15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může hnízdit s zvonkem zazvoní můj telefon?




Může hnízdit s zvonkem zazvoní můj telefon?

Shrnutí článku

Může hnízdit prsten zvonku na vašem telefonu: Když někdo zazvoní váš hnízdo zvonek, může odeslat oznámení návštěvníka do všech telefonů, které sdílejí přístup k tomuto zvonku s aplikací Home nebo Nest. Aby bylo možné oznámit návštěvníky, musí být povolena oznámení z vašeho zvonku a váš telefon musí být ve stejném domě jako váš zvonek.

Proč můj hnízdo nezvoní na mém telefonu: Pokud se zvonek Nest nevodí, začněte s odstraňováním problémů nejprve kontrolou nastavení zvonku uvnitř Nest nebo Google Home App a zajistit, aby váš zvonek měl dostatek nabití. Pokud to nepomůže, restartujte si zvonek a zkontrolujte zapojení zvonění.

Bude prsten zvonku hnízda na mém iPhone: Váš zvonek hnízda (baterie) bude pouze zazvonit nebo zvonit na vašich reproduktorech a displejích Google Nest a displeje. Prostřednictvím aplikace Google Home však zašle oznámení do telefonu.

Jak mohu přimět svůj zvonek hnízda, abych oznámil můj telefon: Otevřete aplikaci Nest, na domovské obrazovce, klepnutím na nastavení, vyberte oznámení a vyberte kameru, kterou chcete změnit nastavení výstrahy, a vybrat z níže uvedených možností.

Jak slyším prsten zvonku v telefonu: Vyberte zařízení, které chcete spravovat, jako je váš prsten video zvonek. Hlava do nastavení zařízení> Nastavení oznámení> Tóny oznámení o aplikaci a získáte přístup k oznámení. Poté klepněte na oznámení o prstencích nebo oznámení o pohybu a vyberte tyto zvuky.

Může hnízdo uskutečňovat telefonní hovory: S Google Nest a domácími reproduktory a displeje můžete s hlasem volat na přátele, rodinu a podniky.

Jak získám zazvonění prstenu na můj iPhone: Zahájení tohoto nastavení je důležité zajistit, aby vaše zařízení pro iOS bylo připojeno k vaší síti Wi-Fi. Pokud jste to ještě neučinili, budete muset stáhnout aplikaci Ring z App Store.

Jak zapnu oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone: Chcete -li zapnout oznámení, nejprve zapněte osobní výsledky. Přejděte dolů a poté si vyberte, jak chcete, aby se vaše osobní výsledky objevily. Chcete -li zapnout oznámení, klepněte vždy na zobrazení aktivně. Pokud chcete vypnout oznámení, klepněte nikdy aktivně.

Jak mohu získat oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone: Chcete -li zapnout oznámení, nejprve zapněte osobní výsledky. Přejděte dolů a poté si vyberte, jak chcete, aby se vaše osobní výsledky objevily. Chcete -li zapnout oznámení, klepněte vždy na zobrazení aktivně. Pokud chcete vypnout oznámení, klepněte nikdy aktivně.

Má prsten zvonku Google: Google Nest nebo domácí reproduktory a displeje mohou oznámit, když někdo zazvoní váš zvonek Google Nest nebo jiný kompatibilní zvonek. S inteligentním displejem, chromecast nebo Android TV možná také uvidíte, kdo je tam.

Proč nemohu slyšet zvonek prstencového zvonu na telefonu: zvonek. Nejsem si jistý, zda to dokážete slyšet, ale zvoní pouze zvonek venku, a to tak není tak, co musíme udělat, je, že musíme jít do nastavení. Tak jděte do toho a otevřete své.

Otázky a podrobné odpovědi

1. Může hnízdit prsten zvonku na vašem telefonu?

Když někdo zazvoní na zvonek hnízda, může odeslat oznámení návštěvníka do všech telefonů, které sdílejí přístup k tomuto zvonku pomocí aplikace Home nebo Nest. Aby bylo možné oznámit návštěvníky, musí být povolena oznámení z vašeho zvonku a váš telefon musí být ve stejném domě jako váš zvonek.

2. Proč můj hnízdo nezvoní na mém telefonu?

Pokud Nest Doorbell neovlivňuje, začněte řešit problémy s nejprve kontrolou nastavení zvonění uvnitř Nest nebo Google Home App a zajistěte, aby váš zvonek měl dostatek nabití. Pokud to nepomůže, restartujte si zvonek a zkontrolujte zapojení zvonění.

3. Bude prsten zvonku hnízda na mém iPhone?

Váš zvonek hnízda (baterie) zazvoní nebo zvoní pouze na vašich reproduktorech a displejích Google Nest. Prostřednictvím aplikace Google Home však zašle oznámení do telefonu.

4. Jak přiměji svůj zvonek hnízda, aby oznámil můj telefon?

Chcete -li získat oznámení v telefonu, otevřete aplikaci Nest, přejděte na Nastavení, vyberte oznámení a vyberte kameru, pro které chcete změnit nastavení výstrahy.

5. Jak slyším prsten zvonku na telefonu?

Chcete -li slyšet prsten zvonku v telefonu, vyberte si zvonek na video zvonek v nastavení zařízení a poté přejděte na nastavení oznámení a tóny oznámení o aplikaci. Odtud si můžete vybrat zvuky pro oznámení o prstenu a pohybu.

6. Může hnízdo telefonovat?

Ano, s Google Nest a domácími reproduktory a displeje můžete volat na přátele, rodinu a podniky pomocí vašeho hlasu.

7. Jak přiměji svůj prstenový zvonek, aby zazvonil na mém iPhone?

Chcete-li nastavit zvonek na prsten, aby zazvonil na vašem iPhone, ujistěte se, že je zařízení iOS připojeno k vaší síti Wi-Fi. Poté stáhněte aplikaci Ring z obchodu s aplikacemi, pokud jste to ještě neučinili.

8. Jak zapnu oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone?

Chcete -li zapnout oznámení na vašem iPhone, přejděte na nastavení, zapněte osobní výsledky a vyberte, jak chcete, aby se vaše osobní výsledky objevily. Klepnutím vždy na zobrazení proaktivně zobrazíte oznámení a nikdy se proaktivně ukažte, abyste je vypnuli.

9. Jak získám oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone?

Chcete -li získat oznámení o zvonku Nest Doorbell na vašem iPhone, postupujte podle stejných kroků jako zapnutí oznámení o zvonku Nest uvedené v předchozí otázce.

10. Zvonek na zvonek Google?

Google Nest nebo domácí reproduktory a displeje mohou oznámit, když někdo zazvoní váš zvonek Google Nest nebo jiný kompatibilní zvonek. S inteligentním displejem, chromecast nebo Android TV možná také uvidíte, kdo je tam.

11. Proč nemohu slyšet svůj prsten zvonek na mém telefonu?

Pokud na telefonu neslyšíte zvonek prstencového zvonu, možná budete muset zkontrolovat nastavení a zajistit, aby byl zvonek nakonfigurován správně.



Může hnízdo zvonek zazvonit můj telefon?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může hnízdit prsten zvonku na vašem telefonu

Získejte oznámení o aplikacích

Když někdo zazvoní na zvonek hnízda, může odeslat oznámení návštěvníka do všech telefonů, které sdílejí přístup k tomuto zvonku pomocí aplikace Home nebo Nest. Aby bylo možné oznámit návštěvníky, musí být povolena oznámení z vašeho zvonku a váš telefon musí být ve stejném domě jako váš zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hnízdo nezvoní na mém telefonu

Pokud Nest Doorbell nezavoní, začněte odstraňování problémů nejprve kontrolou nastavení zvonku uvnitř Nest nebo Google Home App a zajistěte, aby váš zvonek má dostatek nabití. Pokud to nepomůže, restartujte si zvonek a zkontrolujte zapojení zvonění.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude prsten zvonku hnízda na mém iPhone

Váš zvonek (baterie) bude zvonit nebo zvonit pouze na reproduktorech Google Nest a zobrazí se však do telefonu prostřednictvím aplikace Google Home Oznámení prostřednictvím aplikace Google Home App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj zvonek hnízda, aby oznámil můj telefon

Nest App NodificationsOpen App Nest.Na domovské obrazovce klepněte na Nastavení .Vyberte oznámení.Vyberte kameru, kterou chcete změnit nastavení výstrahy, a vyberte z níže uvedených možností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak slyším prsten zvonku na telefonu

Vyberte zařízení, které chcete spravovat, jako je váš prsten video zvonek. Hlava do nastavení zařízení > Nastavení upozornění > Tóny oznámení o aplikaci a získáte přístup k oznámení. Poté klepněte na oznámení o prstencích nebo oznámení o pohybu a vyberte tyto zvuky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může hnízdo telefonovat

S Google Nest a domácími reproduktory a displeje můžete s hlasem volat na přátele, rodinu a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj prstenový zvonek, aby zazvonil na mém iPhone

Začínáme toto nastavení Je důležité se ujistit, že vaše zařízení pro iOS je připojeno k vaší síti Wi-Fi, pokud jste to ještě neučinili, musíte si stáhnout aplikaci Ring z App Store. Můžeš to udělat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone

Chcete -li zapnout oznámení, nejprve zapněte osobní výsledky. Přejděte dolů a poté si vyberte, jak chcete, aby se vaše osobní výsledky objevily. Chcete -li zapnout oznámení, klepněte vždy na zobrazení aktivně. Pokud chcete vypnout oznámení, klepněte nikdy aktivně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám oznámení o zvonku hnízda na mém iPhone

Chcete -li zapnout oznámení, nejprve zapněte osobní výsledky. Přejděte dolů a poté si vyberte, jak chcete, aby se vaše osobní výsledky objevily. Chcete -li zapnout oznámení, klepněte vždy na zobrazení aktivně. Pokud chcete vypnout oznámení, klepněte nikdy aktivně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvonek na zvonek Google

Google Nest nebo domácí reproduktory a displeje mohou oznámit, když někdo zazvoní váš zvonek Google Nest nebo jiný kompatibilní zvonek. S inteligentním displejem, Chromecast nebo Android TV můžete také vidět, kdo je tam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu slyšet svůj prsten zvonek na mém telefonu

Domovní zvonek. Nejsem si jistý, jestli to dokážete slyšet, ale zvoní pouze zvonek venku a to není tak, co musíme udělat, je, že musíme jít do nastavení. Tak jděte do toho a otevřete své

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Google Nest, abych zavolal na můj telefon

A pokud jsem pryč a chci jim zavolat na hnízdě Google na displej, který mám ve své kuchyni. Chci to udělat, abych vám ukázal, jak sledujte nastavení tohoto profilu Assistant

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Nest volat a přijímat hovory

S Google Nest a domácími reproduktory a displeje můžete s hlasem volat na přátele, rodinu a podniky. Existují 3 různé způsoby, které mohou reproduktory a displeje volat. Dostupnost se liší podle země.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si vytvořím prsten telefonu s prstenovým norem

Poté vyberte sdílené uživatele z níže uvedených ikon. A protože ještě nemáme uživatele, stiskneme tlačítko Plus a přidat někoho. Nyní zadejte e -mailovou adresu osoby, ke které udělujete přístup. Li.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím prstencový zvonek, aby zazvonil na telefonu

Nyní stiskněte a uvolněte oranžové tlačítko na zadní straně vašeho prstenu videa. Světlo na přední straně prstenu by mělo začít točit bílou. To znamená, že je v režimu nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenový zvonek neoznámí můj iPhone

Zkontrolujte, zda je vaše prstencové zařízení online tím, že se chystáte na zdraví zařízení v aplikaci Ring. Přejděte do nabídky (≡) a klepněte na zařízení. Klepněte na zařízení, které chcete zkontrolovat. Ujistěte se, že upozornění na prsten, detekce pohybu a upozornění na pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu uvědomit hnízdo na svém iPhone

Možnost buď měsíčně nebo ročně, zadejte své platební údaje a potvrďte svůj nákup. Můžete se zaregistrovat do Nest Aen Awit v aplikaci Google Home Otevřete aplikaci a klepněte na nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nedostávám oznámení z mého prstencového zvonu iPhone

Zkontrolujte, zda je vaše prstencové zařízení online tím, že se chystáte na zdraví zařízení v aplikaci Ring. Přejděte do nabídky (≡) a klepněte na zařízení. Klepněte na zařízení, které chcete zkontrolovat. Poznámka: Ujistěte se, že vaše upozornění na prsten, detekce pohybu a upozornění na pohyb jsou přepínány na (modrá).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím oznámení o zvonku hnízda

Aplikace Nejprve otevřete aplikaci Nest a klepněte na Nastavení Nastavení Klepnutím Klepněte na Oznámení Klepnutím na produkt, který chcete přizpůsobit typu oznámení, a vyberte, který typ oznámení. Chtěli byste přijmout a kdy

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Nest Doorbell zvonek

Hnízdí zvonek je napájen na baterii, takže je kompatibilní se všemi domovy. Spárujte s Nest Mini (prodávané samostatně), abyste získali slyšitelný zvonek, nebo pomocí kabelové instalace získejte stávající zvonek. Vyberte, jak zvoníte. Jak uslyšíte, že váš zvonek bude záviset na tom, jak jste nainstalovali zvonek hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvonem prstenců a zvonkem Google

Zatímco se vázají na této frontě, je to jen prsten, který vám umožní použít zvonek pro výstrahy a posílit WiFi. Nest, na druhé straně, vám umožní používat zařízení Google, jako je reproduktor Nest. Protože Ring také umožňuje používat zařízení Amazon Echo, vyjde nahoře pro snadnou instalaci a možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj prstenový zvonek, aby zazvonil můj telefon

Jakmile jste v obchodě Google Play, klikněte do vyhledávacího pole a zadejte prsten Video zvonek a najděte prsten a aplikace, kterou hledáte, se nazývá Ring Comm. A je to prsten. Laboratoře. Ty jednou

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten zvonek pomocí telefonu

Chcete -li zvolit vyzvánění, otevřete prsten. Aplikace poté klepněte na tři řádky vlevo nahoře na palubní desce. Klepněte na zařízení a poté vyberte, který zvonek chcete upravit nastavení zvuku klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si provést telefon s telefonem přes Google Home

Říci "Ahoj Google, najděte můj telefon" nebo „Ring My Phone“ a váš asistent Google by měl váš telefon vyzvánit, i když je nastaven na nerušení režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Home zavolat telefonu

Díky tomu, že Google podporuje volání na Google Nest a domácí reproduktory a displeje, můžete zavolat přátelům, rodině a podnikům pomocí svého hlasu jen svůj hlas. Tato funkce je k dispozici v USA a Kanadě (s výjimkou území).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto dura la batería de timbre de Google Nest??
Next Post
Jak dlouho vydrží baterie zvonku Google?