15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tulle i hallen – foton och nyheter 2021

Rumsdekoration börjar med harmonin mellan nyanser, texturer och enhetens stil. Den färdiga designen läggs till grund för korrekt valda material. Arrangemanget av hallen är inget undantag. Det mest besökta rummet sammanför ofta en familj eller en nära grupp vänner. Här är varje detalj utformad för att ge den stämning som husets ägare delar med sina gäster. Huvudregeln för urval är den allmänna harmonin mellan design och textilier i allmänhet, efter att ha studerat fotona av de nya produkterna från 2021 tyll i hallen kan du göra rätt val.

1

Ursprungligen är tyll en specifik typ av tyg, genombrutet tyg, med spetsinlägg. Idag är detta namnet på en dagridå, som kännetecknas av genomskinlighet, lös vävning, hög draperi och lätthet..

Fönsterdekoration, val av färger och texturer – beror direkt på rummets yta och belysning. Först och främst är det en lösning på rummets design och den korrekta uppfattningen av rummet. Om fönstren vetter mot södra eller östra sidan och hallen är tillräckligt upplyst på dagtid, väljs saken lite tätare i konsistensen eller i mörka färger. Detta dämpar bländning. Området bör tillåta detta, i ett litet rum kommer en sådan teknik visuellt att göra det mindre.

För att utöka utrymmet är det bättre att stoppa valet om ljusflödande frågor. Om fönstret är litet kan du förstora det visuellt genom att förlänga gesimsen och hänga bredare gardiner. En populär designteknik för lågt i tak är vertikala ränder på tyll.

2

Gardiner säljs både färdiga och i rullar per meter. När du köper färdiga produkter är det viktigt att tänka på taklistens längd och takhöjden. Om skräddarsy efter beställning planeras, kommer designen först överens, texturer väljs. Sedan väljs tygtyperna enligt prover som kan kännas, bestämma transparensen. Det slutliga valet kommer överens med designern och sömmerskan, bilderna på de färdiga projekten ses, detaljerna diskuteras: infästningsmetod, ytterligare draperieelement, om krokarna kommer att användas osv..

Först efter att ha klarat alla nyanser börjar proffsen arbeta. Detta är nyckeln till ett resultat av hög kvalitet..

Typer tylltyger

Produktionen av tyger utförs i stor skala och har en mängd olika kompositioner, toner, mönster. Konsumenten väljer idag färg, typ, sömnad.

3

Till tyll används bomullstyg, slöja, organza och halvorganza, musselin och fint siden. Tyll i vardagsrummet fungerar som en oberoende del av designen, eller är bakgrunden för tjocka gardiner. Fönstret kan dekoreras med flera lager transparent tyll, som kombineras i stil och tygtyp. Syntetfibrer, som ingår i kompositionen, gör skötseln enkel och minskar kostnaden avsevärt jämfört med naturliga tyger.

I ett försök att skapa rymdens integritet är det nödvändigt att tydligt förstå rollen som fönstergardiner. Detta är bakgrunden till interiören, eller så är de utformade för att bilda en enda ensemble av alla tyger i rummet, eller kanske är de i centrum för uppmärksamheten. Foton av nya produkter 2021 kommer att visa en mängd olika stilistiska riktningar.

4

Att välja tyll enligt hallens stil

Den klassiska designen används oftast för en hall eller vardagsrum, jämfört med andra rum. Organza är lämplig för klassiker; gardiner kan dekoreras med lambrequins. Tyll i hallen ska ha ett antal draperieelement som direkt beror på rummets storlek, det vill säga ju mindre rummet är, desto mindre dekorativa ensembler bör vara.

Modern stil och minimalism utmärks av enkelheten i designelementen i vardagsrummet eller hallen. Dessa riktningar kännetecknas av frånvaron av invecklade ornament, det finns enkla linjer, lugna toner, enkla ljusa accenter är möjliga. Kraven för gardiner i ett sådant rum är också små, lugna färger väljs: vanilj, beige eller dämpade versioner av andra toner som finns i resten av textilierna. Tät draperi är möjligt, men utan krusiduller och invecklade linjer, enkelt och koncist.

5

Tyll i vardagsrummet i riktning mot högteknologiska tyger med metallisk glans, utan krusiduller i färger och mönster, passar. Enkla nyanser av det svartvita spektrumet kommer att vara lämpligt. Om en ritning tillhandahålls på tygerna i inredningen är abstraktion och geometri mer lämplig..

Foton av olika stilistiska riktningar, nya föremål 2021

Designfunktioner 2021

Enligt trenderna 2021 kan tyllen för hallen kompletteras med lockiga lambrequiner. Gardiner på öglorna är fortfarande i trend, men nu ställs krav på själva tyget och dess kvalitet. Tyget ska se dyrt och sofistikerat ut, naturliga fibrer föredras i kompositionen.

Grommets är att föredra när det är nödvändigt för att uppnå funktionalitet och lätt att öppna tyllen på gesimsen. En sådan infästning är lämplig, där det finns en utgång till balkongen och det krävs ständigt att flytta isär tyllen. Gardinerna på öglorna hänger i raka veck som lätt tar en given form. Bilden visar hur jämnt vikningarna fördelas..

6

För lyxiga utrymmen, gå efter glamorösa tyger med känsliga mönster och moderna tryck. En bra lösning skulle vara ett kameleontyg, det ändrar lätt sin nyans när man ändrar ljusets kvalitet och riktning, så du måste närma dig valet med försiktighet, med tanke på fördelarna och nackdelarna med alternativen.

Österrikiska och franska gardiner är på modet; tyger med olika densitet och sammansättning används för dem. Det säregna med denna typ av gardiner är att de med hjälp av guider stiger upp och draperar med lockiga horisontella veck. Vågen kan vara frodig och omfattande eller något märkbar, närvarande i helt sänkta gardiner eller bildas när de stiger. Nya franska gardiner 2021 visas på bilden, designen är närmare den klassiska stilen.

7

Originaliteten i texturer och former av gardiner är på modet. De kommer att se raffinerade och snygga ut om designen är gjord av en professionell. De rätta textilierna kommer att lägga pricken över i: et.

Tyll är en höjdpunkt i interiören, en ny trend 2021

Mönstret på tyllen är inte minst viktigt när man väljer. Det kan vara ett klassiskt blommönster eller ett strikt geometriskt tryck. Det sista ordet i teknik och design är fototyll. Alla högupplösta bilder kan överföras till materia. Tyll kommer att se bättre ut i kombination med vanliga ljusa tapeter och lugna toner i interiören. Perspektivet på den valda bilden kommer att utöka utrymmet i ett litet rum..

En tyll för en hall med fototryck hängs vanligtvis på hela väggen, den volymetriska bilden som uppnås med hjälp av datorgrafik skapar känslan av en riktig affisch på väggen. Närma dig seriöst valet av bilden, den måste stå emot stilen, kombineras med inredningsartiklar i färger och nyanser, inte se överflödig och smaklös ut. Tyll med en ljus bild och rika färger är lämplig för ett vardagsrum med svagt naturligt ljus och kommer att maskera små fönster.

åtta

Ny fototulle 2021

Tygvård

Det är viktigt att inte bara välja rätt tyll i vardagsrummet, utan också att inte glömma att ta hand om det..

Skötseltips:

  • Du måste ta bort tyllen och tvätta den två eller tre gånger om året, samtidigt som du behåller rekommendationerna för temperaturregimen. För en blank tvätt, tillsätt en sked vinäger till en liter vatten.
  • Skaka av tyllen innan du tvättar den, frigör den från damm, annars tar den snabbt en gråaktig nyans..
  • Om du planerar att tvätta i en automatisk maskin, är det bättre att använda ett speciellt tvättmedel för känslig tvätt med minst skummande. Det är mer korrekt att vägra att snurra.
  • Svårigheter uppstår med att stryka stora föremål. Därför är det att föredra att torka i upprätt läge och undvika veck och veck. Det är svårt att välja temperaturregim för känsliga tyger vid strykning, de är lätta att förstöra. Använd ett vertikalt ångstrykjärn när tyllen redan är upphängd och ställ in temperaturen för känsliga tyger.

Textilier och gardiner

Kom ihåg kombinationen av textilier när du väljer nyanser och mönster för gardiner. Det smakfullt inredda vardagsrummet har ekande mönster och toner i rummets tyger. Till exempel, kuddar i soffan som upprepar mönster på gardinerna eller färgen på tyll som matchar mattans färg är ett tecken på ett designmässigt förhållningssätt till det inre av rummet..

nio

Designtips:

  • Undvik täta och mörka tyger om ljuset som kommer in i fönstret uppenbarligen inte är tillräckligt.
  • För ett energiskt humör är det bättre att föredra ljusa färger, varma nyanser ger mys i hallen.

Kalla toner skapar en atmosfär av lugn och svalhet. Späd vita gardiner med accentdetaljer.

  • Tyll och gardiner kan kombineras i textur och färger med stoppade möbler.
  • En stor ritning är lämplig för en stor hall och ett litet tryck för ett litet vardagsrum. Den vertikala remsan höjer taket visuellt, den horisontella remsan kommer att utöka utrymmet.
  • Interiörens stil och tyget för tyllen måste tåla gesimsen. En pompös baguette passar in i en klassisk och lyxig inredning. I ett minimalistiskt rum är taklistarna nästan osynliga, eller fästet är dolt bakom en speciell nisch i taket.
  • Om tyllen är intressant i sig för hallen behöver gardinerna inte hängas. Och omvänt, för graciösa gardiner är det bättre att välja en lakonisk bakgrund i form av en vanlig ljus tyll. Om de ursprungligen designade gardinerna med lambrequins kompletteras med tyll med ett tydligt mönster eller kontrasterande toner, blir interiören övermättad och smaklös.

Oavsett tyllens funktioner: oavsett om det ger hallen lyx, om det fungerar som bakgrund för inredningen eller helt enkelt kompletterar designen, bör valet vara balanserat och lämpligt. Textilier ger en känsla av komfort, skapar rätt atmosfär, så det är viktigt att uppnå enhetlighet av nyanser och interiörelement.

Tulle i hallen foto nyheter 2021: 40 alternativ

Previous Post
Gör-det-själv gipsbågar i hallen: foto och detaljerade instruktioner
Next Post
التفاصيل الداخلية – عناية خاصة