15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fotografie a tavanelor întinse din gips-carton pentru sufragerie

Camera de zi este o cameră din casă unde membrii familiei le place să-și petreacă timpul liber. De asemenea, aici au loc întâlniri festive cu oaspeții și prietenii. Aspectul acestei camere vorbește despre bunăstarea generală a familiei. Prin urmare, fiecare proprietar încearcă să decoreze cât mai bine această cameră din locuință. Uită-te, tavane din gips-carton: fotografiile pentru camera de zi sunt pe două niveluri, acest lucru te va ajuta să alegi cea mai potrivită opțiune pentru interiorul tău.

1

Nu ultimul loc în crearea confortului în cameră aparține designului tavanului. Pentru a sublinia designul, pentru a adăuga exclusivitate și chic, realizează tavane din gips-carton pe două niveluri pentru camera de zi. Fotografii cu exemple de astfel de plafoane sunt furnizate pe Internet și în reviste cu subiecte relevante. Un tavan proiectat corespunzător va încânta și invidia vizitatorii albi din sufragerie..

Cele mai frecvente greșeli

Uneori, atunci când examinați un plafon pe două niveluri sau pe mai multe niveluri, aveți senzația că principala sarcină a proprietarilor este de a cheltui mulți bani. Dar uită de frumusețe, vor nu numai să arunce banii în scurgere, ci și să distrugă interiorul. Acest lucru este demonstrat de fotografiile unor astfel de „capodopere de artă”..

Nu toată lumea înțelege că este mai profitabil pentru instalator dacă ordinea unui plafon pe mai multe niveluri este mai dificilă. Prin urmare, reprezentanții îl conving pe client că este mai frumos să faci coturi și forme complexe. Rezultatul este evident: instalatorul primește o sumă semnificativă de bani pentru lucrări, iar clientul primește o cameră cu un tavan care este înfricoșător..

2

Dar oamenii înțeleg pe deplin ce este în neregulă cu acest design al tavanului din camera de zi. Răspunsul este elementar: un astfel de tavan este obiectul central al interiorului unei camere și acest lucru nu este tipic pentru o cameră (inclusiv o cameră de zi). Este un lucru utilitar, o parte integrantă a structurii și nu un obiect independent în proiectarea unei camere..

La urma urmei, oamenii nu trăiesc cu capul peste cap. Și într-un astfel de interior, se acordă mai multă atenție inspecției și evaluării vârfului, deoarece prezența unei structuri imense și colorate deasupra capului face ca o persoană să simtă un sentiment de pericol la nivel subconștient..

De ce ai nevoie de un plafon pe două niveluri

De obicei, tavanele pe două niveluri din sufragerie sunt utilizate pentru zonarea camerei. Dacă aveți o cameră mare și doriți să o împărțiți în zone funcționale, plafoanele pe două niveluri care își repetă limitele vor ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Dacă doresc să amplaseze zonele de luat masa și de canapea în sufragerie, partea superioară a tavanului este plasată deasupra primei dintre ele. Iar zona canapelei este accentuată de partea inferioară. De asemenea, practică construirea unui tavan înalt și împărțirea acestuia folosind un nivel scăzut..

3

Dar zonarea cu un plafon pe două niveluri poate fi efectuată numai într-o cameră mare. Dacă camera dvs. de zi are dimensiuni regulate, utilizați mobilier și pereți pentru zonare..

Pe baza acestui fapt, concluzionăm: prima funcție a plafonului pe două niveluri din sufragerie este considerată a fi zonarea camerei (în funcție de disponibilitatea dimensiunilor adecvate).

Tavan duplex în bucătărie-living

Dacă dimensiunea camerei de zi vă permite să echipați o bucătărie și o zonă de recreere acolo, atunci plafoanele pe două niveluri sunt folosite aici ca separatoare de zone funcționale și locuri în care comunicarea este ascunsă. Într-un astfel de tavan din gips-carton, sunt ascunse echipamente de iluminare și ventilație suplimentare..

Dar camera ar trebui să fie mare, iar configurația tavanului să fie logică funcțională. Pentru că, la fel ca alte obiecte prost concepute, plafonul în acest caz pare nepotrivit sau deprimant.

Atunci când decorați un tavan cu două niveluri, partea superioară este realizată în aceeași nuanță cu culoarea dominantă din interiorul camerei de zi. Dar trebuie să utilizați această tehnică pentru a îmbunătăți zonarea, ca în această fotografie. Nu trebuie să se uite singur.

În plus, un plafon colorat pe două niveluri pare adecvat numai în sufragerii luminate în prezența unei cantități semnificative de alb..

4

Plafoane duplex curbate

Acordați o atenție deosebită plafoanelor din gips-carton pe două niveluri, care au o formă curbată. Fotografia arată că liniile netede sunt relevante și nu mai puțin frumoase. Ele se găsesc adesea în interiorul modern, deci nu mai sunt considerate o inovație..

Dar dacă aceste linii sunt așezate pe tavanul din gips-carton din sufragerie și chiar completate cu iluminare, se creează impresia de fluiditate și dinamism a spațiului. Numai cei pentru care un astfel de efect este de dorit pot decide asupra lor. Iar plafonul „plutitor” are nevoie de spațiu ca atare.

Prin urmare, un aspect bun și o impresie generală a contururilor netede ale tavanelor pe două niveluri sunt create numai atunci când dinamismul interiorului sufrageriei este susținut de dinamica culorii sau a aspectului. Dacă nu doriți să aveți o senzație de plutire constantă în interiorul camerei de zi, ca în această fotografie, renunțați la aceste curbe ondulate. Nu întotdeauna la modă înseamnă frumos. Uneori, o soluție simplă este mai bună pentru interior decât o noutate..

5

Tavan extensibil pe două niveluri în sufragerie

Când au apărut plafoanele întinse pe două nivele, timpul în care astfel de structuri au fost create exclusiv din gips-carton s-a încheiat. În plus, mai devreme pentru construcția tavanului a fost nevoie de mult timp pentru chit, grund și vopsire. Și acest lucru nu era potrivit pentru fiecare persoană..

Un alt avantaj principal al unui tavan întins pe două niveluri este un aspect mai elegant și modern, la modă și mai eficient. Un astfel de tavan în camera dvs. de zi nu va fi doar un decor al camerei – schimbă geometria camerei, creează o stare de spirit în ea.

6

Care este diferența dintre tensiune și gips-carton

Tavanele întinse pe două niveluri din sufragerie sunt două pânze montate separat, care sunt așezate pe diferite niveluri și sunt compoziția completă. Dar, în comparație cu construcția de gips-carton, plafoanele întinse au o serie de diferențe..

Varietate semnificativ mai mare de tonuri și texturi ale materialului de film și material.

Aspectul original și estetica tavanului.

Protejarea camerei de inundații. Când vecinii neatenți de sus creează inundații, tavanul întins vă va salva camera de zi și pe dvs. de mari probleme. Materialul folosit pentru a crea astfel de plafoane reține lichid și nu îl lasă să treacă.

7

Posibilitatea de a efectua demontarea parțială a pânzelor. Acest lucru poate fi util în cazul în care devine necesară înlocuirea cablajului situat în spatele suprafeței tavanului..

Instalare rapidă. Nu este nevoie de mult timp pentru a o finaliza – toată munca se poate face într-o singură zi. Chiar și instalați lămpi și candelabre.

Avantajele acestui tip de plafon

  1. Montare rapida. După instalarea unui tavan întins pe două niveluri în camera dvs. de zi, nu va mai fi nevoie de chit, chituire și vopsire. Prin urmare, instalarea durează mult mai puțin timp decât instalarea unui tavan din gips-carton. Trebuie doar să găsiți un specialist cu experiență care să poată efectua aceste lucrări în mod eficient și pe linii scurte. Dar nu orice maestru poate face acest lucru, deoarece instalarea corectă necesită o anumită cantitate de cunoștințe în geometrie și nu doar capacitatea de a monta corect profilul și de a întinde tavanul. În plus, cu cât configurația este mai complexă, cu atât lucrarea de instalare este mai dificilă..
  2. Curățenia instalării. După cum sa menționat mai sus, la instalarea unui astfel de tavan, nu se vor efectua vopsele. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă ocupați de praf și murdărie după instalare. Dar înainte de a efectua lucrările de instalare, întregul set de mobilier și suprafața podelei vor fi în continuare acoperite cu un film.
  3. Varietate de combinații curcubeu. Atunci când alegeți tavanele întinse pentru a crea o structură pe două niveluri, puteți veni în siguranță cu combinații de nuanțe întunecate și clare. Fotografia arată un exemplu de astfel de soluție. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perfecțiunea liniei articulare..

Când vopsiți plafoane din gips-carton pe două niveluri, o mare problemă este trecerea între nuanțe contrastante – este practic imposibil să o faceți perfect uniformă și clară. În acest sens, acest tip de design are cel mai adesea un ton obișnuit (în majoritatea cazurilor – alb). După apariția plafoanelor întinse pe două niveluri, a devenit posibil să se realizeze diferite niveluri în toate tipurile de culori, în timp ce realizarea conturului îmbinării lor nu va fi o problemă, deoarece va fi perfect uniformă.

opt

Posibilitatea de a efectua demontarea parțială a pânzelor. Acest lucru va fi la îndemână în cazul în care devine necesară înlocuirea cablajului situat în spatele suprafeței tavanului..

Noua zonare a spațiului

Puteți împărți zonele funcționale din camera dvs. de zi nu numai cu ajutorul nivelurilor, ci și cu texturile și tonurile tavanului. Datorită acestui fapt, există multe oportunități, mai ales în timpul nostru, când se acordă preferință amenajărilor deschise, camerelor de studio, partițiilor glisante și modificărilor dinamice ale spațiului, în funcție de ce oră a zilei se află în afara sau de starea de spirit a unei persoane..

Lumina de fundal a filmului

Atunci când instalați un tavan extensibil pe două niveluri în camera dvs. de zi, puteți face iluminarea tavanului. Și nu va fi doar o bandă LED ascunsă plasată în jurul perimetrului cutiei. Reprezintă nivelul tavanului care strălucește cu lumina zilei. Fotografia arată că, pentru a crea un astfel de efect, benzile LED sunt plasate în spatele filmului translucid..

nouă

Număr de configurații și modele 3D

Abordați-vă în mod serios alegerea tipului de plafon pe două nivele. Dacă aveți îndoieli, încredințați o persoană special instruită să facă această sarcină dificilă. El îl va selecta, ținând cont de dorințele și capacitățile financiare. Mai mult decât atât, este mult mai sigur decât să faceți singuri o muncă necunoscută. Și lăsați camera de zi confortabilă cu tavan pe două niveluri să devină mândria dvs. și locul preferat din casă.!

Tavanele din gips-carton: 40 de fotografii pentru camera de zi pe două niveluri

Previous Post
Mysigt sovrum 18 kvm. M .: foto, inredning, skönhet, funktionalitet
Next Post
الزهور في الداخل. صور وتوصيات