15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hacks de viață pentru casă și interior

Hackurile de viață sunt esențiale pentru a îmbunătăți și simplifica viața. Există multe sfaturi similare. Unele dintre ele pot fi aplicate la interior sau acasă. Acest lucru va adăuga un pic de originalitate și confort. Trebuie să-ți dai seama ce lucruri utile poți adopta și implementa în propria ta viață..

Decorare sârmă electrică DIY

Decor original de sârmă deschisă

Hacks-uri de viață utile pentru casă

Recomandările descrise mai jos vor deveni ajutoare reale în viața de zi cu zi. Lucrurile obișnuite pot fi folosite într-un mod foarte original și convenabil. Printre hacks-urile de viață pentru casă, se pot remarca următoarele:

 1. Dacă atașați un mic magnet la un ciocan, atunci unghiile vor fi întotdeauna aproape.

  Repara viața hack pentru a nu pierde unghiile

  Magnet cu mâner de ciocan

 2. Luând câteva sticle obișnuite și umplându-le cu apă, se va dovedi a organiza un sistem de udare excelent pentru plantele de interior..

  Life hack dintr-o sticlă pentru udarea plantelor de interior

  Gâtul trebuie învelit cu o cârpă, astfel încât apa să nu curgă prea repede.

 3. Dacă trebuie să pictați ceva pentru a facilita procesul, puneți un capac dintr-o ceașcă de plastic obișnuită pe perie. Acest lucru ajută la protejarea mâinilor împotriva stropilor de vopsea..

  Capacul cupei pe o pensulă

  Degetele tale vor rămâne curate acum

 4. Cleștele pentru carne pot face mult mai ușor sucul de citrice.

  Life hack pentru stoarcerea sucului de lămâie

  Cleștele pentru carne ajută atunci când nu există storcător de citrice în apropiere

 5. Cheile din aluminiu pot fi folosite pentru a stoca lucruri. Cu gaura superioară, produsul este fixat pe un cuier, al doilea cuier sunt filetate în partea inferioară. Aceasta va extinde opțiunile de stocare chiar și într-un dulap mic..

  Hack de viață a dulapului DIY

  Sistem de depozitare din chei din cutii de aluminiu

 6. Pentru depozitarea comodă și eficientă a blugilor, sunt potrivite cârligele de duș. Economisesc spațiu eliberând mai mult spațiu, se potrivesc lucrurilor cu grijă.

  Cârlige de duș ca umerase pentru blugi

  Cârlige pentru blugi

 7. Dacă aveți acasă o rachetă de tenis veche care nu mai este folosită, puteți construi din ea un organizator original pentru a stoca bijuterii mici..

  Organizator DIY dintr-o rachetă de tenis veche

  Organizator de rachete de tenis

 8. Există bușteni de spumă speciali pentru piscină. Dacă le atașați la pereții garajului, acest lucru va evita deteriorarea accidentală și neplăcută a mașinii..

  Protecția ușii mașinii la deschiderea în garaj

  Siguranța ușii

 9. Pentru mulți, devine o adevărată problemă să dezlegați firele, ghirlandele. Dacă le depozitați pe umerașe, puteți evita încurcarea, ceea ce vă va permite să nu pierdeți mult timp încercând să restabiliți aspectul obișnuit al produselor..

  Depozitarea unei ghirlande de pom de Crăciun pe o bucată de carton ondulat

  Ghirlanda poate fi înfășurată în jurul unei bucăți de carton

 10. Dacă nu există unde să depozitați pungi de plastic, este recomandat să le așezați în cutii de carton din batiste.

  Depozitarea pungilor în cutii vechi de batiste

  Mod convenabil de stocare a coletelor

 11. Multe animale de companie își lasă blana peste tot. Este destul de dificil să scapi de el pe covor sau covor. Trebuie să petreceți mult timp pentru un rezultat eficient. Răzuitorul de ferestre este excelent pentru manipularea lânii.

  Curățați covorul din sufragerie cu un raclet de sticlă

  Răzuitorul din cauciuc preia perfect lâna de pe suprafața covorului

 12. Dacă covorul alunecă constant pe podea, folosiți un material de etanșare din latex.

  Life hack pentru a preveni alunecarea covorului în sufragerie

  Mai multe benzi de latex de construcție cu uscare rapidă, iar covorul nu va mai aluneca

Hacks-urile din viață ajută să facă față nu numai problemelor de zi cu zi. De asemenea, acestea vizează îmbunătățirea locuinței. Dacă nu este posibil să achiziționați piese de mobilier scumpe, ar trebui să folosiți sfaturi utile care vor adăuga originalitate casei dvs. dizainexpert.ru.

 • Puteți înlocui patul standard pentru bebeluși cu o masă veche. Este răsturnat și completat cu o saltea potrivită. Locul de dormit se va dovedi a fi destul de original. Picioarele nu trebuie îndepărtate. Merită să le atașați un baldachin. Faceți un pat minunat și unic.
 • Dacă aveți sticle vechi pentru bebeluși, nu trebuie să le aruncați. Le puteți vopsi în culori plăcute și puteți face vase din ele. De asemenea, potrivit pentru depozitarea obiectelor mici.
 • Sticlele de parfum care s-au epuizat deja pot fi transformate într-o mică vază pentru flori artificiale. Completează perfect interiorul băii.
 • Dacă nu există un suport special pentru periuțele de dinți, ar trebui să apelați la spirale obișnuite. Acestea vă vor permite să depozitați articole de igienă într-un mod original și eficient..
 • Un parc vechi de joacă poate fi transformat cu ușurință într-o masă confortabilă. Va trebui să-l completați cu un blat adecvat. Este înșurubat în arenă și puteți folosi masa.

Vaze originale din sticle de sticlă inutile

Aproape orice sticlă veche poate fi transformată în vaze decorative.

Pandantive de periuță de dinți de casă

Pandantive pentru periuță de dinți din capace din plastic

Aceste metode vă vor ajuta cu siguranță să vă ușurați viața, să economisiți bani și să adăugați unicitate casei dvs..

Life hacks pentru casă: garderobă

Uneori sunt mai multe lucruri decât pot sta în dulap. Din această cauză, aspectul lor suferă. Este doar incomod. Există câteva sfaturi utile pentru a îmbunătăți depozitarea și purtabilitatea. Hacks-urile de viață pentru garderobă sunt reflectate în tabel.

Sfaturi utile Descriere
Folosind un paie de cocktail Această soluție va ajuta la evitarea încâlcirii lanțului. Acest lucru este valabil mai ales atunci când bijuteriile sunt luate într-o călătorie. Un paie este potrivit pentru mai multe lanțuri simultan.
Aplicare golf Sunt potrivite pentru a împiedica plicarea blugilor într-un acordeon. Este important să rețineți că această metodă este recomandată numai dacă nu intenționați să vă descărcați pantofii. În caz contrar, o astfel de decizie va deveni vizibilă pentru toată lumea..
Transformarea lucrurilor Veți avea nevoie de jacheta unei surori. Mânecile lui vor fi scurte pentru tine. Ar trebui ajustate puțin. Pliurile produsului sunt decorate cu panglică și țesătură, a căror lățime coincide cu părțile pliate. Se va dovedi o opțiune foarte originală și interesantă..

Tub de cocktail pentru depozitarea lanțului

Pentru a preveni încurcarea lanțului, treceți-l printr-un tub.

Life hack pentru băgarea blugilor în cizme

Blugii skinny pot fi, de asemenea, băgați în cizme

Life hack pentru depozitarea genților pentru femei

Idee pentru depozitarea genților de mână

Folosiți ojă clară pentru a fixa roțile dințate

Uneori devine necesar să fixați un șurub. Acest lucru este adesea necesar pentru ochelarii de soare. Veți avea nevoie de un lac transparent regulat. Lubrifiază șurubul dorit. Când oja se usucă, puteți folosi ochelari.

Oja ca fixator pentru șuruburi mici

Dinții nu se vor mai pierde

Oja curată pentru a rezolva problema butonului de rupere

Lacul transparent ajută în situații nu numai cu șuruburi. Se întâmplă ca firul care ține butonul să înceapă să slăbească. Acest lucru poate duce la pierderea unui buton în cel mai nepotrivit moment. Prin urmare, dacă nu există fire și ace în apropiere, ar trebui să folosiți lac. Se aplică pe un fir slăbit și așteaptă uscarea..

Folosind lac incolor pentru a fixa firele butoanelor

Lacul incolor va ține firele împreună

Elastic de ușă

Dacă ușa se deschide sau se închide constant singură, vă recomandăm să folosiți metoda simplă a benzii de cauciuc. Puteți folosi oricare. Se pune pe mânerul de pe ambele părți ale ușii, întorcându-l astfel încât să formeze o cruce în zona zăvorului.

Life hack pentru acasă - o bandă elastică ca un dispozitiv de blocare a ușii

Elasticul va ține zăvorul

Lamele cu oglindă

Oglinzile masive, încadrate în cadre, se remarcă prin greutatea lor considerabilă. La fixarea acestora se recomandă utilizarea lamelor din lemn echipate cu o conexiune de blocare..

Fixarea oglinzii pe perete cu ajutorul șinelor teșite

Sistem de atașare simplu și sigur pentru obiecte grele

Placă ceramică

În timpul lucrărilor de reparații sau la instalarea instalațiilor sanitare, plăcile ceramice pot fi deteriorate. Este prea mult timp și costisitor pentru a schimba complet întregul design. Este mult mai ușor să îndepărtați elementul deteriorat. Pentru a face acest lucru, banda este lipită de țiglă adiacentă. Cu grijă și încet, elementul dorit este forat și îndepărtat. Acest lucru va scăpa de defect și nu va deteriora restul produselor..

Folosirea benzii electrice la găurirea plăcilor ceramice

Și, de asemenea, banda sau banda de mascare este lipită înainte de găurirea plăcilor, astfel încât burghiul să alunece mai puțin și orificiul să iasă cu margini uniforme.

Ghivece pentru flori

Dacă au rămas ghivece pe care nu intenționați să le folosiți, puteți găsi alte utilizări pentru ele. Fac capace grozave. Convenabil și practic.

Jucării DIY din ghivece inutile pentru plante de interior

Jucării distractive din ghivece de flori

Casă de jucărie din ghivece pentru decorarea interiorului camerei

Casă zână pentru decor interior

Hackurile de viață sunt esențiale pentru a face viața un pic mai ușoară și mai convenabilă. Mijloacele improvizate care urmau să fie aruncate se transformă în ajutoare utile.

Video: 100 de hacks de viață pentru casa ta

Foto: încă 50 de idei utile

Colțuri de covor anti-alunecare DIY Suporturi pentru tacâmuri de la decantoare vechi Deschizător de sticle cu cheie Umerase DIY din furci vechi Suporturi pentru cabluri de la știfturi de papetărie Faceți-vă personalități de coastă originale sub formă de felii de citrice Scaun hamac DIY Life hack pentru depozitarea pastelor Life hack pentru depozitarea pantofilor pe peretele holului Masă laconică bricolajă pentru băut ceai Life hack pentru o cutie de vopsea Life hack pentru depozitarea cizmelor pentru femei Etichete de furcă pentru aparate de uz casnic Depozitarea pantofilor sport în huse de încălțăminte Pandantiv pentru depozitarea bijuteriilor cu rachetă de tenis Ghivece vechi pentru depozitarea unui uscător de păr Suport pentru uscător de păr de uz casnic din țeavă din PVC Cizme de damă cu cârlige în dulap Scaun tapițat din reviste vechi Masa de cafea originală tăiat lemnul cu propriile mâini Decorul original al unei vaze de nuci Pandantive de ghiveci de flori DIY Sârmă DIY și harta lumii cuie Decor interior cu pantofi decorati initial Decor de perete în sufragerie cu valize vechi Faceți-vă singuri ceasuri în stilul unei teme marine Umeraș din lemn de drift în camera copiilor Colorare comoda DIY Un mod original de a picta ghivece de flori Minge de tenis veche pentru răsucirea unui bec cald Suport burete razuitor Cuier DIY Decor sticlă DIY din sticlă Papusa DIY ghiveci de flori Spațiu de depozitare pentru suporturi Depozitarea eșarfelor pe șnururi Suspensie pentru pahare de vin de la greble vechi Cuier de masă de călcat Suporturi pentru periuțe de dinți Lampă frumoasă de pe DVD-uri vechi Depozitarea obiectelor mici în grădiniță Sfeșnice decorative din borcane de sticlă Decorarea interiorului cu vaze de casă din sticle vechi Depozitarea lucrurilor mici pe ușa dulapului Life hack din gumă pentru săpun de toaletă Decoratiuni din fire si cuie pentru decoratiuni interioare Ramă ramificată pentru oglinda dormitorului Cadru oglindă țeavă PVC Decor din țevi de instalații sanitare pentru decorarea interioară în stil mansardă Depozitarea lucrurilor în coșuri de plastic

Previous Post
Barbord för köket: typer av hur man gör det själv
Next Post
ستائر رمادية في الداخل: أسرار إعطاء الثروة والاحترام غير المزعجين