15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Canapea maro în interior

Cea mai comună parte a interiorului camerei de zi este o canapea. Cu greu găsești un living fără acest detaliu. Astăzi, magazinele oferă multe modele de canapele, așa că uneori nu știi pe care să o alegi. Opțiunile alb și negru sunt populare. Cu toate acestea, cea mai comună și căutată este canapeaua maro din interiorul sufrageriei. Vă oferim să achiziționați un model similar și vă vom ajuta să îl echipați.

Canapea maro din piele pe fundalul unei uși din lemn

Maro este asociat cu lemnul și pământul, denotă fiabilitate și stabilitate

Interior de living în stil retro cu canapea maro

Mobilierul cu tapițerie maro creează un mediu confortabil pentru casă

Varietate de materiale

Înainte de a merge la magazin pentru o achiziție, trebuie să alegeți materialul potrivit, deoarece o canapea maro poate fi făcută din diferite materii prime. Am compilat o prezentare generală a celor mai potrivite țesături pentru tapițerie, precum și am analizat argumentele pro și contra.

Canapea din velur maro în sufrageria unei case private

Tapițeria din velur nu se distinge practic de catifea și este destul de plăcută la atingere

Material Particularități Demnitate dezavantaje
Catifele Țesătură de grămadă, creată prin țeserea a 5 fire: 4 pe verticală, 1 pe orizontală Oferă senzații tactile plăcute, baza velurului de înaltă calitate o constituie materiile prime naturale Nu se pretează la curățarea umedă
Turmă Pile, material nețesut, constă dintr-o bază de țesătură pe care fibrele sunt lipite Ușor de curățat, rezistent la obiecte ascuțite, durabil, elastic Înmuiat în mirosuri
Chenille Produs cu țesătură jacquard pe fire pufoase Nu se deformează, rezistent la abraziune, nu se estompează Cost ridicat, nu rezistent la umiditate, susceptibil la obiecte ascuțite (zgârieturile sunt clar vizibile)
Faux piele de căprioară Opțiune bugetară pentru țesături de tapițerie Material scăzut, elastic, durabil Comod la deformare în timpul funcționării
Blana artificiala În aparență seamănă cu pielea unui animal Impermeabil, durabil, ecologic Doar supus curățării chimice, susceptibil la influențe mecanice externe
Jacquard Țesătură fără scame, jumătate din fire artificiale, jumătate din fire naturale, obținută prin țeserea a 10 fire transversale și longitudinale Foarte durabil, are un aspect frumos și modele complicate, arată ca mătase Cost ridicat al tapițeriei
Scotchguard Țesătură de bumbac imprimată impregnată cu agenți anti-murdărie Rezistent la grăsimi, murdărie și apă, ușor de curățat Costul ridicat, impregnarea se poate dizolva în apă fierbinte
Tapiserie Țesătură 100% bumbac realizată pe un război cu ajutorul unei țesături X. Ecologic, curățat umed, are un număr mare de modele unice Aderența se formează rapid, se estompează, se scurge în timpul spălării
Piele artificiala Material neted ermetic artificial Rezistent la umiditate, ușor de curățat, nu se estompează, durabil Zgârieturi rapide, inflamabile, crăpături în timp
Piele Țesătură nețesută fără aditivi artificiali Rezistență, rezistență la uzură, prietenie cu mediul, permeabilitate la aer, aspect frumos Preț mare

Canapea maro deschis tapițată în turma lor

Tapițeria pentru turme este durabilă și durabilă

Canapea maro închis cu tapițerie din piele naturală

Tapițeria din piele naturală se potrivește perfect în interiorul clasic

Pe baza acestui tabel, puteți selecta cu ușurință materialul pentru crearea unei canapele maro. Acum el poate trece la amenajarea acestuia.

Cu ce ​​să combini

Pe lângă faptul că alegem țesătura pentru tapițerie, este necesar să selectăm elementele din living care sunt în armonie cu canapeaua maro. Deoarece pornim de la această parte centrală a spațiilor, atunci proiectarea zonelor rămase va fi selectată în conformitate cu mobilierul..

Fotolii maro deschis în sufragerie cu o canapea maro închis

Pentru o canapea maro închis, puteți ridica scaune cu tapițerie maro deschis

Interiorul camerei de zi la țară cu canapea maro

Combinație carismatică a unei canapele maro cu o tapițerie aproape albă a unei măsuțe de cafea „moi”

Podea

Podeaua pe care este amplasată canapeaua poate fi din orice material. De obicei, dacă tapițeria este din piele, pardoseala este din dale. Poate fi marmură sau ceramică. Alegeți în funcție de propriile preferințe și bugetul disponibil.

Canapea maro cu tapițerie din piele pe covorul din sufragerie

O canapea maro închis pe un covor maro deschis – o atmosferă neutră caldă, ușor diluată cu accente reci sub formă de perne albastre

Interior camera de zi cu canapea maro pe pardoseală gri deschis

Dacă vă place o podea ușoară, o canapea maro va arăta elegant aici.

Dacă tapițeria este din țesătură, este mai bine să acoperiți podeaua cu un covor sau lemn..

Canapea maro pe parchet laminat

O combinație reușită de mai multe culori într-o singură cameră de zi

Pe o notă! Podeaua ar trebui să fie cu câteva nuanțe mai deschise sau mai întunecate decât canapeaua.

Covor pestriț cu model geometric alb-negru

Canapea maro deschis pe un covor colorat

Nu uita de culoare. Mobilierul nu trebuie să se amestece cu pardoselile maro, așa că învață să te joci cu nuanțe.

Tavan

În mod ciudat, tavanul joacă, de asemenea, un rol important. Este de dorit ca acesta să fie în mod tradițional alb. Dacă această opțiune nu vă place, alegeți o culoare diferită, atâta timp cât este ușoară și rece. Această schemă de culori vă va declanșa mobilierul și vă va accentua locul binemeritat..

Două canapele maro într-o cameră cu tavan alb

Nuanțele de maro arată întotdeauna minunat în combinație cu un tavan alb.

Grinzi de lemn pe tavanul sufrageriei cu canapea maro

Toate nuanțele de maro sunt combinate armonios cu elemente din lemn, inclusiv grinzi decorative de pe tavan

Iluminatul sufrageriei cu canapele maro

Canapele maro într-un interior în stil clasic de living

Alegând o nuanță întunecată sau caldă pentru tavan, veți murdări imaginea, veți face camera vizual mai mică, iar canapeaua nu va ieși în evidență în mod corespunzător..

Ca finisaj, o opțiune excelentă ar fi folia din PVC (tavan întins) în combinație cu gips-carton, tapet simplu sau vopsea.

Pereți

O canapea maro în interior ar trebui să iasă în evidență. Prin urmare, nu trebuie lăsat să se amestece cu suprafețele înconjurătoare. În consecință, pereții trebuie, de asemenea, să fie diferiți în mai multe tonuri sau să aleagă o nuanță complet contrastantă..

Canapea din piele sintetic maro pe pereții gri deschis ai sufrageriei

Nu este dificil să alegeți combinații, deoarece tonurile maro închis și deschis arată favorabil pe un fundal de nuanțe pastelate și strălucitoare.

Canapea maro cu tapițerie din țesătură într-un living cu pereți bej

Un mediu moale și calm creat de combinația reușită a unei canapele maro cu pereți bej

Se potrivește bine cu albastru maro, gri, alb, roșu. Vor crea un fundal frumos și vor contrasta cu mobilierul, făcându-l să iasă în evidență. Cu toate acestea, nu uitați că culoarea canapelei are o importanță deosebită. Când combinați culorile, nu uitați că acestea nu trebuie să se suprapună peste elementul principal..

Textile

Materialele textile au o importanță deosebită în amenajarea canapelei. Dacă decideți să-l utilizați pentru a crea un interior, faceți-l cu bun gust. Mai întâi trebuie să ridici perne. Există mai multe puncte importante de luat în considerare aici. Culoarea pernelor ar trebui să se potrivească corect cu baza. Este de dorit ca acestea să nu fie strălucitoare și în armonie cu culoarea maro..

Perne luminoase pe o canapea maro într-un living luminos

Accent pe luminozitate. Maro arată interesant în combinație cu nuanțe luminoase, de exemplu, cu perne de canapea verde deschis, turcoaz și roz

Perne cu flori pe o canapea maro

Adăugați lămpi cu abajururi interesante sau flori proaspete în cameră și veți vedea cum se va transforma camera dvs. de zi

Al doilea punct este cantitatea. O supraabundență de perne este o greșeală obișnuită. Amintiți-vă că totul ar trebui să fie moderat. Așezați pernele astfel încât să nu se suprapună peste frumusețea canapelei.

Combinație între o canapea maro și fotolii galbene

Galben și maro, ambele culori se completează cu succes, creând confort și ușurință

Pentru ce stiluri este potrivit

Canapeaua maro se va potrivi cu multe stiluri moderne. În primul rând, el este un exemplu al stilului clasic. Aici se va încadra într-o atmosferă calmă și laconică. Pentru această direcție, sunt potrivite tapițeria din piele sau țesăturile fără scame și strălucire..

Nuanțe de maro într-un living clasic în maro

Nuanțele maro sunt perfecte atunci când vrei să subliniezi stilul clasic al sufrageriei.

Masă din lemn în fața canapelei maro

Canapeaua cu tapițerie maro este ideală pentru stil retro sau ecologic

Un astfel de element se va potrivi perfect în Provence, mai ales dacă are un aspect oarecum îmbătrânit și uzat. În acest caz, este mai bine să selectați modele ușoare și delicate care să sublinieze confortul și căldura camerei de zi..

Design de canapea în stil industrial pentru interioare retro

Canapea inspirată de mansardă, stilizată ca o vagon de marfă de epocă

O canapea maro închis este perfectă pentru un stil scandinav. Combinat cu un covor alb clar, pardoseală laminată închisă și un șemineu, va crea o atmosferă rece nordică..

Modelele întunecate acceptă, de asemenea, minimalismul. Nu uitați că, în acest caz, pardoseala trebuie aleasă cu câteva nuanțe mai deschise. Plăcile ceramice albe sunt potrivite pentru minimalism..

Interior luminos de living în stil minimalist, cu canapea maro

În minimalism, o canapea maro va adăuga lux

După cum puteți vedea, o canapea maro este potrivită pentru a crea multe imagini, în același timp, ea poate prelua roluri diferite, în funcție de variația tapițeriei și a nuanței..

Covor cu dungi în fața canapelei maro

Interior maro și albastru în stil nautic

Canapea maro deschis în sufragerie în stil marocan

În stil marocan, canapeaua maro va fi decorată cu perne colorate.

Video: 24 de nuanțe de maro

Foto: canapele maro în interior

Canapea retro cu tapițerie maro Camera de zi a unei case de țară cu mobilier tapițat maro Scaune cu tapițerie pestriță și canapele maro deschis Perne ușoare pe o canapea maro Interior camera de zi în stil industrial Fotolii cu tapițerie cremă în sufrageria unei case private Flori proaspete într-o vază pe masa din sufragerie Canapea maro cu tapițerie din piele artificială Tapițerie pentru canapea maro deschis Masă rotundă în fața unei canapele maro Masă din lemn cu picioare crețate lângă canapeaua maro Canapea maro închis în interiorul sufrageriei unei case private Canapea maro în interiorul unei camere cu pereți gri Interior camera de zi în tonuri maro Perne luminoase pe canapeaua din colț Desene cu flori pe peretele de deasupra canapelei Camera de zi în stil minimalist cu canapea maro Verandă vitrată a unei case de țară Mobilier maro într-un living luminos Culoare albastră în interiorul camerei de zi Ferestre panoramice cu rame maro Canapea maro pe un fundal de pereți galbeni Lemn în interiorul sufrageriei unei case de țară Nuanțe de gri în designul camerei de zi Covor bej în fața canapelei maro Șemineu gri lângă canapea maro Canapea maro pe un covor colorat Mobilier maro în sufragerie Interior camera de zi cu tapet floral Lămpi în sufragerie cu canapea maro Decorarea peretelui de deasupra canapelei folosind tablouri Combinația de tapițerie pestriță de fotolii cu o canapea maro Design interior living stil Provence Canapea maro în interiorul unui apartament de oraș Perdele bej pe fereastra sufrageriei Decorarea camerei de zi cu flori proaspete Decorarea peretelui de deasupra canapelei cu oglinzi Pictura pe peretele de deasupra canapelei Proiect de design cameră de zi cu canapea maro Canapea de colț cu tapițerie din piele Mobilier tapițat cu tapițerie din piele maro Interior camera de zi cu tavan înalt Perne de canapea maro pe bază neagră Comodă de masă de cafea din ratan Lămpi cu nuanțe albe în jurul marginilor canapelei maro Combinație între o canapea maro și un fotoliu roșu Living în stil american cu canapea maro Mobilier din piele scump în interiorul sufrageriei Ferestre panoramice în spatele canapelei din sufragerie

Previous Post
Vi skapar en dekor av flaskor med garn med egna händer
Next Post
تصميم غرفة المعيشة 15 متر مربع. وميزات الترتيب للوظائف المختلفة