15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Decor de perete în camera de zi într-un stil modern pentru un sejur confortabil

Transformările din apartament nu se termină întotdeauna așa cum era de așteptat – renovarea a fost efectuată cu investiții mari, în conformitate cu toate regulile de zonare, cu utilizarea materialelor de finisare moderne. Dar rezultatul final nu este impresionant – sala este disproporționată, pare oarecum inospitalieră, atmosfera este incomodă și rece. Designerii de interior în astfel de cazuri folosesc decorul pereților în camera de zi, care este capabil să corecteze multe greșeli și să se transforme dincolo de recunoaștere. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți câteva secrete împărtășite de specialiștii birourilor de design din capitală..

varianta decorului interior original al sufrageriei

Piatra flexibilă poate fi aplicată pe perete în sufragerie

ideea decorării luminoase a pereților din sufragerie

Picturile de pe fundalul unui perete din lemn arată foarte frumos

opțiune pentru decorarea neobișnuită a pereților în camera de zi

Desenul orașului va arăta întotdeauna frumos

Ce se poate schimba după o reparație de calitate sau în locul acesteia?

Multe interioare nu au direcție stilistică, chiar dacă este designul peretelui autorului într-o cameră de zi modernă. Adesea, un accent este suficient pentru a concentra atenția asupra principalelor detalii decorative..

În primul rând, este indicat să reorganizăm situația în conformitate cu principiul zonării. În camera de zi, baza este zona de recepție. De obicei, acesta este un colț moale sau un bloc de mobilier modular, care este reamenajat ca o insulă în jurul unei mese decorative pentru sosirea oaspeților. Opus celor așezate sunt:

 • panou cu plasmă;
 • acvariu mare;
 • opere de artă modernă sau antichități;
 • colectare într-o vitrină de sticlă cu iluminare;
 • șemineu fals (posibil o adevărată vatră);
 • o mică scenă de karaoke cu culise;
 • un bloc de echipamente pentru ascultarea de muzică și jocuri pe computer;
 • perete decorativ în camera de zi, subliniind alegerea stilului. ideea frumosului decor al interiorului sufrageriei

  Puteți atârna o imagine de ansamblu pe perete

  opțiune de decor luminos al pereților din camera de zi

  În loc de picturi, puteți agăța plăci oglindite.

 1. Șemineu fals.

  Fiecare alegere este bună în sine, dar totul depinde de mobilarea celorlalte camere și de stilul de viață al proprietarilor. Un șemineu fals este una dintre varietățile de decoruri principale ale pereților, dar este folosit ca nișă pentru încălzirea aparatelor în zilele reci de iarnă.

  În unele familii, tradiția europeană a prins rădăcini – de a agăța șosete roșii de suvenir cu cadouri lângă șemineu de Crăciun. Puteți atârna un ceas sau un panou TV peste șemineul fals de pe perete cu decor. O astfel de reorganizare a spațiului va transforma imediat camera de oaspeți, nu este necesar să așteptați o vacanță sau alt motiv..

 2. Amenajarea peisajului decorativ.

  Alegerea materialelor de finisare ar trebui să fie dictată de oportunitatea de a face decorarea pereților în camera de zi într-un stil modern cu propriile mâini. O imitație de piatră sau piatră este o modalitate excelentă de a adăuga originalitate unui cadru. Dacă aceasta este o cameră de zi în stil ecologic, grădinăritul vertical va fi potrivit – plantele sunt plantate pe un perete, formând un covor verde. Imitarea zidăriei este un plus excelent pentru verdeața vie, care lipsește atât de mult pentru locuitorii din megalopoli..

 3. Fundal în spatele mobilierului tapițat.

ideea designului interior original al camerei de zi

Decorarea pereților din piatră și un șemineu în camera de zi sunt o combinație excelentă

opțiune pentru decorarea frumoasă a interiorului camerei de zi

Astfel de imagini de fundal vor completa perfect designul camerei de zi.

idee de decor neobișnuit de perete în sufragerie

Peretele din lemn va arăta foarte frumos

Adesea, după renovare, apare întrebarea – cum să decorați un perete gol în camera din spatele canapelei? Deși atenția oaspeților care stau în cameră nu este nituită de ea, o suprafață goală se deschide cu descurajare la intrare. Acest perete poate fi complet decorat cu finisaje originale sau poate fi așezat un fel de imagine pe el. Orice opțiune va adăuga confortul și atmosfera primitoare:

 • imagini modulare (imaginea generală este împărțită în 3-5 blocuri independente);
 • ceas interior corespunzător stilului camerei;
 • raft de sticlă cu o expoziție de lucrări realizate manual;
 • instrument muzical suspendat;
 • instalare originală.

Obiect de artă.

Decorul original al unui perete gol din sufragerie este o nișă sau un perete întunecat, care devine fundalul unei piese de artă sau a unui obiect de artă al autorilor contemporani. Unele hobby-uri merită să fie expuse publicului..

opțiune pentru decorarea frumoasă a pereților în sufragerie

Piatra flexibilă este o opțiune excelentă pentru decorarea pereților într-o cameră de zi.

idee de decor neobișnuit al interiorului camerei de zi

Întreaga cameră de zi este proiectată într-o singură schemă de culori

Fotografie ca decor de perete.

Orice cameră va fi decorată cu o frumoasă fotografie alb-negru a unuia dintre membrii familiei într-un unghi bun. Poate fi mărit de multe ori și imprimat pe o imprimantă în fragmente și lipit pe perete ca un tapet foto. Aceasta este o soluție demnă pentru decorarea unui perete într-o cameră de zi. Orice fotografie de siluetă poate fi folosită ca schiță pentru un desen pe perete. Este marcat în pătrate și transferat pe o suprafață pregătită fără a strica proporțiile imaginii..

opțiune pentru decorarea strălucitoare a pereților din sufragerie

Panoul moale de pe perete va arăta neobișnuit

ideea unui decor luminos pentru interiorul sufrageriei

Piatra flexibila este perfecta pentru decorarea peretilor din sufragerie

ideea decorării originale a pereților din sufragerie

Un perete de piatră va completa perfect designul camerei de zi

Finisaje neobișnuite – panouri decorative.

Materialele gata făcute sunt o modalitate excelentă de a crea accent vizual. Acesta poate fi un separator de zonare, un perete gol sau o partiție neocupată. Panourile înguste până la tavan în 2-3 rânduri arată bine, alternând cu finisajul principal – tapet sau tencuială texturată. Lungesc vizual pereții, mai ales în alternanță cu oglinzi înguste. Proiectarea pereților implică utilizarea de materiale cu o textură originală sau cu efect vizual neașteptat. Creativitatea placării va fi accentuată de iluminarea corect selectată într-un stil modern, ca în fotografie..

ideea unui frumos decor de perete în sufragerie

Pozele pot fi agățate pe toți pereții

opțiune pentru un decor interior neobișnuit al sufrageriei

Șemineul poate fi acoperit cu piatră flexibilă

Tapet foto cu efect 3D.

Un vechi truc uitat este reînviat cu o nouă abordare a decorării peretelui gol din sufragerie. Astăzi pe piață există o selecție imensă de imagini care pot fi selectate pentru orice stil interior. De exemplu, o panoramă a New York-ului sau a Parisului va decora un apartament în stilul unui loft, urbanism sau high-tech, extinzând vizual spațiul.

Suprafete texturate.

Atunci când decideți cum să decorați un perete gol în sufragerie, nu uitați de posibilitățile infinite ale tapetului lichid și a tencuielii decorative. Având unele abilități în utilizarea unei pensule, a spatulei și a rolei, puteți picta fresce pe un perete liber, puteți sculpta basoreliefuri sau puteți crea o textură neobișnuită cu o rolă cu șablon. Iluminarea și textilele sofisticate adaugă o atmosferă mistică sau primitoare casei, în funcție de conceptul de design. Un astfel de interior nu va fi cu siguranță plictisitor și plictisitor – doriți să luați în considerare câteva capodopere de pe pereți ore întregi.

varianta decorului original de perete din sufragerie

Puteți picta orice pe perete

ideea decorării luminoase a interiorului sufrageriei

O opțiune excelentă pentru decorul camerei de zi

opțiune pentru decorarea strălucitoare a interiorului camerei de zi

Astfel de imagini pe pereți vor arăta foarte frumos.

Panou decorativ DIY.

Dacă există un perete gol într-un living modern, cum vă folosiți creativitatea pentru a-l decora? Există multe opțiuni, dar alegerea depinde de stilul interiorului, de gradul de pregătire artistică și de talentul pentru reproducerea imaginilor. Pentru a stăpâni un nou mod de decorare a pereților, puteți urmări un master class:

ideea unui decor frumos al interiorului sufrageriei

Puteți agăța imagini pe perete

varianta designului original al pereților din camera de zi

Piatra flexibila este perfecta pentru decorarea peretilor din sufragerie

Când nu este nevoie să decorați pereții

Atunci când alegeți un decor, trebuie să arătați un sentiment de proporție și bun gust. O mulțime de „valuri” obosesc percepția. Mai ales trebuie să fii discret atunci când alegi decorul de perete în sufragerie atunci când mobilierul tapițat are tapițerie colorată. Textile cu modele necesită echilibru, mai ales când perdelele sunt și ele colorate. Perfect:

 • textile colorate – pereți netezi netezi;
 • finisarea texturată a suprafețelor verticale și orizontale sugerează mobilier tapițat monocromatic și câteva accesorii.

Atunci când există o mulțime de obiecte mici sau similare în sufragerie, acest lucru se obosește rapid. În fotografie – un exemplu cu un număr mare de fotografii sau picturi în cadrul.

ideea designului original al pereților din camera de zi

Tapetul cu un model de piatră va completa perfect prezența unui șemineu

opțiune de decor luminos al interiorului camerei de zi

Decorarea pereților poate fi realizată din plăci

idee de decor neobișnuit de perete în sufragerie

Un astfel de panou pe perete pare foarte scump.

De asemenea, stilul minimalist nu acceptă un număr mare de picturi sau decorațiuni excesive. Un astfel de design este necesar pentru a vă relaxa în casă de un exces de emoții din mediul extern și nu pentru a depăși eforturile de la noi impresii. O cameră mică ar trebui să conțină doar mobilierul funcțional cel mai necesar..

Japonezii neagă posibilitatea de a plasa picturi diferite în aceeași cameră, spun că acest lucru echivalează cu a asculta muzică în diferite stiluri în același timp. Minimalismul japonez are mulți adepți în întreaga lume, poate că ar trebui să țineți cont de sfaturile lor înțelepte, echipându-vă camera de zi pentru un sejur confortabil.

Principiile de bază ale unui interior armonios:

 1. Elegant.
 2. Spectaculos.
 3. Sunet.
 4. Confortabil.

Utilizarea stilistică a decorului adecvat

MASA

1.

Stiluri urbane contemporane

Tapet foto cu blocuri de oraș, tencuială decorativă cu efect de beton și zidărie, panouri din plastic

2.

Provence și țară într-o casă modernă

Țesătură de decor cu motive florale, fotomural cu un peisaj, natură moartă

3.

Fuziune, eclecticism și contemporan

Stil modern care permite alegerea liberă a texturilor și a tipului de iluminare

4.

Minimalism

Decor modest, pereți simpli, un minim de imagini, finisare textură fină

5.

Stiluri orientale și etnice

Decor cu țesături și covoare lucrate manual, multe perne, modele complicate pe pereți

6.

Neoclasicism și postmodernism

Interpretare modernă a canoanelor clasice cu materiale noi, panouri, fresce

7.

Futurism și designul autorului

Alegerea nelimitată a materialelor pentru decorarea pereților, limitată la 1 obiect

Reguli pentru decorarea armonioasă a pereților în camera de zi

Nu ar trebui să întruchipați idei diferite pentru decorarea pereților din camera de zi, a întregului

decorul ar trebui să fie în armonie cu decorarea pereților, podelelor și tavanelor.

Elementele care se repetă sunt cel mai bine plasate pe pereți opuși, mai degrabă decât pe pereții adiacenți.

Contrastele clare ar trebui să fie justificate de conceptul general de design, acestea fiind capabile să sublinieze rafinamentul finisajului și grația liniilor.

Mobilierul se poate amesteca în culoare cu „fundalul” sau poate contrasta cu designul pereților din camera de zi.

Dacă aveți abilități de artizanat într-una dintre tehnicile moderne, aplicați în practică – acesta este cel mai bun mod de a crea un interior exclusivist.

Camera de zi cu funcționalitate pronunțată arată bine:

 • Cinema acasă;
 • sala „jucătorilor”;
 • birou la domiciliu sau birou de afaceri;
 • camera de biliard;
 • fanzone pentru fanii sportului de către panoul cu plasmă;
 • sera pentru relaxare etc..

opțiune pentru un decor interior frumos al sufrageriei

Puteți atârna o imagine de ansamblu pe perete

opțiune pentru decorarea neobișnuită a interiorului camerei de zi

Panoul negru va completa perfect interiorul camerei de zi.

Atunci când decorați pereții, puteți combina diferite materiale, dar este mai bine atunci când acestea sunt de aceeași nuanță și textură diferită..

Dacă creați un accent vizual pe un perete sau pe o partiție decorativă, alegeți materiale scumpe spectaculoase sau imitații ale texturii naturale. Acestea sunt piatră, lemn, bambus, plută, piele sau velur. Dar trebuie să existe o anumită aromă. Idei mai interesante pentru decorarea pereților – în galeria noastră foto.

Video: Decor de perete DIY – transformarea casei tale

50 de fotografii interesante cu idei de decorare a pereților din camera de zi:

ideea de a decora frumos interiorul camerei de zi fotografie opțiune de decorare luminoasă a pereților în imaginea din sufragerie ideea decorului interior original al imaginii din camera de zi opțiune pentru decorarea neobișnuită a pereților în camera de zi foto versiunea decorului original de perete din imaginea din sufragerie ideea unui decor frumos al interiorului camerei de zi fotografie idee de decor neobișnuit de perete în camera de zi fotografie opțiune de decor luminos al interiorului imaginii din camera de zi opțiune pentru decorarea frumoasă a interiorului imaginii din camera de zi versiunea decorului interior original al imaginii din camera de zi idee de decor de perete luminos în camera de zi fotografie idee de decor neobișnuit al interiorului camerei de zi fotografie ideea unei imagini luminoase pentru decorarea interiorului sufrageriei opțiune de frumos decor de perete în camera de zi fotografie ideea de a decora frumos interiorul camerei de zi ideea decorării luminoase a pereților în camera de zi foto versiunea decorului interior original al imaginii din camera de zi varianta designului interior original al camerei de zi foto ideea decorării luminoase a pereților în imaginea din sufragerie opțiunea unei frumoase decorațiuni interioare a camerei de zi fotografie idee de decor neobișnuit de perete în imaginea din sufragerie opțiune pentru decorarea neobișnuită a interiorului imaginii din camera de zi ideea decorării luminoase a pereților în camera de zi foto ideea unui decor de perete frumos în camera de zi versiunea decorului interior original al fotografiei din camera de zi opțiune pentru decorarea frumoasă a pereților în imaginea din sufragerie ideea unui decor interior luminos al camerei de zi fotografie opțiune pentru o decorare neobișnuită a interiorului fotografiei din camera de zi ideea decorului original de perete din imaginea din sufragerie ideea decorului original de perete din imaginea din sufragerie opțiune de decor luminos al interiorului camerei de zi fotografie opțiune pentru decorarea neobișnuită a interiorului fotografiei din camera de zi ideea frumosului decor de perete în camera de zi foto opțiune de decor interior luminos al camerei de zi fotografie opțiune pentru decorarea strălucitoare a pereților din imaginea din sufragerie opțiunea unui frumos decor al interiorului camerei de zi fotografie opțiune de decorare a pereților luminoși în camera de zi fotografie ideea frumosului decor interior al imaginii din camera de zi ideea decorului original al interiorului camerei de zi fotografie opțiune pentru decorarea neobișnuită a pereților în imaginea din camera de zi opțiune pentru decorarea neobișnuită a pereților în camera de zi foto ideea de a lumina decorarea interioară a imaginii din camera de zi versiunea decorului interior original al fotografiei din camera de zi ideea decorului interior original al fotografiei din camera de zi opțiunea de decor interior luminos al camerei de zi ideea de a lumina decorarea pereților din camera de zi idee de decor neobișnuit de perete în imaginea din sufragerie opțiune pentru un decor interior neobișnuit al imaginii din camera de zi ideea unui decor de perete frumos în camera de zi opțiune pentru un decor neobișnuit al interiorului imaginii din camera de zi

Previous Post
Imitation av tegel i interiören: gör det själv
Next Post
صور الديكورات الداخلية لغرفة النوم بسيطة وحسن الذوق