15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Articole tricotate pentru decorarea casei

Casele bunicilor noastre erau umplute cu lucruri tricotate și cusute cu propriile lor mâini – covoare de pat făcute cu cele mai fine dantele, perdele, fețe de masă și șervețele, covoare – în acele vremuri, fiecare fată tricotată și cusută, brodată.

fețe de pernă tricotate în interiorul sufrageriei

Tricotat în interiorul apartamentului

aruncări tricotate în stilul apartamentului

Cameră tricotată

huse tricotate în decorul camerei

Interior cu elemente tricotate

pelerine tricotate în design dormitor

Design de cameră pentru pelerine tricotate

perne tricotate în interiorul apartamentului

Tricotat în interior

Făcut manual – realizat cu dragoste

Acum se întoarce moda pentru lucrurile făcute manual, magazinele sunt pline de mărfuri pentru ac, fiecare femeie brodată sau tricotată, iar lucrurile tricotate cu propriile mâini îi încântă pe prietenii ei. Fustierul nu are probleme cu alegerea unui cadou pentru vacanță pentru rude, iar casa se transformă într-un cuib confortabil, deoarece fiecare lucru făcut cu propriile mâini păstrează căldura mâinilor fetei.

Cel mai adesea, în interiorul casei puteți găsi lucruri cusute sau legate. Tricot:

  • pături;
  • fețe de pernă pentru perne de canapea;
  • covoare de noptieră;
  • truse de baie;
  • huse pentru scaune, fotolii.

Cârlig și fire groase, ideile designerilor vă permit să creați mobilier neobișnuit, perne, covoare. Tehnicile moderne de tricotat au venit cu ideea de a folosi mâinile în locul unui cârlig – folosind tehnica yubiami, puteți face lucruri de tricotat deosebit de mari – pături și cuverturi de pat.

fețe de pernă tricotate stil living

Tricotat în interiorul apartamentului

pelerine tricotate în decorul camerei

Cameră tricotată

huse tricotate în modele de dormitor

Interior cu elemente tricotate

perne tricotate în interiorul dormitorului

Design de cameră pentru pelerine tricotate

pături tricotate în decorul apartamentului

Tricotat în interior

Cameră „tricotată”

Un scaun moale tricotat poate fi croșetat sau tricotat din fire groase: „picături”, „pere” și „bile” sunt umplute cu mici granule de polistiren, se rostogolesc într-un capac, creând un efect de scufundare.

Articole interioare tricotate de diferite forme și culori – perne, otomane sunt potrivite pentru interioare moderne și decorează o cameră în stil boho, hi-tech, minimalist. Ideile nu sunt noi, dar copiii vor fi încântați de astfel de articole de mobilier tricotate în casă..

O husă tricotată pentru fotolii și canapele va transforma mobilierul vechi într-o canapea de designer ultramodernă – se poate face în orice stil: tricotarea mare este potrivită pentru un mansardă, în stil ecologic, o pătură de nuanțe blânde aruncată pe un scaun completează shabby chic sau Provence, iar albastru și alb, ca o vestă, gama se potrivește perfect stilului mediteranean.

Important! Nu supraîncărcați interiorul casei cu lucruri tricotate, un număr mare dintre ele este permis numai pentru etno-stiluri, eco, dar chiar și aici trebuie să știți când să vă opriți.

fețe de pernă tricotate în design camera de zi

Tricotat în interiorul apartamentului

perne tricotate stil cameră

Cameră tricotată

pături tricotate în interiorul apartamentului

Interior cu elemente tricotate

pelerine tricotate stil cameră

Design de cameră pentru pelerine tricotate

huse tricotate în decorul sufrageriei

Tricotat în interior

Gingășia dantelei

Dantela, mai ales delicată, realizată manual, a fost întotdeauna apreciată și extrem de apreciată. În interiorul Provence, țara, shabby chic, perdele din dantelă, fețe de masă și diverse șervețele vor arăta elegante și blânde. Un abajur ajurat pe o lampă de podea, lampă de masă sau aplice va adăuga romantism dormitorului, iar bucătăria poate fi decorată cu vaze de flori legate cu un model frumos, sticle decorative, coșuri de croșetat sau de tricotat pentru fructe, pâine.

Capacul ajurat poate decora un album foto cu fotografii vechi (dantela în culoarea lenjeriei nealbite este potrivită) sau primele fotografii ale unui bebeluș. Gingășia pe care o dă dantela oricărui obiect creează o atmosferă specială de romantism și pace. Prin urmare, în interiorul modern, astfel de lucruri par oarecum străine..

fețe de pernă tricotate în design dormitor

Tricotat în interiorul apartamentului

huse tricotate în decorul dormitorului

Cameră tricotată

pături tricotate în interiorul camerei

Interior cu elemente tricotate

perne tricotate stil plat online

Design de cameră pentru pelerine tricotate

pelerine tricotate în designul sufrageriei

Tricotat în interior

Cum să creezi o stare de spirit

Starea de spirit este creată de lucruri mărunte – uneori o pernă legată cu un model neobișnuit trage pentru a o îmbrățișa și a se răsfăța cu visele. Individualitatea casei este subliniată de lucruri mici tricotate:

  • tampon de încălzire cald;
  • coș pentru prelucrarea acelor;
  • capac de ceainic;
  • vaze (ca idee – legarea în jurul borcanelor, vazelor, sticlelor plictisitoare sau cu aspect neatractiv, veți primi un element de decor elegant, care vă va reîmprospăta bucătăria, camera);
  • husa pentru cana preferata.

Nu este dificil să faci astfel de lucruri cu propriile mâini – un tricotat experimentat va avea suficientă seară pentru a tricota o copertă de dimensiunea dorită cu modelul selectat, repetând forma unei vaze sau borcan, cutie, cu sau fără lipici, trăgând fixează-l pe bază și cusându-l cu atenție cu fire.

perne tricotate în interiorul sufrageriei

Tricotat în interiorul apartamentului

pelerine tricotate stil dormitor

Cameră tricotată

fețe de pernă tricotate în designul camerei

Interior cu elemente tricotate

huse tricotate în decorul apartamentului

Design de cameră pentru pelerine tricotate

pături tricotate în decorul camerei

Tricotat în interior

Va fi interesant să vă uitați în interiorul aceleiași forme, dar de diferite culori și dimensiuni, ghivece suspendate sau de masă pentru flori de interior. Acestea vor deveni un accent de culoare strălucitoare, vor însufleți interiorul chiar și într-o cameră monocromă, vor adăuga dinamism și vor accentua modernitatea..

O tricotat cu experiență are întotdeauna fire și ace de tricotat la îndemână, în capul ei există o mulțime de idei despre cum să faci casa mai confortabilă. Dar chiar și pentru femeile novice ac, nu va fi dificil să creați astfel de lucruri care să vă încălzească în iarna rece, să lase vara să intre în cameră și să vă înveselească. Tricotatul în interior este un alt mod de a evidenția personalitatea casei tale..

Video: Decor tricotat. Lucruri mici confortabile

50 de fotografii cu lucruri tricotate în interiorul casei:

pelerine tricotate în imaginea de design a dormitorului perne tricotate în decor foto cameră pături tricotate în stilul unei imagini de apartament fețe de pernă tricotate în interiorul camerei de zi foto huse tricotate în designul fotografiei camerei de zi huse tricotate în decorul imaginii apartamentului perne tricotate în stil cameră foto pelerine tricotate în interiorul imaginii dormitorului pături tricotate în stilul imaginii dormitorului fețe de pernă tricotate în proiectarea fotografiei apartamentului fețe de pernă tricotate în interiorul imaginii camerei huse tricotate în decorul camerei de zi foto pături tricotate în decorul imaginii apartamentului pelerine tricotate în interiorul camerei fotografie perne tricotate în designul fotografiei din camera de zi pelerine tricotate în stilul imaginii dormitorului pături tricotate în fotografia decorului camerei fețe de pernă tricotate în interiorul imaginii apartamentului huse tricotate în stilul imaginii dormitorului pelerine tricotate în interiorul apartamentului fotografie huse tricotate în decorul imaginii din sufragerie perne tricotate în designul camerei foto pelerine tricotate în stilul imaginii din camera de zi pături tricotate în fotografia decorului dormitorului perne tricotate în imaginea decorului dormitorului huse tricotate în stilul fotografiei din camera de zi pături tricotate în designul imaginii apartamentului fețe de pernă tricotate în interiorul camerei foto pelerine tricotate în interiorul imaginii din camera de zi huse tricotate în stilul fotografiei camerei perne tricotate în decorul apartamentului fotografie fețe de pernă tricotate în imaginea de design a dormitorului perne tricotate în decorul dormitorului fotografie huse tricotate în imaginea de amenajare a camerei pături tricotate în stilul unei fotografii de apartament imagine perne tricotate stil cameră fețe de pernă tricotate în imaginea de design a camerei de zi huse tricotate în stilul unei imagini de apartament fețe de pernă tricotate în decor foto cameră huse tricotate în stilul imaginii din camera de zi pături tricotate în decorul fotografiei apartamentului coperte tricotate în interiorul camerei fotografie perne tricotate în decorul camerei de zi fotografie pături tricotate în interiorul imaginii apartamentului fețe de pernă tricotate în tablou stil dormitor pături tricotate în proiectarea fotografiei camerei huse tricotate în proiectarea imaginii apartamentului pelerine tricotate în imaginea decorului din sufragerie fețe de pernă tricotate în interiorul camerei foto pelerine tricotate în decorul dormitorului fotografie

Previous Post
Vad är söt design?
Next Post
تصميم شقة من غرفتين 70 متر مربع. م من أين تبدأ؟