15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pletené výrobky na dekoráciu domu

Domy našich babičiek boli naplnené vecami pletenými a šitými vlastnými rukami – posteľnými drapériami vyrobenými z najjemnejších čipiek, závesmi, obrusmi a obrúskami, predložkami – v tých časoch každé dievča pletlo a šilo, vyšívalo.

pletené obliečky na vankúše v interiéri obývačky

Pletenie v interiéri bytu

pletené hody v štýle bytu

Pletená izba

pletené kryty vo výzdobe miestnosti

Interiér s pletenými prvkami

pletené peleríny v spálňovom prevedení

Dizajn miestnosti pre pletené peleríny

pletené vankúše v interiéri bytu

Pletenie v interiéri

Ručne vyrobené – vyrobené s láskou

Teraz sa móda ručne vyrábaných vecí vracia, obchody sú plné tovaru pre vyšívanie, každá druhá žena vyšíva alebo pletie a veci pletené vlastnými rukami tešia jej kamarátky. Ihlica nemá problémy s výberom darčeka na dovolenku pre príbuzných a dom sa zmení na útulné hniezdo, pretože každá vec, ktorú urobíte vlastnými rukami, udrží teplo rúk ihly.

Najčastejšie v interiéri domu nájdete veci prešité alebo súvisiace veci. Knit:

  • prikrývky;
  • obliečky na vankúše na vankúše na pohovky;
  • Nočné podložky;
  • kúpeľňové súpravy;
  • kryty poťahov na stoličky, kreslá.

Háčik a hrubá priadza, nápady od dizajnérov vám umožňujú vytvoriť neobvyklý nábytok, vankúše, koberce. Moderné techniky pletenia prišli s myšlienkou používať namiesto háčika ruky – technikou yubiami môžete vyrábať veci obzvlášť veľkého pletenia – deky a prehozy.

pletené obliečky na vankúše v štýle obývačky

Pletenie v interiéri bytu

pletené peleríny vo výzdobe miestnosti

Pletená izba

pletené návleky v prevedení spální

Interiér s pletenými prvkami

pletené vankúše v interiéri spálne

Dizajn miestnosti pre pletené peleríny

pletené deky vo výzdobe bytu

Pletenie v interiéri

„Pletená“ izba

Mäkké pletené kreslo na sedenie môže byť uháčkované alebo pletené z hrubej priadze: „kvapky“, „hrušky“ a „gule“ sú naplnené malými polystyrénovými granulami, ktoré sa zrolujú v kryte a vytvoria ponorný efekt.

Pletené interiérové ​​predmety rôznych tvarov a farieb – vankúše, pohovky sú vhodné do moderných interiérov a zdobia miestnosť v boho, hi -tech, minimalistickom štýle. Myšlienky nie sú nové, ale deti budú mať z takýchto predmetov z pleteného nábytku v dome radosť..

Pletený poťah na kreslá a pohovky premení starý nábytok na ultramodernú dizajnérsku sedaciu súpravu-dá sa to urobiť v akomkoľvek štýle: veľké pletenie je vhodné do podkrovia, ekologického štýlu, deka jemných odtieňov ležérne prehodená cez stoličku bude doplniť ošumělý šik alebo Provence a modro -bielu, ako vesta, rozsah dokonale zapadá do stredomorského štýlu.

Dôležité! Nepreťažujte interiér domu pletenými vecami, veľký počet z nich je prípustný iba pre etnoštýly, eko, ale aj tu musíte vedieť, kedy prestať.

pletené obliečky na vankúše v dizajne obývačky

Pletenie v interiéri bytu

pletené vankúše v izbovom štýle

Pletená izba

pletené deky v interiéri bytu

Interiér s pletenými prvkami

pletené peleríny v izbovom štýle

Dizajn miestnosti pre pletené peleríny

pletené návleky na dekoráciu obývačky

Pletenie v interiéri

Nežnosť čipky

Čipka, obzvlášť jemná, ručne vyrábaná, bola vždy cenená a vysoko cenená. V interiéroch Provence budú elegantne a nežne pôsobiť vidiecky, ošarpaný šik, čipkované závesy, obrusy a rôzne obrúsky. Prelamované tienidlo na stojacej lampe, stolnej lampe alebo svietniku dodá spálni romantiku a kuchyňu možno ozdobiť vázami na kvety previazanými krásnym vzorom, ozdobnými fľašami, háčkovanými alebo pletacími košíkmi na ovocie, chlieb.

Prelamovaný kryt môže ozdobiť fotoalbum starými fotografiami (vhodná je čipka vo farbe nebielenej bielizne) alebo prvými fotografiami dieťaťa. Neha, ktorú čipka dáva akémukoľvek predmetu, vytvára zvláštnu atmosféru romantiky a pokoja. Preto v moderných interiéroch vyzerajú také veci akosi cudzie..

pletené obliečky na vankúše v spálňovom prevedení

Pletenie v interiéri bytu

pletené návleky na výzdobu spální

Pletená izba

pletené prikrývky vo vnútri miestnosti

Interiér s pletenými prvkami

pletené ploché vankúše online

Dizajn miestnosti pre pletené peleríny

pletené peleríny v prevedení obývačky

Pletenie v interiéri

Ako navodiť náladu

Náladu vytvárajú maličkosti – niekedy ju ťahá vankúš zviazaný neobvyklým vzorom, aby ju objal a oddával sa snom. Individualitu domova zdôrazňujú pletené drobnosti:

  • teplá vyhrievacia podložka;
  • kôš na vyšívanie;
  • kryt čajníka;
  • vázy (ako nápad – uviazanie okolo nudných alebo neatraktívne vyzerajúcich pohárov, váz, fliaš, dostanete štýlový dekoračný predmet, ktorý osvieži vašu kuchyňu, izbu);
  • obal na váš obľúbený hrnček.

Nie je ťažké robiť také veci vlastnými rukami – skúsený pletař bude mať dostatok večera na to, aby uplietol kryt požadovanej veľkosti s vybraným vzorom, pričom zopakoval tvar vázy alebo nádoby, škatule, s lepidlom alebo bez lepidla, ťahal položte ho na základňu a opatrne ho zošite niťami, zafixujte.

pletené vankúše v interiéri obývačky

Pletenie v interiéri bytu

pletené peleríny v štýle spálne

Pletená izba

pletené obliečky na vankúše v dizajne miestnosti

Interiér s pletenými prvkami

pletené poťahy vo výzdobe bytu

Dizajn miestnosti pre pletené peleríny

pletené prikrývky vo výzdobe miestnosti

Pletenie v interiéri

Bude zaujímavé pozrieť sa do interiéru rovnakého tvaru, ale rôznych farieb a veľkostí, závesných alebo stolových kvetináčov pre izbové kvety. Stanú sa jasným farebným akcentom, oživia interiér aj v monochromatickej miestnosti, dodajú dynamiku a zdôraznia modernosť..

Skúsená pletiarka má vždy po ruke priadzu a pletacie ihlice, v hlave má množstvo nápadov, ako si urobiť dom pohodlnejším. Ale ani pre začínajúce ihličky nebude ťažké vytvoriť také veci, ktoré vás v chladnej zime zahrejú, vpustia do miestnosti leto a rozveselia vás. Pletenie v interiéri je ďalším spôsobom, ako zvýrazniť osobnosť vášho domova..

Video: Pletený dekor. Útulné drobnosti

50 fotografií pletených vecí v interiéri domu:

pletené peleríny na obrázku dizajnu spálne foto dekorácie pletených vankúšov v miestnosti pletené deky v štýle obrázku do bytu pletené obliečky na vankúše v interiéri fotografie z obývačky pletené kryty v dizajne fotografie obývačky pletené poťahy v dekore obrázku bytu pletené vankúše na fotografii v štýle miestnosti pletené peleríny v interiéri obrázku spálne pletené deky v štýle obrázku spálne pletené obliečky na vankúše v dizajne fotografie bytu pletené obliečky na vankúše v interiéri obrázku miestnosti pletené poťahy vo výzdobe fotografie z obývačky pletené prikrývky vo výzdobe obrázku bytu pletené peleríny v interiéri fotografie miestnosti pletené vankúše v dizajne fotografie z obývačky pletené peleríny v štýle obrázku spálne foto dekorácie pletených prikrývok v miestnosti pletené obliečky na vankúše v interiéri obrázku bytu pletené kryty v štýle obrázku spálne pletené peleríny v interiéri fotografie bytu pletené poťahy v dekore obrázku obývačky pletené vankúše v dizajne fotografie miestnosti pletené peleríny v štýle obrázku do obývačky pletené prikrývky na fotografii dekorácie spálne pletené vankúše na obrázku dekorácie spálne pletené kryty v štýle fotografie z obývačky pletené deky v dizajne obrázku bytu pletené obliečky na vankúše v interiéri fotografie miestnosti pletené peleríny v interiéri obrázku obývačky pletené kryty v štýle fotografie miestnosti pletené vankúše v dekore fotografie bytu pletené obliečky na vankúše na obrázku dizajnu spálne pletené vankúše na fotografii dekorácie spálne pletené kryty na obrázku dizajnu miestnosti pletené deky v štýle fotografie bytu obrázok vankúšov v štýle pletenej miestnosti pletené obliečky na vankúše na obrázku dizajnu obývačky pletené kryty v štýle obrázku bytu pletené obliečky na vankúše na fotografii miestnosti dekor pletené poťahy v štýle obrázku do obývačky pletené deky v dekore foto bytu pletené kryty v interiéri fotografie miestnosti pletené vankúše vo výzdobe fotografie z obývačky pletené prikrývky v interiéri obrázku bytu pletené obliečky na vankúše na obrázku v štýle spálne pletené prikrývky v dizajne fotografie miestnosti pletené kryty v dizajne obrázku bytu pletené peleríny na obrázku dekorácie obývačky pletené obliečky na vankúše v interiéri spálne foto pletené peleríny na fotografii dekorácie spálne

Previous Post
Vad är söt design?
Next Post
Bílý laminát v interiéru: materiály, fotografie