15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sfaturi utile pentru cei care vor să-și decoreze casa cu propriile mâini

La sfârșitul oricărei reparații vine etapa de aplicare a ultimelor atingeri unice. Acest lucru conferă individualității camerei și devine un decor suplimentar. Există multe metode pentru adăugarea de elemente originale. Prin urmare, merită să vă dați seama cum să decorați casa, astfel încât totul să pară armonios..

Interior de primăvară al sufrageriei unei case private

Orice interior poate fi schimbat radical prin simpla adăugare de culori strălucitoare.

Cum să decorați un apartament cu propriile mâini

Există mai multe opțiuni pentru decorarea casei care devin o alegere bună:

 1. Introducerea culorilor în interior.
 2. Picturile și fotografiile sunt potrivite pentru iubitorii de artă.
 3. Diverse detalii decorative. Alegerea lor este largă. Nu puteți cumpăra doar gata făcute, ci și să le faceți singur.

Decor interior interior cameră de zi cu perne multicolore

O varietate de perne decorative – o modalitate ușoară de a vă actualiza rapid interiorul

Această din urmă opțiune vă permite să vă arătați imaginația maximă. Există câteva linii directoare pentru crearea armoniei în casa ta. Acestea sunt reflectate în tabel:

Sfat Descriere
Respectarea măsurii Încercând să facă camera și mai frumoasă, unii oameni uită de echilibru. Este important să nu exagerați transformându-l într-un spațiu obscen. Acest lucru este valabil mai ales pentru amplasarea picturilor. Nu acoperiți fiecare centimetru de pereți cu ei. În caz contrar, totul se va transforma într-un muzeu..
Stil uniform Atunci când alegeți accesorii, inclusiv picturi, este important să rămâneți la un singur design. Interiorul ar trebui să se dovedească uniform, fără pete ridicole și nepotrivite..
Refuzul din fundalul pestriț Nu trebuie să plasați multe decorațiuni pentru aceasta. Mai bine câteva lucruri care merită decât o grămadă de lucruri inutile. În caz contrar, nu se va obține decât o privire obosită constant..

Cusem o pernă decorativă pentru sufragerie

Pentru această cameră, cea mai populară soluție de decor este o pernă. Mai multe piese pot deveni un punct luminos, un accent important. Perne decorative sunt ușor de făcut cu propriile mâini. Chiar dacă nu există experiență în cusut, va fi posibil să faceți față sarcinii.

Perne de casă pentru decor interior

Pernele originale pot fi realizate din cămăși sau veste inutile

Puteți alege aproape orice material. Este important să îndeplinească câteva cerințe:

 1. Își păstrează bine forma.
 2. Toleranță excelentă la spălare. Nu există deformări și pierderi de culoare.
 3. Hipoalergenic. Asigurați-vă că utilizați o țesătură sigură pentru sănătatea dumneavoastră..

Materiale pentru realizarea pernelor decorative

Veți avea nevoie de o bucată mare de țesătură simplă și mici ornamente multicolore.

Următorul pas este să găsiți umplutura potrivită. Este preferat siliconul sau spuma. Alegeți o țesătură densă.

Când a fost posibil să se decidă asupra materialului, puteți trece la decizia privind forma produsului. Luați în considerare gusturile personale și stilul camerei. Cel mai adesea aleg pătrat sau rotund. Există însă scheme speciale care ajută la crearea produselor în formă de inimă, stele și altele..

Decor pentru partea din față a pernei canapelei

Perna poate fi decorată cu un ornament sub formă de copac cu frunze colorate. Bucățile de țesătură trebuie să fie momite cu fir

Decorarea unei perne cu resturi de țesătură

Aplica țesăturii este călcată și cusută pe o mașină de scris

O cusătură adecvată este o cusătură de in. Trebuie să decupați piesele necesare și să le coaseți cu fața în sus. Apoi, trebuie să călcați și să coaseți de jos. Apoi marginea prăbușită va fi în interiorul cusăturii, ceea ce nu-i va permite să se disperseze. În plus, puteți decora produsul cu diferite detalii strălucitoare..

Perna va servi drept decor minunat pentru interiorul casei tale

Master class pentru creșă

O astfel de cameră este o adevărată pânză imensă curată pentru creativitate și imaginație. Copiilor le plac detaliile originale și luminoase. Când faceți decorațiuni pe cont propriu, merită să atrageți bebeluși. Aceasta va fi o idee minunată pentru un timp de familie util și interesant. Puteți construi o jucărie. Atunci copilul va avea un prieten loial și un decor unic pentru cameră. Procesul nu cauzează dificultăți.

Jucării din stofă DIY pentru copii

Astfel de jucării drăguțe pot fi făcute din resturi de țesături colorate.

Este posibil să fie necesare următoarele elemente:

 1. Țesătură în mai multe culori. Este important ca la spălare să nu se micșoreze și să se estompeze..
 2. Accesorii de cusut.
 3. Butoane.
 4. Material de umplutură. Este de preferat să folosiți un iernetator sintetic.

Se recomandă alegerea unui model în avans. O poți face singur. Apoi, produsul va ieși bine..

Modele pentru confecționarea jucăriilor moi pentru copii

Modele pentru o jucărie moale sub forma unui iepuraș amuzant

Modelul selectat este tăiat și mutat în material. Labele, nasul și urechile jucăriei pot fi realizate într-o culoare diferită, contrastantă. După ce ați decupat piesele necesare, continuați cu conexiunea lor. Coaseți mai întâi partea din față a capului, apoi partea din spate și amândouă împreună. Amintiți-vă că trebuie mai întâi să introduceți elementele capului, inclusiv urechile.

Procedura de cusut o jucărie moale din modele de țesături

Procesul este simplu, simplu și nu necesită abilități speciale.

Colectând piese individuale, trebuie să le umpleți treptat cu umplutură. Procedați în acest mod până când jucăria este complet asamblată..

Decorațiuni pentru o casă privată

Decorațiunile pentru casă pot fi originale și variate. Pentru aceasta sunt potrivite fațadele, plăcile de pavaj și chiar betonul. Puteți picta o parte a produsului într-o nuanță adecvată pentru a adăuga noi culori și neobișnuit la casa dvs..

Mozaic beton din plăci colorate

Un mozaic de plăci din beton multicolor va decora curtea și grădina site-ului dvs.

O casă privată vă permite să experimentați idei îndrăznețe, întruchipând orice dorință. O zonă mare devine un spațiu pentru un zbor de imaginație. Puteți decora nu numai interiorul, ci și exteriorul. Curtea, acoperișul, gardul și pridvorul ar trebui utilizate pentru a îmbunătăți decorul..

Idei despre cum să îți decorezi casa de ziua ta

Decorațiunile de casă DIY pentru o astfel de ocazie s-ar putea să nu se potrivească cu stilul general al camerei. La urma urmei, după sfârșitul vacanței, elementele vor fi eliminate. Bilele sunt unul dintre tipurile comune de decor. Mai bine să le alegeți pe cele umplute cu heliu.

Decor interior cu baloane de heliu pentru vacanță

Baloane cu heliu decorate cu ghirlande de hârtie colorate de casă

Există o varietate de forme și modele pentru aceste bile. Ele pot deveni o decorație independentă, precum o fântână de baloane, sau pot completa o felicitare luminoasă festivă cu felicitări. Acestea din urmă pot fi desenate independent sau cumpărate gata făcute într-un magazin special..

Idei de decor pentru casă din hârtie

Soluția originală pentru realizarea decorului din hârtie este populară și simplă. Acest lucru va necesita:

 • hârtie decorativă;
 • panglici și dantele;
 • țesături pentru decorare;
 • fotografii diverse;
 • alte mijloace improvizate care pot fi utile.

Lista specificată va transforma cu ușurință orice articol într-un decor unic al spațiului. Dacă o valiză veche adună praful de mult timp, este timpul să o folosiți cu beneficii. O soluție similară este potrivită pentru decorarea unui dormitor sau a unui living. Pe lângă funcția decorativă, valiza va deveni un loc convenabil și practic pentru depozitarea lucrurilor. Afară, este lipit cu pânză și hârtie. Folosiți o fotografie, o împletitură, o panglică ca decor. Puteți face o valiză pentru un interior specific.

Valiza vintage pentru decorarea interioară a apartamentului

Vechea valiză va căpăta un aspect nou și își va ocupa locul cuvenit în interiorul casei.

Pentru Provence, este suficient să folosiți decupaje adecvate pentru tapet și reviste. Efectuarea de acțiuni în diferite tehnici va ajuta la adăugarea originalității. O versiune volumetrică va apărea la quilling.

Decor de casă din benzi de hârtie colorată

Decorație volumetrică din hârtie colorată folosind tehnica quilling

Decorare volumetrică de perete DIY din hârtie

Decor geometric realizat din piramide de hârtie

O soluție interesantă va fi un panou cu note. Aveți nevoie de o țesătură cu greutate bună sau hârtie de culoare închisă. Opțiunea selectată este atașată la perete, apoi se adaugă la ea autocolante cu forma care vă place. Când vin oaspeții, invitați-i să lase mesaje și urări pentru familia dvs..

Panou decorativ din blugi inutili

Panou pentru note de la blugi vechi

Ghivece originale pentru flori

Florile cu ghivece interesante ajută la reîmprospătarea interiorului. Înarmat cu instrumentele la îndemână, puteți crea meșteșuguri grozave. Vopseaua cu baloane va adăuga accente strălucitoare. Firele multicolore grosiere vor aduce un rezultat pozitiv. Poate fi completat cu volane și franjuri.

Decor de ghiveci de flori DIY

Puteți face vasul mai atractiv cu vopsea și sfoară.

Margelele și mărgelele de semințe sunt perfecte pentru decorare. Nu este necesar să cumpărați de la un magazin. Casele pot fi presărate cu elemente interesante pentru decor. Ghivecele pot fi „îmbrăcate”. Pentru a face acest lucru, trebuie să tricotați produse cu o formă și o înfășurare adecvate.

Decorare cu ghivece de pânză cu flori de casă

Ghivece în „haine” din pânză obișnuită

Ideile enumerate sunt simple. Dacă există o oportunitate de a petrece mai mult timp, merită să apelăm la un mozaic de flori. Această muncă este mai dificilă, dar mai eficientă. Pentru aceasta veți avea nevoie de:

 • pietre mici, ochelari de diferite nuanțe;
 • lipici, PVA este potrivit;
 • mortar folosit pentru gresie;
 • perii și lac.

Puteți plasa totul la întâmplare sau puteți completa un desen. În acest din urmă caz, este așezat preliminar pe hârtie. Încep să lipească cu un desen, apoi întocmesc restul. După ce se aplică chitul. După 20 de minute, se șterge de pe suprafață cu o cârpă umedă. După o zi, procedura de chituire se repetă. O zi mai târziu, puteți aplica lac și utilizați produsul finit..

Decor de ghiveci DIY cu pietre mici

Pietricele de râu sunt grozave ca material de finisare pentru ghivecele de flori vechi.

Vaze decorate cu bricolaj

O soluție originală ar fi utilizarea sticlelor de sticlă de diferite forme ca vază. Trebuie doar să curățați produsul de pe etichetă și urme de lipici. În plus, puteți aplica vopsea dintr-un recipient spray cu o nuanță adecvată.

Decorarea unei sticle de vin cu flori voluminoase

Frumoasă vază dintr-o sticlă de sticlă

Vaza de sticlă cu o floare frumoasă

Decorarea unei vaze folosind tehnica decoupage

Puteți decora o vază cu hârtie. Lecția este distractivă și simplă, astfel încât să vă puteți conecta copilul. Tot ce aveți nevoie este hârtie, o vază, lipici și foarfece. Totul este tăiat haotic. Piesele rezultate sunt fixate pe suprafață. Trebuie să faci mai multe straturi. În plus, merită să acoperiți vaza cu lac acrilic..

Completăm interiorul cu lemn din boabe de cafea

Meșteșugul specificat vă va ajuta să decorați camera și să o umpleți cu un miros plăcut. Puteți prezenta un arbore de cafea drept cadou pentru o vacanță.

Arborele de cafea pentru decorarea interioară a casei

O ambarcațiune drăguță care creează o stare de primăvară

Construcția va necesita boabe mari de cafea, o minge de plastic și vopsea maro. De asemenea, ar trebui să cumpărați gips, adeziv, un ghiveci mic pentru flori și polistirol.

Boabe de cafea cu diferite grade de prăjire

Puteți lua diferite boabe de cafea dacă doriți să prezentați un desen

Instrumente și materiale pentru realizarea unui arbore de cafea

De asemenea, veți avea nevoie de un pistol termic pentru a fixa boabele și decorațiunile suplimentare – margele, panglici sau arcuri

În primul rând, bila este vopsită în maro. Când totul este uscat, se face o gaură în portbagaj. Puteți începe să lipiți cu cereale.

Lipiți o minge albă cu boabe de cafea cu propriile mâini

Pentru a acoperi complet suprafața mingii, boabele sunt lipite mai întâi cu partea plană spre interior și apoi invers.

Un băț sau o crenguță este potrivit ca trunchi. Mai întâi trebuie să înfășurați opțiunea selectată cu o panglică. Butoiul este introdus în gaură și zona este acoperită cu cereale pentru a îmbunătăți reținerea. Baza piesei este înfășurată cu sârmă. Meșteșugul rezultat este introdus într-o oală. Golurile sunt umplute cu polistiren și umplute cu gips dizolvat în apă. Poți folosi ambarcațiunea când se usucă..

Cheia unui copac de cafea de casă

Puteți veni cu o mulțime de opțiuni pentru decorarea fundului ambarcațiunii

Arborii de cafea din interiorul apartamentului

Sau faceți coroana unui copac sub forma unei inimi

Video despre cum să vă decorați casa cu flori și gheață

Idei foto pentru decorarea interiorului unei case

Panou pentru note de pe tabletele vechi Borcane frumoase în decor interior Decorul camerei de zi cu picturi deasupra canapelei Decorarea ghivecelor cu scoici de râu Perne decorative pe o canapea colorată Scaun galben în fața patului din dormitor Ramuri uscate într-o vază albă Set de masă festivă Decor de masă pentru vacanță Perna decorativa DIY cu sclipici Stele pentagonale pe ramuri uscate Decor festiv de tavan din sufragerie Baloane cu heliu cu pompe de hârtie Toamna decr a ușii din față a unei case de țară Panou cu fotografii și flori de hârtie Coroană de Paște DIY Pelerină tricotată pe o canapea din piele Valiză vintage DIY Design frumos al mesei festive cu propriile mâini Perne în formă de săgeată și inimă Harta lumii realizată din patch-uri multicolore Interior camera de zi cu două canapele Pictura corporală cu flori și ceas Vaza decorativa pe masa alba Decor cadru oglindă cu scoici Broderie pe perne decorative gri Vaza de podea într-un interior modern Panou de mici oglinzi în rame negre Sfeșnice elegante face-o singur Decor de Anul Nou din pahare de vin din sticlă Șal tricotat pe spatele canapelei Decorarea unui loc de relaxare în camera de zi a unui apartament din oraș Expoziție de fotografii de acasă pe hol Decor mobilier cu pelerine frumoase Raft simplu cu decorațiuni în interiorul sufrageriei Decorarea casei cu crenguțe Pictura cu broderii cu fire colorate Flori decorative din bucăți de oglindă Conuri și crengi pe comoda din sufragerie Vaze de podea în formă de lacrimă Decorarea pereților în camera copiilor Covor colorat cu broderii pe podeaua sufrageriei Flori proaspete pe pervazul ferestrei apartamentului Vaze elegante pe o masă veche Lumanari aprinse pe podeaua sufrageriei Decorare cameră copii pentru ziua de naștere Fluturi colorati pe peretele sufrageriei

Previous Post
Design av en tomt på 12 tunnland med ett hus och ett badhus
Next Post
نصنع غرفة جلوس داخلية حديثة