15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to povodně vysvětlit dělat a nedělit během povodně?




Shrnutí toho, co dělat a co nedělat během povodně

• Ignorujte zvěsti, zůstaňte v klidu, nepropadejte paniku.

• Nedávejte povodňové vody.

• Nedovolte dětem hrát v povodňových vodách nebo v jeho blízkosti.

• Zvyšte nábytek, spotřebiče na postelích a stolech.

• Udržujte skot / zvířata v kůlně a zajistěte jejich bezpečnost.

• Nenechávejte sklizené produkty v otevřeném poli.

Během povodní je důležité uvolnit svůj domov, když to doporučujeme místními pohotovostními úřady. Vezměte si nouzovou soupravu s sebou a sledujte zadané trasy úředníky. Uspořádejte opatření pro své domácí mazlíčky a pokud to čas dovolí, nechte poznámku informovat ostatní, když jste odešli a kam jste šli.

Povodeň je definována jako přetečení ponoření vody, která je obvykle suchá. Silné srážky, rychlý tání sněhu, bouřkové nárůsty z tropických cyklónů nebo tsunami v pobřežních oblastech často způsobují povodně.

Během varování před povodněmi nebo bleskovým varováním je důležité okamžitě přesunout na vyšší zemi nebo zůstat na vysoké zemi. Neustále kontrolujte média, zda nejsou informace o nouze a postupujte podle pokynů úředníků veřejné bezpečnosti. Pokud musíte evakuovat svůj domov, vezměte si pouze základní položky a přiveďte své domácí mazlíčky, pokud je to bezpečné tak učinit.

Chcete -li přežít během povodně, nechoďte, neplavejte nebo projíždějte povodňovými vodami. Evakujte, pokud to řeknete, aby tak učinil a přesunul se na vyšší zemi nebo na vyšší podlahu. Zůstaňte tam, kde jste, dokud není bezpečné odejít.

Po povodni je důležité po návratu do vašeho domova velmi opatrně opatrně opatrně. Spotřebiče, které mohly být zaplaveny, představují riziko šoku nebo oheň, když jsou zapnuty. Nepoužívejte žádné spotřebiče, vytápění, tlak nebo systém odpadních vod, dokud nebudou elektrické komponenty důkladně vyčištěny, sušeny a zkontrolovány kvalifikovaným elektrikářem.

Povodeň obvykle dochází, když prodloužený déšť padá několik dní, intenzivní déšť klesne po krátkou dobu, nebo když led nebo džem zbytků způsobí přetečení řeky nebo potoka do okolí. Záplavy mohou také vyplývat z selhání struktury kontroly vody, jako je hráz nebo přehrada.

Nejlepší definice povodně je „neobvyklý progresivní nárůst hladiny vody proudu, který může vést k přetékání vodou normálních hranic proudu s následnou inundací oblastí, které nejsou normálně ponořeny.”

Během povodně je důležité vyhnout se jízdě v nebo skrz zatopené oblasti nebo stojící vody. Auta nebo jiná vozidla vás nebudou chránit před povodněmi a mohou být zameteny nebo zastavit v pohybující se vodě. Vyvarujte se pití povodňové vody nebo ji k mytí nádobí, kartáčování zubů nebo přípravy jídla.

Jedná se o 5 tipů na přežití pro povodně: nechoďte, neplavejte nebo projíždějte povodňovými vodami, evakujte, pokud se říká, že tak učiníte, přesuňte se na vyšší zemi nebo na vyšší podlahu a zůstaňte tam, kde jste.

Při přípravě na povodni je důležité získat povodňové pojištění, protože většina pojištění majitelů domů nepokrývá poškození povodně. Poznejte své povodňové riziko a vyhledejte povodňové riziko vaší komunity online nebo kontaktujte místní agenturu pro řízení mimořádných událostí.



Co je to povodně vysvětlit dělat a nedělat během povodně?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat a co nedělat během povodně

• Ignorujte zvěsti, zůstaňte v klidu, nepropadejte paniku.• Nedávejte povodňové vody.• Nedovolte dětem hrát v povodňových vodách nebo v jeho blízkosti.• Zvyšte nábytek, spotřebiče na postelích a stolech.• Udržujte skot / zvířata v kůlně a zajistěte jejich bezpečnost.• Nenechávejte sklizené produkty v otevřeném poli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat během povodně

Během povodně se váš domov, když vám to doporučuje, aby tak učinili místní pohotovostní úřady.Vezměte si nouzovou soupravu s sebou.Sledujte trasy stanovené úředníky.Uspořádejte opatření pro domácí mazlíčky.Čas dovolit, ponechat poznámku informující ostatní, když jste odešli a kam jste šli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je definice povodní

Povodně jsou nejčastějším typem přírodní katastrofy a vyskytují se, když přetečení vody ponoří ponoření, která je obvykle suchá. Povodně jsou často způsobeny silnými srážkami, rychlým tání sněhu nebo bouřkovým nárůstem z tropického cyklónu nebo tsunami v pobřežních oblastech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to 5 věcí, které byste měli nebo neměli dělat během varování

Co dělat během povodňového varování nebo bleskové povodňové varování okamžitě na vyšší půdu nebo zůstat na vysoké zemi.Pokračujte ve kontrole médií, zda není informace o nouzových situacích.Postupujte podle pokynů úředníků veřejné bezpečnosti.Pokud musíte evakuovat svůj domov, vezměte si pouze základní předměty a přiveďte své domácí mazlíčky, pokud tak učiníte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři věci, které můžete udělat, abyste přežili během povodně

Nechoďte, nechodte ani projíždějte povodňovými vodami. Otočte se, netočte se!Evakuovat, pokud je to řečeno.Přesunout se na vyšší zemi nebo na vyšší podlahu.Zůstaň kde jsi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste se měli vyhnout po povodni

Při návratu do svého domova po povodeně buďte mimořádně opatrně opatrnost. Spotřebiče, které mohly být zaplaveny, představují riziko šoku nebo oheň, když jsou zapnuty. Nepoužívejte žádné spotřebiče, vytápění, tlak nebo systém odpadních vod, dokud nebudou elektrické komponenty důkladně vyčištěny, sušeny a zkontrolovány kvalifikovaným elektrikářem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane během povodně

Povodeň obvykle dochází, když prodloužený déšť padá několik dní, když intenzivní déšť padá po krátkou dobu, nebo když led nebo džem na trosky způsobí přetečení řeky nebo potoka na okolí. Záplavy mohou také vyplývat z selhání struktury kontroly vody, jako je hráz nebo přehrada.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší definice povodně

Povodeň je "Abnormální progresivní nárůst hladiny vody proudu, který může vést k přetékání vodou normálních hranic proudu s následnou inundací oblastí, které nejsou normálně ponořeny".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste se měli vyhnout během povodně

Nejezděte do zatopených oblastí nebo stojanů nebo stojatých vodou – cary nebo jiná vozidla vás nebudou chránit před povodněmi. Mohou být zameteni nebo mohou zastavit v pohybující se vodě. Nepijte povodňovou vodu nebo ji používejte k mytí nádobí, kartáčování zubů nebo přípravy jídla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 tipů na přežití pro povodně

Nechoďte, nechodte ani projíždějte povodňovými vodami. Otočte se, netočte se!Evakuovat, pokud je to řečeno.Přesunout se na vyšší zemi nebo na vyšší podlahu.Zůstaň kde jsi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 způsobů, jak se připravit na povodni

Co dělat před povodňovým pojištěním povodně. Většina pojištění majitelů domů nepokrývá povodňové poškození.Poznejte své povodňové riziko. Podívejte se na svou adresu ve středisku servisního střediska povodňové mapy, abyste se dozvěděli, pokud žijete, pracujete nebo cestujete v oblastech, které jsou náchylné k záplavám.Vezměte si domácnost.Ukládat důležité dokumenty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Bůh udělal během povodně

Noah staví oltář, obětuje čistá zvířata, Bůh voní sladkou vůni, slibuje, že už nebude zničit. Noah a rodina řekli, aby se množí, dali zvířata k jídlu; Smlouva byla zavedena, Rainbow jako znamení, Bůh slibuje, že nebude znovu zaplavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je 5 faktů o povodních

5 Fakta Povodně, které byste měli vědět.66% úmrtí souvisejících s povodněmi je způsobeno tím, že se řidiči pokoušejí projíždět příliš hlubokou vodou.Nový rozvoj půdy může zvýšit riziko povodní.Každý má potenciál zažít povodeň.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak zastavit záplavy

Struktura odolná proti povodně, vyvádět pec, ohřívač vody, klimatizace a další nástroje.Nainstalujte "Zkontrolujte ventily" V kanalizačních pasti, aby se zabránilo zálohování povodňové vody.Vytvořte vnitřní bariéry za účelem zastavení nízké úrovně povodňové vody v zadávání suterénů.Utěsnění stěn v suterénech s hydroizolačními sloučeninami, aby se zabránilo prosakování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak se připravit na povodni

Plány na to, abyste zůstali v bezpečí

Určete místo na vyšší zemi, na které se můžete rychle dostat. Plánujte se přesunout na vyšší půdu před začátkem záplavy. Povodně řeky: Vězte, jestli jste v oblasti, která je náchylná k povodňům řeky. Zkontrolujte svůj plán evakuace tak, abyste mohli rychle odejít, pokud vám úředníci poradí evakuovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je lekce z povodní v Bibli

Účet Písma

Zdůrazněte, že Noah byl poslušný Pánu navzdory výsměchu svých přátel a sousedů. Pomozte dětem pochopit, že protože Noemova rodina poslouchala a poslouchala jeho učení, byli zachráněni před povodně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příběh povodní v Bibli

Na povodňovém účtu v Genesis, zlí zemřeli a ten spravedlivý byl ušetřen. S Ježíšem byli bezbožní ušetřeni a spravedlivý potopil pod vodami smrti. Na rozdíl od Noea, Ježíš neunikl povodně naživu; Vody smrti se zvedly a utopily ho. Noah přežil povodeň tím, že se ukrýval v archě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou 3 fakta o povodni

Devadesát procent všech přírodních katastrof zahrnuje záplavy. Povodně mohou přinést stěny vody 20 stop nebo vyšší. Pouze 1 palec povodňové vody může způsobit poškození vašeho domova 27 000 USD. Pokud žijete ve 100letém světle, existuje více než 1 ze 4 šance, že budete zaplaveni během 30leté hypotéky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak chránit před povodněmi

Zvyšte hlavní spotřebiče na betonové bloky. Čisté žlaby, dopadnutí a stříkající polštářky, spolu s jakýmikoli blízkými drenážními příkopy nebo bouřkovými odtoky; čistý sníh a led od nadací. Nasadit dočasné povodňové bariéry, jako jsou přenosné povodňové brány nebo štíty, pytle s pískem, nafukovací povodňové stěny a povodňové sukně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou čtyři způsoby, jak ovládat povodeň

Některé z běžných technik používaných pro regulaci povodně jsou instalace skalních bermů, skalních trhlin, pytle s pískem, udržování normálních svahů s vegetací nebo aplikací půdních cementů na strmějších svazích a konstrukci nebo rozšiřování drenážních kanálů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by lidé měli dělat během povodně, aby byli v bezpečí

✓ Pokud jste v oblasti, která podléhá záplavám. ✓ Sledujte příkazy k evakuaci a varovnými signály. ✓ Pokud máte čas před evakuací, odpojte nástroje a spotřebiče. ✓ Vyvarujte se povodňových vod: Nikdy není bezpečné jezdit nebo procházet je.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co symbolizuje povodeň v Bibli

Někteří křesťanští bibličtí učenci naznačují, že povodeň je obraz spásy v Kristu – archa byla plánována Bohem a existuje jen jeden způsob spasení dveřmi archy, podobný jednomu způsobu spasení skrze Krista.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Bůh sliboval o povodni

Ukládám s vámi svou smlouvu: už nikdy nebude celý život přerušen vodami povodně; už nikdy nebude povodeň zničit Zemi."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Bůh sliboval o povodni

Ukládám s vámi svou smlouvu: už nikdy nebude celý život přerušen vodami povodně; už nikdy nebude povodeň zničit Zemi."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nás povodně učí o Bohu

Bůh ho odměnil za svou spravedlnost a poslušnost a zachránil ho i jeho rodinu před zničením. Příběh povodní také ukazuje jak závažnost Boží spravedlnosti, tak za slib jeho spasení. Každý hřích, kterého se dopustíme, truchlí Boha a jeho spravedlnost vyžaduje úsudek za tento hřích.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo controlo remotamente mi videocámara??
Next Post
Co je bohatý operační systém?