15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decor de perete – ventilator de hârtie DIY

Primăvara și vara, doriți să aduceți culori strălucitoare în interiorul casei dvs., în timp ce trebuie să respectați regulile minimalismului și să nu suprasolicitați vizual spațiul cu lucruri. Pentru a crea un accent remarcabil într-o cameră, este suficient să aduceți un detaliu care să contrasteze cu restul. În ciuda abundenței diverselor accesorii în magazine, este mult mai plăcut să faci bijuterii cu propriile mâini..

Cea mai bugetară și cea mai ușoară opțiune pentru începătorii hand-made este utilizarea hârtiei. Sursele ondulate vă vor permite să creați orice compoziție care va deveni elementul central al apartamentului dvs. Există câteva rețete simple pentru a crea cu ușurință primele tale bijuterii. Acordați atenție fanilor hârtiei. Simplitatea tehnicii și numărul minim de instrumente sunt ceea ce aveți nevoie pentru a începe.

ventilator de carton în proiectarea coridorului

Ventilator pentru cameră

ventilator de hârtie în stil bucătărie

Fani multicolori

un ventilator de hârtie în interiorul holului

Ventilator volumetric

Ventilatoare circulare din hârtie pentru decor

Aceste decorațiuni sunt asociate cu răsăritul. În cultura Japoniei și Chinei, acest element face parte din tradiția națională. Prin urmare, veți vedea întotdeauna un ventilator pe pereți în casele minimaliste și rezervate ale japonezilor. De obicei, are scene din cărți, peisaje frumoase și vederi panoramice. Ventilatoarele din hârtie înlocuiesc complet picturile murale cu care suntem obișnuiți. Acestea se remarcă pe fundalul altor obiecte, atrag atenția și creează o dispoziție romantică..

hârtie de ventilator în stilul dormitorului

Mozaic ventilator

ventilator de hârtie în designul camerei

Fanii în designul camerei

ventilator de hârtie în proiectarea holului

Fanii roz din interior

Este deosebit de benefic să folosiți acest decor într-o cameră care nu este supraîncărcată cu mobilier. Pereții fără un model pronunțat vor arăta avantajoși pe fundalul unui ventilator. Aveți două opțiuni – să faceți o compoziție din mici ventilatoare circulare sau să faceți un ventilator mare clasic pe perete cu propriile mâini. Destul de des, astfel de decorațiuni sunt folosite și pentru a decora o vacanță. Aceasta este o idee versatilă care vă va captiva în timpul liber și vă va oferi abilități suplimentare..

hârtie de ventilator în stilul coridorului

Fani multicolori

ventilator de carton în designul bucătăriei

Ventilator frumos rotund

fan al cartonului în stilul camerei

Mozaic ventilator

Pentru a crea fani, avem nevoie de:

 • hârtie ondulată colorată de orice dimensiune, hârtia reziduală este potrivită;
 • foarfece pentru modelarea piesei de prelucrat;
 • lipici;
 • panglică de satin;
 • accesorii mici (nasturi, arcuri, paiete, ciucuri, margele etc.);
 • frigarui de lemn.

Pregătiți un birou larg sau orice alt loc pentru a lucra confortabil. Procesului nu îi place graba, deci merită să eliberați timp în avans pentru a vă pune în aplicare ideile creative..

ventilator de hârtie în interiorul holului

Frumos ventilator în cameră

ventilator de la carton la designul camerei

Ventilatoare suspendate în designul camerei

ventilator de hârtie în stilul oaspeților

Opțiunea ventilator

Procesul de a face ventilatoare de hârtie

În primul rând, merită luată în considerare designul bijuteriilor. Vă puteți inspira din schițe de fani gata făcute, uitându-vă la imagini tematice de pe Internet. Determinați dimensiunea produsului și pregătiți cantitatea necesară de hârtie. Este mai ușor pentru un începător să facă ventilatoare circulare. Instrucțiunile sunt foarte ușoare, astfel încât chiar și copiii pot stăpâni procesul de realizare a meșteșugurilor cu propriile mâini. Să începem.

ventilator de hârtie în designul bucătăriei

Fani multicolori

ventilator din carton în stilul holului

Ventilator verde

ventilator de hârtie în interiorul oaspeților

Interiorul ventilatoarelor din cameră

 1. Luăm o fâșie de hârtie, a cărei lățime este mai mare decât lungimea (de preferință de 2 ori).
 2. Marcăm pragul de îndoire, de exemplu, 1 cm. Dacă nu sunteți sigur de acuratețe, marcați punctele cu un creion.
 3. Facem aceleași îndoiri pe întreaga zonă a hârtiei, astfel încât să obținem un acordeon.
 4. Luați marginea inferioară a ventilatorului și conectați-l la un moment dat. Îndoiți ventilatorul clasic rezultat pentru a forma un cerc. Fixăm marginile cu lipici sau bandă.
 5. După lipirea părții inferioare a produsului din partea din spate, fixăm un pătrat de hârtie pentru a fixa mai sigur piesa de prelucrat. Banda cu două fețe este utilizată ca instrument auxiliar. Acesta ține bine marginile și este aproape invizibil atunci când este tăiat îngrijit.
 6. În partea din față, la joncțiune, lipiți un buton, un arc sau orice alt decor. Fanul nostru este gata!

Decorul este atașat la perete sau la orice altă suprafață folosind bandă sau fire. De asemenea, puteți pregăti în prealabil un cadru de sub imaginea veche pentru a plasa ventilatoare de hârtie pe pânză și apoi să atârnați compoziția pe perete. Luați această idee ca bază pentru a face ceva nou și mai original cu propriile mâini..

un ventilator de carton în interiorul oaspetelui

Evantai

hârtie de ventilator în stilul camerei

Frumos fan

ventilator de hârtie în interiorul coridorului

Fan pentru copii

ventilator din carton în stilul bucătăriei

Fani frumoși în designul camerei

Cu cât hârtia este mai strălucitoare, cu atât compoziția va fi mai interesantă. Un efect interesant poate fi obținut prin combinarea diferitelor nuanțe. Este foarte posibil să faceți flori sau alte decorațiuni simple pentru casă din hârtia rămasă. Sunt ideale pentru decorarea camerelor pentru vacanță, petrecere tematică, ziua de naștere sau nuntă. Ventilatoarele de hârtie „măturate” de pe perete sunt realizate folosind aceeași tehnologie, numai fără lipire circulară.

ventilator de hârtie pentru designul oaspeților

Ventilator rotund alb

ventilator de hârtie în interiorul dormitorului

Fan albastru

ventilator de hârtie în interiorul dormitorului

Ventilatoare agățate în interior

ventilator de hârtie în proiectarea coridorului

Frumos fan

Caracteristici de amplasare a decorațiunilor

Decorul realizat manual va arăta grozav pe peretele de deasupra canapelei sau a patului. Este folosit în mod activ ca decor pentru o cameră pentru copii. Ghirlandele confortabile sau nuanțele de hârtie pot decora o terasă sau un balcon. Este deosebit de avantajos să decorați zonele de recepție sau recreere pe un teren personal în afara orașului. Felinarele de hârtie se vor țese organic în împrejurimile unei petreceri pe plajă. Un astfel de produs ușor și original este aplicabil în orice gospodărie. Arată elegant, în ciuda faptului că este ieftin..

ventilator de hârtie în stil dormitor

Ventilatoare de hârtie

ventilator de hârtie în designul camerei

Ventilator de hârtie colorată

Când plasați meserii într-un apartament, încercați să nu supraîncărcați spațiul cu ele, astfel încât camera să nu arate ca un birou al școlii. Este potrivit să puneți flori de hârtie într-o vază mare pe masă în sufragerie sau pe hol. Un ventilator mare va decora un dormitor sau o zonă de relaxare. De asemenea, puteți dona artizanatul prietenilor și familiei. Distrează-te cu acest proces și introduce fiecărui membru al familiei un timp atât de plăcut. Cel mai important lucru este că poți oricând să faci ceva nou și să îți mulțumești ochiul cu lucruri mici care creează o stare de spirit..

50 de exemple foto ale designului ventilatoarelor de hârtie pentru interior:

ventilator de hârtie în proiectarea fotografiei dormitorului ventilator de hârtie în interiorul imaginii coridorului fan al cartonului în stilul imaginii camerei ventilator din carton în interiorul holului fotografie ventilator de hârtie în fotografie stil bucătărie hârtie de ventilator în proiectarea imaginii oaspeților ventilator de hârtie în fotografie design bucătărie ventilator de hârtie în fotografia interioară a oaspeților ventilator de carton în imaginea de design a dormitorului ventilator de hârtie în interiorul imaginii de pe hol ventilator de hârtie în stilul coridorului foto fan al hârtiei în stilul imaginii de pe hol un ventilator de carton în interiorul unei fotografii pentru oaspeți ventilator de hârtie în proiectarea fotografiei camerei ventilator de hârtie în interiorul imaginii din bucătărie ventilator de carton în proiectarea fotografiei de pe coridor ventilator de hârtie în imagine în stil dormitor ventilator de hârtie în interiorul imaginii dormitorului ventilator din carton în stilul imaginii de pe hol ventilator de carton în stilul imaginii de pe coridor un ventilator de hârtie în interiorul camerei ventilator din carton în stilul unei fotografii de oaspeți hârtie ventilator în proiectarea fotografiei dormitorului ventilator de hârtie în tablou stil bucătărie ventilator din carton în proiectarea fotografiei de pe hol ventilator de hârtie în stil foto de oaspeți ventilator de hârtie în interiorul camerei ventilator de hârtie în interiorul holului fotografie fan al hârtiei în stilul imaginii oaspeților fan al cartonului în proiectarea fotografiei camerei ventilator de hârtie în interiorul camerei foto ventilator de carton în imaginea de proiectare a coridorului ventilator de hârtie în interiorul fotografiei din bucătărie ventilator de hârtie în interiorul fotografiei din bucătărie hârtie de ventilator în stilul imaginii de pe coridor hârtie ventilator în imaginea de proiectare a camerei ventilator de hârtie în stilul unei fotografii de oaspeți un ventilator de carton în interiorul imaginii camerei ventilator de hârtie în imaginea de design a dormitorului ventilator din carton în stilul fotografiei de pe hol ventilator de hârtie în proiectarea fotografiei de pe coridor un fan al cartonului în proiectarea unei imagini de oaspeți ventilator de hârtie în stilul fotografiei de pe hol ventilator de hârtie în interiorul camerei fotografie ventilator de hârtie în stilul imaginii de pe coridor hârtie ventilator în imaginea de design a dormitorului un ventilator de carton în interiorul fotografiei din bucătărie ventilator din carton în stilul fotografiei dormitorului ventilator de hârtie în bucătărie fotografie de proiectare ventilator din carton în stilul unei imagini de oaspeți

Previous Post
Svart tak i vardagsrummets inre: applikation, foto
Next Post
تصميم المسرح المنزلي. ميزات ترتيب غرفة لمشاهدة الأفلام