15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu otevřít soubor StrongVPN?

Shrnutí článku

V tomto článku se budu zabývat běžnými problémy a otázky týkající se StrongVPN. Mezi ně patří kroky odstraňování problémů pro to, kdy StrongVPN nefunguje, pokyny pro instalaci StrongVPN na Windows 10, jak otevřít soubor VPN, přihlášení do StrongVPN, VPN nenačítá nic, neschopný přístup k VPN webových stránek, přístup k souborům VPN na Windows 10, neschopný, neschopné, neschopné, neschopné, neschopnou Připojte se k VPN na Windows 10 pomocí OpenVPN na Chrome, problémy s přihlášením s VPN, otevření online VPN a důvody, proč mohou být VPN zablokovány.

Otázky a odpovědi

Otázka: Proč StrongVpn nefunguje?
Odpověď: Restartujte aplikaci a zkuste se znovu připojit. Pokud to selže, restartujte počítač a vyzkoušejte zařízení. Pokud problém přetrvává, restartujte modem nebo router, ke kterému je vaše zařízení připojeno, a opakujte aplikaci. Pokud nic nefunguje, ukončete aplikaci, vyčistěte data a mezipaměť aplikace a restartujte aplikaci.

Otázka: Jak nainstaluji StrongVPN na Windows 10?
A: Přihlaste se na https: // Strongvpn.com/ z vašeho preferovaného prohlížeče a přejděte na kartu Apps VPN. Přejděte dolů a klikněte na klienta stáhnout pro tlačítko Windows a stáhněte si instalační soubor aplikace StrongVPN.

Otázka: Jak mohu otevřít soubor VPN?
Odpověď: Chcete-li spustit OpenVPN, klepněte pravým tlačítkem myši na konfigurační soubor OpenVPN (.OVPN) a vyberte Start OpenVPN v tomto konfiguračním souboru. K ukončení můžete použít klíč F4. Alternativně může být OpenVPN zastaven klíčem F4 při spuštění v okně příkazového řádku.

Otázka: Jak se přihlásím do StrongVPN?
Odpověď: Použijte svůj e -mail jako přihlášení a heslo, které jste vytvořili během první objednávky. Pokud jste zapomněli heslo, resetujte jej pomocí tohoto odkazu: https: // intranet.Strongvpn.com/služby/intranet/heslo_reset/.

Otázka: Proč moje VPN nic nenačítá?
Odpověď: Restartujte zařízení, zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty, deaktivujte firewall nebo antivirus a přeinstalujte software VPN.

Otázka: Proč nemohu otevřít webové stránky VPN?
Odpověď: Mnoho webových stránek blokuje VPN kvůli smluvním závazkům, protože uživatelé VPN se často snaží obejít geoblokovací funkce.

Otázka: Jak mohu přistupovat k souborům VPN na Windows 10?
Odpověď: Na hlavním panelu Windows zadejte IP adresa vzdáleného počítače. Stiskněte Enter a pokud je vyzván, zadejte uživatelské jméno a heslo oprávněné k přístupu k akciím a zařízením.

Otázka: Proč se nemohu připojit k VPN na Windows 10?
Odpověď: Pokud váš software VPN nefunguje správně, můžete zkontrolovat připojení k internetu, vyzkoušet jiné umístění serveru, restartovat zařízení, zkontrolovat nastavení VPN a otevřít porty, zakázat bránu nebo antiviru nebo znovu nainstalovat software VPN.

Otázka: Jak mohu použít OpenVPN na Chrome?
Odpověď: Vyberte Nastavení, přejděte do části „Síť“, vyberte Přidat připojení a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Otázka: Proč se nemohu přihlásit do svého VPN?
Odpověď: Zkuste restartovat svého klienta VPN, resetování nastavení sítě, změnu umístění serveru VPN, kontrolu aktualizací nebo kontaktujte tým podpory poskytovatele VPN pro pomoc. Pokud problém přetrvává, odstraňujte problémy s konfigurací nebo hardwarem vaší sítě.

Otázka: Jak mohu otevřít online VPN?
Odpověď: Připojte se k VPN ze stránky Nastavení systému Windows: Vyberte Start> Nastavení> Síť a internet> VPN. Vyberte připojení VPN, které chcete použít, zadejte své uživatelské jméno a heslo, pokud je to vyzváno, a připojte se.

Otázka: Proč je VPN blokována?
Odpověď: Vlády někdy blokují VPN, aby omezily přístup na určité webové stránky a online obsah.

Jak mohu otevřít soubor StrongVPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč StrongVpn nefunguje

Restartujte aplikaci a zkuste připojit aplikaci. Pokud znovu selháte, zkuste restartovat počítač a vyzkoušet zařízení. Dalším krokem je restart modem nebo routeru, ke kterému je vaše zařízení připojeno, a opakujte aplikaci. Pokud nic nefunguje, ukončete aplikaci, vyjasněte data aplikace, mezipaměť a restartujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji StrongVPN na Windows 10

Přihlaste se na https: // Strongvpn.com/ z vašeho preferovaného prohlížeče a přejděte na kartu Apps VPN. Přejděte dolů a můžete vidět klienta ke stažení pro tlačítko Windows. Kliknutím na tlačítko stáhněte instalační soubor aplikace StrongVPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít soubor VPN

Chcete -li spustit OpenVPN, můžete: Klikněte pravým tlačítkem na konfigurační soubor OpenVPN (.OVPN) a vyberte Start OpenVPN v tomto konfiguračním souboru. Po spuštění můžete použít F4Key k ukončení. Po spuštění v okně příkazového řádku může být OpenVPN zastaven klíčem F4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do StrongVPN

Musíte s námi použít „e -mail“ jako „přihlášení“. „Heslo“ je to, co jste vytvořili, když jste „poprvé vytvořili objednávku“. Pokud si nemůžete pamatovat své heslo, resetujte jej pomocí tohoto odkazu: https: // intranet.Strongvpn.com/služby/intranet/heslo_reset/ .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje VPN nic nenačítá

Restartujte zařízení. Zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty. Zakázat firewall nebo antivirus. Přeinstalujte svůj software VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu otevřít webové stránky VPN

Mnoho webových stránek blokuje VPN, protože nechtějí porušit své smlouvy. Jednoduše řečeno, mnoho uživatelů VPN chce obejít geoblokovací funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k souborům VPN na Windows 10

Windows 10

Ve vyhledávacím poli na hlavním panelu Windows zadejte \\ následovanou IP adresou vzdáleného počítače (například \\ 192.168. 10.20) a stiskněte klávesu Enter. Pokud jste požádáni o uživatelské jméno a heslo: zadejte název a heslo uživatele, který je oprávněn přístup k akcím a zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu připojit k VPN na Windows 10

Pokud váš software VPN nefunguje správně, můžete podniknout následující akce: zkontrolujte připojení k internetu.Vyzkoušejte jiné umístění serveru.Restartujte zařízení.Zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty.Zakázat firewall nebo antivirus.Přeinstalujte svůj software VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít na chromu

Vyberte Nastavení . V části „Síť“ vyberte Přidat připojení. Vedle aplikace VPN vyberte Přidat . Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit do svého VPN

Chcete -li vyřešit problémy s připojením VPN, můžete zkusit restartovat klienta VPN, resetovat nastavení sítě, změnit umístění serveru VPN, kontrolovat aktualizace a kontaktovat pomoc podpůrného týmu poskytovatele VPN o pomoc. Pokud problém přetrvává, možná budete muset odstranit problémy s konfigurací nebo hardwarem sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít online VPN

Připojte se k VPN ze stránky Nastavení systému Windows: Vyberte Start > Nastavení > Síť & Internet > VPN.Vedle připojení VPN, které chcete použít, vyberte Connect.Pokud je výzva, zadejte své uživatelské jméno a heslo nebo jiné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je VPN blokována

Vlády někdy nechtějí, aby jejich občané přistupovali k určitým webovým stránkám, takže tyto stránky blokují. S VPN to vypadá, že vaše IP adresa je mimo zemi, takže váš přístup bude vypadat legitimní. Aby tomu bylo proti tomu, některé vlády blokují VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč VPN blokuje můj internet

Mezi pravděpodobné příčiny těchto problémů patří: špatná připojení na vybraném umístění serveru VPN. Interference poskytovatelů internetových služeb pro určité protokoly VPN. Interference z odchozího přenosu paketů antiviru nebo online zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím VPN blokování webu

Blok VPN můžete často obejít přepínáními serverů nebo k jinému poskytovateli VPN. Organizace, která blokuje váš přístup, se možná při výběru toho, co blokovat, se možná zaměřila pouze na populárnější VPN, takže můžete získat přístup pomocí méně populární služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít blokované webové stránky s VPN nebo proxy

Odblokujte své oblíbené stránky s VPNSign Up for Vyprvpn.Stáhněte si Vyprvpn a spusťte aplikaci na svém preferovaném zařízení.Vyberte umístění serveru.Kliknutím na připojení získáte přístup k bezplatnému a otevřenému internetu.Navštivte webové stránky a weby sociálních médií a zažijte internet bez omezení nebo bloků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít na Windows

Přejděte na webové rozhraní klienta OpenVPN Access Server. Přihlaste se s vašimi přihlašovacími údaji. Vyberte „OpenVPN Connect for Windows“. Počkejte, až se stahování dokončí, a poté jej otevřete (specifika se liší v závislosti na prohlížeči).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy soubory VPN

Tato nastavení jsou umístěna na %AppData %\ Microsoft \ Network \ Connections \ PBK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím k VPN Windows 10

Připojte se k VPN ze stránky Nastavení systému Windows: Vyberte Start > Nastavení > Síť & Internet > VPN.Vedle připojení VPN, které chcete použít, vyberte Connect.Pokud je výzva, zadejte své uživatelské jméno a heslo nebo jiné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je důvod, proč se VPN nepřipojí

Mohly by existovat různé důvody, proč se VPN nepřipojuje, jako jsou problémy s připojením sítě, firewall nebo antivirus blokující připojení VPN, zastaralý software VPN nebo problémy serveru na konci poskytovatele VPN na konci VPN poskytovatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje Google Chrome VPN

Má Google Chrome vestavěné přípona VPN Google Chrome nemá vestavěné rozšíření VPN, ale můžete snadno nainstalovat příponu proxy třetích stran pro prohlížeč Chrome Chrome. Prodloužení prohlížeče společnosti NordVPN pro Chrome má umístění VPN na 60 různých místech, včetně Velké Británie, USA a mnoha dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat proxy VPN k chromu

Přidat "VPN Proxy Master" Ve vašich rozšířeních chromu.OTEVŘENO "VPN Proxy Master" rozšíření.Pouze 1 kliknutí se můžete připojit k optimálním serverům VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemůžu připojit k VPN v telefonu

Proč VPN nefunguje na Androidu, existuje mnoho potenciálních příčin otázek VPN na Androidu. Může to být problémy s kompatibilitou, nedostatek oprávnění k aplikacím, problém se serverem VPN nebo omezení provozu ve vaší síti. Ať je to jakýkoli případ, dobrá VPN pro Android, jako je Nordvpn, má k dispozici řešení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít bez aplikace

Kroky k nastavení VPN na Android bez použití jakékoli aplikace Nastavení klepněte na připojení & Možnost sdílení.Na připojení & Sdílení obrazovky, klepněte na VPN.Stránka VPN vám zobrazí všechny dostupné možnosti VPN.Nyní musíte zadat název svého VPN, typu VPN, adresu serveru a několik dalších podrobností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji VPN

Jak se obejít kolem VPN Blockschoosing bezpečné a spolehlivé VPN.Přechod na jiný server nebo VPN.Používání zabrusovaných serverů.Změna protokolu tunelování, šifrování nebo port.Získání vyhrazené/statické IP adresy.Přechod na mobilní data.Změna nastavení DNS.Nastavení manuálního připojení VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji web VPN

Odblokujte své oblíbené stránky s VPNSign Up for Vyprvpn.Stáhněte si Vyprvpn a spusťte aplikaci na svém preferovaném zařízení.Vyberte umístění serveru.Kliknutím na připojení získáte přístup k bezplatnému a otevřenému internetu.Navštivte webové stránky a weby sociálních médií a zažijte internet bez omezení nebo bloků.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto mi roku a Internet sin wifi??
Next Post
Kdo žije v hnízdě?