15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svůj roku k televizi a internetu?

Jak připojím svůj roku k televizi a internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Připojí se roku s wifi nebo televizí

Abychom si mohli užít schopnosti streamování TCL Roku TV, musí být připojena k internetu. To lze provést prostřednictvím WiFi (k dispozici na všech TCL Roku TVS) nebo pomocí kabelu Ethernet (použitelné pouze pro televizory TCL Roku 4K).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj roku nepřipojí k mé televizi

Zkontrolujte, zda je video kabel pevně připojen k zadní části přehrávače Roku a na HDMI nebo Composite Connector v televizi. Pokud máte streamovací tyčinku Roku, ujistěte se, že je na televizi pevně připojen k konektoru HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Roku připojen k internetu

Můžete jej zapnout zapnutím zapojením do zdroje energie (televize), ale neudělá nic jiného, ​​i.E., poskytne vám přístup k kanálem streamování médií. Pokud chcete streamovat obsah na platformách, jako je Netflix, YouTube nebo Prime Video, budete potřebovat silné připojení k internetu, pokud pomocí přehrávače Roku nebo přehrávače Roku nebo Prime Video.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje televize Roku nepřipojí k wifi

Restartujte zařízení Roku a router.

Chcete -li restartovat svého přehrávače Roku, přejděte na Nastavení> Systém> Restartovat systém. Chcete -li restartovat televizi Roku, přejděte na Nastavení> Systém> Power> Restartujte systém. Můžete také odpojit zařízení Roku ze zdroje energie, počkat několik okamžiků a poté jej znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj roku připojen k wifi

Jak zkontrolovat připojení k vaší domácí síti a InternetPress Home na vašem dálkovém ovladači.Přejděte a vyberte Nastavení.Vyberte síť.Vyberte připojení kontroly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj roku

Zapojte svůj Roku Deviceconnect své zařízení Roku do televize. Pomocí HDMI.Připojte svého hráče Roku k vaší kabelové síti (volitelné) Připojte zařízení Roku k napájení.Napájení na televizi a vyberte správný vstup.Nastavte si dálkové ovladač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký vstup by měl být televizor pro Roku

Všechny Rokus můžete připojit přímo do portu HDMI v kompatibilní televizi. Všechna aktuální zařízení Roku, včetně set-top boxu Roku Ultra, přicházejí s kabelem HDMI. Krok 2: Najděte otevřený port HDMI ve vašem televizi. Všichni moderní Rokus potřebují fungovat port HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj roku nepřipojí k internetu

Restartujte zařízení Roku a router.

Chcete -li restartovat svého přehrávače Roku, přejděte na Nastavení> Systém> Restartovat systém. Chcete -li restartovat televizi Roku, přejděte na Nastavení> Systém> Power> Restartujte systém. Můžete také odpojit zařízení Roku ze zdroje energie, počkat několik okamžiků a poté jej znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi s Roku a bez kabelu

Pokud máte televizi Roku, nepotřebujete kabelovou televizi nebo satelitní služby. Ať už máte inteligentní televizi nebo ne, máte přístup k široké škále filmových a sportovních kanálů s TV Roku. Pokud máte spolehlivé připojení k internetu, posaďte se a začněte streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě moje televize nedovolí připojit se k Wi-Fi

Zkontrolujte nastavení sítě

Podívejte se do nastavení sítě ve vaší televizi a ujistěte se, že jsou zapnuty a že neexistují žádné chybové zprávy. Když jste tam, hledejte možnost resetovat svou síť a resetovat ji před restartováním televizoru pro dobrou míru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat internet na svém roku

Bar. Vyberte svůj název Roku a klepněte na zrcadlení obrazovky. Ujistěte se, že se zrcadlení obrazovky zapne na zařízení Roku. Vaše zařízení Roku musí být připojeno ke stejné síti jako zařízení Android a ujistěte se, že zařízení Android je ve stejné síti jako vaše televize. Otevřete aplikaci YouTube a přehrajte video.

[/WPRemark]

1. Připojí se roku s wifi nebo televizí?
Ano, aby se mohl užít schopnosti streamování televize TCL Roku, musí být připojen k internetu. To lze provést prostřednictvím WiFi nebo pomocí kabelu Ethernet pro TCL Roku 4K TVS.

2. Proč se můj roku nepřipojí k mé televizi?
Ujistěte se, že video kabel je bezpečně připojen k zadní části přehrávače Roku a HDMI nebo Composite Connector v televizi. Ujistěte se, že streamovací tyč Roku je také pevně připojen k konektoru HDMI v televizi.

3. Musí být Roku připojen k internetu?
Ano, zařízení ROKU musí být připojena k internetu, aby se získala k přístupu k kanálům streamování médií, jako je Netflix, YouTube nebo Prime Video. Jednoduše připojíte zařízení Roku do zdroje energie (televize), vám neposkytne přístup k těmto kanálům.

4. Proč se moje televize Roku nepřipojí k wifi?
Pokud se vaše televize Roku nepřipojí k WiFi, zkuste restartovat zařízení Roku i Router. To můžete provést tak, že přejdete do nastavení> Systém> Systém restartujte na vašem přehrávači Roku nebo odpojím zařízení Roku ze zdroje energie a po několika okamžicích jej znovu připojíte.

5. Jak zjistím, zda je můj roku připojen k wifi?
Chcete -li zkontrolovat připojení k domácí síti a internetu na zařízení Roku, stiskněte tlačítko Domů na dálkovém ovladači Roku, posouvání a vyberte Nastavení, poté vyberte síť.

6. Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj roku?
Chcete -li přimět televizor, aby rozpoznal vaše zařízení Roku, postupujte podle těchto kroků: Připojte zařízení Roku k televizi pomocí HDMI, připojte svůj přehrávač Roku k vaší kabelové síti (volitelně), připojte zařízení Roku k napájení, napájení na televizi a vyberte The the the the the the the the the the the the Opravte vstup a nastavte svůj dálkový ovladač.

7. Na jaký vstup by měl být televizor pro Roku?
Ve svém televizi můžete všechny rokus připojit všechny rokus přímo do portu HDMI. Najděte otevřený port HDMI v televizi, který připojíte zařízení Roku. Všechny moderní Rokus vyžadují fungování port HDMI.

8. Proč se můj roku nepřipojí k internetu?
Pokud se váš roku nepřipojuje k internetu, zkuste restartovat zařízení Roku i router. To můžete provést tak, že přejdete do nastavení> Systém> Systém restartujte na vašem přehrávači Roku nebo odpojím zařízení Roku ze zdroje energie a po několika okamžicích jej znovu připojíte.

9. Mohu sledovat televizi s Roku a bez kabelu?
Ano, s Roku TV nepotřebujete kabelovou televizi nebo satelitní služby. Pokud máte spolehlivé připojení k internetu, máte přístup k široké škále filmových a sportovních kanálů.

10. Proč mě moje televize nedovolí připojit se k Wi-Fi?
Pokud vám televizor nedovolí připojit se k Wi-Fi, zkontrolujte nastavení sítě a ujistěte se, že jsou zapnuty bez chybových zpráv. Můžete také zkusit resetovat svou síť a restartovat televizi a vyřešit problém.

11. Jak mohu získat internet na svém roku?
Chcete -li získat internet na zařízení Roku, vyberte svůj název Roku a klepněte na zrcadlení obrazovky. Ujistěte se, že zrcadlení obrazovky je zapnuto jak na zařízení Roku, tak na zařízení Android. Ujistěte se, že jsou obě zařízení připojena ke stejné síti. Poté otevřete aplikaci YouTube a přehrajte video.

12. Mohu připojit svůj roku k kabelové síti?
Ano, můžete svůj přehrávač Roku připojit k kabelové síti pomocí kabelu Ethernet. To platí pouze pro televizory Tcl Roku 4K.

13. Jak nastavím svůj dálkový ovladač?
Chcete -li nastavit dálkový ovladač Roku, postupujte podle pokynů poskytovaných s vaším zařízením. Obvykle budete muset vložit baterie do dálkového ovladače a spárovat je se zařízením Roku pomocí tlačítka párování nebo nastavením Roku.

14. Mohu použít své zařízení Roku s více televizory?
Ne, každé zařízení Roku je navrženo tak, aby pracovalo s konkrétní televizí. Pokud chcete používat zařízení Roku s více televizory, budete muset pro každý televizor mít samostatné zařízení Roku.

15. Podporuje Roku streamování 4K?
Ano, některá zařízení Roku podporují streamování 4K, jako jsou televizory Roku 4K a Roku Ultra. Ujistěte se, že vaše televize a streamovací obsah jsou kompatibilní s 4K, abyste si užili zážitek z vysokého rozlišení.
Jak připojím svůj roku k televizi a internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Připojí se roku s wifi nebo televizí

Abychom si mohli užít schopnosti streamování TCL Roku TV, musí být připojena k internetu. To lze provést prostřednictvím WiFi (k dispozici na všech TCL Roku TVS) nebo pomocí kabelu Ethernet (použitelné pouze pro televizory TCL Roku 4K).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj roku nepřipojí k mé televizi

Zkontrolujte, zda je video kabel pevně připojen k zadní části přehrávače Roku a na HDMI nebo Composite Connector v televizi. Pokud máte streamovací tyčinku Roku, ujistěte se, že je na televizi pevně připojen k konektoru HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Roku připojen k internetu

Můžete jej zapnout zapnutím zapojením do zdroje energie (televize), ale neudělá nic jiného, ​​i.E., poskytne vám přístup k kanálem streamování médií. Pokud chcete streamovat obsah na platformách, jako je Netflix, YouTube nebo Prime Video, budete potřebovat silné připojení k internetu, pokud pomocí přehrávače Roku nebo přehrávače Roku nebo Prime Video.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje televize Roku nepřipojí k wifi

Restartujte zařízení Roku a router.

Chcete -li restartovat svého hráče Roku, přejděte do Nastavení > Systém > Restartování systému. Chcete -li restartovat televizi Roku, přejděte na Nastavení > Systém > Napájení > Restartování systému. Můžete také odpojit zařízení Roku ze zdroje energie, počkat několik okamžiků a poté jej znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj roku připojen k wifi

Jak zkontrolovat připojení k vaší domácí síti a InternetPress Home na vašem dálkovém ovladači.Přejděte a vyberte Nastavení.Vyberte síť.Vyberte připojení kontroly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj roku

Zapojte svůj Roku Deviceconnect své zařízení Roku do televize. Pomocí HDMI.Připojte svého hráče Roku k vaší kabelové síti (volitelné) Připojte zařízení Roku k napájení.Napájení na televizi a vyberte správný vstup.Nastavte si dálkové ovladač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký vstup by měl být televizor pro Roku

Všechny Rokus můžete připojit přímo do portu HDMI v kompatibilní televizi. Všechna aktuální zařízení Roku, včetně set-top boxu Roku Ultra, přicházejí s kabelem HDMI. Krok 2: Najděte otevřený port HDMI ve vašem televizi. Všichni moderní Rokus potřebují fungovat port HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj roku nepřipojí k internetu

Restartujte zařízení Roku a router.

Chcete -li restartovat svého hráče Roku, přejděte do Nastavení > Systém > Restartování systému. Chcete -li restartovat televizi Roku, přejděte na Nastavení > Systém > Napájení > Restartování systému. Můžete také odpojit zařízení Roku ze zdroje energie, počkat několik okamžiků a poté jej znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi s Roku a bez kabelu

Pokud máte televizi Roku, nepotřebujete kabelovou televizi nebo satelitní služby. Ať už máte inteligentní televizi nebo ne, máte přístup k široké škále filmových a sportovních kanálů s TV Roku. Pokud máte spolehlivé připojení k internetu, posaďte se a začněte streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě moje televize nedovolí připojit se k Wi-Fi

Zkontrolujte nastavení sítě

Podívejte se do nastavení sítě ve vaší televizi a ujistěte se, že jsou zapnuty a že neexistují žádné chybové zprávy. Když jste tam, hledejte možnost resetovat svou síť a resetovat ji před restartováním televizoru pro dobrou míru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat internet na svém roku

Bar. Vyberte svůj název Roku a klepněte na zrcadlení obrazovky. Ujistěte se, že na vašem roku je povoleno zrcadlení obrazovky. Budete moci získat internetový prohlížeč na Roku prostřednictvím obsazení na Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně připojím svůj roku k Wi-Fi

Nejprve budete muset nastavit aplikaci Roku v telefonu, je k dispozici zdarma na obou iPhone. A zařízení Android Jakmile je aplikace stažena a nainstalována na vašem zařízení, připojte smartphone

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj roku nezíská můj wi-fi

Zkontrolujte a opravte problémy s připojením s vaším směrovačem Wi-Fi. Restartujte router a modem. Přemístěte zařízení Roku, aby bylo blíže ke routeru a má silný signál. Kontaktujte podporu Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje aplikace Roku nenajde moje zařízení

Pokud aplikace stále neukazuje vaše zařízení Roku, zkuste zapnout zařízení Roku, telefon a router. Restartujte všechna zařízení, počkejte 3 minuty a poté znovu spusťte aplikaci Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj roku nezvedl můj wi-fi

Nejběžnějším řešením pro tento problém je kontrola připojení k internetu, resetování modulu, posunutí roku blíže ke svému routeru nebo modemu, nebo tvrdé propojení kabelu Ethernet. Pokud žádná z výše uvedených metod nefunguje, měli byste zavolat na podporu Roku pro další nápady na řešení problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký vstup by měl být můj televizor nastaven

HDMI, nebo „vstup médií s vysokým rozlišením“, je port pro všechna vaše moderní zařízení. Porty HDMI ve vaší televizi se používají jak pro video, tak pro zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na tom, který port HDMI používám pro roku

Ano, port HDMI, který používáte v televizi. Pokud máte požadavky na streamování vysoce výkonných nebo chcete těžit z funkcí jedinečných pro konkrétní verzi HDMI, musíte být selektivní o port HDMI, který používáte ve své televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj roku a připojit se k internetu

Problémy ve streamovacím zařízení Roku nebo TV ROKU Přejděte do nastavení. Přejděte na systém v systému Systém Posunutím dolů k pokročilému nastavení systému

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou televizi k internetu

K tomu existují dvě cesty, které můžete získat přístup k internetu prostřednictvím Wi-Fi nebo prostřednictvím kabelu Ethernet. Začněme s možností Wi-Fi. Rozdělíme to podle modelu Poslouchejte pro vás

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje měsíční poplatek za Roku

Neexistují žádné měsíční poplatky za sledování bezplatných kanálů nebo za použití zařízení Roku. Musíte platit pouze za kanály předplatného, ​​jako je Netflix, kabelové služby, jako je Sling TV nebo filmové a televizní pořady půjčovny ze služeb, jako je Apple TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete, aby Roku pracoval

Jediné, co vyžadují, je napájení, port HDMI, který jej zobrazí na televizi a připojení k internetu (bezdrátové, pokud se váš roku nemůže spojit s Ethernetem) .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby rozpoznala své wi-fi

Pojďme připojit vaši televizi s internetem. Vaše televize může vypadat jinak než ten, který zde vidíte, ale proces je stejný pro většinu modelů. Stisknutím domů na dálkový ovladač získáte přístup k inteligentnímu centru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje televize Roku nepřipojí k wi-fi

Restartujte zařízení Roku a router.

Chcete -li restartovat svého hráče Roku, přejděte do Nastavení > Systém > Restartování systému. Chcete -li restartovat televizi Roku, přejděte na Nastavení > Systém > Napájení > Restartování systému. Můžete také odpojit zařízení Roku ze zdroje energie, počkat několik okamžiků a poté jej znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Roku pracuje s internetem

Pokud jde o připojení k internetu, televizory TCL Roku vám dávají ethernetovou možnost tvrdého připojení k vašemu routeru. Navíc, všechny televizory Roku pracují také s Wi-Fi. Jakmile získáte inteligentní televizi TCL Roku, musíte nastavit zařízení, které zahrnuje, abyste si vytvořili bezplatný účet Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj roku nepřipojí k Wi-Fi

Pokud se nemůžete připojit k internetu, zkuste restartovat router. Zlepšete sílu bezdrátového signálu. Pokud resetování routeru nezlepší vaše spojení, může být problémem síla bezdrátového signálu. Čím dále je vaše zařízení Roku z vašeho routeru, tím slabší váš bezdrátový signál.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo me conecto con Brasil VPN??
Next Post
Pracuje prsten s prstenem s domovem Google?