15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odblokuji antivirus avast?

Shrnutí článku: Jak odblokuji Avast Antivirus?

1. Jak zjistím, zda Avast blokuje program?
Otevřete Avast Antivirus a přejděte do nabídky ▸ Nastavení. Vyberte generál ▸ Blokované & Povolené aplikace.

2. Proč Avast blokuje můj program?
Pokud jste provedli změny v nastavení brány firewall nebo pokud došlo k nedávné aktualizaci, která způsobila problémy, může Avast blokovat přístup k internetu. Resetování AVAST na jeho výchozí hodnoty může tento problém vyřešit.

3. Jak mohu znovu aktivovat avast?
Otevřete zabezpečení Avast a přejděte do nabídky ▸ Moje předplatné. Zadejte svůj aktivační kód a klikněte na Activate.

4. Proč nemohu otevřít svůj Avast Antivirus?
Pokud antivirová služba Avast nefunguje správně, může to způsobit, že se program neotevře. Restartování antivirové služby AVAST může tento problém vyřešit.

5. Jak vidím, jaké programy jsou blokovány mým firewallem?
Klikněte na bránu brány Windows Defender a přejděte na „Povolit aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender“. Projděte se seznamem aplikací a najděte ten, který chcete zkontrolovat.

6. Mám deaktivovat obránce Windows, pokud mám avast?
Potřebujete pouze jednu antivirovou aplikaci ve svém systému. Když nainstalujete antivirus třetí strany, jako je Avast, automaticky deaktivuje obránce Windows, aby se vyhnul konfliktům.

7. Jak mohu povolit programy prostřednictvím Avast Firewall?
Otevřete AVAST zdarma antivirus, přejděte na kartu ochrana a klikněte na ikonu firewall. Z možností vyberte „Povolit novou aplikaci“.

8. Co se stalo s Avastem?
Nortonlifelock získal Avast za více než 8 miliard dolarů. Nová společnost s názvem Gen se zaměřuje na prodej bezpečnosti a služeb ochrany osobních údajů na velkou uživatelskou základnu.

9. Jak mohu resetovat své nastavení AVAST?
Otevřete antivirus avast a přejděte na soukromí ▸ Hesla. Klikněte na „Nastavení“ a poté „Resetujte hesla Avast a smažte moje data.”

10. Co se děje s Avastem?
Nortonlifelock se sloučil s Avastem a vytvořil novou společnost s názvem Gen. Gen bude spravovat více bezpečnostních značek, včetně Norton, LifeLock, Avast, Avira, AVG a Ccleaner.

11. Jak zabráním blokování programu firewall?
Chcete -li spravovat whitelist ve firewallu Windows, přejděte na nastavení brány brány Windows Defender a vyberte „Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall“. Whitelisting the Program zabrání tomu, aby byl zablokován.

Jak odblokuji Avast Antivirus?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Avast blokuje program

Otevřete blokované & Povolené nastavení aplikací ScreenOpen AVAST Antivirus a přejít do ☰ Nastavení ▸ Nastavení.Vyberte generál ▸ Blokované & Povolené aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Avast blokuje můj program

Pokud jste se sami vměnili s implementovanou bránou firewall nebo zvláštní aktualizace, něco změnilo, Avast zablokoval přístup k internetu. V tomto případě byste měli jen resetovat AVAST na jeho výchozí hodnoty. Zdá se, že je to nejlepší způsob, jak opravit AVAST blokující váš problém s přístupem k internetu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu znovu aktivovat avast

Otevřete zabezpečení Avast a poté přejděte do nabídky ☰ Moje předplatné. Do textového pole zadejte nebo vložte aktivační kód (včetně spojovníků) a poté klikněte na Activate.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu otevřít svůj Avast Antivirus

Antivirová služba Avast nefunguje správně, což může také způsobit, že se Avast neotevře na Windows. Pokud má hlavní služba problém, řešení je jednoduché: můžete restartovat antivirovou službu Avast a poté zkontrolovat, zda byl problém vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, jaké programy jsou blokovány mým firewallem

Klikněte na bránu Windows Defender Firewall. Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender. V okně povolených aplikací procházejte všechny aplikace. Vyhledejte aplikaci, kterou chcete zkontrolovat, a zjistěte, zda je aplikace zkontrolována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám deaktivovat obránce Windows, pokud mám avast

Ve svém systému nepotřebujete oba. Potřebujete pouze jednu aplikaci proti viru. Bez ohledu na to, která třetí strana (i.E., ne Microsoft) Antirurová aplikace, kterou si vyberete, vždy vypne obránce Windows, aby se zabránilo konfliktům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit programy prostřednictvím Avast Firewall

Otevřete na počítači aplikaci Avast Free Antivirus. Přejděte na kartu ochrana a vyberte ikonu brány firewall. 2. Vyberte tři tečky a klikněte na Povolit novou aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avastem

Nortonlifelock zaplatil přes 8 miliard dolarů na získání Avastu, který sídlí v České republice. Nově vytvořená společnost se nyní zaměřuje na prodej bezpečnosti a služeb ochrany osobních údajů na trhu 5 miliard uživatelů internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své nastavení AVAST

Resetujte avast heslo avast antivirus a vyberte soukromí ▸ hesla.Když je vyzván k zadání svého hlavního hesla, klikněte na Nastavení v pravém horním rohu obrazovky.Klikněte na Resetujte hesla Avast a smažte moje data.Potvrďte kliknutím kliknutím.Hesla Avast jsou nyní resetovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Avastem

Nortonlifelock se spojuje s Avastem a vytvoří novou společnost s názvem ‘Gen’ Gen bude působit jako mateřská společnost pro několik značek souvisejících s bezpečností, včetně Norton, LifeLock a Avast, kromě Avira, AVG a Ccleaner, které byly získány v předchozích akvizicích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním blokování programu firewall

Whitelisting s bránou Windows Firewall

Chcete -li spravovat whitelist ve firewallu Windows, klikněte na Start, zadejte firewall firewall a klikněte na Windows Defender Firewall. Klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall (nebo, pokud používáte Windows 10, klikněte na Povolit aplikaci nebo funkci pomocí Windows Firewall).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji svůj antivirový nebo firewall

Opravy pro antivirové nebo brány firewally blokující Wi-Fi Internet Networkreboot váš počítač.Restartujte router a modem.Použijte spíše kabel LAN než Wi-Fi.Spusťte počítač do bezpečného režimu pomocí sítí a znovu připojte internet.Spusťte odstraňování problémů se systémem Windows a detekujte a opravte problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Avast a Windows Defender běžet společně

Bez ohledu na to, která třetí strana (i.E., ne Microsoft) Antirurová aplikace, kterou si vyberete, vždy vypne obránce Windows, aby se zabránilo konfliktům. V odpovědi na vaši otázku "způsobí to konflikt mezi obráncem a Avastem běžícím současně" Odpověď zní ano, bude to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší obránce Windows nebo Avast

Celkově je Microsoft Defender zdarma a nabízí skvělé základní zabezpečení, ale pokud chcete komplexnější zabezpečení, Avast je jasným vítězem. AVAST Antivirus nabízí značně více možností pro plány a pokrytí zařízení, jakož i další bezpečnostní funkce s plány na předplatné prémiové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit antiviru povolit program

Jděte začít > Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Virus & ochrana hrozeb. Pod virem & Nastavení ochrany hrozeb, vyberte Správa nastavení a poté na základě vyloučení, vyberte Přidat nebo odebrat vyloučení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním Avastu v ovládání firewall

Deaktivace AVAST Antivirus a Firewall Protection Pright-Click Icon Avast Icon v zásobníku systému. To se nachází v pravém dolním rohu plochy.Vyberte možnost ovládání Avast Shields.Zakázat avast.Vyberte ano, pokud jste požádáni o potvrzení tohoto výběru.Potvrďte svůj výběr otevřením uživatelského rozhraní AVAST.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lidé stále používají Avast

Avast je populární volba, kterou používá více než 435 milionů aktivních uživatelů po celém světě k ochraně svých chytrých telefonů a počítačů před malwarem a dalšími hrozbami online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ve vlastnictví Ruska

AVAST Premium Antivirus je řešení kybernetické bezpečnosti vyvinuté společností Avast, které má sídlo v Praze, České republice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení v Avastu

Otevřené nastavení

Chcete -li získat přístup na obrazovku Nastavení pro všechny jádrové štíty: Otevřete antivirus avast a přejděte do nabídky ☰ Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj web blokován antivirem

Pokud online antivirový nástroj detekuje malware hostingového hostingu, bude tento web černou listinou přidáním do své databáze škodlivých webových stránek. Uživatelé stejných antivirových nástrojů uvidí varování při návštěvě infikovaného webu. Přečtěte si náš článek pro zabezpečení hostování webových stránek a naučte se, jak udržet váš web v bezpečí v roce 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále existuje avast

Pokud hledáte více funkcí zabezpečení a ochrany osobních údajů, náš software pro prémiové bezpečnosti Avast je pro vás ten pravý produkt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje firewall neustále blokuje všechno

Proč se to děje s největší pravděpodobností, protože máte nesprávnou konfiguraci pravidla brány firewall Windows, které výslovně blokuje jakýkoli přístup nebo aplikaci, kterou používáte k procházení internetu na port TCP 80 nebo 443, nebo možná dokonce blokujete celý podsítí, která je vyžadována, která je požadována přístup k síti nebo internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda můj firewall blokuje program

Jak zkontrolovat, zda Windows Firewall blokuje klíč Windows Programpress Windows + R pro otevření běhu.Typ "řízení" a stisknutím OK otevřete ovládací panel.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu blokování brány firewall

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, co je blokováno firewallem

Jak zkontrolovat, zda Windows Firewall blokuje klíč Windows Programpress Windows + R pro otevření běhu.Typ "řízení" a stisknutím OK otevřete ovládací panel.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender.

[/WPRemark]

Previous Post
Que es mejor bitdefender o defensor de Windows?
Next Post
Stojí za to nainstalovat Windows na Chromebook?