserad på en ungkarls hobby. Kombinera enkelhet och funktionalitet för alla objekt. Det bästa sättet att klassificera och åtstramning är kombinationen av svartvita nyanser..

Ovanifrån av manligt vardagsrum i mörka färger

Herrrummet är ett genomtänkt utrymme, fritt från onödiga saker.

Vinskåp med öppen dörr inuti köket

Vinskåpet passar perfekt in i atmosfären i en riktig mans “håla”

Kärlek till mysterium

Om husets ägare älskar mystik, bör han överväga alternativet att organisera en skenning av ett museum. Grunden är en neutral skala, och stilen ska spegla lyx. Detaljerna som finns måste vara unika. Väggar kan täckas med murverk, och svag belysning ger mystik.

Dämpad belysning i det inre av herrrummet

Dolda strålkastare, belysning av enskilda zoner används ofta som belysning, men det finns helt enkelt inget behov av stora ljuskronor.

Landskapet utanför fönstret som en del av inredningen

Om rummet har en stor fönsteröppning med en vacker utsikt från det, är det värt att göra det till en inredningsdetalj. Detta kommer att lägga till mer naturligt ljus och ta bort monotonin. Det kommer att finnas många olika färger i rummet varje dag..

Interiören i herrrummet i tjugonde århundradets anda

Elegant vardagsrum med naturlandskap utanför fönstret

Det perfekta alternativet är ett hav eller tropiskt landskap. Naturen kommer att balansera de tydliga linjerna i inredningen och späda ut de mörka tonerna i den manliga bostaden. Om ett grannhus observeras från fönstret kan detta också lyckas slå. Detta kommer dock att ta mer tid att tänka igenom allt till minsta detalj..

Skillnaden mellan ett manligt och kvinnligt vardagsrum

Manliga interiörer skiljer sig från kvinnliga. Skillnaderna beror på färgpalett och inredning. Form och nyanser är alltid de avgörande elementen i hemmets maskulina eller feminina princip. Ungkarlar föredrar enkla linjer som är raka och skarpa. Flickor föredrar mönster, sensuella kurvor, nåd. Men ta inte dessa skillnader för bokstavligt. Överbelasta inte lägenheten med rutor och trianglar.

Design av ett typiskt herrrum i enkel stil

Enkla raka linjer, inga rundade hörn eller släta kurvor

Det rekommenderas att komplettera den övergripande dekorationen med massiva föremål, inklusive ett stort bord av trä eller metall. Det kommer att lägga till maskulinitet..

Modernitet och klassiker

En separat scen är valet av en lämplig stil. Det finns moderna trender och alltid aktuella klassiker. Det första alternativet är lämpligt för en ungkarlshål. Sådana riktningar kan dock snabbt bli uttråkade på grund av deras enkelhet. Därför bör du lägga till lite mys i rummet så att det alltid är bekvämt att vara i det. Komplettera interiören med en elegant matta, levande växter. En soffa eller fåtölj i ett lämpligt, attraktivt sortiment hjälper till att uppdatera utseendet på rummet..

Sovrum i stil med minimalism i lägenheten för en ensam man

Modern minimalism – naturliga färger, rena linjer och frånvaro av onödig inredning

Bibliotek i studien av herrlägenheten

Den klassiska stilen är perfekt för en mans studie

Idéer för små utrymmen

När du väljer en design är det viktigt att ta hänsyn till rummets egenskaper. Om området är litet bör du välja alternativ som effektivt löser ett liknande problem:

  1. Roterbar interiörpartition. Det kan vara ett lämpligt TV -stöd eller förvandlas till en bokhylla..
  2. Utdragbar säng modell. Utrymmet i rummet förblir ledigt hela dagen. Specialkablar lyfter strukturen och fixerar den i taket.
  3. Fällbart matbord. När den inte används kan den fällas ner för att frigöra tillräckligt med utrymme.
  4. Ledigt utrymme runt fönstret. Varje mätare bör vara användbar, inklusive detta område. Kan förses med ställ och hyllor.
  5. Hörnsoffa. Den omvandlas enkelt till en säng. Därför utför den flera funktioner och du kan inte installera en ytterligare struktur.
  6. Ritning av konsolen på väggen. Om det inte finns tillräckligt med utrymme för henne kan du skapa en visuell effekt av hennes närvaro. Detta kommer att förändra rummet väsentligt..
  7. Rörlig säng. Det ser ut som en kub, som ser väldigt original ut i interiören.

Vridbar skiljevägg i det inre av en lägenhet för en man

Vridbar avdelare perfekt för studiolägenheter

Fällbar garderob för en ensam mans lägenhet

Ett hopfällbart skåp kan användas för arbetsplatsen

Bäddsoffa i det inre av en ensam mans hem

I ett litet rum är det bättre att kombinera sängen med soffan.

Herr sovrum: stilar

Interiören i herrrummet måste vara genomtänkt till minsta detalj. Det finns flera av de mest lämpliga alternativen. De återspeglas i tabellen.

Stil Beskrivning
Minimalism Anses vara lämplig för en ungkarl. Skiljer sig i korthet, återhållsamhet och minimal detalj. Det rekommenderas att dela upp utrymmet i flera olika zoner. Segmenten bör omfatta rekreation, underhållning, lagringssystem, arbetsområde. Nödvändigtvis tydliga linjer, ett minimum av dekorativa element, spektrumet är neutralt, blå, grå, bruna toner råder.
Högteknologisk Ett särdrag är tillverkningsbarhet. Det är viktigt att dosera textilier, inredning och färger korrekt. Annars blir rummet kallt och obekvämt. Rationalitet och kortfattning råder. Mer speglade, metalliska ytor. Bland efterbehandlingsmaterialen finns sten, betong, granit.
Art déco Rikedom ansluter till konst. En mängd olika texturer, former och dekorativa detaljer. Sängen är nyckelelementet. Det kan dekoreras med stenar, kristaller. Sortimentet inkluderar gyllene, silvertoner, vinröd, pastellpalett. Materialet bör endast användas utsökt och dyrt, inklusive sammet, satin och andra..
Klassisk Skiljer sig i mångsidighet. Kombinerar skönhet och lyx. Särskild uppmärksamhet ägnas åt dekorativa föremål, tillbehör. Grunden kommer att vara skönhet, rikedom och mörka maskulina toner. Det är värt att lägga till lite ljus färg för variation..

Högteknologisk herrrumsdesign

Kombinationen av korthet och rationalitet i högteknologisk stil

Modern mans sovrum interiör i stil med minimalism

Diskret sovrumsdesign i minimalistisk stil

Art Deco sovrumsdesign för en herrlägenhet

Ett art deco -sovrum för dig som älskar elegans och konst

Interiör i ett herrrum: vad man ska tänka på?

I en mans sovrum ska allt vara nära till hands. Inga onödiga detaljer som inte bär någon funktionell belastning. Du bör definitivt lägga till ett bord, en bekväm stol, en säng och några piedestaler och skåp i rummet. Mycket ljus, naturligt och konstgjort, bör ordnas.

Stor säng i herrarnas sovrum i mörka färger

Män gillar att fälla soffor för sin praktiska skull, men de väljer ofta stora sängar som inte behöver läggas ut – det här är mycket bekvämt

Möbler ska vara bekväma, helst med ortopediska egenskaper. Välj mångsidiga modeller som sparar utrymme. Komplettera allt med en garderob som gör att du kan organisera lagring av saker korrekt.

Sovrumsdesign för en ung kille

En kombination av praktiskt och komfort är absolut nödvändigt. Ett separat hobbyområde bör avsättas. Om han gillar att måla, sätts ett staffli upp. En bokhylla och en bekväm, mjuk fåtölj bredvid passar läsaren..

Ung mans sovrum inredning

En ung mans rum ska vara snyggt och bekvämt

Ljust sovrum för en ung man

Om du väljer en interiör bör du ta hänsyn till ägarens preferenser.

Bland nyanserna är det värt att stanna vid blått, beige, brunt eller grått. Ett område bör tilldelas arbetssegmentet. Där kan en ung man studera eller arbeta. Nödvändigtvis funktionellt bord, där alla nödvändiga föremål kommer att placeras bekvämt.

Sovrum för två killar

Om området tillåter bör du dela upp utrymmet i två delar med hjälp av visuella detaljer. Detta gör att du kan skapa din egen värld och individuella interiör för varje invånare i rummet. Om detta inte är möjligt bör alla valda objekt spara utrymme så mycket som möjligt. En våningssäng kommer att göra, som använder ledigt utrymme på övervåningen som normalt inte används.

Rustik sovrumsdesign för två unga människor

Tillräckligt rymligt sovrum med två sängar

Det finns många intressanta och praktiska modeller för rum där flera människor bor samtidigt..

Svart färg i interiören

Det är populärt, särskilt för design av herrutrymmen. Om du gör allt korrekt kommer det inte att finnas några spår av dysterhet och sorg. Komplettera sortimentet med naturligt trä och dämpade ytor för åtstramning, lakonism.

Design av ett strikt manligt sovrum i svarta färger

Svart färg ger rummet ett mystiskt och mystiskt utseende, ser strikt och brutalt ut, mångsidigt och kan kombineras med många nyanser

Dekorerar ett vardagsrum i svart i en mans lägenhet

Svart är först och främst praktiskt, därför är golv- och väggdekoration, möbler och svarta textilier ganska förväntade i ett mans hus.

Svart är mångsidigt, vilket gör det till en populär nyans för dekoration. Du bör inte helt täcka rummet med en liknande ton. Det måste spädas, doseras för att inte göra en ungkarls plats till ett mörkt rike. Lägg till olika nivåer av belysning, ljusa tyger och glasytor för ett luftigt utrymme.

Video om vad en herrinteriör är

Foto: 50 alternativ för en riktig manlig inredning

Metall och sten i det inre av en manlig bostad Mäns kontor i svart Affärsmans kök i mörka nyanser Vardagsrumsdesign i mörka färger för en affärsman Sovrum för en brutal man i mörk färg Fåtöljer i läder i herrrummet Dämpad belysning i herrrummet Vita textilier i ett mörkt sovrum av en man Färgglada tapeter på köket i en herrlägenhet Design av en herrlägenhet med panoramafönster Glasbardisk i köket i en herrlägenhet Ljust sovrum med mörka möbler Rymlig säng på trägolvet i sovrummet Vit soffa och svarta möbler i vardagsrummet Kombinationen av färger i herrrummet Ljust vardagsrum för en optimistisk man Korridor med en speglad garderob i en herrlägenhet Kontrasterande färger i utformningen av ett vardagsrum för en ungkarl Glas och sten i det inre av en manlig bostad Träbjälkar i det inre av herrrummet Modern lägenhetsdesign för en ungkarl Sovrum i stil med minimalism för en ungkarl Vardagsrum i industriell stil i ett ungkarlshus Sovrum i ett ungkarlsboende Registrering av en studiolägenhet för en ensamstående man Olika färger i vardagsrummets inre Röda nyanser i vardagsrummet i ett lanthus Gråtoner i vardagsrumsdesign Ljus vardagsrumsbelysning för en ungkarl Interiör i en manlig bostad i modern stil Överflödet av ljus i det inre av herrrummet Vitt vardagsrum i en ensam mans hus på landet Bruna nyanser i att dekorera ett sovrum för en man Sovrum för en ung man i modern stil Kombinationen av brunt, vitt och svart i ett lanthusrum Trätrappa i vardagsrummet i ett privat hus Glasbardisk i bastardkök Loftstil i heminredning för en man Ljusgrå soffa i en studiolägenhet Speglat tak i vardagsrummet i ett privat hus Svartvit design av vardagsrummet i ett lanthus Brun vägg i herrarnas vardagsrum Röd fåtölj i ett vitt vardagsrum Målat glas i vardagsrumsdekorationen Ljusa kuddar på soffan i vardagsrummet Svart inredning med öppen spis i ungkarlens vardagsrum Gitarr och jordklot i att dekorera en ung killes rum Fåtöljer i läder i det inre av vardagsrummet i loftstil Modulära hyllor och panoramafönster i vardagsrummet i ett privat hus Lädermöbler i vardagsrummet för en ensamstående man

Previous Post
Vardagsrumsdesign med burspråk
Next Post
ساعة كبيرة في الداخل: صور ، مناظر