15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít IBM CDP Hertz?

Shrnutí článku: Kódy CDP pro Hertz Marriott

Uvítací hosté Marriott! Užijte si speciální nabídky a ušetřete až 35% pomocí marriott diskontního čísla CDP 154080 při pronájmu s Hertz.

Chcete -li do Hertz přidat kód CDP, navštivte web Hertz a zadejte kód v části „Zadejte slevu nebo promo kód“. Můžete také zavolat na vyhrazené číslo rezervace obchodních odměn nebo kontaktovat cestovní kancelář.

Kód CDP pro AARP Hertz je 2007815. Chcete-li rezervovat nebo položit další otázky, volejte 800-654-3131.

Zaměstnanci Hertz mohou získat 40% slevu na pronájem automobilů pro sebe a své partnery z jakéhokoli firemního umístění.

Kodex Marriott MMP je určen pro zaměstnance a jejich blízké členy rodiny, aby při výhradách v hotelech Marriott získali diskontovanou sazbu.

Chcete -li propojit váš účet Marriott Bonvoy s Hertzem, poskytněte své číslo Bonvoy při rezervaci nebo u počítadla Hertz.

Costco nemá partnerství s Hertzem. Mají partnerství s Avisem, Alamem, rozpočtem, podnikem a dalšími.

Členové Hertz Gold si mohou vychutnat přeskočení pultu, rychlejší rezervace a návraty a získat body na dny půjčovny zdarma a upgrady.

Kódy CDP jsou k dispozici pro způsobilé členy. Členové zlata a platiny musí předložit identifikaci při prvním pronájmu, zatímco všichni ostatní ji musí předložit při každém pronájmu, aby získali výhody.

Členství Marriott Bonvoy nemohou zahrnovat další jednotlivce, včetně členů rodiny.

K objednání místnosti pro někoho jiného nemůžete použít certifikát bezplatného nočního Marriott.

Marriott a Hertz se spojili s cílem nabízet slevy a výhody pronájmu automobilů pro členy Marriott Bonvoy.

15 otázek a podrobných odpovědí:

1. Jaký je kód CDP pro Hertz Marriott?
Kód CDP pro Hertz Marriott je 154080. Tento kód použijte k získání až 35% sleva na pronájem.

2. Jak mohu přidat kód CDP do Hertz?
Chcete -li do své rezervace Hertz přidat kód CDP, přejděte na web Hertz a zadejte kód v části „Zadejte slevu nebo promo kód“. Můžete také zavolat na číslo rezervace obchodních odměn nebo kontaktovat cestovní kancelář.

3. Jaký je kód CDP pro AARP Hertz?
Kód CDP pro AARP Hertz je 2007815. Tento kód můžete použít při rezervaci telefonicky nebo pokud máte nějaké další dotazy ohledně své rezervace.

4. Jakou slevu dostávají zaměstnanci Hertz?
Zaměstnanci Hertz si mohou užít 40% slevu na pronájem automobilů pro sebe a své partnery z jakékoli firemní polohy.

5. Může někdo použít kód MMP Marriott?
Kód Marriott MMP je speciálně pro zaměstnance a jejich blízké členy rodiny, aby při výhradách v hotelech Marriott získali zlevněnou sazbu.

6. Jak mohu propojit svůj Marriott Bonvoy s Hertzem?
Svůj účet Marriott Bonvoy můžete snadno propojit s Hertzem tím, že poskytnete své číslo Bonvoy při rezervaci nebo na pultu Hertz.

7. Má Costco slevu Hertz?
Ne, Costco nemá partnerství s Hertzem. Mají partnerství s dalšími hlavními značkami pronájmu aut, ale ne Hertz.

8. Získá Hertz Gold upgrady zdarma?
Ano, členové Hertz Gold si mohou užít bezplatné upgrady, rychlejší rezervace a výnosy a také získávat body na den bezplatného pronájmu a upgrady.

9. Může někdo použít kód Hertz CDP?
Slevy CDP jsou k dispozici pro způsobilé členy. Členové zlata a platiny musí předložit identifikaci poprvé z pronájmu pomocí konkrétní slevy CDP a všichni ostatní nájemci ji musí představit při každém pronájmu, aby získali výhody CDP.

10. Mohu použít číslo Marriott své ženy?
Ne, členství Marriott Bonvoy jsou individuální a nemohou zahrnout další jednotlivce, včetně členů rodiny.

11. Mohu použít svůj bezplatný certifikát Night Marriott pro pokoj pro někoho jiného?
Ne, můžete použít pouze své body Marriott Bonvoy k udělení rezervace odkupní ceny jinému hostu. Certifikáty bezplatného nočního ocenění nelze použít k rezervaci místnosti pro někoho jiného.

12. Je Hertz partner s Marriott?
Ano, Marriott a Hertz se spojili s cílem poskytnout členům Marriott Bonvoy slevy a výhody pronájmu aut aut. Při rezervaci půjčovny automobilu Hertz prostřednictvím Marriott Bonvoy si můžete užít speciální úspory na kvalifikačním pronájmu.

13. Jak mohu provést rezervace pomocí mého obchodního odměn CDP?
Chcete -li provést rezervace pomocí vaší obchodní odměny CDP, navštivte web Hertz a zadejte CDP v části „Zadejte slevu nebo promo kód“. Můžete také zavolat na vyhrazené číslo rezervace obchodních odměn nebo kontaktovat cestovní kancelář.

14. Jak si mohu zarezervovat telefonicky nebo položit další otázky ohledně mé rezervace Hertz?
Můžete si rezervovat telefonicky nebo položit další otázky týkající se rezervace Hertz na telefonním čísle 800-654-3131 a odkazováním na svůj Hertz Fifty Plus CDP Number 2007815.

15. Jaké jsou výhody propojení Marriott Bonvoy s Hertzem?
Propojením vašeho účtu Marriott Bonvoy s Hertzem si můžete užít speciální úspory na kvalifikaci Hertzových pronájmů a získat Marriott Bonvoyovy body za půjčovny automobilu.

Mohu použít IBM CDP Hertz?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kód CDP pro Hertz Marriott

Uvítací hosté Marriott! Užijte si tyto speciální nabídky a nezapomeňte použít Marriott Discount Number CDP 154080, abyste ušetřili až 35% pokaždé, když si pronajmete s Hertz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat kód CDP do Hertz

Jak mohu provést rezervace pomocí svých obchodních odměn CDP# Navštivte Hertz.com a přidejte CDP# pod "Zadejte slevu nebo promo kód" Sekce, zavolejte na vyhrazené číslo rezervace obchodních odměn na čísle 1-888-777-3807 nebo kontaktujte cestovní kancelář.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kód CDP pro AARP Hertz

Chcete-li si rezervovat telefonicky nebo pro další dotazy ohledně vaší rezervace, zavolejte na číslo 800-654-3131 a odkažte na svůj Hertz Fifty Plus CDP# 2007815.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou slevu dostávají zaměstnanci Hertz

Pro vás a vašeho partnera můžete získat 40% slevu na pronájem automobilů Hertz z kterékoli z našich firemních míst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít kód MMP Marriott

Kodex Marriott MMP je určen pro zaměstnance a jejich blízkou rodinu, která se použijí při rezervaci v hotelech Marriott, takže v rámci svých zaměstnaneckých výhod obdrží diskontovanou sazbu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu propojit svůj Marriott Bonvoy s Hertzem

Jednoduše poskytněte své číslo Marriott Bonvoy při rezervaci nebo u počítadla Hertz. Spojte se s námi; Jsme tu, abychom pomohli: Marriott Bonvoy: Zavolejte podporu členů v U.S. a Kanada na 877-267-4370 (bezplatné).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Costco slevu Hertz

Costco má partnerství s Avisem, Alamem, rozpočtem a podnikem – takže často přináší několik obchodů, které můžete porovnat. Costco však nemá partnerství s jinými hlavními značkami, jako je Hertz, Dollar, Payless, Thrifty a National.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Získá Hertz Gold upgrady zdarma

Jako člen přeskočte pult, vyberte si auto a jděte. Navíc si užijte rychlejší rezervace a výnosy. Vydělávejte Gold Plus Rewards® Body za dny půjčovny vozů zdarma a upgrady v místech Hertz po celém světě – včetně pronájmu luxusních vozidel od Hertz Dream Cars Collection.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít Hertz CDP kód

Identifikace pro ověření způsobilosti ke slevě CDP musí být předloženy členy zlata a platiny při prvním pronájmu pomocí konkrétní slevy CDP a všechny ostatní nájemce v každém čase pronájmu k získání výhod CDP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít číslo Marriott své ženy

Ne, Marriott Bonvoy® je individuální členství. Členství Marriott Bonvoy® nemůže zahrnovat další jednotlivce, včetně rodinných příslušníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj bezplatný certifikát Night Marriott pro pokoj pro někoho jiného

Můžete použít pouze své body Marriott Bonvoy®, abyste získali rezervaci odkupní ceny jinému hosty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hertz partner s Marriott

Marriott a Hertz se spojili s poskytováním členů a výhod pronájmu automobilů Marriott Bonvoy. Když si zarezervujete pronájem automobilu Hertz přes Marriott Bonvoy, můžete získat zvláštní úspory na kvalifikaci Hertz Rentals.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám zdarma Hertz President’s Circle

Kvalifikace pro Hertz Gold Plus odměny – Kruh prezidenta

Musíte být Hertz Gold Plus Rewards členem s 20 a více Hertzovými vozidly pro vaše jméno během kalendářního roku. Zákazníci, kteří utratili 4 000 USD nebo více v kalendářním roce, se také kvalifikují pro stav prezidenta kruhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí sleva Amex Hertz

15% – 25% sleva

Zrychlená služba. Při návratu vozidla pozdě bez pokuty. Automatická 15% – 25% sleva na všechny nájemné, spolu s Hertz body. Vyberte si téměř jakékoli auto, které chcete, bez rezervace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kód CDP pro Hertz Gold Plus

Musíte být zapsáni do odměn Hertz Gold Plus a použít kód CDP #211762 při rezervaci k využití těchto výhod těchto výhod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít firemní slevový kód

Pokud jste přidruženi ve společnosti, že je zamýšlen firemní kód, můžete volně použít kód. Pokud jste široká veřejnost, můžete je zkusit použít, ale opatrně šlapat, protože mohou požádat o identifikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kontroluje Hertz pro firemní ID

To se nemusí vždy stát, ale pokud používáte firemní sazbu, mohl zaměstnanec Hertz požádat o identifikaci po příjezdu. Všimněte si, že je to vzácné, ale měli byste být připraveni. Hertz má obvykle co nabídnout, pokud jde o firemní a slevové kódy, takže se ujistěte, že provádíte svůj výzkum před rezervací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj manžel použít moje bonvoy číslo

Mohu sdílet svůj účet Marriott Bonvoy® Ne, Marriott Bonvoy® je individuální členství. Členství Marriott Bonvoy® nemůže zahrnovat další jednotlivce, včetně rodinných příslušníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může manžel a manželka sdílet účet Marriott Bonvoy

Mohu se přihlásit do programu Marriott Bonvoy® pro svého manžela a já Marriott Bonvoy® Členství je pouze pro jednotlivce, ale můžete převádět body mezi účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přeměňuji Hertz body na Marriott

Jak mohu převést svůj Hertz body na Marriott Bonvoy® body, aby požádal Marriott Bonvoy® body za minulý pronájem automobilů, navštivte webovou stránku s častým cestovatelem Hertz a vyplňte formulář všemi požadovanými informacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám kruh prezidenta Hertze s Amexem

Hertzův prezidentův kruh s propagací Amex Platinum

Karta Amex Platinum, Business Platinum Card a Amex Corporate Platinum jsou pro tuto propagaci způsobilé. Na stránku Hertz Register můžete přistupovat přihlášením do svého účtu American Express a výběrem „Přihlásit se do Hertz“ na stránce výhod výhod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší stav Hertz

Hertzova nejvyšší úroveň elitního stavu, prezidentský kruh, vám poskytuje schopnost vydělat 1.5 bodů za každý utracený dolar a zaručené upgrady se všemi rezervacemi. Tento status lze získat po 15 kvalifikačních půjčovnách nebo utratit 3 000 $ s programem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává Amex Hertz Status

Na stránku Hertz Register můžete přistupovat přihlášením do svého účtu American Express a výběrem „Přihlásit se do Hertz“ na stránce výhod výhod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává vám Amex Platinum status

Můžete očekávat zlevněné sazby, upgrady vozidel, VIP vyzvednutí a pokles a více v závislosti na půjčovnách automobilů. S vaší kartou obdržíte bezplatný národní status národního pronájmu Emerald Club, stejně jako Amex Platinum Perks with Hertz Gold Plus odměny a Avis Preferred.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu své firemní slevě dát svému příteli

Pouze zaměstnanec. Pokud někomu necháte někoho použít svou slevu a vás vás chytí, můžete být propuštěni. To by se obecně považovalo za krádež a zakončení. Podívejte se do své příručky zaměstnanců.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto Chromecast con datos móviles??
Next Post
Kolik by měl stát nový otvírák garážových dveří?