15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decorează colțurile cu beneficii și estetică

Organizarea rațională a spațiului implică funcționalitate bine gândită și decorul colțurilor din apartament. Dar în orice casă nu există doar colțuri interne și externe, care trebuie protejate corespunzător de stresul mecanic și de distrugere. Într-un apartament mic cu un aspect tipic, este important să vă gândiți la amenajarea tuturor colțurilor, astfel încât fiecare metru pătrat să fie dotat cu funcționalități utile.

ideea de a crea colțuri frumoase

O idee grozavă pentru a economisi spațiu

opțiune de decor luminos al colțurilor din apartament

Iată un astfel de colaj de picturi care poate fi realizat într-un apartament.

opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor din apartament

Cel mai bine este să decorați colțurile din apartament cu o piatră flexibilă.

Secretele zonării colțului spațiului în casă

Mulți se pare că câțiva centimetri de ambele părți ale colțului este un spațiu complet inutil, dar nu este așa. Totul depinde de modul în care sunt utilizate, de funcționalitatea zonei utile – și realizează decorarea colțurilor din apartament.

Spațiul personal este ceva care lipsește grav într-un apartament înghesuit cu numeroși membri ai gospodăriei. Uneori nu există unde să te retragi pentru a distrage atenția de la gândurile obsesive după muncă pentru a asculta muzică bună la căști. Pentru aceasta, nu este nevoie de mult – un scaun confortabil în colț, care poate fi separat de un ecran mobil sau de o perdea, dar acest lucru nu este necesar. Există opțiuni pentru ceea ce va fi confortabil să stați pe:

 • scaun sac;
 • recliner;
 • canapea rabatabila;
 • scaun pentru computer;
 • scaun moale cu cotiere;
 • scaun-pat clasic sau pliabil;
 • șezlong sau spinoshi (vara sunt duse în țară).

Un loc confortabil în colț este potrivit pentru comunicarea pe rețelele sociale (în spatele unui laptop sau tabletă), este recomandabil să aveți un dispozitiv de iluminat în apropiere. Aici poate exista un telefon fix, dar pentru a comunica pe un telefon mobil, veți dori să veniți la acest scaun când veți auzi un apel. Un astfel de colț poate fi echipat în orice cameră, chiar și pe coridor, dar asigurați-vă că vă gândiți la iluminat.

ideea designului original al colțurilor

Piatra flexibila este perfecta pentru decorarea colturilor.

idee de decor luminos al colțurilor

Decorarea pereților cu piatră flexibilă va arăta grozav în interior

Este foarte convenabil atunci când într-un astfel de spațiu personal există o măsuță mică sau un alt plan orizontal mic:

 • raft de perete;
 • consolă;
 • veioza cu raft;
 • blat de masă pliabil.

Un raft mic poate conține multe elemente esențiale, inclusiv un ceai și un sandviș și un încărcător, dacă există o priză de curent în colț sau este disponibil un suport. Un astfel de colț pentru singurătate poate fi ocupat la rândul său, dar poate fi spațiul personal real al cuiva. Chiar dacă mobilierul este ușor în afara colțului, modul de aplicare nu se va schimba..

O zonă de lucru este, de asemenea, o funcționalitate importantă, mai ales atunci când trebuie să zonați un apartament cu o cameră. Echipamentul și mobilierul mini-biroului variază ca scop:

 • birou computer;
 • un birou pentru un student;
 • colț pentru echipamente de cusut și tăiere;
 • un loc pentru lecții de muzică;
 • Simulatoare și echipamente sportive;
 • colț de artist cu șevalet.

Folosind mobilier compact, puteți stoca tot ce aveți nevoie pentru cursuri de lucru, studiu, dezvoltare și autoeducare într-un singur loc. Convenabil atunci când un raft de colț, rafturi sau mobilier încorporat este așezat până la tavan. De asemenea, este important să vă gândiți la modul de decorare a colțului de lucru al camerei – cutii colorate pentru documente, rafturi de sticlă, flori proaspete, fotografii încadrate etc..

ideea decorării originale a colțurilor din apartament

Puteți face o fântână în colțul camerei, va arăta superb

opțiune pentru colțuri frumoase

Cel mai bine este să decorați colțurile cu piatră flexibilă

ideea frumosului decor al colțurilor

Astfel de vaze vor fi o soluție excelentă pentru decorarea colțurilor.

Un rack de colecție în format mic este util pentru cei care nu au unde să-și pună „comorile”. Nu are rost să ascunzi în dulapuri capodopere reale realizate manual, este mai bine să le aranjezi frumos pe rafturi și vitrine.

Un raft îngust pe colț este exact cazul în care nu puteți face fără mobilier. Este recomandabil să nu depășească locul său, atunci decorul colțului peretelui nu este necesar, acestea vor fi înlocuite cu exponate. Dacă mobilierul nu este planificat, obiectele de artizanat pot fi afișate în rame pe pereții colțului.

Mini-biblioteca din colț este o utilizare excelentă pentru spațiile goale mici. Dacă cuiva i se pare că în epoca tehnologiei computerelor cărțile au dispărut în uitare, se înșală. În multe case, cărțile sunt încă apreciate, citite și păstrate cu grijă pe rafturi. Au nevoie de rafturi, rafturi sau suporturi, nu neapărat de formă unghiulară, în funcție de modul de decorare a colțurilor pereților într-un apartament cu o mini-bibliotecă.

Colț de șemineu, în timp ce poate exista un adevărat șemineu, o vatră modernizată modernă sau un șemineu fals. Acesta este un element autosuficient al interiorului, nu are nevoie de adăugiri, dar un ceas sau un suvenir original poate fi plasat deasupra șemineului decorativ.

Un colț de locuit este o altă utilizare sensibilă pentru spațiul neocupat. Este posibil să existe un acvariu pe un piedestal sau într-un raft întreg de „fermă piscicolă”, dacă familia este angajată în acest scop de dragul veniturilor suplimentare. De asemenea, puteți așeza aici o cușcă cu papagali, chinchilla, veveriță sau alte rozătoare. Pat pentru pisică sau câine – „podeaua” inferioară a mini-menajeriei de acasă.

Cea mai obișnuită modalitate de a ocupa spațiul liber de colț al unei camere bine luminate este să puneți o plantă mare, exotică în interior sau un suport cu flori. Dacă colțul este spațios, se va potrivi o bibliotecă cu ghivece de flori sau o unitate de amenajare verticală.

ideea decorării luminoase a colțurilor din apartament

Puteți pune ramuri de copaci într-o vază

opțiune pentru decorarea frumoasă a colțurilor

Piatra flexibila este perfecta pentru decorarea colturilor

Sfaturi pentru alegerea mobilierului de colț

MASA

1.

Coridor și coridor

Umerase pentru podea, suporturi înguste pentru pantofi, suporturi pentru umbrele, pufuri mici, banchete

2.

Baie și toaletă

Obiecte sanitare colțare suspendate, colțuri de baie, dulapuri cu oglinzi suspendate, cutii pentru creioane

3.

Dormitorul creșei și adolescentului

Canapea pliabilă, fotoliu, suporturi, mobilier modular pentru copii, rafturi pentru echipamente

4.

Living, hol, birou

Mobilier tapițat de diferite tipuri de configurație compactă, rafturi suspendate, rafturi

5.

Bucătărie și sufragerie

Mobilier și aparate de bucătărie tradiționale, dulapuri și uși de perete de colț

6.

Dormitor

Pat, șifonier, noptieră, noptieră, consolă, masă de toaletă, oglindă, comodă, masă

Atunci când decideți cum să decorați un colț într-o cameră, nu trebuie să vă grăbiți să cumpărați mobilier. Acordați atenție eșantioanelor, dintre care există multe astăzi în cataloage, în stocurile de mobilă și în mall-urile din supermarketuri. Pentru un spațiu mic, sunt potrivite următoarele:

 • modele compacte;
 • produse de colț.

varianta designului original al colțurilor

Puteți pune flori proaspete în colțul camerei, va arăta foarte frumos

ideea unui design neobișnuit al colțurilor din apartament

Puteți pune o comodă în colț

ideea de decorare neobișnuită a colțurilor din apartament

Puteți agăța imagini pe perete

Înainte de a cumpăra, este important să măsurați zona colțului, astfel încât mobilierul să se potrivească complet în el. Funcționalitatea și caracteristicile sale tehnice trebuie să fie potrivite pentru cameră.

 1. Hol de intrare și coridor îngust.

  Proiectarea atentă a colțurilor din interiorul holului, ca într-un teatru, „începe cu un cuier”. Un model de podea îngust cu coarne de pălărie este cea mai bună opțiune. Banca din colț ocupă puțin spațiu, dar este foarte convenabil atunci când trebuie să vă așezați și să vă schimbați pantofii sau să vă puneți geanta pe prag.

  Dacă colțul este foarte mic, acesta va fi decorat cu un mini-umeraș pentru 2-3 coarne, o husă pentru umbrele sau un raft de colț pentru încălțăminte. În holul spațios, spațiul liber va fi decorat cu o vază originală de podea cu crenguțe, lăstari de bambus, stuf sau ikebana uscată.

 2. Baie și toaletă.

  Cu cât este mai puțin spațiu în camera de igienă, cu atât mai rațional proprietarii de apartamente mici încearcă să folosească zona colțurilor. Dulapurile cu oglinzi montate pe perete sunt populare. Modelele suspendate și colțare de toalete și bideuri compacte câștigă din ce în ce mai multă popularitate, ca în fotografie.

  Un model compact de mașină de spălat cu vibrații minime poate fi, de asemenea, așezat pe raftul din spatele rezervorului de toaletă. Într-o baie mică combinată, dacă nu există unde să puneți o cadă, un compartiment de duș cu o tavă în spatele unei uși de sticlă este de obicei situat în colț. Decor de colț gratuit – rafturi suspendate, inserții decorative și suporturi originale pentru prosoape.

  ideea decorării originale a colțurilor din apartament

  Pereții băii pot fi decorați cu piatră flexibilă

  opțiune de design luminos al colțurilor

  Decorativ în colțuri va arăta foarte frumos

 3. Camera copiilor sau dormitorul adolescentului.

  Într-un mod special, aș dori să amenajez un colț în camera copiilor. Nu poate fi doar o canapea pentru copii sau un fotoliu, ci o wigwam indiană aproape reală sau o scenă pentru karaoke-ul viitorului „star”. Decor potrivit pentru colțul din grădinița unui copil (adolescent) dornic de sport, pictură, dans sau muzică – plasarea de certificate, diplome, cupe sau medalii.

  Muzicienii din colț pun de obicei chitare pe un suport sau suport pentru muzică, iar instrumentul atârnă de perete. Atunci când există suficient spațiu, se poate așeza un dulap sau un pian acustic. Un instrument clasic este cel mai bun decor pentru o cameră de zi care servește drept salon de muzică.

 4. Hol, living, studio și garsonieră.

opțiune pentru decorarea frumoasă a colțurilor din apartament

Puteți pune o vază cu ramuri uscate în colț.

idee de decor original de colț

Piatra flexibila este perfecta pentru decorarea colturilor

ideea decorării strălucitoare a colțurilor

Piatra decorativă este excelentă pentru decorarea pereților

Cu un deficit de „metri pătrați”, colțurile nu trebuie să fie goale. Acestea sunt mobilate în funcționalitate, iar decorul colțurilor și pereților într-un apartament cu 1 cameră sau living urmează designul general. Rețineți că chiar și canapelele compacte sunt:

 • drept și unghiular (sub colțul drept și stâng);
 • cu transformare și fără aspect;
 • alunecând înainte și lateral;
 • modular (din blocuri separate) și insulă (situat în centrul camerei).

Într-un colț mic, pot fi așezate nu numai aproape de perete, ci așezate în diagonală. Modelele pliante ar trebui să stea astfel încât să existe spațiu pentru poziția inițială și în formă desfăcută, plus spațiu pentru trecere.

Restul spațiului poate fi ocupat de orice mobilier compact. Cea mai bună versiune de colț a unui birou pentru computer – combinată cu un rack până la tavan, o mulțime de lucruri mici necesare vor sta pe rafturile sale.

o opțiune pentru un design neobișnuit al colțurilor din apartament

Puteți pune o vază de flori în colț

opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor

Există picturi speciale pe colț, ele arată neobișnuite

Bucătărie și zonă de luat masa.

Înainte de a aranja un colț în bucătărie, vedeți cum puteți profita la maximum de el. Vedeți dacă un frigider, o cutie de creioane îngustă sau o mică secțiune a unei unități de bucătărie se vor potrivi acolo. Pot fi stivuite una peste alta – chiar până în tavan.

Dacă există un încălzitor de apă pe gaz, hota de extracție sau blat în colț, un astfel de colț poate fi decorat cu ușile unui dulap de perete, imitând un modul de bucătărie cu drepturi depline. Singura diferență este că caseta nu va avea un fund sau un vârf. Puteți transforma eșantionul finit articulat.

ideea unui decor frumos al colțurilor din apartament

Decorarea colțurilor unei camere se poate face cu pietre decorative.

opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor

Finisarea colțurilor cu piatră flexibilă ar fi o idee minunată.

opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor din apartament

Puteți pune o bibliotecă cu flori în colțul camerei.

Pentru un astfel de caz, modelele de colț de dulapuri de bucătărie sunt cele mai convenabile. Sunt mai spațioase, nu interferează cu modulele învecinate de la ușă. Dacă există o mică masă compactă cu scaune în colțul zonei de luat masa, ar trebui să luați în considerare decorarea colțurilor într-un apartament mic – pentru o asimilare plăcută a alimentelor.

Experții spun că pofta de mâncare este cauzată de decorul galben, portocaliu și roșu, precum și de unele nuanțe de verde. Subconștientul percepe pasiv mâncarea maro, violet, negru și albastru, precum și mâncărurile servite pe vasele de metal.

Metodele de decorare a colțurilor și pereților din dormitor depind de mobilierul principal – un pat și un dulap (dulap, dressing). Un spațiu mic în colțul de lângă pat ar trebui să fie echipat cu un avion confortabil:

 • dulap;
 • noptiera;
 • noptiera;
 • consolă sub oglindă;
 • măsuță de toaletă mică;
 • veioza cu raft;
 • masuta de toaleta.

ideea unui design luminos al colțurilor

Colțul camerei poate fi transformat într-un loc de muncă

varianta decorului original al colțurilor din apartament

Decorarea pereților cu piatră flexibilă este perfectă pentru decor

Decorul tradițional pentru dormitor este flori, tablouri, panouri, oglinzi (pe perete sau pe un suport). Este important ca toate articolele să fie în armonie, creând confortul și o atmosferă intimă specială. O expoziție de picturi în stilul „nud” este potrivită.

Pentru mai multe informații despre cum să decorați un colț dintr-o cameră, consultați exemple în galeria noastră foto.

Video: colțuri de decor cu piatră flexibilă

50 de fotografii cu idei pentru decorarea colțurilor dintr-un apartament:

ideea decorării originale a colțurilor fotografiei opțiunea unui design frumos al colțurilor din imaginea apartamentului opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor fotografiei ideea decorării luminoase a colțurilor din imaginea apartamentului opțiune pentru decorarea frumos a colțurilor în imaginea apartamentului ideea unui decor luminos al colțurilor fotografiei ideea colțurilor originale ale imaginii opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor în fotografia apartamentului opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor fotografiei ideea designului original al colțurilor din imaginea apartamentului ideea de decorare neobișnuită a colțurilor din imaginea apartamentului opțiune de decorare frumoasă a colțurilor fotografiei opțiune pentru decorarea frumoasă a colțurilor imaginii ideea decorării luminoase a colțurilor din fotografia apartamentului ideea unui design neobișnuit al colțurilor fotografiei versiunea decorului original al colțurilor din imaginea apartamentului ideea de decorare neobișnuită a colțurilor imaginii opțiunea unui design frumos al colțurilor din fotografia apartamentului varianta decorului original al colțurilor fotografiei ideea decorării strălucitoare a colțurilor din imaginea apartamentului varianta designului original al imaginii din colțuri o opțiune pentru un design neobișnuit de colțuri într-o imagine de apartament ideea de a decora frumos colțurile fotografiei ideea de decorare neobișnuită a colțurilor fotografiei ideea designului original al colțurilor fotografiei opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor din imaginea apartamentului ideea decorării luminoase a colțurilor din imaginea apartamentului idee de decor neobișnuit al colțurilor din fotografia apartamentului opțiunea unui design frumos al imaginii din colțuri versiunea decorului original al colțurilor din fotografia apartamentului ideea de a decora frumos colțurile imaginii opțiunea de decor luminos al colțurilor din imaginea apartamentului opțiunea de decor luminos al colțurilor din imaginea apartamentului opțiune pentru designul luminos al colțurilor fotografiei ideea de decorare neobișnuită a colțurilor din imaginea apartamentului ideea designului original al colțurilor din fotografia apartamentului opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor imaginii ideea designului neobișnuit al colțurilor din imaginea apartamentului ideea unui decor frumos al colțurilor fotografiei ideea de imagine neobișnuită de decorare a colțului versiunea designului original al colțurilor din fotografia apartamentului idee de decor luminos al colțurilor fotografiei opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor fotografiei opțiunea de decorare frumoasă a colțurilor imaginii ideea decorării strălucitoare a colțurilor din fotografia apartamentului ideea unei imagini frumoase de decorare a colțului ideea imaginii originale de decorare a colțului opțiune pentru decorarea strălucitoare a colțurilor din fotografia apartamentului opțiune pentru decorarea neobișnuită a colțurilor din imaginea apartamentului opțiunea de decorare luminoasă a colțurilor din fotografia apartamentului

Previous Post
Tapetlimning: kombination, val, expertråd
Next Post
ما يجب أن يكون التصميم الحديث للممر