15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tavan din beton în interior: fotografii, sfaturi

Moda dictează propriile reguli, astfel încât designerii de interior nu se opresc la înălțimile atinse, ci își dezvoltă creativitatea, oferind noi idei îndrăznețe. Minimalismul care a izbucnit în viață ne-a permis să aruncăm o privire proaspătă asupra designului, iar acum structurile din beton devin un dar pentru crearea unei camere elegante și funcționale, iar utilizarea non-standard a materialului familiar schimbă radical aspectul cotidianului de „pereți gri”.

tavan interior cu beton în bucătărie

Cameră mare, cu tavan din beton

finisarea tavanului cu mortar de beton în casă

Interiorul camerei cu tavan din beton

stil tavan cu mortar de beton în cameră

Tavan din beton în cameră

proiectarea tavanului cu beton în apartament

Tavan din beton în interiorul camerei

proiectarea tavanului cu mortar de beton în dormitor

Cameră mare, cu tavan din beton

Beton în interiorul casei. Utilizați cazuri în apartamente moderne

Betonul din interior a reușit deja să se îndrăgostească de cunoscătorii simplității și confortului, iar moda pentru mansarde a întărit poziția acestui material. Deci, pereții din beton din interior nu mai surprind, ci dimpotrivă, încântă publicul, iar tavanul din beton se potrivește cu designul unui apartament modern al orașului, nu mai rău decât o podea din acest material. Principalul lucru este abordarea corectă și atenția la detalii..

Deci, cum a apărut ideea unui astfel de design personalizat? Poate că răspunsul la această întrebare este simplu. Industrialul și minimalismul prezintă un interes din ce în ce mai mare, iar acum, se pare, astfel de suprafețe simple de beton devin nu un material auxiliar pentru lucrările de construcție, ci o descoperire de proiectare. Și acum betonul din interior este o brutalitate goală, subliniind individualitatea proprietarului apartamentului..

finisarea tavanului cu beton în camera de oaspeți

Cameră luminoasă, cu tavan din beton

interiorul tavanului cu beton în apartament

Bucătărie cu tavan din beton

stil tavan cu beton în dormitor

Cameră luminoasă, cu tavan din beton

tavan interior cu mortar de beton în camera de oaspeți

Cameră luminoasă, cu tavan din beton

finisarea tavanului cu beton în casă

Cameră mare, spațioasă, cu tavan din beton

Recomandări pentru utilizarea betonului în proiectarea spațiilor de locuit

Poate că principala caracteristică a betonului este versatilitatea sa. Acest material este atât de maleabil și ascultător încât domeniul de aplicare al acestuia este limitat doar de imaginația designerului. Așadar, nu numai pereții de beton, accentuați favorabil de culorile luminoase ale picturilor și mobilierului, ci și tavanul, combinat cu iluminarea, subliniind în mod ideal textura și reținerea acestuia, se potrivesc perfect în incintă..

Există din ce în ce mai multe elemente decorative de design interior și mobilier din beton, iar lucrările artiștilor contemporani fac posibilă alegerea decorațiunilor din beton pentru interior..

proiectarea tavanului cu mortar de beton în bucătărie

Proiectarea unei camere cu tavan din beton

finisarea tavanului cu beton în cameră

Interiorul unei camere mari cu tavan din beton

stil tavan cu mortar de beton în apartament

Cameră mare, luminoasă, cu tavan din beton

tavan interior cu beton în camera de oaspeți

Cameră luminoasă, cu tavan din beton

proiectarea tavanului cu beton în casă

Cameră mare frumoasă, cu tavan din beton

Beton pentru pereți și tavane

Utilizarea tehnologiilor moderne în crearea unui interior, precum și o serie de trucuri, va permite nu numai decorarea unei camere cu un amestec de beton, ci și obținerea unui strat decorativ non-standard. Deci, brutalitatea pereților de beton se transformă într-un luciu ultra-la modă, reflectând toate culorile interiorului cu o manipulare pricepută a materialului. Linia de la beton pur la pereți lustruiți este mult mai subțire decât se vede. După ce ați procesat corect suprafața de beton cu acoperiri moderne, nu numai că puteți crea un obiect de design neobișnuit, dar puteți crea o capodoperă.

tavan interior cu mortar de beton în bucătărie

Proiectarea unei camere cu tavan din beton

finisarea tavanului cu beton în apartament

Cameră albă cu tavan din beton

stil tavan cu mortar de beton în dormitor

Interiorul camerei cu tavan din beton

stil tavan cu mortar de beton în casă

Tavan din beton în interiorul camerei

proiectarea tavanului cu beton în bucătărie

Tavan din beton

Pereți de beton în interior: 10 idei pentru un design îndrăzneț

Atunci când decorați pereții cu beton, nu vă limitați la cadrul obișnuit. Este maleabil și capabil să ia orice formă și textură, așa că tot ce rămâne pentru designer este să arate imaginație..

  1. Poate că primul și cel mai simplu mod de a utiliza acest material sunt pereții netezi din beton, care sunt ușor de bătut cu accesorii, picturi și mobilier. Această opțiune este perfectă pentru decorarea încăperilor mari.
  2. De asemenea, betonul se va potrivi perfect în încăperile mici. Creați un panou în capul patului care este unic prin textura și modelul său, subliniați simplitatea cu frumusețea naturală a panourilor din lemn și selectați accesorii
  3. Pe lângă lemn, betonul se potrivește bine cu suprafețele textile, prin urmare, atunci când decorați pereții cu el, acordați atenție selecției țesăturilor
  4. Un alt adaos la pereții de beton sunt suprafețele din sticlă. Reflectând în ele, se transformă acoperirea de beton, datorită căreia, cu aranjarea corectă a materialelor, puteți schimba vizual camera
  5. Clasicii nu se demodează, iar nuanța clasică a stratului de beton se va potrivi atât de ușor în interior încât este dificil să ne imaginăm o soluție mai reușită.
  6. Designul camerei este ușor de schimbat prin simpla adăugare de imagini luminoase și elemente decorative, iar acum, interiorul scânteia cu culori noi!
  7. Betonul este potrivit pentru majoritatea camerelor, astfel încât pereții din acesta sunt folosiți atât în ​​baie, cât și în bucătărie. Principalul lucru este un zbor de imaginație și un sentiment de perfecțiune estetică.
  8. Răceala betonului înmoaie grămada pufoasă a covorului, moliciunea și aerisirea pernelor canapelei și frumusețea naturală a plantelor de interior.
  9. Pe lângă pereți, panourile de beton se vor potrivi în interior, deoarece acest material ascultător, cu prelucrare pricepută, este capabil să ia orice formă și textură
  10. Nu vă limitați la cadrul obișnuit. Brutalitatea pereților de beton poate fi schimbată cu ușurință într-o strălucire lucioasă ultra-la modă cu o lustruire simplă și, iată, mansarda se transformă într-o tehnologie ultra-la modă

Desigur, alegerea pereților din beton este mult mai ușoară. Lucrează mai puțin cu ei și există mult mai multe moduri de a le sublinia textura și independența decât cu un plafon, cu toate acestea, nu ar trebui să vă refuzați plăcerea de a aduce idei îndrăznețe la viață. Principala regulă care trebuie luată în considerare la alegerea unui tavan din beton este jocul luminii. Deci, în încăperile cu tavane joase, nu uitați că betonul este întunecat. Pictarea materialului în culori deschise va ajuta la evitarea reducerii spațiului vizual..

proiectarea tavanului cu beton în cameră

Tavan din beton în interiorul camerei

finisarea tavanului cu mortar de beton în bucătărie

Cameră cu tavan din beton

tavan interior cu mortar de beton în dormitor

Cameră luminoasă, cu tavan din beton

stil tavan cu beton în apartament

Proiectarea unei camere cu tavan din beton

proiectarea tavanului cu mortar de beton în camera de oaspeți

Tavan din beton

Beton ca pardoseală

Dacă faceți o evaluare a soluțiilor de succes pentru decorarea unei case, apartamente sau birouri cu beton, este dificil să vă imaginați o soluție mai bună decât o pardoseală. Pe lângă faptul că este economic, betonul este bun pentru pardoseli și se va potrivi în orice spațiu. Lăsând o textură aspră, puteți sublinia cu ușurință extravaganța stilului industrial, iar o podea din beton lustruit va contribui la adăugarea șicului unei camere orientate către eclectic..

Video: Pictura decorativă în tavan – tavan din beton

50 de fotografii de idei pentru un tavan de beton în interior:

stilul tavanului cu beton în fotografia oaspeților proiectarea tavanului cu mortar de beton în imaginea dormitorului interiorul tavanului cu mortar de beton în casa foto decorarea tavanului cu beton în imaginea apartamentului stilul tavanului cu beton în poza camerei proiectarea tavanului cu mortar de beton în bucătărie fotografie decorarea tavanului cu beton în poza bucătăriei tavan interior cu mortar de beton în dormitor foto stilul tavanului cu beton în cameră foto finisarea tavanului cu mortar de beton în poza casei proiectarea tavanului cu beton în imaginea apartamentului interiorul tavanului cu mortar de beton în fotografia oaspeților proiectarea tavanului cu beton în camera foto stilul tavanului cu mortar de beton în imaginea camerei finisarea tavanului cu mortar de beton în fotografia oaspeților tavan interior cu beton în poza casei tavan interior cu beton în poza bucătăriei proiectarea tavanului cu mortar de beton în fotografia apartamentului finisarea tavanului cu mortar de beton în camera foto stilul tavanului cu beton în imaginea oaspeților proiectarea tavanului cu beton în poza bucătăriei finisarea tavanului cu mortar de beton în camera foto stilul tavanului cu beton în imaginea apartamentului interiorul tavanului cu mortar de beton în fotografia apartamentului stil tavan cu beton în imaginea dormitorului proiectarea tavanului cu mortar de beton în cameră foto stil tavan cu mortar de beton în casă fotografie tavan interior cu beton în imaginea oaspeților decorarea tavanului cu beton în poza camerei proiectarea tavanului cu mortar de beton în camera foto stilul tavanului cu mortar de beton în poza casei finisarea tavanului cu beton în fotografia oaspeților proiectarea tavanului cu mortar de beton în casă foto tavan interior cu mortar de beton în imaginea apartamentului stil tavan cu beton în camera foto tavan interior cu mortar de beton în poza casei finisarea tavanului cu beton în camera foto proiectarea tavanului cu beton în imaginea oaspeților decorarea tavanului cu mortar de beton în poza bucătăriei proiectarea tavanului cu mortar de beton în poza casei finisarea tavanului cu beton în camera foto interiorul tavanului cu beton în fotografia apartamentului stilul tavanului cu mortar de beton în poza bucătăriei decorarea tavanului cu mortar de beton în imaginea camerei stilul tavanului cu beton în fotografia apartamentului proiectarea tavanului cu mortar de beton în imaginea oaspeților stil tavan cu beton în bucătărie fotografie tavan interior cu beton în casă foto decorarea tavanului cu mortar de beton în imaginea dormitorului tavan interior cu beton în camera foto

Previous Post
Kuinka sisustaa huoneen sisustus, jonka pinta -ala on 14 neliömetriä metriä
Next Post
التصميم الداخلي لمطبخ صغير به ثلاجة وغسالة ملابس