15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cum se folosește o cușcă decorativă în interior

Obiectele de decor și chiar mai mult – realizate cu propriile mâini – înviorează orice interior. O cușcă decorativă pentru păsări va adăuga ușurință și gingășie mediului dvs. de acasă. Ea poate decora o casă decorată în stil Provence și se va încadra perfect într-un interior vintage. Puteți cumpăra o cușcă gata făcută sau o puteți face singură.

opțiunea unui stil de cameră luminos, cu o cușcă decorativă

Sfeșnicul cușcă va crea o atmosferă de confort și romantism în casa ta

ideea unui design frumos de apartament cu o cușcă decorativă

Decorul pereților va arăta mult mai bine cu o astfel de cușcă.

ideea interiorului neobișnuit al unei camere cu o cușcă decorativă

Florile frumoase strălucitoare vor arăta foarte frumoase prin barele cuștii

Decor în stil Provence

Pentru stilul unui sat de provincie francez, florile și păsările sunt motive caracteristice. Nu este surprinzător faptul că o cușcă cu o pasăre cântătoare sau decorativă arată armonios într-un astfel de interior. Și dacă nu vrei ca ciripitul să te trezească dimineața? Este suficient să lăsați o cușcă sau imitația acesteia în interiorul casei..

Cuștile pentru păsări pot fi de diferite tipuri:

  • rotund, semicircular, pătrat;

  • metal alb sau forjat;

  • nou intenționat sau îmbătrânit artificial;

  • de lemn.

varianta fațadei originale a apartamentului cu o cușcă decorativă

Cușca, ca un fel de plantator pentru suculente sau alte plante

ideea unui interior luminos al unui apartament cu o cușcă decorativă

Cușca va completa armonios designul camerei, chiar dacă este goală

Principala cerință pentru celule este un vârf sferic. În orice formă, ele pot deveni decorarea unei camere – un dormitor sau o cameră de zi, decorate în spiritul unui sat provensal. Acestea pot fi folosite în scopul propus, stabilindu-și prieteni cu pene sau ca element decorativ:

  • sfeşnic;

  • vază de flori neobișnuită;

  • acvariu pentru suveniruri marine – scoici, pietre neobișnuite.

Chiar și o casă pentru pisoi poate fi făcută dintr-o astfel de cușcă de dimensiunea adecvată, așezată pe podea. Așezați un așternut moale cu un decor floral delicat în stilul camerei și lăsați-l pe prietenul tău blănos în cușcă.

varianta stilului original al camerei cu o cușcă decorativă

Nu există niciodată prea multe flori. Nu-ți reține fantezia și nu te limita

varianta unei fațade neobișnuite a unei camere cu o cușcă decorativă

Cuștile suspendate vor completa interiorul și nu vor ocupa deloc mult spațiu

opțiunea unei fațade luminoase a unei camere cu o cușcă decorativă

Casele de păsări arată frumos oriunde

Realizarea unei cuști decorative

După ce ați cumpărat o colivie gata făcută, o puteți decora cu propriile mâini. Vă puteți gândi la o mulțime de opțiuni – în funcție de stilul și culoarea spațiului.

Flori și ierburi

O cușcă ajurată în alb poate fi decorată cu o compoziție de flori artificiale care împletesc rețeaua coliviei din exterior. Flori artificiale mari pot fi așezate în interior.

Tehnologiile moderne permit realizarea de imitații artificiale de trandafiri, crizanteme, orhidee, care nu sunt deloc diferite de cele reale. Chiar și unul sau trei trandafiri, frumos amplasați pe zăbrele sau cupola cuștii, vor însufleți interiorul, îl vor umple de romantism și confort.

O compoziție de flori uscate va arăta frumos și va umple casa cu aroma florilor de luncă, de munte. Va găsi un loc în interiorul shabby chic, provence.

O cușcă mică poate fi decorată cu flori din foamiran – un material din folie de plastic care are proprietatea de a „aminti” formele care i-au fost date, datorită cărora florile din ea par realiste. O frumoasă lumânare parfumată plasată în interiorul cuștii va decora interiorul unui dormitor romantic.

În bucătărie, fructele și condimentele, de exemplu, capetele de usturoi, așezate sub cupola cuștii, vor deveni un element de decor elegant. Puteți planta ierburi aromate într-un castron mic. Decorul în stil Provence este gata.

ideea unui apartament neobișnuit cu o cușcă decorativă

Mâncărurile dintr-o cușcă vor atrage cu siguranță atenția oaspeților

ideea unei frumoase fațade a unui apartament cu o cușcă decorativă

O pasăre artificială pe o cușcă va radia bucurie și emoții plăcute

Efect antic

În plus față de cușca metalică, puteți folosi cuști pentru păsări din lemn – pictându-le cu vopsea albă, creând efecte uzate. Shabby chic, vintage, Provence și alții ca ei vor accepta cu plăcere un astfel de „cadou”. O cușcă din lemn poate fi decorată folosind tehnica decupajului, creând un efect de crăpătură – crăpăturile create într-un mod special – folosind lacul craquelure – va crea o imitație convingătoare a unui copac care s-a crăpat de-a lungul anilor.

Puteți crea o imitație a unei cuști antice folosind metoda de cosire. Există diferite tipuri de procesare care vă permit să obțineți un aspect spectaculos, ca și cum celula ar fi păstrat o notă de antichitate:

  • amorsează părțile metalice ale cuștii cu plumb roșu;

  • acoperiți cu ulei de in, lac pe bază de ulei;

  • se aplica ceara de albine si buff.

Puteți crea un efect de patină, acest lucru va spori efectul decorativ al unei piese elegante de interior englezesc, subliniind stilul vintage al casei. Completați cușca cu iluminare – o „crenguță” cu LED suficient de mică și se creează un decor romantic.

ideea interiorului original al unei camere cu o cușcă decorativă

O cușcă cu ghiveci va completa armonios interiorul camerei

varianta unui design neobișnuit al unui apartament cu o cușcă decorativă

Cușca neagră va fi un plus excelent pentru decorul oriunde

ideea unui design neobișnuit al unei camere cu o cușcă decorativă

Această opțiune de cuști cu lumânări va adăuga varietate în orice cameră.

Cu vise de mare

Stilul mediteranean poate fi subliniat cu un obiect decorativ care amintește de mare – puneți scoici, nisip, pietricele aduse de la mare în cușcă. Așezați o lumânare coloană largă și joasă în interior.

Acasă pentru un prieten

Dacă decideți să puneți un prieten cu pene în cușcă, puteți crea și un anturaj adecvat pentru el – tije subțiri grațioase, decorațiuni sub formă de frunze, crenguțele arată spectaculos din exterior, iar în interior puteți agăța un alimentator ajurat, un oglindă într-un cadru elegant. Puteți decora cușca în exterior și în interior cu panglici subțiri din satin în nuanțe delicate..

varianta unei fațade luminoase a unui apartament cu o cușcă decorativă

Celulele cu oglinzi vor arăta neobișnuite și originale

ideea stilului original al unei camere cu o cușcă decorativă

Așezați cușca oriunde și va actualiza imediat decorul

Când vara se transformă în toamnă

Dacă nu doriți să aveți grijă de o pasăre vie, „puneți” un fals în cușcă. Puteți crea o compoziție întreagă – un cuib cu ouă de pasăre-manechine, fructe-decor floral de crenguțe, flori și manechine de fructe de pădure, fructe. O paletă roșie-portocalie strălucitoare de toamnă va decora camera, aducând în ea căldura unei grădini de toamnă.

În primăvară, poate fi înlocuit cu tonuri blând verzui-albastru sau galben. În timpul iernii, creați un anturaj de Anul Nou – ramuri de conifere, conuri, fulgi de zăpadă și bile de Crăciun strălucitoare sau albe ca zăpada vor apropia fabuloasa noapte a împlinirii dorințelor, umple casa cu dispoziție de Anul Nou.

opțiunea unui interior de apartament frumos cu o cușcă decorativă

Va fi dificil să nu fii atent la o astfel de creație.

ideea unui design luminos al unui apartament cu o cușcă decorativă

Un astfel de element de decor vă va evoca doar emoții pozitive.

variantă a interiorului original al camerei cu o cușcă decorativă

O mică cușcă decorativă care îți va transforma camera

Cum să creați o cușcă cu propriile mâini

Dacă iubești creativitatea și te interesează cum să faci o cușcă decorativă cu propriile mâini, fii atent la următoarele sfaturi. Cele mai comune și simple moduri de a face cuști pentru păsări pentru decorarea casei sunt din bețe de lemn (puteți folosi frigarui de grătar) și tuburi de hârtie (ziar).

Colivie din lemn

Pentru a face o cușcă decorativă, veți avea nevoie de 2 bucăți plate de polistiren cu dimensiuni de 10 * 10 sau 15 * 15 cm, frigarui de lemn. De-a lungul marginii spumei, la aceeași distanță una de cealaltă, trebuie să faceți mai multe găuri mici (nu prin), turnați adeziv în ele și introduceți frigarui. Faceți același lucru cu cea de-a doua bucată de spumă, punând-o pe capetele superioare ale frigarui. S-a dovedit a fi o cușcă.

Acoperișul este din carton, poate fi vopsit sau lipit cu hârtie de scrapbooking după gust. Lipiți acoperișul de baza cuștii, decorați după cum doriți.

opțiunea unei fațade frumoase a unei camere cu o cușcă decorativă

În timpul sărbătorilor, celulele vor fi foarte potrivite, principalul lucru este să le decorați corect

ideea unui stil neobișnuit de apartament cu cușcă decorativă

Așezând cușca pe podea sau pe pervaz, cum transformă imediat întreaga cameră

Colivie de hârtie

Rulați multe tuburi subțiri din ziar. Din ele puteți țese baza – fundul cuștii, tijele și acoperișul. Colorează și decorează cușca cu flori. Dacă alegeți culorile materialelor naturale – pentru a crea o imitație a ramurilor de copaci, puteți decora cușca cu flori din in, pânză, materiale naturale – ramuri, fructe de pădure, conuri. Ea va decora casa într-un stil rustic.

ideea unui interior luminos al camerei cu o cușcă decorativă

O cușcă din ramuri nu este în niciun fel inferioară metalului durabil

varianta unei fațade neobișnuite a unui apartament cu o cușcă decorativă

Diferite forme vor completa designul în moduri diferite

varianta designului original al camerei cu o cușcă decorativă

Porniți-vă imaginația, chiar și cele mai proaste idei vă pot surprinde plăcut

Cușcă din țesături

Nu va fi dificil pentru o femeie aculă să facă o cușcă din materiale reziduale. Luați o cutie rotundă (de exemplu, de la bomboane Rafaello sau similare). Partea superioară și inferioară trebuie să fie învelite individual în țesătură. Luați o țesătură cu un mic model floral. „Tijele” pot fi făcute din frigarui sau tuburi de hârtie prin coaserea învelitoarelor din țesătură sau înfășurarea lor cu o panglică de satin. De asemenea, puteți face acoperișul conectând elementele din centru. Așezați o pasăre pe cupolă sau decorați-o cu flori, pene, panglici.

ideea unui stil frumos de apartament cu cușcă decorativă

Atârnarea cuștilor deasupra unei mese ar fi o idee minunată.

opțiunea unui design frumos al unui apartament cu o cușcă decorativă

O cușcă cu flori într-o cameră în stil Provence va arăta foarte armonios

Vezi și: Ce este proiectarea iluminatului de iluminat?

Casă pentru romantici

O cușcă decorativă poate deveni baza pentru crearea compozițiilor cu păpuși din porțelan, jucării moi de epocă. Orice ai veni – păsări, flori, jucării – o astfel de cușcă decorativă, decorată cu propriile mâini în spiritul unui visător romantic, va învălui casa într-o atmosferă încântătoare, te va întoarce în copilărie sau îți va umple inima de dragoste.

Video: cușcă decorativă DIY

50 de fotografii cu idei pentru crearea unei cuști decorative:

versiunea fațadei originale a apartamentului cu o imagine cușcă decorativă ideea unui stil luminos al unei camere cu o cușcă foto decorativă ideea unui interior neobișnuit al camerei, cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unui design frumos al unui apartament cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui interior luminos al unei camere cu o imagine cușcă decorativă ideea unei frumoase fațade a unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă variantă a stilului neobișnuit al camerei cu o cușcă foto decorativă ideea designului original al unui apartament cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui stil frumos de apartament cu o imagine cușcă decorativă ideea unei fațade luminoase a unei camere cu o fotografie cușcă decorativă varianta unui interior neobișnuit al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea designului original al unei camere cu o imagine cușcă decorativă ideea unei camere interioare luminoase, cu o imagine cușcă decorativă versiunea designului original al apartamentului cu o fotografie cușcă decorativă varianta unui stil neobișnuit de apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea unei fațade frumoase a unei camere cu o imagine cușcă decorativă ideea interiorului original al unei camere cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unei fațade luminoase a unui apartament cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui stil frumos de cameră cu o cușcă foto decorativă ideea unui design neobișnuit al unui apartament cu o imagine cușcă decorativă ideea unei fațade luminoase a unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă versiunea interiorului original al camerei cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui interior frumos al unei camere cu o fotografie cușcă decorativă versiunea fațadei originale a camerei cu o imagine cușcă decorativă ideea unui stil luminos al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea designului original al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unui stil frumos de apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea fațadei neobișnuite a unei camere cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui design de cameră frumos, cu o imagine cușcă decorativă ideea unui interior neobișnuit al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă versiunea stilului original al camerei, cu o imagine cușcă decorativă varianta unei fațade neobișnuite a unui apartament cu o imagine cușcă decorativă ideea unui design luminos al camerei cu o cușcă foto decorativă ideea unui stil de cameră frumos, cu o imagine cușcă decorativă versiunea interiorului original al apartamentului cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unui design de cameră luminos cu o cușcă foto decorativă ideea stilului original al unui apartament cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui interior frumos al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea unui stil frumos de apartament cu o fotografie cușcă decorativă varianta unui design neobișnuit al unei camere cu o imagine cușcă decorativă ideea fațadei originale a apartamentului cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unui design frumos de cameră cu o cușcă foto decorativă ideea unei fațade luminoase a unui apartament cu o imagine cușcă decorativă ideea unui stil neobișnuit de apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea unei fațade neobișnuite a unei camere cu o fotografie cușcă decorativă opțiunea unui interior luminos al unui apartament cu o imagine cușcă decorativă opțiunea unui stil luminos al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea unui design de cameră frumos, cu o imagine cușcă decorativă ideea unei fațade neobișnuite a unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă ideea unui design luminos al unui apartament cu o fotografie cușcă decorativă

Previous Post
Hur dekorerar du din garderob med dina egna händer?
Next Post
المطابخ بغلاية الغاز: التصميم