15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak fungují Google Nest?

“ `html

Shrnutí článku

Jak funguje Google Nest:
Google Nest Wifi je síťový systém sítě, který poskytuje silné připojení Wi-Fi po celém vašem domě. Když přesunete místnosti, hladce vás přesune do dalšího síťového uzlu.

Kolik stojí Google Nest WiFi za měsíc:
V aplikaci Google Home můžete pokrýt všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest, displeje a reproduktory ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc. Za přidání neomezených zařízení není žádný příplatek.

Jaká je výhoda Google Nest:
Google Nest nebo domácí reproduktory/displeje vám pomáhají získat přístup k médiím, spravovat úkoly a naplánovat si svůj den pomocí hlasu.

Potřebuji Wi-Fi pro Google Nest:
Produkty Nest fungují nejlépe se spolehlivým připojením k internetu 24/7. Bez něj nebudete moci zobrazit jejich stav nebo obdržet určitá oznámení.

Potřebuji hnízdo Google v každé místnosti:
Můžete smíchat a porovnat zařízení Google Nest pro různé pokoje. Volba je na tobě.

Co potřebujete použít Google Nest:
Potřebujete účet Google, domácí Wi-Fi síť a buď telefon/tablet Android s Androidem 8.0+ nebo iPhone/iPad s iOS 15.0+.

Nahrazuje Google Nest můj router:
Google WiFi je připojený systém Wi-Fi, který nahrazuje váš stávající router, aby poskytoval trvale silný signál.

Nahrazuje Google Nest WiFi poskytovatele internetu:
Point WiFi Google slouží jako váš router, ale stále potřebujete modem a poskytovatele internetových služeb pro přístup k internetu.

Jaký je rozdíl mezi Google Wi-Fi a Google Nest:
Google WiFi poskytuje spolehlivé pokrytí, zatímco Nest Wifi může nabídnout ještě větší pokrytí a rychlejší rychlosti.

Může hnízda kamera fungovat bez internetu:
Nest Cam (kabelový) a Nest Doorbell (kabelové, 2. gen) mohou uložit video do místního úložiště, když Wi-Fi nebo Internet vyjde a nahrajte jej do cloudu, když se znovu připojí.

Jak mohu použít Google bez internetu:
Chcete -li použít offline Gmail, povolte funkci v nastavení Gmailu a můžete získat přístup ke svým e -mailům, pokud nejsou připojeni k internetu pomocí Chrome.

Otázky a podrobné odpovědi

Jak funguje Google Nest?
Google Nest WiFi je síťový systém, který se bezproblémový připojuje k vašemu stávajícímu routeru. Poskytuje silné připojení Wi-Fi ve vašem domě, což vám umožňuje hladce pohybovat mezi různými síťovými uzly.

Kolik stojí google hnízdo wifi za měsíc?
Můžete pokrýt všechny své kamery, displeje a reproduktory Google Nest za pouhých 6 $/měsíc. Tento poplatek zahrnuje neomezená zařízení a můžete je všechny ovládat z aplikace Google Home.

Jaká je výhoda Google Nest?
Google Nest nebo domácí reproduktory/displeje usnadňují život tím, že vám umožní přístup k médiím, spravovat úkoly a naplánovat si svůj den pouze pomocí svého hlasu. Poskytují kontrolu a hands-free.

Potřebuji Wi-Fi pro Google Nest?
Ano, produkty Nest fungují nejlépe se spolehlivým připojením k internetu 24/7. Bez nepřetržitého připojení k internetu nebudete moci zobrazit jejich stav nebo obdržet určitá oznámení v telefonu.

Potřebuji hnízdo Google v každé místnosti?
Ne, můžete nastavit více zařízení Google Nest a smíchat a porovnat inteligentní domácí reproduktory v různých místnostech. Můžete si vybrat, zda budete mít různé modely nebo mít násobky stejného zařízení na základě vašich preferencí.

Co potřebujete k použití Google Nest?
Chcete-li používat zařízení Google Nest a Chromecast, potřebujete účet Google, domácí Wi-Fi síť a kompatibilní mobilní zařízení, jako je telefon Android nebo iPhone/iPad.

Nahrazuje Google Nest můj router?
Ano, Google WiFi je připojený systém Wi-Fi, který nahrazuje váš stávající router. Poskytuje trvale silný signál po celém vašem domě a udržuje všechna vaše zařízení připojená.

Nahrazuje Wifi Google Nest WiFi poskytovatele internetu?
Ne, zatímco Google WiFi slouží jako váš router, stále potřebujete modem a poskytovatele internetových služeb pro přístup k internetu. Google Nest WiFi funguje spolu s vaším stávajícím připojením k internetu.

Jaký je rozdíl mezi Google Wi-Fi a Google Nest?
Google WiFi poskytuje rychlé a spolehlivé pokrytí a lze jej kombinovat s směrovači a body Nest WiFi za prodloužené pokrytí a rychlejší rychlosti. Nest WiFi zahrnuje směrovače a body za vylepšený výkon.

Mohou hnízdo kamery fungovat bez internetu?
Ano, Nest Cam (kabelový) a Nest Doorbell (kabely, 2. gen) mohou fungovat a ukládat video do místního úložiště i bez připojení Wi-Fi nebo internetu. Jakmile jsou znovu připojeny, nahrají uložené video do cloudu.

Jak mohu použít Google bez internetu?
Chcete -li používat Gmail offline, povolte funkci v nastavení Gmail. Po povolení můžete získat přístup ke svým e -mailům a používat Gmail, pokud nejste připojeni k internetu. Tato funkce je k dispozici v chromu.

“ `
Jak fungují Google Nest?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje Google Nest

Google Nest WiFi je síťový systém sítě. V podstatě se připojuje k vašemu stávajícímu routeru, aby vám poskytl silné připojení Wi-Fi po celém domě. Pokud přesunete místnosti, myšlenkou je, že se hladce přesunete do dalšího síťového uzlu, aniž byste museli fyzicky přepínat síť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí google hnízdo wifi za měsíc

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home. Neomezená zařízení. Plaťte jednou a přidejte tolik zařízení, kolik chcete bez příplatek. Google Home App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výhoda Google Nest

Google Nest nebo domácí reproduktory nebo displeje usnadňují život tím, že vám pomohou dělat věci jako přístupové média, spravovat své úkoly a naplánovat si svůj den pouze pomocí svého hlasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji Wi-Fi pro Google Nest

Produkty Nest fungují nejlépe se spolehlivým připojením k internetu 24/7, takže budete muset udržovat své mobilní zařízení na hotspot neustále. Pokud vaše produkty Nest nemají nepřetržité připojení k internetu, nebudete si moci zobrazit jejich stav nebo obdržet určitá oznámení do telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji hnízdo Google v každé místnosti

Nastavení více zařízení Google Nest

Můžete také smíchat a odpovídat inteligentním domácím reproduktorům, což znamená, že si můžete zvolit Google Nest Mini v ložnici a hnízdo plné velikosti v obývacím pokoji nebo jen množství minis potopených kolem domu. Volba je na tobě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete k použití Google Nest

Požadavky na Google Nest a Chromecast DeviceSa Google.Domácí síť Wi-Fi.Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje Google Nest můj router

Google Wifi je škálovatelný a flexibilní připojený Wi-Fi systém, který nahrazuje váš stávající router, aby poskytoval trvale silný signál. Udržujte vše propojené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje Wifi Google Nest Wifi poskytovatele internetu

Ne, bod Wifi Google bude sloužit jako váš router, ale pro přístup k internetu budete stále potřebovat modem a poskytovatele internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google WI Fi a Google Nest

Google WiFi poskytuje rychlé spolehlivé pokrytí. Lze jej kombinovat s routerem hnízdního wifi a hnízdního bodu wifi. Nest WiFi může poskytnout ještě více pokrytí a rychlejší rychlosti. Skládá se ze směrovačů hnízdních wifi a bodů hnízdních wifi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může hnízdit s kamerou bez internetu

Nest Cam (kabelový) a Nest Doorbell (kabelové, 2. gen) ukládat video do místního úložiště trochu jinak. Stále mohou nahrávat video a ukládat jej na místní úrovni, když Wi-Fi nebo Internet vyjde ven, a poté je při opětovném připojení nahrát do cloudu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Google bez internetu

Chcete -li to nastavit: Otevřete Chrome. . Důležité: Gmail offline nebude fungovat v režimu Incognito.Přejděte do nastavení offline Gmail.Šek "Povolte offline poštu."Vyberte svá nastavení, například kolik dní zpráv chcete synchronizovat.Vyberte Uložit změny.Chcete -li použít Gmail, pokud nejste připojeni k internetu, přejděte na poštu.Google.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko od sebe může být hnízdo Google

asi 2 až 3 pokoje od sebe

Obecně platí, že body fungují nejlépe, když jsou od sebe asi 2 až 3 místnosti. Jako příklad, pokud má vzdálený konec vašeho domu slabý Wi-Fi, na toto přesné místo vložte bod wifi. Místo toho to dejte na půli cesty tímto směrem. Zkuste jej umístit do zvýšené polohy, jako na polici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Home a Google Nest

Domácí zařízení Google nyní jdou u monikeru Nest a přinášejí všechna inteligentní domácí zařízení Google – tymasty, bezpečnostní vačky, inteligentní reproduktory – pod značkou Nest. To zahrnuje Google Home Mini, jehož druhá generace se nyní nazývá Google Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Nest kameru

Váš max hub Google Nest je dodáván s vestavěnou hnízdní vačkou. Můžete použít hnízdní vačku k přihlášení doma, když jste pryč s funkčností živého pohledu a upozorněním, když je detekována aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Připojí se Google Nest k modemu nebo routeru

Připojte napájecí kabel k routeru. Poté připojte adaptér do zásuvky. Počkejte asi minutu a světlo pulzuje bílou, až bude připraveno k nastavení. Li.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vytváří Google Nest novou síť

Nest Wi-Fi však nepodporuje bezdrátové nebo síťové připojení se směrovači, které nejsou součástí systému Google Nest Wi-Fi. Směrovač Nest Wi-Fi vždy vytvoří svou vlastní novou síť Wi-Fi a tato síť bude vždy oddělena od ostatních sítí Wi-Fi ve vaší domácnosti. Jak připojím hnízdo video zvonek k Wi-Fi

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Wifi a Google Nest

Google WiFi poskytuje rychlé spolehlivé pokrytí. Lze jej kombinovat s routerem hnízdního wifi a hnízdního bodu wifi. Nest WiFi může poskytnout ještě více pokrytí a rychlejší rychlosti. Skládá se ze směrovačů hnízdních wifi a bodů hnízdních wifi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje router Google Nest Modem

Nemáte modem některé bytové domy a koleje na vysokoškolské koleje nevyžadují modem pro přístup k internetu. Můžete připojit router Google Nest WiFi nebo Google Nest WiFi Point přímo do Ethernetového jacku vaší stěny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Google Nest internet

Kamery a zvonky Google Nest Nahrávají video do cloudu, což vyžaduje část vaší šířky pásma internetu. Obecně má většina internetových plánů nižší šířku pásma pro rychlosti nahrávání a vysokou šířku pásma pro rychlosti stahování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho ukládají kamery Nest

Vyberte si ze dvou jednoduchých plánů: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa a Nest Aware Plus přichází s 60 dny historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fungují kamera Google Nest

Nest Cam má vestavěnou inteligenci, aby vám poslala upozornění pro lidi, zvířata a vozidla. S vědomím Nest, dokonce rozpozná známé tváře. Vyberte oblast, kterou chcete zkontrolovat kolem nebo doma, jako je příjezdová cesta nebo obývací pokoj, a poté přizpůsobte, která upozornění obdržíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou Google mapy fungovat bez buněčné služby

Použijte offline mapy

Pokud je vaše připojení k internetu pomalé nebo nepřítomné, vaše offline mapy vás provede do cíle, pokud je celá trasa v offline mapě. Tip: Transit, cyklistika nebo pokyny chůze nejsou k dispozici offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může google domácí práce bez kabelu

Google Home nemá spojení Ethernet, takže samo o sobě bude vyžadovat wifi. Existuje však řešení. Pokud pro Chromecast používáte adaptér Google Ethernet, můžete do adaptéru připojit kabel Ethernet a připojit adaptér s domovem Google pomocí mikro kabelu USB (zahrnuto).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít 2 hnízda Google v jednom domě

Pokud máte doma více než jeden termostat Google Nest, budou spolupracovat, aby se pokusili udržet pohodlí a pomoci ušetřit energii. Pokud máte doma více termostatů, můžete nahradit všechny nebo všechny z nich termostatem Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Google Nest

Nastavení Google Home Mini nebo Nest Miniplug the Google Nest Mini pomocí napájecího adaptéru a kabelu, s nímž přišel.Stáhněte si aplikaci Google Home na zařízení Android nebo iOS.Spusťte aplikaci Google Home.Klepněte na tlačítko Začněte.Vyberte účet Google, který chcete použít.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo configuro las alertas de Reolink??
Next Post
Jaký je nejchrannější případ iPadu?