15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decor de primăvară: sfaturi, idei, fotografii

Odată cu apropierea sfârșitului iernii, când primele frunze sunt pe cale să se înverzească și păsările vor ciripi fericite, chiar vreau să aduc ceva nou și luminos în viața mea. Sufletul necesită schimbări, iar inima așteaptă deja cu nerăbdare o revoltă de culori, care va aduce căldura care se apropie. Deci, de ce să aștepți dacă te poți înconjura de atmosfera de primăvară mult așteptată cu propriile mâini? Stocați-vă imaginația și inspirația și începeți să creați!

decor luminos de primăvară în interiorul dormitorului

Decor floral în decor de primăvară

frumos decor de primăvară în designul holului

Flori în decor de primăvară

decor luminos de primăvară în designul bucătăriei

Decor de primăvară decor

Joc de lumină

Primăvara este întotdeauna spațiu, prospețime și soare strălucitor. Utilizarea acestor asociații va ajuta la crearea decorului de primăvară chiar și în interiorul cel mai plictisitor..

Extinderea spațiului

 • Primul lucru de făcut dacă doriți să vă transformați apartamentul este curățenia. Îndepărtați praful și resturile, scăpați de depunerile inutile, iar rezultatul nu va întârzia să apară! Veți simți imediat că actualizările au început deja.
 • Pentru o mai mare convingere, puteți face o mică rearanjare schimbând mobilierul și eliberând spațiu suplimentar, încercând să aranjați mobilierul de-a lungul pereților.
 • Folosiți un mic truc de design: în colțul îndepărtat, așezați un obiect luminos care să atragă atenția. Astfel, perspectiva va crește vizual, iar camera se va extinde..
 • Pentru a adăuga volum suplimentar, jucați-vă cu nivelul tavanelor. Faceți-o mai sus decât în ​​camera anterioară – această tehnică vă va câștiga și spațiu..
 • Folosiți numai perdele și jaluzele deschise, de culoare deschisă. Nu este recomandat ca ferestrele să fie mai grele cu perdele..

decor ușor de primăvară în stil de bucătărie

Decor frumos de cameră cu decor de primăvară

decor ușor de primăvară în designul coridorului

Decor de primăvară în interior

Adăugați lumină

 • Decorul de primăvară se potrivește perfect în încăperile ușoare și spațioase, așa că alegeți mobilier compact cu tapițerie ușoară.
 • Oglinzile, reflectând lumina, o înmulțesc și fac ca camera să fie mai mare din punct de vedere vizual.
 • Pentru a crea un interior cu arc, este recomandat să folosiți nuanțe albe și similare pentru pictarea pereților, tavanelor, precum și la alegerea mobilierului.
 • Iluminarea în sine joacă un rol imens. Puteți ridica vizual plafonul cu ajutorul iluminării cu LED-uri situate de-a lungul perimetrului, iar lămpile de perete vor adăuga un sentiment de confort.

frumos decor de primăvară în interiorul sufrageriei

Flori agățate în decor de primăvară

decor luminos de primăvară în stilul unei creșe

Decorarea camerei cu flori

Alegerea unei culori

 • Alegerea schemei de culori potrivite reprezintă jumătate din luptă. Acordați preferință culorilor pastel delicate: alb, bej, albastru deschis și roz pal.
 • Verdele calmant este vestitorul primăverii. Adăugați plante în interior sau pur și simplu puneți accente de culoare.
 • Tonurile galbene, portocalii și piersici se vor încadra perfect în decorul de primăvară și îl vor face mai vesel și optimist..
 • Apariția în paleta de culori a nuanțelor de albastru asociată cu fluxuri răutăcioase și o picătură mult așteptată va fi, de asemenea, justificată. Aceste culori vor aduce o anumită prospețime interiorului..
 • Atunci când creați decor de primăvară, este important să nu exagerați cu luminozitatea. Culoarea deschisă ar trebui să rămână cea principală, iar nuanțele mai saturate sunt folosite doar pentru accente și detalii neobișnuite..

decor ușor de primăvară în designul bucătăriei

Flori în decor de primăvară

decor luminos de primăvară în stilul coridorului

Decor de primăvară

Vintage de primăvară și shabby chic

Starea de spirit de primăvară este, în primul rând, romantism, tandrețe și dragoste. Este posibil să transmiteți o atmosferă atât de dificilă cu ajutorul stilului vintage sau shabby chic, care se „încadrează” perfect în interiorul casei obiecte neobișnuite vechi sau îmbătrânite artificial.

Antichitățile fanteziste sunt inacceptabile pentru crearea decorului de primăvară. Hainele cu efect de antichitate arată foarte casual și naturale aici..

Un plus excelent vor fi recipientele transparente de forme neobișnuite cu apă curată și plante verzi vii. O astfel de compoziție este asociată cu trezirea naturii, topirea zăpezii și apariția primei verdeață..

frumos decor de primăvară în interiorul holului

Ramuri de copaci în decor de primăvară

decor ușor de primăvară în designul dormitorului

Decor floral în decor de primăvară

frumos decor de primăvară în designul creșei

Flori în interior

Shabby chic nu necesită investiții financiare semnificative, așa cum ar putea părea la prima vedere. De fapt, tot ce găsești la mansardă și la mezanin va face pentru decorarea casei. În plus, există multe idei și metode de îmbătrânire artificială, realizate în diverse tehnici. Cea mai populară dintre ele este tehnica decoupage, cu ajutorul căreia îți poți realiza propriul decor de primăvară..

Shabby chic și vintage sunt foarte asemănătoare, cu toate acestea, au unele diferențe:

Epocă

Shabby chic

Bogat, cochet

Simplu, sofisticat

Pretentios

Lux ușor „șters”

Simetrie și îngrijire

Neglijenta usoara

Se permit tonuri întunecate

Culori pastelate deschise

Vaze scumpe, oglinzi în rame luxoase, articole forjate

Figurine de îngeri, păpuși, cutii, broderii

decor luminos de primăvară în designul coridorului

Ramuri de copaci în decor de primăvară

frumos decor de primăvară în stil hol

Decor de primăvară

Atenție la detalii

Adăugați culori vibrante decorului de primăvară cu flori proaspete. Le puteți găsi în orice moment al anului, alegând orice culoare și dimensiune. O astfel de decorație minunată poate fi făcută centrul oricărui interior, deoarece va atrage invariabil atenția..

Puteți adăuga varietate și arăta originalitatea proprietarilor cu ajutorul ghivecelor de flori neobișnuite de diferite forme și culori. Un astfel de detaliu interior de primăvară va decora casa chiar și atunci când plantele din aceste ghivece nu vor înflori..

O altă idee este utilizarea motivelor florale, iar aceste flori pot fi absolut oricare și cu cât sunt mai neobișnuite, cu atât mai interesante. Lăsați nu numai trandafirii regali să înflorească în decorul dvs., ci și păpădia răutăcioasă, lalele și crinii de pe vale.

decor ușor de primăvară în interiorul bucătăriei

Lalele în decor de primăvară

decor luminos de primăvară în stilul dormitorului

Diverse flori în decor de primăvară

Mulți designeri preiau, de asemenea, conducerea în crearea stilului de primăvară pentru păsări, oferind multe idei pentru utilizarea lor în interior. Desene pe textile sau picturi, obiecte de decor neobișnuite le pot aminti. Celulele arată interesant, chiar dacă sunt goale. Cei mai îndrăzneți proprietari pot realiza modele de păsări de hârtie cu propriile mâini și pot completa designul apartamentului cu ele..

Alți reprezentanți strălucitori ai primăverii sunt, desigur, fluturii. Aceste creaturi drăguțe sunt, de asemenea, capabile să decoreze orice interior și pot fi folosite în multe moduri. Așezați-le pe pereți, sub tavan, în jurul unui obiect sau decorați plantele cu ele. Este posibil să le faceți din materiale reziduale: hârtie, vinil, țesături, plastic sau chiar vopsea cu vopsele..

frumos decor de primăvară în designul sufrageriei

Decor de primăvară în interior

decor ușor de primăvară în interiorul grădiniței

Flori în decor de primăvară

Lucrat manual pentru interior în stil de primăvară

Pentru a permite primăvara să intre în casa ta, este absolut necesar să ai abilități de design remarcabile și talente speciale. Câteva idei simple lucrate manual vă vor ajuta să obțineți rezultatul dorit, chiar dacă designul unei case în stil de primăvară este primul dvs. proiect..

Ramuri de copac

Cel mai simplu mod de a decora pereții sau mobilierul este cu decalcomanii din vinil. Nu este nimic mai ușor decât alegerea modelului potrivit, îndepărtarea foliei de protecție și plasarea modelului în locul potrivit..

O opțiune excelentă sunt ramurile înflorite de sakura, care arată neobișnuit și foarte elegant. Dacă lipiți designul pe mobilier cu uși deschise sau blaturi, atunci nu uitați să tăiați autocolantul în locurile potrivite, deoarece după ce îl lipiți va fi mult mai dificil să faceți acest lucru..

decor ușor de primăvară în interiorul grădiniței

Flori în decor de primăvară

decor în stil dormitor de primăvară ușoară

Ramuri de copaci în decor de primăvară

Florile proaspete și ramurile de plante sunt minunate, dar nu durabile. Pentru ca decorarea să nu fie nevoie să fie schimbată în mod constant, o puteți face singură. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de sârmă, hârtie sau pânză. Tăiați frunzele, atașați-le de crenguțele de sârmă, dați îndoirea necesară și puneți-le într-o vază frumoasă.

Talentul artistic poate desena pur și simplu un copac pe un perete sau un dulap, reprezentând silueta sa desenată sau trasând cu atenție fiecare detaliu..

decor luminos de primăvară în designul grădiniței

Flori agățate ca element al decorului de primăvară

decor luminos de primăvară în interiorul bucătăriei

Decor de primăvară

Alternativă la plantatoarele vechi

Cu abordarea corectă, chiar și cel mai simplu obiect, cum ar fi un ghiveci, poate deveni o adevărată operă de artă și mândria interiorului dvs. de primăvară..

Ghivecelor de flori obișnuite li se poate oferi un aspect complet diferit, înfășurându-le în hârtie colorată sau decorându-le cu panglici..

Susținătorii unor idei mai îndrăznețe își pot întruchipa oricare dintre fanteziile în acest subiect. Uneori se pare că designerii pot folosi absolut tot ce le vine în mână pentru a cultiva flori: candelabre vechi, conserve, cizme, pălării și diverse coșuri. Ghivecele sunt plasate individual sau plasate în mai multe niveluri. Pot decora rafturi sau pereți, o casă sau o cabană de vară..

Plantele din cutii speciale arată bine pe balcoane, iar florile artificiale sunt foarte des folosite, care acum arată foarte natural și, în plus, nu se estompează la soare și nu își pierd aspectul.

decor frumos stil coridor de primăvară

Decor de primăvară

decor ușor de primăvară în designul holului

Flori în decor de primăvară

Obiecte de artă în bucătărie

O bucătărie sau o sală de mese poate fi, de asemenea, un loc minunat pentru a vă întinde decorul de primăvară. Toate ustensilele de bucătărie familiare ar putea deveni un obiect de artă uimitor..

Aproape toată lumea are borcane de condimente sau ceai supradimensionate. În ultimă instanță, vor funcționa chiar și borcane obișnuite din tablă sau sticlă transparentă. Umpleți-le cu pământ, plantați o plantă și puneți-o cu îndrăzneală pe un raft sau pe pervaz. Combinați cutii de diferite dimensiuni și forme pentru o compoziție interesantă și originală.

Nici pereții plictisitori din bucătărie nu vor fi ignorați. Crearea unui decor interesant pe tema primăverii cu propriile mâini este mult mai ușoară decât crezi. Lipim bandă de hârtie pe un perete ușor obișnuit, o vopsim și, când vopseaua se usucă, dezlipim benzile. Drept urmare, avem un model geometric original pe un fundal luminos de primăvară..

decor ușor de primăvară în stilul unei creșe

Opțiunea de decorare a camerei cu decor de primăvară

decor luminos de primăvară în designul dormitorului

Decor de primăvară

Și, în sfârșit

Crearea decorului de primăvară în casa ta este o sarcină pe care oricine dorește cu adevărat să o facă. O picătură de imaginație și câteva sfaturi utile vă vor ajuta să faceți apartamentul confortabil, să adăugați culori strălucitoare și să oferiți tuturor membrilor gospodăriei o dispoziție specială de primăvară.

Video: Decorul camerei de primăvară

50 de fotografii cu idei pentru decorarea camerei de primăvară:

decor ușor de primăvară în interiorul imaginii dormitorului frumos decor de primăvară în designul holului fotografie decor luminos de primăvară în stilul coridorului foto decor luminos de primăvară în interiorul unui tablou pentru copii frumos decor de primăvară în imaginea de design a bucătăriei decor de primăvară ușor în stilul fotografiei din camera de zi decor luminos de primăvară în designul imaginii dormitorului frumos decor de primăvară în interiorul unei tablouri pentru copii decor luminos de primăvară în interiorul coridorului fotografie decor de primăvară ușor în stilul fotografiei de bucătărie frumos decor de primăvară în designul imaginii de pe hol imagine frumoasa decor dormitor stil primavara decor luminos de primăvară în interiorul unei fotografii pentru copii decor ușor de primăvară în designul imaginii din camera de zi decor luminos de primăvară în designul holului fotografie decor ușor de primăvară în interiorul coridorului fotografie imagine de decor frumoasa de bucatarie de primavara decor luminos de primăvară în designul imaginii de pe hol frumos decor de primăvară în interiorul coridorului fotografie decor de primăvară ușor stil cameră de zi imagine frumos decor de primăvară în interiorul bucătăriei fotografie decor de primăvară ușor în stilul fotografiei unui copil imaginea decorului dormitorului în stil de primăvară ușoară decor luminos de primăvară în interiorul camerei de zi fotografie frumos decor de primăvară în designul imaginii de pe coridor decor de primăvară ușor în stilul holului fotografie frumos decor de primăvară în fotografie design bucătărie decor de primăvară ușor în stilul coridorului foto decor luminos de primăvară în interiorul imaginii din camera de zi frumos decor de primăvară în designul fotografiei dormitorului decor de primăvară ușor în stilul imaginii de pe hol decor luminos de primăvară în fotografie de design de bucătărie decor luminos de primăvară în stilul imaginii de pe hol frumos decor de primăvară în designul imaginii unui copil frumos decor de primăvară în stilul fotografiei dormitorului decor ușor de primăvară în interiorul imaginii din camera de zi decor ușor de primăvară în designul coridorului foto decor luminos de primăvară în interiorul imaginii de pe hol frumos decor de primăvară în stilul imaginii unui copil frumos decor de primăvară în designul imaginii din camera de zi decor de primăvară ușor în stilul fotografiei dormitorului frumos decor de primăvară în interiorul imaginii coridorului decor luminos de primăvară în stilul camerei foto frumos decor de primăvară în interiorul imaginii de pe hol decor luminos de primăvară în stilul imaginii unui copil frumos decor de primăvară în designul fotografiei din camera de zi decor ușor de primăvară în interiorul imaginii din bucătărie decor de primăvară ușor în designul fotografiei dormitorului frumos decor de primăvară în stilul coridorului foto frumos decor de primăvară în designul creșei Flori în interior

Previous Post
Hur man vackert dekorerar en vägg med fotografier
Next Post
لماذا يخرج الفرن في موقد الغاز: الأسباب الرئيسية وطرق حلها