15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuje detektor kouře svůj vlastní obvod?

Shrnutí článku: Potřebuje detektor kouře svůj vlastní obvod?

1. Detektory kouře na pevné zapojení mají svůj vlastní jistič?

Ačkoli elektrický kód nevyžaduje, aby byly detektory kouře připojeny k vlastnímu vyhrazenému obvodu, neublíží se nainstalovat nový obvod k napájení těchto detektorů.

2. Na jaký obvod jsou detektory kouře zapojené?

Všechny jednotky jsou zapojeny do elektrického obvodu pro domácnost 120 V a každá z nich má zálohu baterie. Zálohování baterie poskytuje zvláštní ochranu poháněním alarmu, i když oheň způsobí, že síla domácnosti vyjde.

3. Potřebuje detektor kouře GFCI?

Nádoby pro detektory permanentního kouře nebo poplachové systémy nevyžadují ochranu GFCI podle federálního kódu pro byty.

4. Měly by být detektory kouře na obvodu AFCI?

AFCIS jsou kompatibilní s kouřovými alarmy a obvod funguje tak, jak je zamýšleno.

5. Propojené detektory kouře musí být na stejném obvodu?

Hardwired propojené kouřové alarmy musí být připojeny ke stejnému obvodu, jak uvádí omezení výrobce ohledně počtu poplachů a vzdálenosti mezi nimi.

6. Jsou spojeny detektory kouře tvrdých?

Alarmy s pevným zapojením jsou připojeny k napájecímu napájení a budou znít na neurčito, dokud se nevypne. Jsou výhodné pro ty, kteří pravidelně nekontrolují a nenahrazují baterie.

7. Jsou všechny detektory kouře na stejném jističi?

Všechny vzájemně propojené detektory kouře jsou poháněny stejnou pojistkou nebo jističem obvodu v domácnosti. Maximální počet propojených jednotek na stejném obvodu je 18, přičemž 12 z těch detektorů kouře.

8. Jaké obvody vyžadují gfci?

Ochrana GFCI je vyžadována pro nádoby dodávané jednofázovými obvody větev hodnocených 150 voltů nebo méně na zem. Nádoby GFCI jsou vyžadovány v koupelnách, garážích, prolézacích prostorech, suterénech, prádelných místnostech a oblastech, kde je přítomen zdroj vody.

9. Co by nemělo být zapojeno do výstupu GFCI?

Velká spotřebiče, jako jsou chladničky, mrazničky a čerpadla v jímce, by neměly být zapojeny do výstupu nebo obvodu GFCI. Rovněž se nedoporučuje umístit světla na obvod GFCI, aby nedošlo k ponechání ve tmě, pokud se obvod vyjednává.

10. Co říká NEC o detektorech kouře?

Aktivace detektoru kouře v bytové jednotce nebo spací jednotce nesmí aktivovat zařízení pro oznámení o alarmu mimo obytnou jednotku nebo spací jednotku za předpokladu, že je generován a monitorován dozorčí signál v souladu s oddílem 907.6 NEC.

Tyto otázky a odpovědi poskytují důležité informace o detektorech kouře a jejich elektrických požadavcích. Je nezbytné zajistit správnou instalaci a dodržování elektrických kódů pro efektivní provoz detektoru kouře.

Potřebuje detektor kouře svůj vlastní obvod?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detektory tvrdého kabelového kouře mají svůj vlastní jistič

Ačkoli elektrický kód nevyžaduje, aby byly detektory kouře připojeny k vlastnímu vyhrazenému obvodu, neublíží se nainstalovat nový obvod k napájení těchto detektorů. Hardwired detektory jsou obvykle instalovány spojováním do obecného osvětlovacího obvodu nebo výstupního obvodu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký obvod jsou detektory kouře zapojené

Všechny jednotky jsou zapojeny do elektrického obvodu pro domácnost 120 V a každá z nich má zálohu baterie. Zálohování baterie poskytuje zvláštní ochranu poháněním alarmu, i když oheň způsobí, že síla domácnosti vyjde. Je důležité se naučit, jak nainstalovat detektor kouře na pevně zapojený.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje detektor kouře GFCI

Federální kód pro byty

Suterény, včetně nedokončených oblastí, které nejsou určeny pro obyvatelné pokoje. Nádoby pro detektory permanentního kouře nebo poplachové systémy nevyžadují ochranu GFCI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měly by být detektory kouře na obvodu AFCI

AFCIS jsou kompatibilní s kouřovými alarmy a obvod funguje tak, jak je zamýšleno. Zdroj, který je schopen provozovat zařízení po dobu nejméně 24 hodin v normálním stavu, po kterém následuje 4 minuty poplachu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Propojené detektory kouře musí být na stejném obvodu

Je třeba poznamenat, že při instalaci tvrdých kabelových propojených kouřových alarmů musí být kouřové alarmy připojeny ke stejnému obvodu. Kromě toho může mít výrobce omezení týkající se počtu poplachů, které mohou být propojeny, a vzdálenost mezi propojenými alarmy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou spojeny detektory tvrdého kabelového kouře

Navíc, protože kouřové alarmy s pevným zapojením jsou připojeny k napájení, budou znít neurčitě, dokud nebudou vypnuty. Tento typ alarmu je dobrý pro ty, kteří si nemusí pamatovat – nebo si nepřejí – rutinně kontrolovat a vyměnit baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou všechny detektory kouře na stejném jističi

Stejný jistič pojistek nebo obvodů v domácích mocnostech všechny propojené jednotky. Celková délka propojení vodičů by měla být menší než 1000 stop (300 metrů) a maximální počet vzájemně propojených jednotek na stejném obvodu je 18 celkových jednotek, přičemž 12 z těch detektorů kouře je detektory kouře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké obvody vyžadují gfci

Kde jsou vyžadovány GFCIS. Ochrana GFCI je vyžadována pro 125-volt do 250 V nádoby dodávaných jednofázovými větevskými obvody hodnocenými 150 voltů nebo méně na zem. Nádoby GFCI jsou vyžadovány v koupelnách, garážích, prolézacích prostorech, suterénech, prádelných místnostech a oblastech, kde je přítomen zdroj vody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by nemělo být zapojeno do výstupu GFCI

Ale nezapojte velká spotřebiče, jako jsou chladničky, mrazničky a čerpadla v jímce. Není také dobrý nápad umístit světla na obvod GFCI – nechcete být ponecháni ve tmě, pokud výlety obvodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říká NEC o detektorech kouře

Aktivace detektoru kouře v bytové jednotce nebo spací jednotce nesmí aktivovat zařízení pro oznámení o alarmu mimo obytnou jednotku nebo spací jednotku za předpokladu, že je generován a monitorován dozorčí signál v souladu s oddílem 907.6.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kód NEC pro umístění detektoru kouře

Nainstalujte kouřové alarmy do každé ložnice, mimo každou oblast spaní a na všechny úrovně domu, včetně suterénu. Na úrovni bez ložnic nainstalujte alarmy do obývacího pokoje (nebo den nebo rodinného pokoje) nebo poblíž schodiště na horní úroveň nebo na obou místech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete propojit kouřové alarmy na různých obvodech

Všechny propojené kouřové alarmy musí být dodány ze stejného obvodu. Pro provoz musí být použit běžný neutrál. Nepojte propojovací drát k aktivní nebo neutrální. Na jednom obvodu lze nainstalovat maximálně 40 klipsů 755 kouřových alarmů (pouze kabelové propojení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou spolupracovat s detektory kabelových a bezdrátových kouřů

Hardwired a bezdrátová propojená kouřová alarmy

Fireangel má schopnost smíšeného systému, což umožňuje propojení baterií a alarmů s baterií. K přizpůsobení zavedeného pevného propojeného systému pro komunikaci s jinými bezdrátovými výrobky FireanGel je nutný pouze jeden alarm s povoleným na síti, který je nutný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj detektor kouře propojen

Většina alarmů má jako standardní tlačítko testovací tlačítko. Stisknutím tohoto tlačítka pro testování po dobu přibližně 5 sekund a alarm by měl znít. Pokud jsou detektory na pozemku propojeny, budou také znít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou všechny detektory kouře propojeny

Ne, ale existuje několik výjimek. Například můžete propojit bezdrátové propojení alarmů s pevnými alarmy pomocí „Bridge“ jednotky (model SA520B). Nebo můžete propojit své inteligentní alarmy s tvrdými zapojeními pomocí svých prvních jednotek pro první výstrahy pomocí propojovacího drátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj detektor kouře propojený

Většina alarmů má jako standardní tlačítko testovací tlačítko. Stisknutím tohoto tlačítka pro testování po dobu přibližně 5 sekund a alarm by měl znít. Pokud jsou detektory na pozemku propojeny, budou také znít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít jistič GFCI a výstup GFCI na stejném obvodu

Vývody GFCI a AFCI se připojí přímo k obvodu. Na stejném obvodu nepotřebujete jak vývod GFCI, tak i jistič obvodu GFCI. Jističe obvodů GFCI jsou dobré možnosti instalace pro nové obvody poboček, ale nemusí fungovat správně na starších systémech pro vícewire.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku připojit ledničku do výstupu GFCI

Není pochyb o tom, že vaše rodina je bezpečnější s GFCI na jejich lednici, než jsou bez ní. Národní elektrický kód vyžaduje, aby systémy GFCI byly uzemněny, aby se zajistilo, že k OCPD existuje cesta k nízkému impedančnímu poruše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku mít na jedné zásuvce 2 proužky napájení

Doporučuje se používat pouze jeden chránič napájecího proužku/přepětí na vývod. Tím se sníží riziko přetížení jističe obvodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Určit detektory kouře musí být na vyhrazeném obvodu NEC

Alarmy z obytného kouře by měly být zapojeny do vyhrazeného obvodu. Je dobré mít alespoň jedno světlo nebo nádobu na stejný obvod, aby upozornili majitele domů pro případ, že by jistič obvodů někdy zakopnul. Propojené alarmy jsou obvykle zapojeny do řetězce sedmikrásky, s použitím kabelu 14-3 nebo 12-3.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kód NEC pro obvody požárního poplachu

Podle článků NEC 760 a 725 existují dva typy obvodů požárního poplachu: Omezená napájení a neomezená napájení. Power Limited Fire Alarm Wires obvykle fungují při 24 voltech DC, zatímco kabely s omezeným napájením při 120 V AC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říká NEC o detektorech kouře

Aktivace detektoru kouře v bytové jednotce nebo spací jednotce nesmí aktivovat zařízení pro oznámení o alarmu mimo obytnou jednotku nebo spací jednotku za předpokladu, že je generován a monitorován dozorčí signál v souladu s oddílem 907.6.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smokové poplachy musí být pevně zapojeny, aby byly propojeny

Bezdrátové připojení

Minulé propojené kouřové poplachové systémy byly pevně zapojeny prostřednictvím elektrického systému vašeho domova, aby správně fungovaly. Díky nové technologii máte možnost nainstalovat bezdrátové propojené kouřové poplachové systémy doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detektory kouře na pevné zapojení se navzájem svléknou

Ale pokud máte ve vaší domácnosti detektory kouře poháněné AC a váš domov byl postaven za posledních 10 let v U.S., je pravděpodobné, že jsou zapojeny dohromady pro vzájemné komunikace. Tento druh zapojení zaručuje, že pokud jeden alarm v domě zhasne, všichni odejdou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody detektoru bezdrátového kouře

Nevýhody bezdrátového požárního poplachového systému

Systém je v podstatě zbytečný, pokud baterie nejsou nabité, protože to nebude fungovat správně. Majitelům domů nebo majitelů podniků je trochu zátěže, aby si vždy pamatovali, aby baterie udržovaly čerstvé, takže systém funguje správně, když je nejvíce potřebujete.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes usar una VPN en una tableta Android??
Next Post
Bitdefender stojí za to zaplatit?