15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ceas mare în interior: fotografii, vederi

Ceasul din interior nu este atât un mijloc de cunoaștere a timpului, cât un element de decor. Uneori, modelele mari spectaculoase devin un accent în designul unei camere. O mare varietate de materiale sunt utilizate pentru fabricarea cadranelor, artizanatul arată deosebit de impresionant. Pentru ca un astfel de detaliu să se integreze armonios în mediu, ceasul trebuie selectat ținând cont de stilul general al interiorului și de schema de culori..

ceas metalic pe hol în stilul minimalismului

Ceas mare în interiorul camerei

ceas din plastic în sufragerie în stil clasic

Interiorul unei camere cu un ceas mare

Selectarea stilului

Nu este necesar să achiziționați modele scumpe pentru a decora eficient o cameră, poate exista un loc în design pentru cele mai simple opțiuni, principalul lucru este să faceți o alegere bună. Pentru minimalism, ceasurile cu forme simple fără decor sunt potrivite, iar într-un interior clasic, în locul ceasurilor de perete, este mai bine să folosiți ceasuri mari de podea. Dacă alegeți structuri de perete, acestea ar trebui să fie într-un cadru scump, ideal antic. Ceasurile cu incrustări de piatră sau sculpturi arată frumos în clasici..

Afișajele electronice sunt cel mai bine lăsate pentru camere de înaltă tehnologie sau avangardă. În acest din urmă caz, cadranele cu cele mai inimaginabile forme sunt potrivite. Asimetria și suprarealismul în design sunt binevenite.

ceas de lemn pe hol în stil eco

Design de cameră mare cu ceas

ceas din plastic în dormitor în stil rustic

Ceas neobișnuit mare în interiorul camerei

Cum să alegeți un ceas pentru stilul interiorului

Stil

Forma

Material

Decor

Clasic

Geometrice cu linii netede (cerc, oval), modele clasice cu pendul.

Lemn, sticlă, metal, piatră.

Sculptură, aurire, elemente metalice din bronz sau alamă, argint.

Eco

Contururi simple sau motive vegetale.

Lemn, piatră, sticlă.

Practic inexistent, fără piese cromate sau elemente fanteziste.

Minimalism

Forme geometrice – pătrat, cerc, oval.

Plastic, sticlă, metal, lemn.

Nu.

High Tech

Pătrate și dreptunghiuri rotunjite, cercuri, poligoane, forme cilindrice, proiecții electronice și holograme.

Plastic, sticlă, metal cromat.

Suprafețele lucioase, elementele cromate, se concentrează pe fabricabilitate.

Țară

Casă cu cuc, forme simple simple și necomplicate.

Lemn.

Sculptură fără pretenții, piese metalice îmbătrânite, craquelure, efect uzat.

În stilul ecologic sau stilurile etnice, un corp din bambus, rattan sau salcie va arăta bine. Principalul lucru este să folosiți materiale naturale și culori naturale. Decorul sub formă de flori arată frumos, pot fi o pictură sau o compoziție volumetrică. De asemenea, puteți alege opțiuni de design complet neobișnuite – stilizare precum o colivie de păsări, un acvariu, ramuri de copaci, cadrane pentru imagini.

Pentru Provence sau țară, puteți alege modele de perete cu un cuc. Opțiunea ideală este un adevărat ceas vechi moștenit de la bunica mea. Dacă norocul nu a zâmbit, puteți îmbătrâni artificial carcasa cu ajutorul pielii sau a lacului de crequel, care dă efectul de vopsea crăpată din când în când..

ceas din lemn de înaltă tehnologie în bucătărie

Ceas mare în interiorul camerei

ceas metalic în sufragerie în stil eco

Design de cameră mare cu ceas

Unde să plasezi

Ceasul este potrivit în orice interior, cu toate acestea, este de preferat să atârnați modele mari pe perete în camere spațioase. Dacă camera de zi sau dormitorul nu diferă ca dimensiune, nu riscați. Elementele de decor prea mari fac vizual camera mai mică.

Ceasul se va „încadra” armonios în interiorul nu numai al apartamentelor din oraș, ci și al caselor de țară. Dacă casa are un șemineu adevărat, acestea sunt agățate direct deasupra acestuia. Acest decor va face camera mai confortabilă. Pe lângă modelele clasice de perete, există și alte câteva tipuri de ceasuri:

  • etaj (cea mai masivă opțiune, potrivită doar pentru camere spațioase);
  • cu un pendul;
  • cu un cuc (nu este recomandat să-l agățați în dormitor, cucul poate interfera cu odihna și somnul).

Ceasurile de perete din interior trebuie amplasate armonios, nu trebuie să ocupe prea mult spațiu. Este convenabil să selectați o secțiune liberă a peretelui special pentru ei – deasupra canapelei, patului, mesei, între modulele de perete etc..

ceas metalic în dormitor în stil rustic

Interiorul unei camere cu un ceas mare

ceas de lemn de înaltă tehnologie pe hol

Ceas mare în interiorul camerei

Interior camera de zi

Pentru a decora holul, este mai bine să alegeți cele mai scumpe și mai frumoase modele, deoarece această cameră specială este deseori destinată primirii oaspeților și organizării de vacanțe în familie. Camera de zi este adesea combinată cu sala de mese unde sunt organizate cine de gală. Ceasul luxos din materiale scumpe va decora camera, oferindu-i un aspect impunător.

ceas din plastic pe hol în stilul minimalismului

Design de cameră mare cu ceas

ceas din lemn în bucătărie în stil clasic

Ceas neobișnuit mare în interiorul camerei

Ceasurile din interiorul sufrageriei sunt accentul principal în design, deci merită să le alegeți cu atenție. Modelele elegante și rafinate realizate cu gust sunt potrivite pentru sală. Acestea sunt, de exemplu, picturi în cadre frumoase (peisaje, naturi moarte), fotografii ale orașelor antice și obiective turistice, imagini ale actorilor celebri din trecut (adecvate în stil retro, fuziune, loft). Pe carcasă pot fi diferite elemente decorative – turnare stuc, aurire, argintare, elemente de vitralii, incrustări cu pietre semiprețioase sau ornamentale, fitinguri metalice, sidef etc..

Este important să alegeți un ceas, astfel încât să pară armonios. Pentru clasici și modernitate, este mai potrivit să alegeți lemne scumpe, cu bronz sau decor aurit. O astfel de combinație va arăta gustul proprietarilor, oferind camerei un aspect respectabil..

ceas metalic în bucătărie în stil eco

Interiorul unei camere cu un ceas mare

ceas din plastic de înaltă tehnologie pe hol

Ceas mare în interiorul camerei

Dormitor

Aceasta este cea mai liniștită și mai liniștită cameră din casă, unde își petrec timpul în singurătate, se relaxează și dorm. În dormitor, spre deosebire de camera de zi, străinii sunt rareori permiși, nu este destinat ochilor curioși, atunci când alegeți un ceas, în primul rând, ar trebui să vă concentrați nu pe aspectul lor ceremonial, ci pe propriul gust..

Este de dorit ca culoarea corpului să nu fie prea strălucitoare și să fie în armonie cu decorarea pereților și a mobilierului. Poate fi pastel, bej, gri deschis, perlat, lăptos, fildeș, maro, albastru deschis sau albastru. Roșii, portocale și galbene strălucitoare sunt cel mai bine evitate într-un dormitor. Cadranul poate fi fie monofonic, fie cu un model ornamental floral. Culorile calme și imaginile neutre vă vor permite să vă relaxați mai repede.

ceas de lemn pe hol în stilul minimalismului

Design de cameră mare cu ceas

ceas metalic în dormitor în stil clasic

Ceas neobișnuit mare în interiorul camerei

Peisaje frumoase în dormitor, inclusiv peisaje marine, precum și imagini de păsări, fluturi, pisici. În familiile numeroase, modelele cu rame foto sunt adesea agățate în dormitoare, unde sunt inserate fotografii de la cele mai semnificative evenimente din viață.

Atunci când alegeți o mișcare, este important să acordați atenție nu numai designului extern, ci și sunetului. Dacă mâinile se mișcă prea tare, acest sunet poate interfera noaptea. Este mai bine să alegeți mecanisme cu săgeți care se mișcă ușor. Dar tabloul de bord electronic, în ciuda funcționării silențioase, nu este recomandat să stea în zona de recreere – numerele luminoase vor interfera doar.

ceas din plastic pentru sufragerie în stil rustic

Ceas mare în interiorul camerei

ceas metalic în dormitor în stilul minimalismului

Interiorul unei camere cu un ceas mare

Camera copiilor

Ceasul din interiorul creșei poate fi foarte divers. Adesea acestea sunt imagini ale personajelor din basme sau desene animate, figuri luminoase, fructe de padure, fructe, animale, soare, o lună, mașini, încuietori etc. Forma cadranului trebuie selectată nu atât din motive de gust estetic, ca concentrându-se pe vârsta și preferințele copilului. Ceasurile pentru copii pot fi, de asemenea, combinate cu o ramă foto, ardezie sau tablă magnetică, alfabet colorat etc..

ceas din plastic în bucătărie în stil eco

Design de cameră mare cu ceas

ceas de lemn în sufragerie în stil rustic

Ceas mare în interiorul camerei

Important! toate părțile corpului trebuie să fie fixate în siguranță și, de preferință, numai materiale naturale.

Spațiu de bucătărie

În bucătărie, nu există nicăieri fără o oră exactă – de multe ori pregătirea preparatului depinde de acest lucru, iar un minut de întârziere poate merita o cină distrusă. Culoarea, dimensiunea și forma sunt selectate din motive de comoditate și practic, iar corpul ar trebui, de asemenea, să fie combinat cu decor și mobilier.

ceas metalic pe hol în stil clasic

Ceas neobișnuit mare în interiorul camerei

ceas din plastic în bucătărie în stil rustic

Interiorul unei camere cu un ceas mare

Deoarece bucătăriile din clădirile tipice de apartamente sunt destul de mici, nu merită să cumpărați un ceas supradimensionat. Este mai bine să alegeți un caz de dimensiuni compacte, forme simple și culori discrete. Pentru a aduce luminozitate interiorului bucătăriei, puteți agăța un cadran cu imagini realiste de fructe sau fructe de pădure, flori, naturi moarte pe perete.

Forma săgeților poate fi, de asemenea, originală. De exemplu, în bucătărie, lingurile sau furculițele vor arăta armonios în loc de săgețile obișnuite. Corpul sub formă de ceainic, ceașcă de cafea, farfurie sau sticlă se va încadra, de asemenea, cu succes în designul bucătăriei.

Important! pentru bucătărie trebuie selectate materiale ușor de curățat.

ceas metalic în sufragerie în stil clasic

Design de cameră mare cu ceas

ceas din plastic de înaltă tehnologie în dormitor

Ceas mare în interiorul camerei

Hol

În coridor, ar trebui să găsiți cu siguranță un loc pentru un ceas de perete, acestea vă vor ajuta să vă pregătiți la timp și să nu întârziați la o întâlnire, la studiu sau la serviciu. În plus, este un decor interior care setează tonul general pentru întreaga cameră..

Pentru un coridor în stil clasic, puteți alege produse din lemn natural, metal (bronz) sau chiar produse din ceramică. Forma poate fi foarte diferită, principalul lucru este că se amestecă armonios în interior. Cerc, oval, pătrat cu contururi de colțuri înmuiate, ceasuri cu cuc, modele clasice cu pendul etc..

ceas de lemn în bucătărie în stilul minimalismului

Interiorul unei camere cu un ceas mare

ceas metalic de sufragerie în stil rustic

Design de cameră mare cu ceas

Baie

Dacă doriți, puteți agăța ceasul în baie. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că acesta este un loc foarte umed, cu schimbări de temperatură, deci carcasa trebuie să fie sigilată și să fie realizată din materiale impermeabile. Dacă există cea mai mică crăpătură, cadranul se va ceata în mod constant din interior, iar umezeala mai devreme sau mai târziu va strica mișcarea..

ceas din plastic pe hol în stil eco

Ceas mare în interiorul camerei

Sfaturi utile

La ce altceva este important să fii atent atunci când alegi?

  1. Încercați să achiziționați modele silențioase, mai ales dacă le alegeți pentru sufragerie sau dormitor.
  2. Dimensiunile mari ale ceasurilor sunt în tendință, cu siguranță vor atrage atenția, vor decora interiorul camerei, subliniind stilul acesteia. Cu toate acestea, astfel de modele au un dezavantaj – pot fi utilizate doar în camere spațioase – camere de zi, studiouri etc..
  3. Dacă doriți să aduceți o picătură de originalitate designului camerei, puteți cumpăra un ceas cu pendul care vă va anunța ora prânzului sau a cinei cu sunetul acestuia. Desigur, astfel de modele sunt cele mai potrivite în sala de mese..

Video: Ceas mare în interior

50 de fotografii cu exemple de ceasuri mari din interior:

ceas metalic pe hol în fotografie în stil rustic ceas de plastic în camera de zi imagine de înaltă tehnologie ceas de lemn în bucătărie în stilul unui tablou clasic ceas metalic pe hol în stilul minimalismului fotografie ceas din plastic în dormitor poză stil eco ceas din lemn în dormitor în fotografie în stil eco ceas metalic pe hol în imaginea stilului high-tech ceas din plastic în bucătărie în stilul unei fotografii clasice ceas din lemn pe hol în stilul imaginii minimaliste ceas din plastic în sufragerie în fotografie în stil rustic ceas metalic pe hol în stilul minimalismului fotografie ceas de lemn în dormitor, în tablou stil high-tech ceas metalic în bucătărie poză în stil rustic ceas de lemn pe hol în stilul unei fotografii clasice ceas din plastic în sufragerie în imagine în stil eco ceas din plastic pe hol în stilul unei fotografii clasice ceas de lemn pe hol în tablou în stil rustic ceas metalic în dormitor în fotografie în stil eco ceas din plastic în bucătărie în stilul imaginii minimaliste ceas din lemn în sufragerie în fotografie în stil high-tech ceas metalic pe hol în stilul imaginii minimaliste ceas metalic în sufragerie în fotografie în stil high-tech ceas din plastic în bucătărie în fotografie în stil eco ceas de lemn pe coridor în imagine în stil rustic ceas metalic în dormitor în stilul unei fotografii clasice ceas din lemn în dormitor în stilul imaginii minimaliste ceas din plastic în bucătărie în imagine în stil eco ceas din lemn pe hol în fotografie în stil rustic ceas din plastic în sufragerie în stilul unei imagini clasice ceas metalic pe hol în fotografie în stil high-tech ceas din plastic în bucătărie în fotografie în stil rustic ceas metalic în dormitor în imaginea în stil clasic ceas de lemn pe hol în fotografie în stil high-tech ceas din lemn în sufragerie în stilul imaginii minimaliste ceas din plastic pe hol în fotografie în stil eco ceas metalic în bucătărie în imagine în stil eco ceas metalic în sufragerie în stilul minimalismului foto ceas din plastic pe hol în stilul unei imagini clasice ceas de lemn în dormitor tablou în stil rustic ceas metalic pe hol în fotografie în stil high-tech ceas din plastic pe hol în imagine în stil rustic ceas din lemn în bucătărie în fotografie în stil eco ceas din plastic în sufragerie în stilul imaginii minimaliste ceas metalic în dormitor în fotografie în stil high-tech ceas metalic în dormitor în stilul imaginii minimaliste ceas de lemn în sufragerie în fotografie în stil rustic ceas metalic pe hol în stilul imaginii de înaltă tehnologie ceas metalic în camera de zi imagine în stil high-tech ceas din plastic în dormitor în stilul unei imagini clasice ceas de lemn pe coridor în stilul minimalismului fotografie

Previous Post
Vilka regler gäller för utformningen av en liten balkong
Next Post
اللوح الأبيض في الداخل: الصور والنصائح