15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stojí za to získat chytrý termostat?




Stojí za to získat chytrý termostat?

Shrnutí článku:

Inteligentní termostaty se v posledních letech staly stále populárnějšími kvůli jejich schopnostem úspory energie a pohodlným funkcím. Před investováním do inteligentního termostatu je však třeba zvážit jak výhody, tak nevýhody, které je třeba zvážit.

Klíčové body:

  1. Inteligentní termostaty mohou být dražší než tradiční digitální termostaty.
  2. Proces instalace inteligentních termostatů může být pro některé majitele domů skličující.
  3. Při používání inteligentních termostatů může být bezpečnost problémem.
  4. Kvalitní inteligentní termostat může vést k významným úsporám energie, s potenciálními úsporami až 23% na účty za energii.
  5. Inteligentní termostaty mají schopnost se naučit vzory domácnosti a podle toho upravit vytápění a chlazení, což snižuje odpad energie, když nikdo není doma.
  6. Instalace termostatů inteligentních radiátorů ve všech místnostech může poskytnout inteligentnější kontrolu nad vytápěním.
  7. Během výpadku napájení si inteligentní termostaty zachovají svá nastavení a plány a automaticky se znovu připojí k síti Wi-Fi po obnovení napájení.
  8. Asi 16% amerických internetových domácností v současné době vlastní inteligentní termostat.
  9. Pro plnou funkčnost inteligentních termostatů, jako je Nest, obvykle neexistují žádné měsíční poplatky.
  10. Konektivita Wi-Fi je nezbytná pro správné fungování inteligentních termostatů.
  11. Náklady na instalaci inteligentního termostatu se mohou pohybovat od 450 do 1200 USD, v závislosti na typu termostatu a dalších požadavcích na instalaci.
  12. Nahrazení starého termostatu inteligentním termostatem by mělo být provedeno profesionálem kvůli obavám o bezpečnost a kompatibilitu.
  13. Pokud váš domov nemá pec nebo centrální klimatizaci, inteligentní termostat nemusí poskytnout významné úspory energie nebo nákladů.

Otázky:

  1. Jaké jsou nevýhody inteligentního termostatu?
    Inteligentní termostaty mohou být drahé, instalace může být skličující a mohou existovat obavy zabezpečení.
  2. Dělejte inteligentní termostaty, opravdu vám ušetří peníze?
    Instalace kvalitního inteligentního termostatu může vést k úsporám energie až 23%a každoročně se překládat na stovky dolarů v úsporách.
  3. Proč je chytrý termostat lepší než běžný termostat?
    Inteligentní termostaty mají schopnost učit se vzory domácnosti a optimalizovat vytápění a chlazení, což snižuje odpad na energii.
  4. Potřebujete inteligentní termostat v každé místnosti?
    Doporučuje se nainstalovat termostaty inteligentních radiátorů v místnostech, kde je požadována inteligentní kontrola nad vytápěním, jako jsou obývací pokoje a kuchyně.
  5. Co se stane s inteligentním termostatem, když vyjde napájení?
    Inteligentní termostat si během výpadku napájení ponechá svá nastavení a plánuje a po obnovení napájení se automaticky připojí k síti Wi-Fi.
  6. Jaké procento domů má inteligentní termostaty?
    Přibližně 16% amerických domácností v současné době vlastní inteligentní termostat.
  7. Musíte platit měsíčně za inteligentní termostat?
    Obvykle neexistují žádné měsíční poplatky pro přístup k plné funkčnosti inteligentních termostatů, jako je hnízdo.
  8. Do inteligentních termostatů potřebují wi-fi?
    Připojení Wi-Fi je nezbytné, aby inteligentní termostaty prováděly dálkové monitorování, připojily se k jiným zařízením a zobrazovaly místní povětrnostní podmínky.
  9. Kolik stojí instalace inteligentního termostat?
    Náklady na instalaci inteligentního termostatu se mohou pohybovat od 450 do 1200 USD, v závislosti na konkrétním termostatu a dalších požadavcích na instalaci.
  10. Může inteligentní termostat nahradit jakýkoli termostat?
    Nahrazení starého termostatu za inteligentní termostat by mělo být provedeno profesionálem kvůli rozdílům napětí a složitosti.
  11. Měl bych získat chytrý termostat, pokud nemám centrální vzduch?
    Inteligentní termostaty jsou nejúčinnější pro domovy s pecí a/nebo centrální klimatizací. Pokud tyto systémy nejsou přítomny, mohou být úspory energie a nákladů omezeny.



Stojí za to získat chytrý termostat?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentního termostatu

Nevýhody: Inteligentní termostaty mohou být drahé. Náklady na normální digitální termostat mohou být až 30 $.00 Ale mnoho inteligentních termostatů může být o něco dražší.Instalace může být pro některé skličující.Zabezpečení může být problém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte inteligentní termostaty, opravdu vám ušetří peníze

Instalace kvalitního inteligentního termostatu může vaše úspory energie posunout na novou úroveň. Inteligentní termostaty, jako je inteligentní termostat Ecobee, mohou ve skutečnosti snížit účty za energii až o 23%. Které mohou každý rok překládat na stovky dolarů v úsporách. Inteligentní termostaty jsou výhodné pro majitele domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je chytrý termostat lepší než běžný termostat

Výhodou inteligentního termostatu je jeho schopnost učit se vzory domácnosti a upravit vytápění a chlazení podle toho, kdy je domov obsazen nebo se chystá obsadit. To snižuje používání systémů vytápění a chlazení, když nikdo není domovem po významnou dobu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete inteligentní termostat v každé místnosti

Doporučujeme instalovat termostaty inteligentních radiátorů ve všech místnostech, které chcete inteligentně ovládat. Oblasti, kde trávíte většinu času, jako je obývací pokoj, kuchyň, jídelna atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s inteligentním termostatem, když vyjde napájení

Ano, termostat ukládá nastavený bod a plánuje. Když je napájení ztraceno termostatu, jediná informace "prohraje" je aktuální čas. Po obnovení napájení bude termostat obnovit své předchozí nastavení a konfiguraci. Také se automaticky znovu připojí k síti WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké procento domů má inteligentní termostaty

Středa 1. února 2023. Nejnovější výzkum Parks Associates 10 000 internetových domácností ukazuje, že 16% amerických internetových domácností má inteligentní termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za inteligentní termostat

Je měsíční poplatek za hnízdo, že neexistuje žádné další předplatné, které by získalo plnou funkčnost z vašeho hnízdního termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do inteligentních termostatů potřebují wi-fi

Inteligentní termostaty mohou provádět vzdálené monitorování, připojit se k ostatním zařízením a dokonce zobrazovat místní povětrnostní podmínky. Váš inteligentní termostat bude muset být připojen k Wi-Fi, aby bylo možné správně fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí instalace inteligentního termostat

Typická instalace inteligentního termostatu může běžet mezi 450 a 1200 $ v závislosti na typu termostatu a na tom, zda jsou nainstalovány jiné položky, jako je nový systém HVAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může inteligentní termostat nahradit jakýkoli termostat

VAROVÁNÍ: Pokud nahrazujete starý termostat za „chytrý“ termostat, nesmíte se o to pokusit sami. Nejsou kompatibilní napěťové a proces je příliš složitý a nebezpečný na to, aby se o to pokusil diyer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych získat chytrý termostat, pokud nemám centrální vzduch

Inteligentní termostaty však přinášejí nejlepší výsledky pouze tehdy, pokud systém kontroly klimatu vašeho domova spoléhá na pec a/nebo centrální klimatizaci klimatizace. Pokud váš domov nemá centrální vzduch, nebo pokud používáte radiátory páry nebo horké vody nebo zářivé podlahy, inteligentní termostat vám pravděpodobně ušetří mnoho energie nebo peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží inteligentní termostaty

10 let

Pokud upgradujete termostat brzy většina majitelů domů má tendenci nahradit jednotku při výměně jednotek topení nebo chlazení v jejich domově. Ačkoli váš termostat může trvat 10 let nebo dokonce déle, existují některé klíčové důvody, které byste mohli chtít zvážit předčasný upgrade.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat nový termostat bez vypnutí energie

Před připojením nebo odpojením jakýchkoli vodičů od termostatu Google Nest, měli byste vždy vypnout napájení. To pomáhá chránit vás a vaše zařízení během instalace nebo řešení problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí nainstalovaný inteligentní termostat

Typická instalace inteligentního termostatu může běžet mezi 450 a 1200 $ v závislosti na typu termostatu a na tom, zda jsou nainstalovány jiné položky, jako je nový systém HVAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat chytré domy používají hodně elektřiny

Inteligentní domácí zařízení, jako jsou termostaty a spotřebiče, jsou vysoce efektivní, protože se mohou automaticky přizpůsobit měnícím se potřebám energie. Navíc mohou detekovat neefektivnost, aby bylo možné minimalizovat odpad elektřiny, vody a plynu. Vaše spotřeba energie může být exponenciálně snížena, když inteligentní zařízení spustí váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat všechny inteligentní termostaty potřebují wi-fi

Chytrý termostat bude stále vydávat základní funkce chlazení a vytápění, a to i bez připojení k internetu. Váš termostat však bude nutné znovu připojit k internetu pro dálkové ovládání, monitorování a živé aktualizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní termostaty fungují, pokud je internet dole

Chytrý termostat bude stále vydávat základní funkce chlazení a vytápění, a to i bez připojení k internetu. Váš termostat však bude nutné znovu připojit k internetu pro dálkové ovládání, monitorování a živé aktualizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním termostatem a termostat WiFi

Zatímco termostat Wi-Fi může provést úpravy pouze tehdy, když to řeknete, inteligentní termostat se může v průběhu času naučit vaše návyky a teplotní preference a automaticky se upravit podle potřeby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji elektrikáře pro instalaci inteligentního termostat

Nejlepší možností je nechat správně nainstalovat a spustit a spustit svůj nový termostat, což znamená, že bude vyžadovat odbornost elektrikáře. I když najdete online článek pro kutily nebo video, riziko pro vaše zdraví nebo domov nestojí za to při řešení elektrického zapojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nahradit pravidelný termostat za inteligentní termostat

Nové domy jsou obvykle vybaveny dráty C, které vám umožňují snadno nainstalovat inteligentní termostaty. Pokud však vlastníte starší dům, můžete stále používat nejnovější technologii termostatu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete elektrikáře pro instalaci inteligentního termostat

Nejlepší možností je nechat správně nainstalovat a spustit a spustit svůj nový termostat, což znamená, že bude vyžadovat odbornost elektrikáře. I když najdete online článek pro kutily nebo video, riziko pro vaše zdraví nebo domov nestojí za to při řešení elektrického zapojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní termostaty potřebují speciální zapojení

“Doporučujeme použít C-Wire k poskytnutí napájení vašeho inteligentního termostatu, protože to je nejjednodušší způsob,” říká Galeotafiore. Někteří výrobci termostatu, jako jsou Ecobee, Google a Honeywell Home, vytvoří adaptér pro své inteligentní termostaty, aby přidali C-Wire a někdy jej prodali pomocí termostatu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nahradit svůj starý termostat za inteligentní termostat

Nové domy jsou obvykle vybaveny dráty C, které vám umožňují snadno nainstalovat inteligentní termostaty. Pokud však vlastníte starší dům, můžete stále používat nejnovější technologii termostatu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když při výměně termostat vypnu svůj jistič

Své "OK" v tom, že pokud to funguje, jste pravděpodobně v jasném. Existuje však vysoké riziko, že by některé z termostatových vodičů ve svazku dotykovaly při práci (špatné), což by způsobilo krátký/přepětí zpět na správní desku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné nahradit svůj vlastní termostat

Pokud se o to pokusíte sami, můžete si zkazit kabeláž nebo dokonce riskovat, že budete šokováni. Pokud potřebujete vložit nové baterie, můžete to snadno udělat sami. Pokud potřebujete změnit svůj termostat nebo přesunout na nové místo, je nejlepší najmout profesionály, aby tuto práci zvládli.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo ocultar mis cámaras de vigilancia afuera??
Next Post
Kolik stojí instalace 6 zapuštěných světel?