15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Caramida decorativa in interior: alegerea unui stil

Caramida decorativa este o imitatie a zidarii, cu care peretele este finisat in loc de tapet, tencuiala, lemn. Mulți vor spune că un astfel de material este incomod, ca și cum am fi pe stradă și nu în interior. Alții vor argumenta: acesta este, de asemenea, un plus că, datorită contrastului dintre piatră rece și covor cald, o canapea confortabilă și perdele frumoase, stilul este creat. Cu cât devine mai plăcut cald și moale atunci când în apropiere există un perete de cărămidă agresiv..

ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în interiorul camerei de zi

Piatra decorativă este perfectă pentru decorarea pereților sufrageriei.

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în interiorul apartamentului

Așa arată o piatră decorativă în interiorul unei camere.

varianta utilizării cărămizilor decorative originale în proiectarea dormitorului

Perete decorativ din piatră

Acest finisaj este potrivit pentru orice cameră: parte din hol, perete în bucătărie sau dormitor, sufragerie. Caramida trebuie combinată cu ceva: cel mai adesea cu tencuială sau tapet simplu, acest lucru creează un accent mai mare pe modelul zidăriei. Posibile finisaje și părți ale peretelui: colț, ușă, șemineu electric.

Un astfel de material poate fi de orice culoare: mai des roșu sau alb, ca natural, poate fi vopsit, iar varietatea acestor acoperiri este largă și puteți alege o nuanță mai plăcută pentru ochi. O astfel de cărămidă poate avea aceeași culoare cu pereții, de exemplu, albă, poate contrasta cu alte suprafețe, separând o zonă a camerei de zi de alta.

Loft – zidărie, care amintește de peretele exterior al unei case vechi. Dă impresia că nu vă aflați într-un apartament de la etajul 10, ci într-o clădire veche de un secol a unei fabrici abandonate. Un astfel de stil agresiv poate fi completat cu pardoseli din lemn aspru, covoarele luminoase mai contrastante, canapele moi, perne curate și flori de casă vor arăta într-un astfel de interior. Dar multe tipuri de plante de interior pot completa impresia de abandon, acestea includ viță de vie și iederă..

varianta utilizării cărămizilor decorative neobișnuite în interiorul dormitorului

Decorarea pereților se poate face cu piatră decorativă

ideea de a folosi o cărămidă decorativă strălucitoare în stilul unui apartament

Piatra decorativă va completa perfect decorul camerei.

Țară – zidărie mai îngrijită, semi-antică, dar privirea la ea nu devine la fel de insuportabil de tristă ca în stilul mansardă. Aici cărămida este mai ușoară, mai frumos așezată, se pare că suntem în podul unei case vechi europene confortabile. Impresia este completată de grinzi masive din lemn pe tavan. Stilul rustic poate fi decorat ca un șorț de bucătărie, un perete în dormitor sau un șemineu în camera de zi..

Hi-tech – potrivit pentru interioare cu proporții geometrice corecte, culori monocromatice pure. Acestea sunt dreptunghiuri în formă de alb sau gri, perfecte, care conferă camerei un stil de afaceri – aici nu mai arătați ca în papuci pufoși portocalii, aici minimalismul este combinat cu corectitudinea formelor.

În stil englezesc – suntem într-o casă confortabilă dintr-un sat englezesc. O bucătărie mare, conectată la hol, este finisată cu cărămidă îngrijită. Soarele strălucește pe stradă, oile merg pe câmpuri verzi. Bufete antice, mult lemn natural transformă această cameră într-un basm vechi, unde giganții și zânele pădurii trăiesc în jurul cotului.

ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în proiectarea camerei de zi

Designul camerei este realizat într-o singură schemă de culori

o variantă a utilizării cărămizii decorative originale în stilul dormitorului

Șemineul poate fi acoperit cu o piatră decorativă, va arăta foarte frumos

o variantă a utilizării cărămizilor decorative neobișnuite în proiectarea unui apartament

Design cameră de zi cu decorațiuni decorative din pereți din piatră

Principalele tipuri de imitație de cărămizi pentru decorațiuni interioare

Tapetul din cărămidă este un buget și, în același timp, o opțiune interesantă. Este mai ușor să le lipiți pe perete, puteți calcula numărul necesar de role chiar în magazin. Există mai multe opțiuni aici: frunzele și florile pot fi adăugate la tapet, dar este recomandat să le lipiți doar în zone mici, altfel va fi vizibil un model care se repetă. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, se va vedea că aceasta este doar o imagine cu o textură minimă..

ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în interiorul sufrageriei

Pereții coridorului sunt decorați cu piatră decorativă

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în stilul dormitorului

Colțurile de perete pot fi realizate cu piatră decorativă

Panouri decorative – panourile din plastic nu se tem de apă, murdărie, sunt atașate la suprafață cu șuruburi autofiletante. O opțiune bună pentru un balcon, unde scăderile de temperatură și umiditatea au un efect negativ asupra tapetului sau pentru bucătărie, deoarece nu se tem de poluare și sunt ușor de curățat. Panourile de cărămidă voluminoase, nu scumpe, ușor de instalat sunt o opțiune bună dacă doriți să terminați o mică parte sau zonă a camerei.

Plăcile asemănătoare cărămizilor sau plăcile de clincher sunt mai scumpe și mai dificil de instalat, dar sunt mai durabile, nu se tem de nici o deteriorare mecanică, sunt rezistente la murdărie. Și cel mai important, această suprafață chiar și de aproape arată ca un material natural, surprinzând oaspeții prin unicitatea sa.

ideea de a folosi cărămizi decorative originale în proiectarea unui apartament

Un ceas mare pe un perete de cărămidă va arăta elegant

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative frumoase în interiorul camerei de zi

Este o idee minunată să plasați televizorul pe un fundal de zid de cărămidă.

varianta utilizării cărămizilor decorative originale în interiorul apartamentului

Un perete de cărămidă va completa perfect interiorul

Avantajele cărămizilor decorative

Originalitate – prietenii tăi nu au așa ceva, tapetele plictisitoare nu îți atrag atenția, dar chiar vrei să surprinzi privirile admirative ale oaspeților;

Eleganță – cu ajutorul unui astfel de șemineu veți oferi camerei un confort deosebit, care lipsește atât de ierni reci și întunecate;

Durabilitate – o astfel de acoperire va dura mulți ani, nu se va dezlipi, nu va cădea, nu va dispărea și în zece ani va arăta la fel ca acum;

Buna izolare termica si fonica datorita stratului gros si neuniform.

ideea aplicării unei cărămizi decorative neobișnuite în stilul unei camere de zi

Caramida decorativă albă va completa perfect interiorul

ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în proiectarea unui apartament

Un perete din cărămizi decorative va arăta foarte frumos

Caramida decorativa: tipuri

Caramida decorativa pentru decorarea interioara ar trebui sa se distinga de piatra decorativa. Piatra, naturală sau artificială, nu are o formă chiar dreptunghiulară și creează un interior mai „sălbatic”, care amintește de un castel medieval.

Caramida clincher este o imitație naturală a cărămizii și conține argilă. Poate că singura diferență este grosimea și puțin mai multă precizie decât cea a materialului de construcție. Are o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și la temperatură, de aceea este potrivit pentru a face față balcoanelor.

Caramida decorativă din gips nu este un material scump; poate fi realizată manual. Poate fi netedă sau ondulată, albă inițial, poate fi colorată la etapa de fabricație sau după instalare. Poate fi rupt, dar dacă nu vom arunca nimic greu pe perete, este bine pentru camere.

varianta utilizării cărămizilor decorative originale în interiorul camerei de zi

Cărămizile decorative pot fi vopsite în diverse culori

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative neobișnuite în stilul dormitorului

Atunci când decorați pereții cu cărămizi decorative, principalul lucru este să faceți totul într-un singur stil.

ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în proiectarea unui dormitor

Caramida decorativă din interior pare foarte neobișnuită

Cărămizile decorative din ceramică au aceleași proprietăți ca și imitația de faianță. Spre deosebire de gips, nu se teme de umezeală, este foarte puternică, este aproape imposibil să o spargi. Doar materialul din gresie porțelanată, care este utilizat pentru finisarea ambelor spații interne și externe, poate fi mai puternic..

Tehnologia de lucru cu imitații decorative depinde de tipul lor. Tapetul este lipit de un perete plat folosind adeziv special, panourile din plastic sunt atașate de perete cu șuruburi, șuruburi autofiletante sau cuie. Plăcile din clincher, gips, ceramică și gresie porțelanată sunt fixate pe un ciment sau pe un mortar adeziv special, ca pentru orice tip de țiglă. Utilizarea balizelor în formă de cruce depinde dacă doriți să lăsați o distanță între „cărămizi”, dacă nu, consumul de material va fi mai mare.

ideea utilizării unei cărămizi decorative neobișnuite în stilul unui apartament

Un perete din cărămizi decorative va completa perfect interiorul

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în interiorul camerei de zi

Decorul pereților poate fi realizat din piatră decorativă

Opțiuni de casă pentru decorarea pereților pentru zidărie

 • Caramida de gips de casa este un material frumos, original, usor de creat.
 • Spuma obișnuită cu margini topite și o suprafață neuniformă, atașată la perete și acoperită cu un strat de vopsea ar fi o imitație bună. Ieftin, rapid, frumos.
 • Tencuirea pereților folosind un șablon – în acest caz, suprafața va fi prea îngrijită, dar dacă vă place un desen discret pe un perete simplu, aceasta este opțiunea dvs..
 • A doua opțiune este să aplicați o imagine cu bandă de mascare pe tencuiala umedă, împingeți-o puțin și îndepărtați – va apărea o ușurare.

opțiune pentru utilizarea unei cărămizi decorative frumoase în stilul unui dormitor

O canapea pe peretele de cărămidă va arăta practic

ideea de a folosi cărămizi decorative neobișnuite în designul camerei de zi

În încăperile mari, decorarea pereților se poate face cu cărămizi decorative.

opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în stilul sufrageriei

Decorarea pereților pe coridor poate fi realizată din cărămizi decorative

Caramida decorativa pentru decoratiuni interioare si aplicarea ei

Unde poate fi folosit un astfel de material original??

 1. Camera este complet finisată cu cărămidă. Cea mai bună opțiune este albul: camera nu pare prea rece și mohorâtă, iar relieful discret este un decor bun.
 2. Un perete de cărămidă este cea mai bună opțiune pentru un perete din spatele unui televizor sau un perete cu ustensile.
 3. Decorarea unei zone separate – de exemplu, o zonă cu o canapea și un televizor într-un living mare sau o zonă de bucătărie într-un apartament studio va arăta foarte frumos.
 4. Coloane – dacă apartamentul dvs. are coloane proeminente – acest lucru este posibil în casele monolitice după reamenajare – vor arăta bine cu un finisaj similar. Opțiunea ideală ar fi o combinație cu un perete în același stil..
 5. Deschiderile dintre ferestre, decorate cu cărămidă, vor merge bine cu coloanele.
 6. Colțurile sunt adesea împodobite cu un material similar, în special pe hol – acest lucru întărește peretele, care este atins prin zgârierea tapetului și schimbă vizual geometria corectă și numeroasele colțuri ale holurilor și coridoarelor moderne.
 7. Finisarea logiei sau balconului cu cărămizi. Dacă acest material de finisare pare incomod în camera de zi, atunci un balcon cu verdeață în afara ferestrei și o canapea moale vor fi unul dintre locurile tale preferate în apartamentul tău..
 8. Plăcile de fațadă asemănătoare cărămizii pentru decorarea interioară au fost folosite destul de recent. Inițial acest material a fost folosit pentru construcția de case, este stratul exterior al clădirilor. După aceea, a apărut finisarea – puteți construi din orice și puteți aplica un finisaj frumos deasupra numai în scopuri estetice. Dar apoi opiniile asupra normelor general acceptate au fost revizuite, iar stilul de stradă a intrat în casa noastră, stabilindu-se ferm în inimile multor adepți ai acestui stil..
 9. Caramida este frumoasă, naturală, concisă și simplă, este voluminoasă și disponibilă în diverse variante și culori. Cu toate acestea, un interior cu un decor similar trebuie gândit foarte atent – nu este un material ieftin, este dificil de instalat și va fi dificil să refaceți un proiect de proiect nereușit. Nu cum ar fi să rupi tapetul vechi și să lipiți un nou.

ideea de a folosi cărămizi decorative originale în interiorul apartamentului

Un astfel de perete va completa perfect decorul.

o variantă a utilizării de cărămizi decorative frumoase în proiectarea dormitorului

Peretele de cărămidă albă va completa perfect decorul camerei.

Instalarea cărămizilor decorative

Instalarea ar trebui să fie efectuată de specialiști, precum și așezarea plăcilor, această activitate necesită practică. Puteți încerca oricând să reparați singur – la fel ca lipirea tapetului, așezarea cărămizilor decorative cu diligența necesară poate deveni reală chiar și pentru un începător. Pentru instalare, trebuie să achiziționați toate materialele necesare, să diluați mortarul de ciment, să îl aplicați cu o spatulă pe perete și să începeți așezarea. Dacă intenționați să nu faceți goluri între plăci, trebuie avut în vedere faptul că dreptunghiurile plăcilor nu sunt perfect uniforme și dacă nu urmați acest lucru, nivelul se poate schimba și întregul rând va „pluti”.

Video: lipiți cărămida decorativă

50 de fotografii de idei pentru utilizarea cărămizilor decorative în interior:

ideea utilizării cărămizii decorative originale în interiorul camerei foto o variantă a utilizării cărămizilor decorative luminoase în proiectarea imaginii dormitorului o opțiune pentru utilizarea unei cărămizi decorative neobișnuite în stilul unei imagini din sufragerie ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în interiorul unei fotografii de apartament ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în proiectarea fotografiei din camera de zi o variantă a utilizării unei cărămizi decorative neobișnuite în stilul unei imagini de cameră ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în interiorul camerei foto versiunea utilizării cărămizii decorative originale în proiectarea imaginii apartamentului opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în stilul unei fotografii de apartament ideea de a folosi cărămizi decorative neobișnuite în proiectarea unei imagini de cameră ideea de a aplica o frumoasă cărămidă decorativă în stilul unei fotografii din sufragerie o variantă a utilizării cărămizii decorative originale în interiorul imaginii dormitorului ideea de a aplica o cărămidă decorativă neobișnuită în stilul unei fotografii de dormitor ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în interiorul imaginii camerei opțiune pentru utilizarea unei cărămizi decorative frumoase în proiectarea unei fotografii de sufragerie opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în interiorul imaginii din camera de zi ideea de a aplica o cărămidă decorativă neobișnuită în stilul unei fotografii de cameră opțiune pentru utilizarea cărămizii decorative originale în proiectarea fotografiei dormitorului ideea de a aplica o frumoasă cărămidă decorativă în interiorul unei imagini de apartament opțiune pentru utilizarea cărămizii decorative originale în stilul unei fotografii de apartament ideea de a aplica o cărămidă decorativă neobișnuită în stilul unei imagini de cameră opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative frumoase în interiorul fotografiei dormitorului ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în proiectarea imaginii din camera de zi versiunea utilizării cărămizii decorative originale în interiorul imaginii camerei ideea de a aplica o cărămidă decorativă strălucitoare în stilul unei fotografii de apartament o variantă a utilizării unei cărămizi decorative frumoase în proiectarea unei imagini din sufragerie ideea de a folosi cărămizi decorative neobișnuite în proiectarea unei fotografii de sufragerie opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în interiorul imaginii dormitorului versiunea utilizării cărămizilor decorative originale în interiorul fotografiei apartamentului ideea de a aplica o frumoasă cărămidă decorativă în stilul unei imagini de cameră varianta utilizării cărămizii decorative originale în proiectarea fotografiei apartamentului opțiunea de a folosi cărămizi decorative frumoase în proiectarea imaginii dormitorului ideea de a aplica o cărămidă decorativă neobișnuită în stilul unei fotografii din sufragerie o variantă a utilizării unei cărămizi decorative neobișnuite în interiorul unui tablou de apartament ideea de a aplica o frumoasă cărămidă decorativă în stilul unei fotografii de cameră o variantă a utilizării cărămizii decorative originale în proiectarea imaginii din camera de zi ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în proiectarea unei fotografii de dormitor ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în interiorul fotografiei apartamentului o variantă a utilizării unei cărămizi decorative frumoase în stilul unei imagini de dormitor ideea de a aplica o cărămidă decorativă neobișnuită în stilul unei imagini din sufragerie opțiune pentru utilizarea cărămizii decorative originale în interiorul camerei foto opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative luminoase în proiectarea imaginii din camera de zi ideea de a provoca cărămizi decorative neobișnuite în interiorul unei fotografii de apartament o variantă a utilizării cărămizii decorative originale în stilul unei imagini de cameră ideea de a folosi o frumoasă cărămidă decorativă în proiectarea fotografiei dormitorului opțiune pentru utilizarea cărămizii decorative originale în interiorul fotografiei din camera de zi opțiune pentru utilizarea cărămizilor decorative neobișnuite în proiectarea unei fotografii de apartament ideea de a folosi cărămizi decorative luminoase în interiorul imaginii dormitorului o variantă a utilizării unei cărămizi decorative neobișnuite în proiectarea unei imagini de cameră ideea de a aplica o cărămidă decorativă originală în stilul unei fotografii de apartament

Previous Post
Sovrumsinredning: din exklusiva interiör
Next Post
هناك مساحة صغيرة في غرفة النوم: أين تضع طاولة السرير الجانبية أو ما الذي تستبدلها به؟