15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Perete TV în sufragerie: exemple foto ale interiorului

Atunci când alegeți un design original al mobilierului pentru dulap pentru o cameră de zi sau o sală, se recomandă să acordați atenție mini-structurilor, care sunt apreciate pentru compacitatea lor și ergonomia sporită a zonelor echipate. Pentru atenția cumpărătorilor și a celor care doar intenționează să facă o comandă, este oferit mobilier confortabil pentru camera de zi, unde puteți plasa nu numai un televizor, ci și sisteme acustice, un home cinema și aparate de uz casnic similare..

Peretele TV universal pentru instalare în camera de zi și conform fotografiei este oferit într-o varietate de modele.

1

O gamă largă de opțiuni și articole noi actualizate constant vă vor permite să comparați design-urile originale în ceea ce privește descrierea, dimensiunea și prețul. Pereții propuși, asamblați rapid în module, convenabili pentru transport și instalare, vor putea transforma rapid spațiile, creând un stil acceptabil în aspect.

Pentru aceasta, se recomandă un design în stilul minimalismului – priviți fotografia și evaluați cum este potrivită opțiunea laconică pentru o anumită cameră de zi, după ce v-ați orientat anterior – ce și unde va fi plasat.

Dacă mobilierul este selectat acolo unde designul necesită soluții contrastante în alegerea structurilor dulapurilor, merită să acordați preferință modelelor cu fațade de mobilier texturate. Designul modern cu pereți spectaculoși și tobogane pentru hol va decora orice interior.

2

Pentru iubitorii de tot ceea ce este luminos și non-standard, se oferă mobilier de marcă cu panouri din plastic colorat și elemente de smalț lucios. Piedestalele joase și prezența multor compartimente îmbunătățesc semnificativ ergonomia zonei. Pentru cei care preferă mini designul, unde mobilierul are dimensiuni compacte și se întinde în paletă în maximum două culori de bază, oferim un model cu un dulap, mai multe compartimente închise și rafturi deschise. La parter există dulapuri pe care vor fi amplasați un televizor și alte aparate de uz casnic.

Ce design este cel mai potrivit pentru un living mic?

Dacă acesta este un apartament comun sau trebuie să alegeți o opțiune potrivită pentru un living mic, este recomandat pentru o cameră cu o suprafață care nu depășește 18 m2:

  • comandă un mini design cu un design multifuncțional;
  • selectați pereții într-o schemă de culori unică sau contrastantă;
  • familiarizați-vă cu televizorul în avans pentru a alege mobilierul potrivit în conformitate cu fotografia de catalog.

Atunci când mobilul dintr-o cameră este planificat să fie așezat cu un număr minim de articole, se recomandă ca peretele:

  • avea un design mini-slide;
  • se distinge prin dimensiunea sa compactă, nu în detrimentul ergonomiei spațiului care urmează să fie echipat; m
  • într-un hol mic sau cameră de zi creat confort și confort maxim – acesta este un fel de carte de vizită a oricărei case;
  • a salvat la maximum spațiul util;
  • spațiu liber extins vizual.

Pentru cei care iubesc confortul și armonia în toate – alegeți minimalismul

3

Petrecând mult timp uitându-vă la televizor, iubitorii de videoclipuri și vizionând filme de familie, depuneți eforturi pentru a alege designul în deplină concordanță cu gusturile și preferințele lor. Îi place ochilor ascetilor și iubitorilor de clasici stricți dacă este vorba de mobilier minimalist modern, care se distinge prin:

  • simplitatea formelor geometrice;
  • uniformitatea culorilor;
  • numărul minim de componente;
  • decor discret.

Soluția de proiectare propusă este potrivită și pentru stilul mansardă, atunci când se recomandă amplasarea unui mini living nu numai în spații de locuit și birouri echipate, ci și în cluburi, studiouri, tot felul de saloane și studiouri de design stilizate pentru clienții în vizită..

nouă

Pentru a plasa standuri sub televizor care sunt complet în armonie cu culoarea carcasei electronice multifuncționale, este recomandat să selectați un design din catalog. Preferința se acordă în principal nuanțelor deschise – acestea favorizează relaxarea și ajută la calmarea rapidă. Este mult mai profitabil atunci când peretele are o lumină de fundal specială – acest lucru poate fi văzut în fotografie și toată lumea va putea aprecia că o astfel de iluminare slabă se va potrivi organic într-o cameră de zi sau într-o cameră mică echipată.

4

Nu merită întotdeauna să decorați pereții cu imprimeuri. În practică, pentru a crea un mediu romantic și primitor, este obișnuit să folosiți acoperiri pastelate pentru decorarea pereților, podelelor și tavanelor. Acest lucru conferă spațiului mai multă armonie și ajută la extinderea vizuală chiar și a celor mai compacte studiouri și saloane..

Atunci când se alege stilul minimalismului și un dulap cu culori contrastante este planificat sub un televizor negru, este mai bine dacă este vorba de mobilier elegant în alb și negru..

Un mini perete elegant într-o soluție alb-negru arată organic pe un fundal gri, precum și în combinație cu o suprafață de pardoseală din marmură și alte piese de mobilier stilizate ca piatră naturală. Un astfel de design natural va putea decora nu numai un spațiu mic, ci și zone echipate separat..

În camera de zi spațioasă este posibilă amenajarea structurilor de mobilier din dulapuri din categoria mini seturi, stilizate ca lemn natural. Acest lucru este ideal pentru încăperile luminoase în care un perete este încadrat cu întinderi de sticlă și vitralii.

Potrivește un design dramatic cu camera de zi cu un televizor suspendat

5

Sfaturi pentru cei care caută mobilier elegant de sufragerie

Peretele comandat prin catalog trebuie să îndeplinească pe deplin cerințele declarate și să fie:

  • multifuncțional;
  • să se distingă printr-o ergonomie sporită;
  • compact, care va oferi economii maxime de spațiu și posibilitatea de a găsi rapid toate lucrurile.

Un astfel de design, în cazul în care este prevăzut un televizor suspendat, va oferi mai mult confort, va crea o oportunitate de a avea un timp liber minunat uitându-vă la videoclipul preferat, timpul și relaxarea..

Pereții mat cu o suprafață neagră vor atrage toată lumea care iubește reținerea în toate și se pretinde a fi ascetică. Acest lucru este ideal pentru admiratorii clasicilor stricți și pentru cei cărora le place să invite adesea oaspeți respectabili și de stat la ei acasă. Opțiunea mini va fi aleasă de cei care locuiesc singuri sau un cuplu care nu are copii. Este o chestiune complet diferită atunci când se comandă mobilierul pentru o familie numeroasă, unde sunt instalate mai multe canapele moi în sufragerie și totul este creat pentru vizionarea confortabilă a familiei a desene animate și videoclipuri preferate..

6

Elaborați un concept de interior pentru camera dvs. de zi și gândiți-vă la o versiune detaliată a mobilierului achiziționat

Modelele originale mini, prezentate de blocuri de caroserie, vor ajuta la simularea unui mediu confortabil. Având un televizor, va fi ușor să îl așezați pe un dulap stabil sau să-l atârnați pe perete.

Atunci când dezvoltați un concept interior, trebuie amintit că:

  • peretele de instalat nu trebuie să fie opus ferestrelor. În caz contrar, lumina directă care intră în cameră și pe ecranul televizorului va crea strălucire și disconfort;
  • un design adecvat ar trebui inițial să fie guvernat de parametri acceptabili.

Proprietarii zeloși vor trebui să „sacrifice” spațiul pentru amplasarea structurilor corpului.

  • atunci când dezvoltați un stil de înaltă tehnologie, se recomandă selectarea structurilor din sticlă și metal;
  • stilul clasic va necesita selectarea dulapului sau a mobilierului modular din lemn sau PAL;
  • un rol important trebuie atribuit dulapului TV și suportului, unde puteți amplasa alte aparate de uz casnic și echipamente video.

Când vine vorba de opțiunea mini, este recomandat să selectați o masă compactă sau pliabilă în kit pentru modele modulare.

7

Creați o atmosferă confortabilă în casa dvs. – alegeți din timp spațiul liber pentru perete în sufragerie

Neavând mult spațiu, este mai bine să alegeți un diapozitiv compact, în care vor fi amplasate aparatele de uz casnic și acustica. Elegant și modern și fără costuri suplimentare pentru asamblare și instalare – aceasta este diferența dintre designurile modulare, care vă permite să rearanjați și să transformați complet spațiile de locuit în timp. O cameră dotată pentru primirea oaspeților aparține unui loc central dintr-un apartament sau o casă privată.

Când aranjați această cameră, trebuie să vă ghidați după principiile:

  • concizie, folosind un număr minim de piese de mobilier:
  • moderație în toate, ceea ce vă va permite să dezvoltați un concept unic și să creați zone care să răspundă pe deplin gusturilor proprietarilor de case;
  • estetică, care vă va ajuta să vă exprimați și să creați un mediu confortabil în care doriți să vă întoarceți din nou și din nou.

Având un gust și concentrându-se pe stilul deja dezvoltat al interiorului, va fi ușor să alegeți echipamentul adecvat. Pentru a face acest lucru, trebuie să desenați o diagramă și să indicați exact ce va fi unde. Numai elementele interioare înscrise armonios pot crea o atmosferă confortabilă pentru vizionarea videoclipurilor și a altor fișiere media. Este mai bine dacă toate componentele sunt unite de culoarea mobilierului folosit, inclusiv a textilelor de uz casnic. Acest lucru este important pentru detaliile de draperii utilizate, perdele și accesorii ale interiorului stilizat sub formă de perne, perdele și acoperiri decorative pentru podea.

opt

Combinând spațiul și ecoul unul cu celălalt, elementele interioare utilizate vor contribui la sublinierea gustului impecabil al proprietarului proprietății și la crearea unei atmosfere confortabile..

Când zonează, când există o defalcare a interiorului în spații separate, detaliile și „lucrurile mici” decid mult. Se recomandă selectarea elementelor adecvate de iluminare, concentrându-se pe culorile fațadelor piedestalelor, rafturilor, cutiilor pentru creioane și a modulelor independente. Într-o cameră destinată primirii oaspeților, nu numai lampile de iluminat sunt potrivite, ci și lămpile de podea special concepute sau lămpile care pot înlocui vitraliile frumos decorate.

zece

Ca decor, puteți alege un șemineu stilizat. Este mai bine să alegeți sisteme modulare în nuanțe deschise – astfel de blocuri pot extinde vizual spațiile și pot aduce o atitudine pozitivă oaspeților adunați în casă..

Perete TV în sufragerie: 40 de idei foto

Previous Post
Bas-relief-bilder i det inre av lägenheten: fördelar, foto
Next Post
Отличителни черти на неокласическия стил