15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odstranit malware kotevního zájmu?

Článek s názvem „Jak mohu odstranit malware Anchorfree?„Diskutuje o procesu odinstalace kotvy, výhod kotevního připojení, konceptu veřejné sítě Anchorfree, přítomnost hotspotového štítu na počítači, odstranění bezpečného VPN, odinstalování hostovaného síťového adaptéru, bezpečnost bezplatné verze hotspotu Shield , Funkce zabezpečeného síťového připojení na vzdáleném webu, deaktivaci veřejné sítě, soukromí veřejných sítí a úplné odstranění štítů hotspotu.

1. Souhrn:
Článek poskytuje krok za krokem pokyny k odinstalaci Anchorfree. Vysvětluje, jak ukončit služby softwaru pomocí správce úloh a odstranit všechny zbývající položky. Článek se také zabývá účelem a výhodami připojení a veřejné sítě Anchorfree. Poté se ponoří do přítomnosti štítů hotspotu na počítači a jak si lze stáhnout pomocí zavádějících metod marketingu softwaru, jako je svazek. Článek dále pojednává o procesu odstranění zabezpečeného VPN a odinstalace hostovaného síťového adaptéru. Poskytuje také informace o bezpečnosti a zabezpečení bezplatné verze Shieldu Hotspot ve srovnání s jinými službami VPN. Článek poté vysvětluje koncept zabezpečeného síťového připojení na vzdáleném webu pomocí SSL VPN. Dále poskytuje pokyny pro vypnutí veřejné sítě a zdůrazňuje potenciální rizika soukromí spojená s veřejnými sítí. Nakonec článek vysvětluje, jak úplně odstranit štít hotspotu z počítače se systémem Windows.

2. Jak odinstaluji kotev?
Chcete -li odinstalovat Anchorfree, musíte otevřít správce úloh a hledat jakýkoli proces spojený s Hotspot Shield (HSS). Jakmile proces identifikujete, můžete jej ukončit. Poté přejděte na odinstalaci softwaru a odstraňte všechny zbývající položky. Po výzvě kliknutím na „Ano“ odstraňte štít hotspot.

3. Co je to kotevní připojení?
Anchorfree je poskytovatel služeb virtuální soukromé sítě (VPN), který nabízí bezpečný a šifrovaný přístup k internetu. Jeho posláním je poskytovat bezpečný a soukromý přístup k informacím pro každého jednotlivce po celém světě.

4. Co je to Anchorfree Public Network?
Anchorfree je společnost pro ochranu osobních údajů a bezpečnosti na internetu, která poskytuje pokročilé technologie, které umožňují zabezpečené a soukromé webové prohlížení pro podniky a spotřebitele.

5. Proč je na mém počítači štít Hotspot?
Shield hotspot může být na vašem počítači v důsledku jeho panelu nástrojů, který se používá ke zvýšení příjmů z reklamy a zvýšení pozice stránky stránky ve výsledcích vyhledávání. Lze jej stáhnout z oficiálních webových stránek nebo distribuováno pomocí softwarové marketingové techniky s názvem „Sdružení.”

6. Jak odinstaluji zabezpečenou VPN?
Chcete -li smazat VPN, přejděte do nabídky „Nastavení“ a klikněte na aplikace “.„Pak vyberte z levé nabídky„ Aplikace a funkce “. Vyhledejte svou aplikaci VPN a klikněte na ni. Nakonec klikněte na „Odinstalovat“ a po výzvě potvrďte akci.

7. Jak mohu odinstalovat hostovaný síťový adaptér?
Chcete -li odinstalovat ovladač síťového adaptéru v systému Windows 10, klikněte na ikonu Windows v levém dolním rohu obrazovky a do vyhledávacího panelu zadejte „Správce zařízení“. Poté vyhledejte rozbalovací nabídku síťového adaptéru a vyberte adaptér, který chcete odinstalovat.

8. Je bezplatná verze Safe Hotspot Shield?
Z technického hlediska je Shield Hotspot bezpečná služba VPN. Nabízí silné šifrování, proprietární tunelové protokoly a žádné úniky DNS, což zajišťuje vaše zabezpečení. Nemusí však poskytovat stejnou úroveň pokročilých opatření pro zabezpečení a ochranu osobních údajů jako na trhu vedoucí VPN, jako je NordvPN.

9. Co je to zabezpečené síťové připojení na vzdáleném webu?
Zabezpečené síťové připojení na vzdáleném webu odkazuje na SSL VPN (virtuální soukromá síť Secure Sokets Layer). Působí jako zabezpečený tunel, který umožňuje vzdáleným uživatelům bezpečně se připojit k interní síti vaší společnosti z jakéhokoli místa.

10. Jak vypnu veřejnou síť?
Chcete-li změnit síť Wi-Fi z veřejnosti na soukromou, přejděte do „Nastavení“> „Síť a internet“> “Wi-Fi.„Pak vyberte„ Správa známých sítí “a vyberte síť, na kterou jste v současné době připojeni. V rámci „typu síťového profilu“, vyberte „veřejné (doporučené)“ nebo „soukromé.”

11. Mohou veřejné sítě vidět vaši obrazovku?
Je možné, aby majitel veřejného routeru Wi-Fi zobrazil webové stránky navštívené připojenými uživateli. To znamená, že vaše internetová aktivita může být vystavena, pokud používáte veřejnou síť.

12. Jak mohu úplně odstranit štít Hotspot?
Chcete-li odinstalovat štít hotspotu na Windows, klikněte na tlačítko Start v levém dolním rohu. Poté do vyhledávacího pole zadejte „ovládací panel“ a stiskněte klávesu Enter. Na ovládacím panelu přejděte na „Programy“ a vyberte „Odinstalovat program.„Najděte hotspot štít v seznamu a odinstalujte jej.

(Poznámka: Článek pokračuje v otázkách 13-15 a jejich příslušnými odpověďmi, ale nebyly poskytnuty v výzvě.)
Jak odstraním malware AnchorFree?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji kotev

Odstranění adaptenuninstalace kotvy HSS vpn software ukončením jeho služeb. Musíte otevřít správce úloh a hledat jakýkoli proces spojený s HSS (Hotspot Shield).Odinstalujte software a odstraňte zbývající položky.Kliknutím na Ano odstraníte Shield Hotspot.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to kotevní připojení

AnchorFree je poskytovatel virtuálních soukromých síťových služeb, který nabízí bezpečný šifrovaný přístup k internetu. Posláním Anchorfree je poskytovat bezpečný a soukromý přístup k světovým informacím pro každého člověka na planetě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Anchorfree Public Network

Anchorfree je společnost pro ochranu osobních údajů a bezpečnosti na internetu, která podnikům a spotřebitelům poskytuje pokročilé technologie, které umožňují zabezpečené a soukromé webové prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je na mém počítači štít Hotspot

Panel nástrojů SHIELD HOTSPOT se používá ke zvýšení příjmů z reklamy a ke zvýšení pozice stránky stránky ve výsledcích vyhledávání. Shield Hotspot si můžete stáhnout z jeho oficiálních webových stránek. Ve většině případů však takový druh aplikací distribuovaných pomocí zavádějící metody marketingu softwaru s názvem „svazek“.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat zabezpečenou VPN

Jak smazat VPNGO na „Nastavení“ a kliknout na „Aplikace.“Vyberte„ Aplikace & Funkce “v levé nabídce.Vyberte aplikaci VPN a klikněte na ni.Klikněte na „Odinstalovat“ a potvrďte kliknutím na vyskakovací okno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat hostovaný síťový adaptér

Odinstalovat ovladač síťového adaptéru v systému Windows 10:

Klikněte na ikonu Windows v levém dolním rohu obrazovky a do vyhledávacího panelu zadejte správce zařízení. 2. Správce zařízení by se měl objevit. Najděte rozbalovací adaptér síťového adaptéru a vyberte adaptér, který chcete odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezplatná verze Safe Hotspot Shield

Je hotspot štít bezpečný & Secure Hotspot Shield je bezpečná služba VPN z technického hlediska. Vaše zabezpečení zaručují žádné úniky DNS, silné šifrování a proprietární tunelovací protokoly. Není to však nic jako tržní NordVPN a jeho pokročilá zabezpečení, stejně jako opatření na ochranu osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to zabezpečené síťové připojení na vzdáleném webu

SSL VPN znamená virtuální soukromou síť Secure Sokets Layer. Je to bezpečný a bezpečný způsob, jak se vzdálí uživatelé snadno připojit k vaší síti. Přemýšlejte o SSL VPN jako zabezpečený tunel, který vás spojuje, ať jste kdekoli, s vnitřní sítí vaší společnosti bezpečně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu veřejnou síť

Změnit síť Wi-Fi na veřejnost nebo soukromé

Vyberte Nastavení > Síť & Internet > Wi-Fi. Na obrazovce nastavení Wi-Fi vyberte Spravovat známé sítě a vyberte síť, na kterou jste připojili. Na obrazovce sítě Wi-Fi, pod typem profilu sítě, vyberte veřejnost (doporučené) nebo soukromé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou veřejné sítě vidět vaši obrazovku

Ano, je to možné. Většina směrovačů Wi-Fi vede protokol navštívených webových stránek pomocí jejich připojení. Z tohoto důvodu může majitel routeru prohlédnout internetovou aktivitu připojených uživatelů, a proto odhalit vaši historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu úplně odstranit štít Hotspot

Jak odinstaluji Shield Hotspot Shield na Windows Click dole vlevo spuštěné tlačítko Otevřete nabídku Start a do vyhledávacího pole zadejte ovládací panel a stiskněte klávesu Enter.Na ovládacím panelu > Programy >Odinstalovat program.Vyberte SHIELD HOTSPOT a klikněte na odinstalaci.Otevře se správce odinstalace okna, klikněte na ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat štít Hotspot

Pod kontrolou aplikací Advanced | Zobrazit styl Vyberte proxy-přístup v kategorii; Z rozbalovacího množství pod aplikací vyberte Shield Hotspot. Klikněte na tlačítko Konfigurace a vyberte Povolit v bloku a protokolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak blokováním VPN na svém počítači

Jak deaktivuji svůj VPN ve Windows.Spusťte aplikaci Nastavení v systému Windows.Klikněte na síť & Tlačítko internetu.V levé nabídce vyberte kategorii VPN.Napravo vyberte připojení VPN, které chcete deaktivovat.Pokud chcete jej odstranit, klikněte na odpojení, pokud jej chcete odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale deaktivovat VPN

Zakažte VPN na nastavení zařízení Androidgo > Síť & Internet > VPN.Změňte stav VPN na OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním hostEdNetwork z Windows 10

Metoda 1: Síťové a sdílení střediska

Vyberte hostovanou síť a stiskněte tlačítko Odstranit a poté restartujte počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné odinstalovat ovladač adaptéru sítě

Když odinstalujete ovladače Wi-Fi ze systému, operační systém (OS) již nemusí rozpoznat bezdrátový adaptér a stane se nepoužitelným. Pokud se chystáte odinstalovat ovladače, před zahájením procesu si stáhněte nejnovější dostupný ovladač Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být sledováni s hotspotem štít

S zapnutým volným VPN SHIELD SHIELD Free, váš ISP může jen vidět, že komunikujete s proxy serverem Hotspot Shield. Váš ISP nemůžete vidět IP, kterou vám přiřadili nebo určit, s kým komunikujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hotspot štít zdarma skrýt vaši IP

Chcete -li aktivovat Shield Hotspot na mobilním zařízení, zapněte VPN v nastavení vašeho zařízení. Takto by to vypadalo v iOS. Vaše IP adresa je nyní skrytá, bez ohledu na to, kde jste na světě. Svobodně surfujte a s vědomím, že vaše osobní údaje jsou bezpečné, zatímco jste internet volně a anonymně procházeli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad zabezpečeného vzdáleného přístupu

Virtual Private Network (VPN)-VPN jsou velmi oblíbené pro vzdálený přístup, protože umožňují vzdáleným uživatelům připojeným přes nezabezpečené vzdálené Wi-Fi (Starbucks, Bookshops), aby se připojili k soukromé síti prostřednictvím šifrovaného tunelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které opce blokuje neoprávněný přístup k vaší síti

Firewall je zařízení zabezpečení sítě, které zabraňuje neoprávněnému přístupu k síti. Kontroluje příchozí a odchozí provoz pomocí sady bezpečnostních pravidel k identifikaci a blokování hrozeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním skrytou síť

Chcete -li se zbavit skryté sítě, musíte se přihlásit k panelu správce routeru a přejít do nastavení WiFi. Tam hledejte možnost s názvem Hidden Network a deaktivujte ji. Mějte na paměti, že budete muset restartovat router pro změnu, abyste se projevili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím svou síť na soukromé

Mnoho lidí si vybere tuto možnost, pokud používají kabel Ethernet k připojení k internetu.Stiskněte tlačítko Windows + x.Vyberte nastavení.Klikněte na síť a internet.Na podokně levé strany vyberte Ethernet.Klikněte na název vašeho připojení.Vyberte soukromé.Zavřít okno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, co někdo sleduje na vašem wi-fi

Ne. Wi-Fi účty zobrazují pouze zařízení, která přistupovala k internetu, a kolik údajů použili, ne navštívené webové stránky, které byly navštíveny. To znamená, že pokud by administrátor Wi-Fi chtěl vidět aktivitu v jejich síti, mohl by kdykoli zkontrolovat protokoly routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo sleduje moji internetovou aktivitu

Poskytovatelé internetových služeb (ISP) mohou vidět vše, co děláte online. Mohou sledovat věci, jako jsou, které webové stránky navštěvujete, jak dlouho za ně trávíte, obsah, který sledujete, zařízení, které používáte, a vaše geografická poloha.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hotspot štít dobrý nebo špatný

Rychlá VPN, která podporuje Windows, Mac, Android a iPhone, Hotspot Shield také odblokuje Netflix, umožňuje P2P a má 24/7 Live Chat podporu. I když v minulosti existují obavy ohledně protokolování a několika funkcí smartphonu, Shield Hotspot je stále dobrou volbou pro zlepšení vaší zabezpečení online.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Está gratuito en Chromebook??
Next Post
Jak mohu fotografovat na dálku?