15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decor lumânare – hobby și decor interior

Luminile pâlpâitoare ale lumânărilor vor face orice seară caldă și confortabilă. Vor crea o atmosferă romantică când se vor întâlni doi, dispoziția de Anul Nou. Lumânările sunt un simbol al confortului în casă, de unde și tradiția nunții, când părinții aprind „vatra” unei tinere familii.

În ciuda faptului că la vânzare puteți găsi o mare varietate de lumânări – în formă, culoare și chiar aromă – nu este dificil să le faceți cu propriile mâini, în timp ce vă veți bucura de procesul în sine și de rezultat.

opțiune de bricolaj pentru decor chic de lumânări

Decor de lumânări DIY pentru vacanță

ideea lumânărilor originale de decorare cu propriile mâini

Opțiunea de decorare a lumânărilor

ideea de lumânări frumoase de decorare cu propriile mâini

Decorare lumânări DIY

opțiune pentru decorarea lumânărilor lumânări cu propriile mâini

Ideea de decor pentru lumânări DIY

decorați-vă ușor pentru lumânări

Decor de lumânări DIY

Ce sunt lumânările

Acasă, puteți face cu ușurință lumânări de ceară sau gel, simple și aromate. Procesul în sine nu este dificil, din materialele de care veți avea nevoie:

 • parafină sau ceară (pentru început, puteți folosi lumânări obișnuite albe de uz casnic);
 • fir sau șnur subțire din bumbac;
 • ustensile pentru o baie de apă;
 • ustensile în care se va topi ceara;
 • matriță pentru lumânări (sticlă, plastic, tablă).

Ca formă, puteți folosi borcane mici cu alimente pentru copii. După turnarea și solidificarea lumânărilor, le puteți decora – veți obține un sfeșnic frumos.

Procesul de fabricare a lumânărilor:

 • Așezați firul în formă în centru, fixându-l pentru confort pe un băț de lemn.
 • Se topește parafina plasând-o într-un recipient mic și încălzind într-o baie de apă până când este complet dizolvată și o consistență omogenă..
 • Se toarnă puțină parafină topită în fundul matriței, asigurând vârful fitilului.
 • Când parafina s-a întărit ușor, continuați să o turnați mai departe, ajustând fitilul.
 • După completarea formularului, lăsați până se solidifică complet, timp de aproximativ o zi, apoi tăiați fitilul, lăsând un capăt convenabil pentru a aprinde.

Puteți utiliza lumânarea nu mai devreme de o zi după ce lumânarea s-a solidificat complet..

Important! Ceara de parafină topită este foarte fierbinte, respectați regulile de siguranță atunci când lucrați.

Ideea de decorare lumânări luminoase DIY

Decor de lumânări DIY pentru vacanță

ideea decorului original al lumânărilor cu propriile mâini

Opțiunea de decorare a lumânărilor

opțiune pentru lumânări de decorare chic cu propriile mâini

Decorare lumânări DIY

ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini

Ideea de decor pentru lumânări DIY

opțiune de bricolaj pentru un decor frumos cu lumânări

Decor de lumânări DIY

Idei de fabricare a lumânărilor

Ideea numărul 1 O lumânare poate fi făcută colorată adăugând bucăți de creioane colorate în timp ce încălziți parafina. Astfel, puteți obține orice nuanță a lumânării și, dacă turnați treptat parafină de diferite culori în matriță, așteptând stratul anterior să se întărească, puteți obține o lumânare frumoasă cu dungi.
Ideea numărul 2 Aruncând câteva picături de ulei esențial în parafina topită, puteți obține o lumânare parfumată. Aprinde-l seara, iar aerul va fi umplut cu un parfum ușor..
Ideea numărul 3 Puteți combina culoarea lumânării și parfumul făcând lumânarea mov cu parfumul de lavandă sau violet, iar portocaliul cu parfumul portocaliu..

opțiune de bricolaj pentru lumânări frumos decorate

Decor de lumânări DIY pentru vacanță

ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini

Opțiunea de decorare a lumânărilor

ideea de decorare chic a lumânărilor cu propriile mâini

Decorare lumânări DIY

opțiune de bricolaj pentru un decor luminos de lumânări

Decor de lumânări DIY

opțiune pentru decorarea originală a lumânărilor cu propriile mâini

Ideea de decor pentru lumânări DIY

Lumânare gel DIY

Designul neobișnuit al unei astfel de lumânări este realizat prin adăugarea de elemente decorative la forma transparentă. Poate fi – scoici, mărgele, pietre de sticlă, flori sau bucăți de fructe. Formularul este umplut cu un gel de lumânări transparent transparent.

Puteți plasa elemente decorative în interiorul formularului în moduri diferite: acele elemente care vor fi așezate pe fund vor rămâne acolo după solidificare. Dar în procesul de umplere, puteți adăuga un decor nou, iar apoi va „atârna” sau va fi situat pe suprafața lumânării.

De asemenea, puteți adăuga colorant sau aromă gelului. Gelul transparent pare deosebit de eficient dacă faceți o culoare neuniformă – de exemplu, o trecere de la o culoare închisă în partea de jos la o culoare mai deschisă în partea de sus a lumânării.

Decorarea formei în care se toarnă lumânarea cu gel nu merită – este estetică în sine. Este mai bine să alegeți și un sfeșnic transparent, simplu – în acest fel puteți arăta frumusețea lumânării în cel mai bun mod posibil.

ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini

Decor de lumânări DIY pentru vacanță

ideea decorării luminoase a lumânărilor cu propriile mâini

Opțiunea de decorare a lumânărilor

opțiune pentru lumânări de decorare chic cu propriile mâini

Decorare lumânări DIY

ideea decorării originale a lumânărilor cu propriile mâini

Ideea de decor pentru lumânări DIY

opțiune de bricolaj pentru decor chic de lumânări

Decor de lumânări DIY

Lumânări „delicioase”

Pentru a crea lămpi frumoase și originale, puteți folosi coaja de jumătate de portocală sau lămâie în loc de o formă. După ce le-a eliberat de pulpă, se toarnă ceara într-o matriță stilizată, după ce a adăugat vopsea și ulei esențial.

Puteți face o lumânare de cafea în diferite moduri:

 • adăugarea boabelor de cafea la parafina topită;
 • lipirea lor pe suprafața lumânării cu adeziv sau ceară încă caldă;
 • prin introducerea unei lumânări gata făcute de dimensiuni mai mici într-o formă mare, umpleți golul dintre ele cu boabe de cafea.

Nu este dificil să faci o lumânare într-un castron sub formă de … înghețată. Topiți o parte din ceară și turnați-o în fitil în vas. Se răcește ușor cealaltă parte și se bate cu un tel. Apoi faceți o minge de ceară cu o lingură de înghețată și puneți-o într-un castron. Puteți face aceste bile în diferite culori adăugând culori și arome de fructe. Blat cu “frisca” de parafina, decorati cu fructe de padure decorative, bucati de “fructe”.

Aprindem vatra familiei

Ritul de aprindere al „vetrei familiei” este o parte obligatorie a sărbătorii nunții. Lumânările sunt decorate pentru el, respectând stilul și paleta de culori a nunții. Pentru a le decora, puteți utiliza:

 • panglici de satin;
 • dantelă;
 • margele;
 • flori din țesătură, foamiran, lut polimeric;
 • strasuri, paiete.

Mai multe elemente decorative sunt adesea folosite în același timp. De exemplu, panglicile din satin sau dantela pot fi decorate suplimentar cu margele, iar aranjamentele florale sunt combinate cu panglici și strasuri. O modalitate ușoară de a decora lumânările este prin înfășurarea lor în dantelă și lipirea pe strasuri. Mai complex – aranjamente florale, pictură la fața locului.

Lumânările sunt realizate în același stil ca și ochelarii de nuntă. Pe masa noilor căsătoriți, o astfel de compoziție arată estetic plăcută..

ideea lumânărilor originale de decorare cu propriile mâini

Decor de lumânări DIY pentru vacanță

Ideea de decor pentru lumânări DIY

Opțiunea de decorare a lumânărilor

opțiune de decorare lumânată a lumânărilor cu propriile mâini

Decorare lumânări DIY

ideea de lumânări frumoase de decorare cu propriile mâini

Ideea de decor pentru lumânări DIY

versiunea de bricolaj a decorului original al lumânărilor

Decor de lumânări DIY

Poveste de revelion

Revelionul este propice creării unei atmosfere calde și romantice în casă, iar lumânările fac o treabă excelentă în această sarcină. Le puteți decora folosind tehnica decoupage – atunci o lumânare albă obișnuită se va transforma într-un fabulos.

Trebuie să gătești:

 • o coloană de lumânări, de preferință una mare, largă;
 • șervețel decoupage cu temă de Anul Nou sau de iarnă;
 • lac decoupage.

Cea mai ușoară este metoda la rece, atunci când șervețelul este așezat pe o lumânare și pur și simplu netezit ușor pe suprafață, lăsând nici o bulă de aer sub șervețel. Sus lumânarea este lăcuită.

O altă opțiune – elementele șervețelului sunt așezate pe lumânare, acoperite cu hârtie de ceară deasupra, apoi lumânarea este ușor încălzită cu un uscător de păr.

Puteți decora o lumânare folosind elemente naturale, folosind pânză de pânză, crenguțe de copac, fructe de pădure uscate, bețișoare de scorțișoară. Rudele și prietenii vor fi fericiți cu un astfel de cadou nu numai pentru Anul Nou, deoarece lumânările – un simbol al căldurii și fericirii familiei – sunt potrivite în orice casă pe tot parcursul anului.

50 de fotografii interesante cu idei de decor pentru lumânări DIY:

opțiunea de decorare lumânată a lumânărilor cu propriile mâini fotografie ideea unui decor frumos de lumânări cu imaginea propriilor mâini ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini fotografie faceți-vă singură versiunea originală a decorului cu lumânări ideea de decorare chic lumânări cu propriile mâini fotografie versiunea decorului original al lumânărilor cu imaginea propriilor mâini ideea de decorare chic lumânări cu propriile mâini fotografie opțiune de bricolaj pentru lumânarea frumos decorată ideea unui decor luminos de lumânări cu imaginea propriilor mâini opțiune de decorare ușoară a fotografiilor pentru lumânări, faceți-o singur ideea unui decor chic de lumânări cu imaginea propriilor mâini face-it-yourself lumina lumânare decorare opțiune fotografie opțiunea de decorare frumoasă a lumânărilor cu imaginea propriilor mâini ideea unui decor luminos de lumânări cu mâinile tale fotografie ideea de lumânări originale de decorare cu mâinile tale fotografie face-it-yourself lumânare luminoasă opțiune decor imagine opțiunea de decorare originală a lumânărilor cu mâinile tale fotografie ideea decorului ușor al lumânărilor cu imaginea propriilor mâini ideea unui decor șic de lumânări cu imaginea propriilor mâini ideea de a decora lumânări lumânări cu propriile mâini fotografie opțiune pentru lumânări de decorare chic cu imaginea propriilor mâini ideea de lumânări frumoase de decorare cu propriile mâini fotografie faceți-vă singură versiunea originală a decorului cu lumânări imaginea opțiunii de decorare a lumânărilor chic, bricolaj ideea unui decor frumos de lumânări cu mâinile tale fotografie opțiune de bricolaj pentru lumânarea decorată în culori vii ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini fotografie ideea de decorare chic lumânări cu propriile mâini fotografie opțiunea de decorare lumânată a lumânărilor cu imaginea propriilor mâini ideea de lumânări originale de decorare cu mâinile tale fotografie opțiune de bricolaj pentru o imagine frumoasă de decor cu lumânări DIY lumină lumânare decor fotografie idee o variantă a decorului original al lumânărilor cu imaginea propriilor mâini opțiune pentru lumânări de decorare chic cu imaginea propriilor mâini face-it-yourself lumina decor lumânare idee fotografie opțiunea de decorare lumânată a lumânărilor cu propriile mâini fotografie ideea unui decor luminos de lumânări cu imaginea propriilor mâini opțiune pentru decorarea originală a lumânărilor cu mâinile tale fotografie ideea de lumânări frumoase de decorare cu propriile mâini imagine ideea de decorare chic lumânări cu propriile mâini imagine face-it-yourself lumina lumina opțiune decor fotografie o opțiune pentru decorarea frumoasă a lumânărilor cu imaginea propriilor mâini ideea de a lumina decorarea lumânărilor cu propriile mâini fotografie ideea de a decora lumânări lumânări cu propriile mâini fotografie ideea de decorare chic lumânări cu propriile mâini imagine opțiune de bricolaj pentru o imagine frumoasă de decor cu lumânări ideea de a decora lumânări lumânări cu propriile mâini fotografie ideea unui decor chic de lumânări cu mâinile tale fotografie face-it-yourself lumina opțiunea de decorare lumânare imagine ideea decorului original al lumânărilor cu imaginea propriilor mâini

Previous Post
Hvad er sødt design?
Next Post
Wie man Vorhänge mit eigenen Händen dekoriert