15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Probleme mici de proiectare a holului: cum se rezolvă?

Un hol de intrare spațios cu forma corectă este o raritate în apartamentele moderne. Practic, este prezentat sub forma unei camere mici pătrate sau înguste pentru două persoane. Această situație nu se potrivește multor proprietari, deoarece aceasta este prima cameră pe care o vede o persoană care intră în casă. Interiorul său trebuie să fie atractiv, confortabil și elegant. Este foarte dificil să faci acest lucru pe câțiva metri pătrați, dar este posibil. Ideile moderne de design pentru un hol mic vor ajuta la rezolvarea unei probleme similare..

Designul unui hol mic poate fi frumos și funcțional. Principalul lucru este să abordeze corect alegerea sa. Într-o zonă mică, puteți implementa diferite idei care vor face camera confortabilă și funcțională..

ideea de proiectare ușoară a unui mic hol

Interiorul holului ar trebui să fie atractiv, deoarece aceasta este prima cameră pe care o vede oaspeții.

un exemplu de stil neobișnuit de mic hol

Folosiți idei moderne pentru implementarea în apartamentul dvs.

opțiune pentru un decor luminos al unui hol mic

Designul mic al holului poate fi frumos și funcțional

Există o serie de trucuri pentru lucrul cu apartamente mici, după care nu va fi dificil să se echipeze locuințe. Primul lucru pe care trebuie să-l acordați este tonul designului. Ar trebui să fie ușor. Schema generală de culori este prezentată în principal în nuanțe pastelate..

Elementele întunecate sunt folosite ca accente. Un dulap, un puf, o ușă vor face față perfect acestei sarcini. Numărul lor este minim. Deoarece o mulțime de obiecte întunecate îngustează vizual spațiul. În ceea ce privește ornamentele, acestea pot fi pe perete sau pe podea. Modelele mici funcționează bine.

Interiorul unui hol mic ar trebui să aibă o iluminare puternică. Dacă utilizați mai multe lămpi situate în locuri diferite, atunci camera va deveni spațioasă. Umbra este inadecvată, amurgul „mănâncă” vizual zona. Lămpile din jurul oglinzii arată original. Acest lucru nu este doar convenabil, dar îmbunătățește și efectul reflectorizant. Coridorul va străluci cu culori noi.,

O oglindă este un atribut obligatoriu al oricărei săli. Ideea de a-l așeza pe întregul perete este perfectă pentru un hol mic. Prin urmare, dacă există o oportunitate de a-l implementa, atunci merită să o faceți. Un perete oglindit va mări vizual limitele camerei. Dacă este vizavi de intrare, atunci se creează un sentiment de infinit..

Oglinda de pe ușă în sine arată originală. Aceste două elemente sunt dobândite ca un întreg. Prin urmare, nu trebuie să cheltuiți bani în plus pe o oglindă. În plus, economisiți spațiu pe unul dintre pereți.

Într-un hol mic, nu ar trebui să instalați multe piese de mobilier. Acestea ar trebui să fie reduse la minimum. În mod necesar, stilul este menținut cu designul general, fiecare element este combinat armonios cu altele. Un dulap de colț, un dulap și un raft în care sunt depozitați pantofii sunt potrivite. Acesta din urmă va ajuta la menținerea camerei curate și ordonate. Economisește spațiu prețios, se potrivește bine în pantofi.

ideea unui interior frumos pentru un mic hol

Holul ar trebui să fie luminat puternic

un exemplu de design ușor al unui mic hol

Este recomandabil să decorați holul în culori pastelate.

Aspect: idei pentru camera perfectă

Nu este ușor să echipezi interiorul unui hol mic. Este necesar să plasați aici pantofi, îmbrăcăminte exterioară și câteva articole de uz casnic. Folosind idei de planificare originale, puteți crește spațiul și puteți crea un interior atractiv.

Experții recomandă lucrul cu înălțimi complete ale peretelui. Mezaninele se vor potrivi bine pe ele. Sunt confortabili și spațioși. Astfel, rafturile și dulapurile vor fi ușurate semnificativ..

Este adecvat să se echipeze arcuri în loc de uși. Vor extinde vizual vestibulul. Proiectarea sa ar trebui să aibă loc strict conform principiului minimalismului. Nu există loc pentru lucruri inutile pe hol, ci doar obiecte necesare.

opțiune pentru un stil neobișnuit de hol mic

Se recomandă utilizarea pereților în întregime, de la podea până la tavan

un exemplu de decor frumos al unui mic hol

Trebuie să existe o oglindă pe hol. De dorit în plină creștere

opțiunea unui interior luminos al unui mic hol

Folosind idei de planificare originale, puteți crește spațiul și puteți crea un interior atractiv

Pe un coridor îngust, un mic podium arată bine. Pentru a-l extinde, trebuie să utilizați benzi transversale pe podea sau deasupra. De asemenea, merită evidențiată zona de intrare, folosind culori deschise la decorare.

Tavanele înalte pot crea o senzație de îngustare. Le puteți reduce cu un tapet întunecat la mezanin. În acest caz, puteți crea o structură de gips-carton de diferite niveluri, care are un efect similar..

ideea unui decor luminos pentru un mic hol

Puteți agăța imagini pe un perete gol

opțiunea unui interior frumos al unui mic hol

Când echipați un mic hol, încercați să-l faceți mai mare

Sala spațioasă: sfaturi

Când echipați o sală mică, sarcina principală este de a o face mai spațioasă. Diverse metode vizuale vă vor ajuta în acest sens. Faceți față provocării finisajelor albe, a panourilor și a tavanului lucios.

Pereții ar trebui să fie ușori. Pot fi vopsite în bej, albastru sau verde deschis. Tapetul este folosit ca material de finisare. Opțiunile solide sau cu un model mic care nu este izbitor sunt potrivite.

Dacă eliminați pragurile dintre camere și așezați podeaua, atunci micul hol va crește. Acest lucru nu poate fi realizat cu condiția să existe o delimitare clară în incintă. Acest truc va crea efectul opus..

În acest caz, uitați de câmpul lăcuit. Are o rezistență slabă la uzură. Își va pierde rapid aspectul atractiv, ceea ce va distruge imaginea generală a interiorului. Parchetul nu va funcționa, deoarece se deformează ușor. Cel mai bun pardoseală pentru un hol este gresie. Are multe avantaje: durată lungă de viață, rezistență la umiditate, ușor de curățat. Există o mare selecție a acestuia pe piață, se va potrivi bine cu orice interior..

opțiunea unui stil luminos al unui hol mic

Decorarea pereților se poate face cu tapet

ideea unui decor frumos pentru un mic hol

Utilizați nuanțe deschise pe hol. Acest lucru va ajuta la mărirea vizuală.

ideea unui interior neobișnuit pentru un mic hol

Pentru a face holul vizual mai mare, folosiți alb.

Ce stil de design alegeți?

Principala problemă care apare în procesul de amenajare a unei săli de dimensiuni mici este dezordinea. Un mediu ascetic va ajuta la evitarea acestuia. Implică folosirea numai a cârligelor pe perete, servind la așezarea hainelor, a rafturilor pentru încălțăminte, închise și deschise. În acest caz, dulapul se află într-o altă cameră. Acest lucru va păstra spațiul liber pentru a vă deplasa. În caz contrar, o cameră mică va fi înghesuită și incomodă..

Mobilierul instalat trebuie să fie multifuncțional. Banca este utilizată nu numai ca scaun, ci și ca sistem de depozitare. Are un capac care poate fi rabatat pentru a avea acces la un sertar adânc. Această soluție va fi proaspătă, practică și funcțională. Nu va fi dificil pentru proprietar să o implementeze pe cont propriu..

Elementele în stil rustic arată bine într-un mic hol. Implică utilizarea culorilor deschise la decorarea pereților. Mobilierul din lemn de culoare închisă oferă interiorului un aspect impresionant. Acoperirea podelei ar trebui să creeze o punte de culoare. Nuanțele întunecate vă vor ajuta în acest sens..

opțiune pentru un design frumos al unui hol mic

Folosiți mobilier multifuncțional

un exemplu de decor luminos al unui mic hol

Ar trebui să existe suficientă iluminare pe hol

Micul hol luminos

Practic, o paletă ușoară este utilizată pentru a decora un mic hol. Dar nu tuturor proprietarilor le place. Unii oameni preferă culorile luminoase și saturate. Le folosesc în toate camerele apartamentului lor. Coridorul nu face excepție.

În acest caz, puteți lipi tapetul cu un model luminos. Ar trebui să fie singurul din camera mică. Mobilierul este simplu și ușor. Lucrările de artă pot fi afișate pe perete pentru a completa armonios interiorul. Acest design arată proaspăt și original..

opțiunea unui interior ușor al unui mic hol

Mai des, nuanțele deschise sunt folosite pentru a decora holul.

ideea unui interior luminos pentru un mic hol

Proiectarea holului trebuie să fie planificată până la cel mai mic detaliu

opțiune pentru un decor ușor al unui hol mic

Este mai bine să terminați podeaua cu dale.

Caracteristici ale organizării sistemului de stocare

Este important să organizați corect sistemul de depozitare pe hol. Dacă dimensiunea sa poate fi atribuită mediei, atunci se folosește un set de mobilier încăpător. Combină diferite tipuri de rafturi și sertare. Un dulap de colț va funcționa bine. El folosește spațiul, care rămâne adesea liber în timpul amenajării. Mobilierul vă va permite să îl folosiți rațional.

Un dulap nevopsit din lemn va ajuta la conferirea unui mic hol confortabil și confort. O nuanță naturală caldă se amestecă armonios cu imaginea generală a interiorului. Este capabil să găzduiască un număr mare de lucruri care sunt utilizate și stocate în prezent. Ansamblul de mobilier nu încurcă spațiul și nu cântărește aspectul camerei. Dulapul este practic și ergonomic pentru proprietari.

ideea unui design frumos al unui mic hol

Este important să organizați corect sistemul de depozitare pe hol.

opțiune pentru un decor frumos al unui mic hol

Un dulap nevopsit va ajuta la conferirea unui mic hol confortabil și confortabil.

Mobilier util și simplu

Alegerea unei camere mici necesită mobilier compact. Nu este potrivit să instalați dulapuri voluminoase, canapele de lux, candelabre mari. Pentru a face camera atractivă și confortabilă, va trebui să folosiți fiecare contor în mod rațional. Elementele utile și simple vă vor ajuta în acest sens..

Pentru un hol mic, este suficient un set minim de mobilier. Include:

  • Dulap. Va oferi camerei un aspect terminat. Va ocupa o zonă semnificativă, dar va exista un loc pentru depozitarea lucrurilor. Ușile oglinzilor și lămpile situate deasupra lor vor ajuta la extinderea vizuală a spațiului. Poate fi amenajat într-o nișă;
  • Cuier. Poate fi amplasat chiar și în cel mai modest coridor din punct de vedere al suprafeței. Este prezentat sub forma mai multor cârlige și un raft pentru depozitarea pălăriilor. Suporturile pentru arcuitoare arată original. Acestea vin într-o varietate de configurații și culori;
  • Curbstone. Este incomod să vă încălțați cu greutatea. Un scaun sau un alt loc unde să stai poate ajuta la ușurarea acestui proces. Dacă vorbim despre o opțiune multifuncțională, atunci o bordură este perfectă. Poate fi folosit pentru așezarea și depozitarea lucrurilor. Dimensiunile sale sunt compacte, deci se va potrivi cu ușurință într-o sală mică;
  • Suport de pantofi. Acesta va economisi în mod semnificativ spațiu. Echipat cu mai multe rafturi pentru plasarea pantofilor. Bine potrivit pentru familiile numeroase;
  • Oglindă. Acest element al interiorului permite proprietarilor să-și controleze aspectul. În plus, extinde vizual și extinde camera..

un exemplu de interior luminos al unui mic hol

Alegerea unei camere mici necesită mobilier compact

un exemplu de stil ușor al unui mic hol

Pe un hol mic, este important să folosiți fiecare contor cât mai eficient posibil.

ideea unui design neobișnuit al unui mic hol

Pentru un hol mic, este suficient un set standard de mobilier

Acoperirea podelei: opțiuni

Când echipați holul, merită să vă amintiți despre podea. Numai cu designul corect, interiorul va fi elegant și practic. Nu ar trebui să așezați covoare care nu se potrivesc cerințelor designului modern. Se murdăresc repede și își pierd aspectul..

Următoarele materiale sunt potrivite pentru hol.

Podele

Caracteristică

Linoleum

Aceasta este o opțiune de acoperire versatilă și ieftină. Nu necesită îngrijire specială, ușor de curățat, rezistent la umiditate, nu își pierde aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp. Linoleumul comercial funcționează bine. Se folosește în camere cu trafic sporit. Are o calitate ridicată și este rezistent la factorii negativi. Se potrivește bine în orice interior. Deoarece există diferite culori și texturi.

Laminat

În ultimii ani, aceasta a fost în special cerută. Și acest lucru nu este surprinzător. Materialul are o rezistență ridicată și rezistență la stres, curățare, umiditate, praf. Păstrează prezentarea timp de mulți ani.

Lemn

Nu este cea mai bună opțiune de pardoseală. Parchetul poate fi instalat doar pe un hol decorat clasic. Utilizarea scândurilor de lemn este un lucru din trecut și arată inestetic. O astfel de acoperire a podelei este impracticabilă în funcționare, își pierde rapid aspectul

Covor

Va oferi camerei un aspect confortabil. Este mai bine să alegeți tonuri mai întunecate ale materialului. Blondele absorb rapid murdăria, care este greu de îndepărtat. Grămada este neapărat scurtă. În caz contrar, nisipul și resturile de pe stradă se vor acumula.

Ţiglă

Ideal pentru pardoseli. Principalele două avantaje sunt rezistența la deteriorare, ușor de curățat. Un material care imită piatra naturală, lemnul este foarte potrivit. Aspectul alunecos nu merită folosit.

versiunea stilului ușor al unui mic hol

Cea mai bună acoperire de podea din hol va fi gresie.

opțiune pentru un decor neobișnuit al unui mic hol

Pentru a obține o cameră spațioasă și confortabilă, trebuie să țineți cont de multe nuanțe.

Dacă vorbim despre caracteristicile estetice ale camerei, atunci laminatul, așezat în lungime, mărește vizual camera. Extinde modelul diagonal pe material. Tigla este așezată în romburi. Acest lucru va face designul ei mai original..

Realizarea unui hol mic este un proces interesant. Pentru a obține o cameră spațioasă și confortabilă, trebuie să țineți cont de multe nuanțe. Mobilierul este compact și simplu, pereții și tavanul sunt de culoare deschisă. Pardoseala este rezistentă, durabilă și durabilă.

Video: Cum să echipezi un mic hol

50 de fotografii cu idei de design pentru holuri mici:

exemplu de stil ușor al unei mici fotografii pe hol opțiune pentru un design neobișnuit al unei imagini mici pe hol ideea frumosului interior al unei mici imagini de hol opțiunea unui decor luminos al unei mici fotografii pe hol ideea unui interior frumos al unei mici fotografii pe hol un exemplu de design neobișnuit al unei mici imagini de hol idee de stil luminos pentru o fotografie mică pe hol un exemplu de decor luminos al unui tablou mic pe hol opțiune pentru un decor frumos al unei mici imagini de hol un exemplu de stil luminos al unei mici fotografii pe hol versiune a designului ușor al unei mici imagini de hol ideea unui interior neobișnuit al unei mici fotografii pe hol un exemplu de design luminos al unei mici fotografii pe hol ideea unui interior luminos pentru o imagine mică pe hol variantă a stilului neobișnuit al unei mici fotografii pe hol ideea unui decor frumos al unui tablou mic pe hol un exemplu de design neobișnuit al unei mici fotografii pe hol un exemplu de stil ușor al unei mici imagini de hol opțiunea unui interior luminos al unei mici fotografii pe hol ideea unui stil frumos al unei mici fotografii pe hol ideea unui interior luminos al unei mici imagini de hol opțiune pentru un decor ușor al unei mici fotografii pe hol un exemplu de stil neobișnuit de imagine mică pe hol opțiunea unui decor frumos al unei mici fotografii pe hol idee de design ușor pentru o imagine mică pe hol un exemplu de decor ușor al unei mici fotografii pe hol ideea unui design luminos al unei mici imagini de hol ideea interiorului neobișnuit al unei mici imagini de hol un exemplu de stil frumos al unei mici fotografii pe hol opțiune pentru un decor neobișnuit al unei imagini mici pe hol ideea unui design frumos al unei mici fotografii pe hol opțiunea unui interior luminos al unei mici imagini de hol un exemplu de stil luminos al unei mici imagini pe hol ideea unui interior luminos al unei mici fotografii pe hol opțiune pentru un design neobișnuit al unei mici fotografii pe hol un exemplu de decor frumos al unui tablou mic pe hol ideea unui stil neobișnuit al unei mici fotografii pe hol exemplu de interior luminos al unei mici imagini de hol idee de proiectare ușoară a unei mici fotografii pe hol opțiune pentru un decor ușor al unei mici imagini de hol opțiune pentru un interior neobișnuit al unei mici fotografii pe hol opțiunea unui stil luminos al unei mici fotografii pe hol versiunea stilului neobișnuit al unei mici imagini de hol ideea unui interior luminos al unei mici fotografii pe hol un exemplu de design ușor al unei mici fotografii pe hol un exemplu de decor neobișnuit al unui tablou mic pe hol ideea unui stil luminos al unei mici imagini de hol opțiunea unui interior frumos al unei mici fotografii pe hol un exemplu de decor luminos al unei mici fotografii pe hol versiunea designului luminos al unei mici imagini de hol

Previous Post
Hur man väljer rätt bild för det inre av rummet
Next Post
تصميم مطبخ الاستوديو: ما الذي تبحث عنه؟