15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké procento vloupání dochází v noci?



Shrnutí článku: Dělejte většinu vloupání v noci?

souhrn

Děje se většina vloupání v noci? Zatímco temnota má tendenci způsobovat obavy, většina zlodějů ve skutečnosti dává přednost tomu, aby se během dne vloupala. Domácí vloupání jsou běžnější za denního světla, konkrétně mezi poledne a 4 p.m. Pravděpodobnost domácí invaze je vysoká, přičemž 75% všech domů v zemi zažívá vloupání v 20letém rozpětí. Existují však kroky, které mohou majitelé domů podniknout, aby zajistili své domovy a minimalizovali své riziko. Lupiči mají tendenci vyhýbat se domům na místech s vysokou viditelností, jako jsou rohové pozemky, ale domy uprostřed bloku nebo v slepé uličce jsou lepší cíle. Zlodějové se nejvíce bojí poplachových systémů nebo sirén, protože se jim nelíbí pozornost. Na rozdíl od všeobecného přesvědčení se zlodějové v průběhu dne s větší pravděpodobností vloupají, obvykle mezi 10 a.m. a 3 s.m. ve všední dny. Lupiči nelíbí domy s bezpečnostními systémy, bezpečnostními opatřeními pro dveře a okna, alarmy vloupání, systémy CCTV, inteligentní zámky, kamery pro zvonky a osvětlení. Mezi faktory, které z domu dělají cíl pro zloděje, patří rodinné domy uprostřed sousedství, domy vedle prázdných pozemků nebo bez okolních sousedů a živé ploty s vysokým soukromí, keře a stěny kolem majetku. Některé typy domů jsou s větší pravděpodobností okradeny, včetně domů poblíž běžných pachatelů, nízkonapravních oblastí, dříve vloupených domů nebo domů poblíž jednoho, míst, která se schovávají, volné domy, špatné bezpečnostní prvky a domy s obrubníkem přitažlivosti. Lupiči je méně pravděpodobné, že se budou dívat do podkroví, což z něj činí dobré místo pro ukládání cenností. Mezi deset nejlepších odrazuvných prostředků patří bezpečnostní systém, dobré osvětlení, viditelné kamery, zabezpečené dveře a okna, dobře udržovaný exteriér, pes, sousedé, trezor, hodnocení domácího zabezpečení a vědomí komunity.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Jaké procento vloupání dochází v noci?
  2. Odpověď: Většina vloupání se skutečně děje během dne, ne v noci. Domácí odpory jsou běžnější za denního světla.

  3. Otázka: Jaký je nejběžnější čas pro vloupání?
  4. Odpověď: Nejběžnější čas pro vloupání je mezi poledne a 4 P.m.

  5. Otázka: Jaké jsou šance na domácí invazi?
  6. Odpověď: 75% všech domů v zemi zažije vloupání za 20 let.

  7. Otázka: kterým domy se vyhýbají zlodějů?
  8. Odpověď: Lupiči mají tendenci vyhýbat se domům na místech s vysokou viditelností, jako jsou rohové pozemky. Městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou lepší cíle.

  9. OTÁZKA: Z čeho se zloděři nejvíce bojí?
  10. Odpověď: Lupiči se nejvíce bojí poplachových systémů nebo sirén, protože se jim nelíbí pozornost.

  11. OTÁZKA: Když spíte, vloupaní zlodějové?
  12. Odpověď: Na rozdíl od všeobecného přesvědčení se většina zlodějů během dne rozpadne, obvykle mezi 10 a.m. a 3 s.m. ve všední dny.

  13. Otázka: Co zlodějové nejvíce nenávidí?
  14. Odpověď: Lupiči nenávidí práci z domova, bezpečnostní systémy, opatření pro zabezpečení dveří a oken, poplachy vloupání, systémy CCTV, inteligentní zámky, kamery pro zvonky a osvětlení.

  15. Otázka: Co dělá z vašeho domu cíl pro zloděje?
  16. Odpověď: Faktory, které dělají z domu cíl pro zloděje, zahrnují rodinné oddělené domy uprostřed sousedství, domy vedle prázdných pozemků nebo bez okolních sousedů a živé ploty s vysokým soukromí, keře a stěny kolem majetku.

  17. Otázka: Jaké domy budou s větší pravděpodobností okradeny?
  18. Odpověď: Domy poblíž obyčejných pachatelů, oblastí s nízkým provozem, dříve vloupené domy nebo domy poblíž jednoho, místa, které se schovávají, volné domy, špatné bezpečnostní prvky a domy s obrubníkem přitažlivosti jsou s větší pravděpodobností okradeny.

  19. Otázka: Kde jsou zlodějové nejméně pravděpodobné, že vypadají?
  20. Odpověď: Lupiči je nejméně pravděpodobné, že se budou dívat do podkroví, což z něj dělá dobré místo pro ukládání cenností.

  21. Otázka: Co vlastně odradí zloděje?
  22. Odpověď: Bezpečnostní systémy, dobré osvětlení, viditelné kamery, zabezpečené dveře a okna, dobře udržovaný exteriér, pes, sousedé, trezor, posouzení domácího zabezpečení a povědomí o komunitě jsou všechny odrazovníky.



Jaké procento vloupání se děje v noci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Děje se většina vloupání v noci

Zatímco temnota má tendenci způsobovat obavy, většina zlodějů ve skutečnosti dává přednost tomu, aby se během dne vloupala. FBI.Org nám říká, že domácí vloupání jsou běžnější za denního světla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejběžnější čas pro vloupání

mezi poledne a 4 p.m.

Vloupání obvykle dochází uprostřed dne.

Průzkum viktimizace vloupání z roku 2016 odhalil, že nejběžnější čas pro vloupání byl mezi poledne a 4 p.m. Údaje o vloupání FBI v roce 2021 ukázaly, že 196 684 všech hlášených rezidenčních vloupání došlo ve dnech ve srovnání s 154 723 v noci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou šance na domácí invazi

75% všech domů v zemi zažije vloupání ve 20letém rozpětí, bez ohledu na sousedství. Dobrou zprávou je, že majitelé domů mohou podniknout kroky k zajištění jejich domovů a tím minimalizovat své riziko.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterým domy se vyhýbají zlodějů

Domy na místech s vysokou viditelností, jako je na rohových pozemcích, je mnohem méně pravděpodobné, že se rozbijí. Existuje prostě příliš mnoho potenciálních způsobů, jak být vidět. Ale městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou mnohem lepší cíle.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nejvíce bojí zlodějů

Alarmové systémy nebo sirény – užitečný odrazující prostředek

Zvuk nebo zvuk odrazujícího zlomku by vyděsili ty zloděje. Lupiči nenávidí pozornost. To je hlavní důvod, proč jsou alarmy a sirény vloupání efektivní na odrazujících zloději.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vloupaní zlodějové, když spíte

Když si vzpomenete na vetřelce, který se vloupá do vašeho domova, s největší pravděpodobností si představíte, že se plíží uprostřed noci, kdy spí. Ve skutečnosti je to přesně naopak. Výzkum naznačuje, že většina zlodějů se během dne rozpadá, obvykle mezi 10 a.m. a 3 s.m. ve všední dny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zlodějové nejvíce nenávidí

Co nenávidí z domova nenávistné zloděje. Většina domácích vloupání je plánována a prováděna pečlivými zloděje.Bezpečnostní systémy.Zabezpečení dveří a oken.Alarmy vloupání.Systémy CCTV.Chytré zámky.Kamery pro zvonek.Osvětlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá z vašeho domu cíl pro zloděje

Zde jsou některé z nejlepších věcí, které zloději hledají při cílení na domy. Domy s rodinnou rodinou uprostřed sousedství (na rozdíl od rohových jednotek, které jsou méně pravděpodobné, že budou vloupány). Domy vedle prázdných pozemků nebo bez okolních sousedů. Vysoké zajištění soukromí, keře a stěny kolem majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké domy budou s větší pravděpodobností okradeny

10 nejběžnějších domovů zlodějů targethouses poblíž běžných pachatelů.Oblasti s nízkým provozem.Dříve vloupání domů nebo domů poblíž jednoho.Místa, kde se skrývat.Volné domy.Špatné bezpečnostní prvky.Snadná dostupnost.Domy s obrubníkem přitažlivosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou zlodějové nejméně vypadat

Vaše podkroví pravděpodobně nebude navštívit zloděj, protože je obvykle těžké najít a přístup. Vždy je tedy dobré ukládat cennosti v kontejnerech podkroví. Jako další bezpečnostní preventivní opatření se ujistěte, že je označíte štítky, jako je „zimní oblečení“ nebo „staré boty“, aby vyhodili zloděj z vůně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastně odradí zloděje

S ohledem na to se podívejme na deset deset odrazujících odrazujících prostředků v roce 2021: Domácí bezpečnostní kamery.Venkovní osvětlení.Inteligentní video fotoaparáty.Psi.Bezpečnostní brány.Udržování otevřených prostorů kolem vašeho domova.Alarmový systém.Přátelněte se svými sousedy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zlodějové nechtějí, abys to věděl

5 tajemství zlodějů nechtějí, abyste věděli, že vaše přední dveře jsou příliš lákavé.Váš domov není dost děsivý.Jsi příliš předvídatelný.Váš dvůr je snadný cíl.Necháváte své druhé patro zranitelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké pokoje se zaměřují na zloděje

Pokud dokážou identifikovat primární ložnici, bude to jejich první cíl. Je to proto, že v naší hlavní ložnici často udržujeme naše cennosti, od šperků a pasů po hnízda vejce hotovosti. Další nejčastěji kontrolovanou místnost pro zloděje je domácí kancelář.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestanu v noci

Před odjezdem z domu zamkněte všechny venkovní dveře a okna. Udržujte své garážové dveře zavřené a zamčené. Nepovolujte každodenní dodávky pošty, novin nebo letáků, když jste pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nechává světlo v noci

FAQ. Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opuštění televize na odrazování zlodějů

Udržujte svůj domov vypadající žití, když jste pryč. Nechte světla na časovačích, když jste pryč – ale vyberte časovače, které mají náhodná nastavení, takže zloději nemohou detekovat vzor. Pokud budete na krátkou dobu pryč, nechte rádio nebo televizi zapnuté, dostatečně hlasitě, aby to bylo slyšet venku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste celou noc udržet světlo na verandu

FAQ. Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chtějí ti zloděři ublížit

Všichni jsme viděli filmy s traumatickými vloupáními, které nás naplnily hrůzou. Pro mnohé je myšlenka někoho, kdo přijde do vašeho domova, když jste tam, nejhorší noční můra. Naštěstí, na rozdíl od filmů, většina zlodějů se snaží ukrást vaše věci, neublížit vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste v noci nechat verandu

FAQ. Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opouští světla v přízemí, pravděpodobně odradí zloděje

Zdá se, že opouštět světla není účinným způsobem, jak odradit zločiny. S trochou plánování a některým vybavením pro automatizaci domácího automatizace můžete využít osvětlení ve svůj prospěch a získat lepší klid.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená fialové světlo na verandě

Měsíc povědomí o domácím násilí

Fialová světla:

Jak je uvedeno výše, fialová veranda nebo světla domu znamenají povědomí během měsíce povědomí o domácím násilí nebo obecné podpoře přeživších domácích násilí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Doručují bezpečnostní světla zloděje

Dělejte vnější bezpečnostní světla odradit zloděje ano, ano – zlodějové mají tendenci hledat domy bez zjevné zabezpečení. A většina vloupání dochází v noci, kdy vetřelci mohou trávit čas vstáváním do vašeho domu pod pláštěm temnoty. Z obou těchto důvodů jsou venkovní svítidla opravdu účinným odrazujícím prostředkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám si udržet světlo verandy celou noc

Zatímco jste doma v noci, je dobré udržovat svá světla zapnutá. Jakmile však budete na večer připraveni jít spát, měli byste mít na paměti a vypnout světla. Měli byste zacházet se svým verandským světlem stejně jako v domě v jakékoli jiné místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená růžové verandové světlo

Růžové světlo

Pink přináší povědomí o přeživších rakoviny prsu. Růžová světla by mohla znamenat, že majitel domu nebo někdo blízký bojoval s rakovinou prsu. Během října můžete vidět více růžových světel verandy pro měsíc povědomí o rakovině prsu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená zelené verandové světlo

Co znamená zelené verandové světlo, které znamená, že to začalo v roce 2013 kampaní vedenou Walmartem, nazvanou „Greenlight A Vet Campaign.„Tato iniciativa pracovala na zaručení pracovních míst pro čestně propuštěné u.S. Veteráni poté, co se vrátili domů ze služby.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien inventó el virus en la computadora?
Next Post
Je hnízdo domov pro ptáka?