15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má Nest monitor?

“1_my” icon_show = “0” background_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít hnízdo jako dětský monitor?

Mnoho lidí se diví, zda může být vačka Nest použita jako monitor dítěte. Rozhodli jsme se to vyzkoušet a použít ji několik měsíců, abychom viděli jeho výhody a nevýhody. Bohužel existuje jedno zásadní omezení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat kameru hnízda?

Chcete -li sledovat kameru Nest, postupujte podle těchto kroků:
1. Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo je propojeno se stejným účtem jako váš displej Google Nest.
2. Otevřete aplikaci Google Home.
3. Klepněte na „Oblíbené“ nebo „Zařízení“.
4. Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.
5. Vpravo nahoře klepněte na „Nastavení“.
6. Zapněte nebo vypněte funkce monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_3_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Google Nest monitorování 24/7?

Ano, s Nest Aware Plus, můžete získat nepřetržité, nepřetržité nahrávání všeho, co se děje před, během a po události. To vám umožní mít přístup k historii videa 24/7 po dobu až 10 dnů, stejně jako 60denní historii videa, takže vám nikdy nezmeškáte nic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Může hnízdo uvědomit poskytování monitorovacích služeb?

Ano, Nest About nabízí další vrstvu zabezpečení s profesionálním monitorováním. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii a poskytnout vám klid.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Mohu si prohlédnout živý zdroj z mé kamery hnízda?

Absolutně! S aplikací Google Home můžete sledovat živé video z vašich hnízdních kamer a zvonků. Můžete si vybrat fotoaparát a přiblížit se pro podrobný pohled nebo dokonce sledovat video zdroje z více kamer na kartě pro oblíbené aplikace pro domácí aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Jsou hnízdní kamery vždy nahrávají?

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, bude nahrávat nepřetržitě po dobu asi 8 minut před přepnutím na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů však není dostupná vnitřní paměť kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_3_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za hnízdní kamery?

Ano, můžete pokrýt všechny své kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vaší domácnosti za pouhých 8 $/měsíc. To vám umožní ovládat a monitorovat všechna vaše zařízení pohodlně z aplikace Google Home. Kromě toho můžete přidat tolik zařízení, kolik chcete ve stejném domě bez dalších poplatků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává nic hordu?

Termostat Google Nest má funkci historie energie, která zaznamenává, jak často a jak dlouho váš systém běží za posledních 10 dní. Tato informace vám pomůže učinit chytré volby ohledně vašeho rozvrhu a teplotních preferencí. Svou energetickou historii si můžete prohlédnout v aplikaci nebo přímo na termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Je Google Nest vždy nahrávání?

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, bude nahrávat nepřetržitě po dobu asi 8 minut před přepnutím na záznam událostí. Interní paměť kamery však není z bezpečnostních důvodů přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Mohu zjistit, jestli někdo sleduje můj fotoaparát Google Nest?

Ano, stavové světlo na vašem fotoaparátu Google Nest může poskytnout indikaci. Blikající zelené světlo naznačuje, že někdo sleduje živé kanály fotoaparátu, zatímco blikající modré světlo znamená, že někdo mluví přes reproduktor kamery. Tato světla jsou jasnými ukazateli aktivity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = 30 “Border_Radius =” 30 “] Mohu dálkově sledovat svá hnízdní zařízení?

Absolutně! Jakmile přidáte svůj termostat Google Nest do aplikace Home nebo Nest, můžete jej snadno ovládat a monitorovat, i když nejste doma. To vám umožní upravit nastavení, změnit teploty a správně spravovat vaše hnízdní zařízení odkudkoli.

[/WPRemark]

Toto jsou některé z běžných otázek a odpovědí týkajících se monitorování a použití kamery Nest. Doufám, že vám poskytnou užitečné poznatky a informace o tomto tématu!

Má Nest monitor?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest Camera monitor

Poslechněte si mě, takže jsme chtěli použít i hnízdo jako dětský monitor a ve skutečnosti jsme se tak pokusili udělat několik měsíců, abychom pochopili jeho výhody. A jeho nevýhody. Ale je tu jeden zásadní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sleduji hnízdo

Otočte domácí monitorování nebo offmake ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš displej Google Nest.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na oblíbené nebo zařízení .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Vpravo nahoře klepněte na nastavení.Zapněte nebo vypněte funkce monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Nest 24 7 monitorování

Získejte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste mohli vidět vše před, během a po události s Nest Aware Plus. Nenechte si ujít něco. Přihlaste se ke všemu, co se děje upgradem na Nest Aware Plus. Získáte 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poznává Nest About Monitoring

Pro lidi, kteří chtějí další vrstvu zabezpečení, může profesionální monitorování pomoci reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii, aby odpověděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest Camera Live View

Můžete sledovat živé video z vašich hnízdních kamer a zvonků v domácí aplikaci. Vyberte jednu kameru a přiblížíte se pro podrobné zobrazení nebo sledujte video z více kamer na kartě oblíbených aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou hnízdní kamery vždy nahrávají

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest měsíční poplatek

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 8 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home App. Neomezená zařízení. Zaplaťte jednu cenu a přidejte tolik zařízení, kolik byste chtěli ve stejném domě bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má záznam termostatu Nest

Energetická historie vašeho Google Nest Thermostatat zaznamenává, jak často a jak dlouho váš systém trvá za posledních 10 dní. Historie energie vám ukazuje, jak se rozhodovat o preferencích rozvrhu a teploty. Svou energetickou historii si můžete prohlédnout pomocí aplikace nebo na termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest vždy nahrávání

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo sleduje Google Nest

Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem. Jasné jako den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest vzdálené monitorování

Jakmile přidáte svůj termostat Google Nest do aplikace Home nebo Nest, můžete jej snadno ovládat, i když nejste doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest poslechové zařízení

Na novějších fotoaparátech, Talk and List Fungs jako videohovor. Můžete konverzovat, aniž byste se museli zastavit, aby se zvuk přepnul. Na některých starších kamerách, které používají aplikaci Nest, Talk and Poslouchání funguje najednou najednou. Takže se budete muset střídat mluvit a poslouchat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat záběry na hnízdě

A uložte klip na své fotografie nebo jej sdílejte klepnutím na ikonu nového klipu. To je to, že se dozvíte více o historii videa v aplikaci Google Home nebo App Nest Navštivte odkaz v popisu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Google Nest vše, co říkáte

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda Nest nahrává

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Snižuje hnízdo váš účet

Termostat učení Nest ušetří v průměru 10% až 12% na vytápění a 15% při chlazení – průměrné úspory 131 až 145 $ ročně.2 “V mnoha domácnostech je hodně energie zbytečné vytápění nebo chlazení domu, když tam nikdo není.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to náklady

Platí to za sebe.

Mnoho lidí, kteří zkoumají „Is Nest Worth It“, přemýšlí, zda jeho úspory energie stojí za to. Komplexní bílá kniha Nest zjistila, že uživatelé ušetřili mezi 10-15% na svých účtech za vytápění a chlazení nebo kolem 131 až 145 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou plnou historii hnízda

Najděte historii videa fotoaparátu

Zde je návod, jak získat přístup k historii videa vašeho fotoaparátu: Otevřete aplikaci Nest. Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát. Historie videa vašeho fotoaparátu se objeví pod živým proudem videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrává Google všechny mé konverzace

Když je toto nastavení hlasu a zvukové aktivity pro váš web & Aktivita aplikace, Google uloží zvukové záznamy, když budete komunikovat s vyhledáváním Google, asistentem a mapami, ve vašem účtu Google. Zvuk je uložen, když vaše zařízení detekuje aktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo poslouchat prostřednictvím Google Nest

Výzkumník jménem Matt Kunze zjistil, že hackeři mohou na vás a vaši rodinu špehovat prostřednictvím inteligentního reproduktoru Google Home. Podle BleeppingComputeru (přes AndroidCentral) se Kunze pohrával s hnízdním mini, když zjistil, že je nepoctivý nebo "zadní dveře" Účet by mohl být vytvořen pomocí aplikace Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrávají vás hnízda Google

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda někdo sleduje vaši hnízdo vačce

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hnízdo zaznamenávat zvuk

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje vás Google Nest

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Home jako poslechové zařízení

Pokud klepnete na tlačítko Live Live, dotyčné zařízení oznámí, že někdo poslouchá. Můžete poslouchat až tři minuty a můžete také klepnout na tlačítko mikrofon. V neposlední řadě můžete zamítnout zvukový klip nebo jej smazat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi Norton no está escaneando??
Next Post
Proč můj bezdrátový termostat nefunguje?