15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dlouho trvá, než voda zničí nadaci?



Jak dlouho trvá, než voda zničí nadaci?

Shrnutí článku:

Jak dlouho trvá voda na narození nadace? Bohužel žádný faktor nezpůsobuje poškození, a tak není pevné množství času. Podzemní zdroje vody mohou způsobit prasknutí betonu. Pokud tomu tak je, může to být roky, než si všimnete jakékoli poškození. Tyto postupné změny jsou však téměř neustálým útokem na základ.

Je v pořádku, aby se nadace namočila? Voda z exteriéru nadace vyvíjí stres na stěnách vašich základových stěn, což je přiměje k prasknutí. V závislosti na povaze trhlin byste měli očekávat cokoli od malé opravy nadace po drahou opravu. Beton je porézní a snadno se zbarví, když podzemní voda zůstane na povrchu.

Co se stane, když voda přejde do nadace? Voda může zničit exteriér a interiér vašeho domova. Váš základ může být zbarven a předčasně stárnout. Pokud se nasákne do vašich podlah, může zničit tvrdé dřevo, laminát a dlaždice … nemluvě o poškození základních desek a vašich zdí! Suterény vůně zatuchlé z vždy vlhkého.

Může stát nadace poškození vodou? Stojatá voda na straně vašeho domu může proniknout do malých trhlin ve vašem základu nebo zdi v suterénu. To může vést k poškození vodou, růstu plísní a horšímu.

Jak daleko od nadace bych měl vodu? Umístěte oddané hadice 12 ”až 18” palce od nadace. Poznámka: Pokud máte praskliny ve desce, voda dále, protože voda může proniknout do trhlin a zvětšit je. několik stop hluboko. Jižní a východní strany domu obvykle vyžadují více zalévání než ostatní strany domu.

Co se stane, když voda sedí na betonu? Betonové desky jsou velmi porézní. To znamená, že stojící voda může snadno vyplnit póry na povrchu a nakonec zlomit beton. Výsledkem je, že beton může prasknout, pohybovat se nebo se dokonce usadit.

Jak dlouho potřebují nadace vyschnout? Beton obvykle trvá 24 až 48 hodin natolik vyschnutí, abyste mohli chodit nebo jet na něm. Přesušení betonu je však kontinuální a tekutinovou událostí a obvykle dosahuje své plné účinné síly po asi 28 dnech.

Jak dlouho bych měl nechat svou nadaci vyschnout? Nechte svou nadaci nastavit. Tento krok je zásadní. Nechte nadaci nastavit na 3-5 minut. Vezměte si tkáň a nakloňte po celé tváři a vyhýbejte se nosu, pokud máte velké póry.

Kolik vody může nadace vzít? Zavlažování nadace pomocí hadice nebo kapacího systému zabrání praskání a dalšímu poškození. Při zalévání nadace je zapotřebí asi jeden ku jedna a čtvrt palce vody na relaci. Vyvarujte se přetěžování – napadení země může způsobit, že se hlína posune a vezme si s ním domov.

Bude voda vedle House Foundation způsobí problém? Voda v půdě kolem domu vyvíjí tlak na základ, který může způsobit trhliny, úniky a strukturální poškození. Když vodní bazény a saturuje zemi vedle domu, může to způsobit významné poškození základem.

Kolik z mého nadace lze odhalit? Chcete -li opravit nebo zlepšit třídění, můžete přidat půdu vedle nadace a sklonit se od domu; Nad půdou byste však měli mít alespoň čtyři palce vašeho nadace (beton, blok nebo kámen). Půda a vegetace by neměly pokrýt celý základ.

Otázky:

  1. Jak dlouho trvá voda na narození nadace?
  2. Je v pořádku, aby se nadace namočila?
  3. Co se stane, když voda přejde do nadace?
  4. Může stát nadace poškození vodou?
  5. Jak daleko od nadace bych měl vodu?
  6. Co se stane, když voda sedí na betonu?
  7. Jak dlouho potřebují nadace vyschnout?
  8. Jak dlouho bych měl nechat svou nadaci vyschnout?
  9. Kolik vody může nadace vzít?
  10. Bude voda vedle House Foundation způsobí problém?
  11. Kolik z mého nadace lze odhalit?

Odpovědi:

  1. Bohužel žádný faktor nezpůsobuje poškození, a tak není pevné množství času. Podzemní zdroje vody mohou způsobit prasknutí betonu. Pokud tomu tak je, může to být roky, než si všimnete jakékoli poškození. Tyto postupné změny jsou však téměř neustálým útokem na základ.
  2. Voda z exteriéru nadace vyvíjí stres na stěnách vašich základových stěn, což je přiměje k prasknutí. V závislosti na povaze trhlin byste měli očekávat cokoli od malé opravy nadace po drahou opravu. Beton je porézní a snadno se zbarví, když podzemní voda zůstane na povrchu.
  3. Voda může zničit exteriér a interiér vašeho domova. Váš základ může být zbarven a předčasně stárnout. Pokud se nasákne do vašich podlah, může zničit tvrdé dřevo, laminát a dlaždice … nemluvě o poškození základních desek a vašich zdí! Suterény vůně zatuchlé z vždy vlhkého.
  4. Stojatá voda na straně vašeho domu může proniknout do malých trhlin ve vašem základu nebo zdi v suterénu. To může vést k poškození vodou, růstu plísní a horšímu.
  5. Umístěte Soaker hadici 12 ”až 18” palce od nadace. Poznámka: Pokud máte praskliny ve desce, voda dále, protože voda může proniknout do trhlin a zvětšit je. Několik stop hluboko. Jižní a východní strany domu obvykle vyžadují více zalévání než ostatní strany domu.
  6. Betonové desky jsou velmi porézní. To znamená, že stojící voda může snadno vyplnit póry na povrchu a nakonec zlomit beton. Výsledkem je, že beton může prasknout, pohybovat se nebo se dokonce usadit.
  7. Beton obvykle trvá 24 až 48 hodin natolik vyschnutí, abyste mohli chodit nebo jet na něm. Přesušení betonu je však kontinuální a tekutinovou událostí a obvykle dosahuje své plné efektivní síly po asi 28 dnech.
  8. Nechte svou nadaci nastavit. Tento krok je zásadní. Nechte nadaci nastavit na 3-5 minut. Vezměte si tkáň a nakloňte po celé tváři a vyhýbejte se nosu, pokud máte velké póry.
  9. Zavlažování nadace pomocí hadice nebo kapacího systému zabrání praskání a dalšímu poškození. Při zalévání nadace je zapotřebí asi jeden ku jedna a čtvrt palce vody na relaci. Vyvarujte se přetěžování – napadení země může způsobit, že se hlína posune a vezme si s ním domov.
  10. Voda v půdě kolem domu vyvíjí tlak na základ, který může způsobit trhliny, úniky a strukturální poškození. Když vodní bazény a saturuje zemi vedle domu, může to způsobit významné poškození základem.
  11. Chcete -li opravit nebo zlepšit třídění, můžete přidat půdu vedle nadace a sklonit se od domu; Nad půdou byste však měli mít alespoň čtyři palce vašeho nadace (beton, blok nebo kámen). Půda a vegetace by neměly pokrýt celý základ.



Jak dlouho trvá, než voda zničí nadaci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá voda na narození nadace

Bohužel žádný faktor nezpůsobuje poškození, a tak není pevné množství času. Podzemní zdroje vody mohou způsobit prasknutí betonu. Pokud tomu tak je, může to být roky, než si všimnete jakékoli poškození. Tyto postupné změny jsou však téměř neustálým útokem na základ.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku, aby se nadace namočila

Voda z exteriéru nadace vyvíjí stres na stěnách vašich základových stěn, což je přiměje k prasknutí. V závislosti na povaze trhlin byste měli očekávat cokoli od malé opravy nadace po drahou opravu. Beton je porézní a snadno se zbarví, když podzemní voda zůstane na povrchu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když voda přejde do nadace

Voda může zničit exteriér a interiér vašeho domova. Váš základ může být zbarven a předčasně stárnout. Pokud se nasákne do vašich podlah, může zničit tvrdé dřevo, laminát a dlaždice … nemluvě o poškození základních desek a vašich zdí! Suterény vůně zatuchlé z vždy vlhkého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může stát nadace poškození vodou

Stojatá voda na straně vašeho domu může proniknout do malých trhlin ve vašem základu nebo zdi v suterénu. To může vést k poškození vodou, růstu plísní a horšímu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko od nadace bych měl vodu

12 ”až 18” palců

Umístěte SOAKER HOUSE 12 ”až 18” palců od nadace. Poznámka: Pokud máte praskliny ve desce, voda dále, protože voda může proniknout do trhlin a zvětšit je. několik stop hluboko. Jižní a východní strana domu obvykle vyžaduje více zalévání než ostatní strany domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když voda sedí na betonu

Betonové desky jsou velmi porézní. To znamená, že stojící voda může snadno vyplnit póry na povrchu a nakonec zlomit beton. Výsledkem je, že beton může prasknout, pohybovat se nebo se dokonce usadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho potřebují nadace vyschnout

Beton obvykle trvá 24 až 48 hodin natolik vyschnutí, abyste mohli chodit nebo jet na něm. Přesušení betonu je však kontinuální a tekutinovou událostí a obvykle dosahuje své plné účinné síly po asi 28 dnech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bych měl nechat svou nadaci vyschnout

Nechte svou nadaci nastavit

Tento krok je zásadní. Nechte nadaci nastavit na 3-5 minut. Vezměte si tkáň a nakloňte po celé tváři a vyhýbejte se nosu, pokud máte velké póry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik vody může nadace vzít

Zavlažování nadace pomocí hadice nebo kapacího systému zabrání praskání a dalšímu poškození. Při zalévání nadace je zapotřebí asi jeden ku jedna a čtvrt palce vody na relaci. Vyvarujte se přetěžování – napadení země může způsobit, že se hlína posune a vezme si s ním domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude voda vedle House Foundation způsobí problém

Voda v půdě kolem domu vyvíjí tlak na základ, který může způsobit trhliny, úniky a strukturální poškození. Když vodní bazény a saturuje zemi vedle domu, může to způsobit významné poškození základem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik z mého nadace lze odhalit

Chcete -li opravit nebo zlepšit třídění, můžete přidat půdu vedle nadace a svahu pryč od domu, měli byste však mít nejméně čtyři palce vašeho nadace (beton, blok nebo kámen) ukazující nad půdou. Půda a vegetace by neměly být v kontaktu s obkladou nebo s jakýmkoli dřevem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je beton zničen, pokud se namočí

Časté časté. Co se stane, když deště na čerstvě nalitý beton může změnit konzistenci a snížit pevnost betonu, zvýšit šanci na poprášení a škálování a zničit vzhled betonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává voda v betonu

Vyléčení je proces kalení, který začíná okamžitě po nalití betonu. I po vyléčení betonu se musí přebytečná voda stále vypařit z betonu. Zatímco léčba betonu trvá jen asi 28 dní, sušení může trvat měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho předtím, než beton může namočit

Beton by měl být ponechán, aby seděl 2-4 hodiny po nalití před zaléváním. Pokud má v tomto okně pršet, měl by být beton pokryt. Navíc, pokud nemůžete zalévat beton tak pravidelně, jak se doporučuje, zakrytí betonu pomáhá zachytit vlhkost a zpomalit odpařování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho nadace trvá bez otevření

Obecně platí, že pokud bude správně uložen na chladném, suchém místě, nejvíce neotevřený a zcela zapečetěný make -up by měl trvat 2 až 3 roky. S tím bylo řečeno, krémovější výrobky, které obsahují oleje nebo másla, jako jsou krémové korektory nebo tekuté červenání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste počkat, až nadace uschne

Čekání na zaschnutí vašeho nadace před nasazením prášku.

"Stisknutím na jeho tlačení zabrání se nadaci v procesu pohybovat se nebo pruhování. Umožňuje také lépe nastavit nadaci, takže zůstane celý den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svůj dům nadace před vodou

Jak mohu chránit svůj nadace před vodověrným dobrým odtokem. Nejprve se ujistěte, že země kolem vašeho domu je správně hodnocena.Nainstalujte kolem vašeho nadace francouzský odtok.Nainstalujte do suterénu čerpadlo v jímce.Pravidelně vyčistěte své dešťové žlaby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych se měl starat o svůj základ

Pokud jde o problémy nadace, měli byste hledat mezery mezi prkny, pěstování prasklin podél vnějších stěn a prostorem mezi obkladem a okenními nebo dveřními rámy. Tyto mezery a praskliny mohou také pozvat více vlhkosti nebo škůdců, které mohou vaše problémy zkomplikovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Po 12 hodinách zraní déšť betonu

Pokud déšť začne po 2-4 hodinách od umístění betonu, musí být povrch zakryt; Jinak bude betonový povrch utrpět škody. Pokud deště libuje na beton 12 hodin po umístění, je pravděpodobnost jakéhokoli poškození zanedbatelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude beton vyléčit, pokud je příliš mokrý

Pokud je váš betonový mix příliš mokrý, bude také po vyléčení více poréz. Stručně řečeno, příliš mokrý mix, který je příliš mokrý, může vážně ovlivnit trvanlivost, dlouhověkost a sílu vašeho projektu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když beton zůstane mokré

Příliš mnoho vody přidané do směsi znamená, že přebytečná voda je zadržena uvnitř betonu po dokončení procesu vytvrzování. To bude často vést k vytvoření malých trhlin, protože se voda v průběhu času odpařuje, což snižuje tlakovou sílu betonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Postupem času poškozuje beton voda

Voda může rozdělit materiály, z nichž jsou vyrobeny. Vytvářejte plísně a bakterie v betonu a způsobujte, že se betonové základy pohybují a posunou. Všechny tyto vedou k prasklinám v betonu. Nakonec poškození konkrétního základu domu, pokud se o to nebude postarat rychle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to v pořádku, pokud prší 5 hodin po nalití betonu

Dokud je beton podáván 4 až 8 hodin po míchání a dokončení, dešťová voda to neovlivní téměř tak špatně, jak to může. Některé betonové směsi budou ve skutečnosti těžit z dešťové vody na povrchu, protože je prospěšná při podpoře procesu hydratace a vytvrzování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když prší 3 hodiny po nalití betonu

Pokud déšť začne po 2-4 hodinách od umístění betonu, musí být povrch zakryt; Jinak bude betonový povrch utrpět škody. Pokud deště libuje na beton 12 hodin po umístění, je pravděpodobnost jakéhokoli poškození zanedbatelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nadace netrvá celý den

Silná vrstva make -upu je náchylnější k sklouznutí z tváře po celý den, protože prostě nemůže také přidržet kůži. Pokud máte mastnou pokožku, zkuste absorpční Mattifikační nadace před použitím opalovacího krému a nadace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo ver televisión en mi computadora??
Next Post
Jak mohu vidět další počítač ve své síti?