15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kde je nejlepší místo pro termostat v domě?

Kde je nejlepší místo pro termostat v domě?

Kde je nejlepší místo pro termostat v domě?

Souhrn:

Aby bylo zajištěno přesné hodnoty teploty a optimální pohodlí, je důležité umístit termostat na správné místo ve vašem domě. V ideálním případě by měl být termostat umístěn v často používané místnosti na vnitřní stěně, která není upravena předměty domácnosti. Výška, ve které by měl být termostat umístěn, je mezi 52 a 60 palců nad podlahou. Umístění termostatu do nejchladnější místnosti nebo do extrémních teplotních zón. Správné umístění termostatu je zásadní, protože hraje klíčovou roli při fungování vašeho systému HVAC.


Otázky a odpovědi:

  1. Kde by měl být váš domácí termostat umístěn?
  2. Kam tedy byste měli umístit termostat doma? V ideálním případě byste měli umístit termostat do místnosti, kterou často používáte, takže váš termostat čte přesné teploty. Měli byste také umístit svůj termostat na vnitřní stěnu, která není předmětem předmětů pro domácnost.

  3. By měl být termostat na chodbě nebo v obývacím pokoji?
  4. Abychom umožnili vašemu termostatu přesně detekovat teplotu vašeho domova, měli byste ji udržet mimo chodbu a umístit ji centrálně do vašeho domova – váš obývací pokoj je pravděpodobně ideálním místem.

  5. Jak vysoko na zdi by měl být termostat?
  6. V ideálním případě by váš termostat měl sedět mezi 52 a 60 palci nad podlahou. Pokud váš termostat sedí pod 52 palců nad podlahou, mohl by produkovat příliš nízké hodnoty. Naopak, pokud sedí nad 60 palců, mohlo by to mít hodnoty teploty, které měří vysoko.

  7. By měl být termostat v nejchladnější místnosti?
  8. Nedoporučovali bychom umístit termostat do nejchladnější místnosti, protože by to nebyl skutečný odraz teploty zbytku domu. Chcete, aby průměrné čtení, aby to fungovalo efektivně, takže jeho umístění do nejchladnější části domu by bylo extrémní zónou teploty studeného vzduchu, aby se zabránilo.

  9. Je umístění termostatu důležité?
  10. Umístění termostatu je kritické, protože vaše pec a klimatizace vyžadují přesné informace o teplotě, aby se správně zahřáli nebo ochladili váš dům. V mnoha ohledech je termostat mozkem vašeho systému HVAC.

  11. By měl být termostat nahoře nebo dole?
  12. Pravidlo, které si pamatujete, je, že horký vzduch obvykle stoupá a chladný vzduch klesá. Takže pro váš dvoupodlažní dům se vaše nahoře bude cítit teplejší než v přízemí. Z tohoto důvodu je nejlepší nainstalovat svůj termostat na nej centrulejším místě.

  13. Záleží na poloze termostatu?
  14. Termostaty monitorují teplotu ve vaší domácnosti a posílají signály do systému HVAC, aby upravili teplo nebo klimatizaci podle požadovaného nastavení. Je zásadní mít správné umístění termostatu, aby bylo zajištěno přesné hodnoty a optimální pohodlí. Záleží tedy na umístění termostatu? Odpověď je ano.

  15. Je lepší mít termostat nahoře nebo dole?
  16. Pravidlo, které si pamatujete, je, že horký vzduch obvykle stoupá a chladný vzduch klesá. Takže pro váš dvoupodlažní dům se vaše nahoře bude cítit teplejší než v přízemí. Z tohoto důvodu je nejlepší nainstalovat svůj termostat na nej centrulejším místě.

  17. Existuje kód pro výšku termostatu?
  18. Aby se zajistilo, že lidé na invalidním vozíku mohou dosáhnout a upravit žádanou hodnotu bez pomoci, pravidla ADA určují umístění termostatu tak vyšší než 48 palců (121 cm) nad podlahou (za předpokladu, že pod ní nejsou žádné další překážky).

  19. Záleží na umístění termostatu?
  20. Termostaty monitorují teplotu ve vaší domácnosti a posílají signály do systému HVAC, aby upravili teplo nebo klimatizaci podle požadovaného nastavení. Je zásadní mít správné umístění termostatu, aby bylo zajištěno přesné hodnoty a optimální pohodlí. Záleží tedy na umístění termostatu? Odpověď je ano.

  21. Je levnější opustit svůj termostat při jedné teplotě?
  22. Proces spuštění pece spotřebovává více energie než jednoduše spuštění t
    Kde je nejlepší místo pro termostat v domě?

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde by měl být váš domácí termostat umístěn

    Takže, kde byste měli umístit termostat do svého domova v ideálním případě, měli byste umístit svůj termostat do místnosti, kterou často používáte, takže váš termostat čte přesné teploty. Měli byste také umístit svůj termostat na vnitřní stěnu, která není předmětem předmětů pro domácnost.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] By měl být termostat na chodbě nebo v obývacím pokoji

    Abychom umožnili vašemu termostatu přesně detekovat teplotu vašeho domova, měli byste jej udržet mimo oblasti, které jsme zmínili, a centrálně jej umístit do vašeho domova – váš obývací pokoj je pravděpodobně ideálním místem.
    V mezipaměti

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vysoko na zdi by měl být termostat

    mezi 52 a 60 palců

    V ideálním případě by váš termostat měl sedět mezi 52 a 60 palci nad podlahou. Pokud váš termostat sedí pod 52 palců nad podlahou, mohl by produkovat příliš nízké hodnoty. Naopak, pokud sedí nad 60 palců, mohlo by to mít hodnoty teploty, které měří vysoko.
    V mezipaměti

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] By měl být termostat v nejchladnější místnosti

    Nedoporučovali bychom umístit termostat do nejchladnější místnosti, protože by to nebyl skutečný odraz teploty zbytku domu. Chcete, aby průměrné čtení, aby to fungovalo efektivně, takže jeho umístění do nejchladnější části domu by bylo extrémní zónou teploty studeného vzduchu, aby se zabránilo.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je umístění termostatu důležité

    Umístění termostatu je kritické, protože vaše pec a klimatizace vyžadují přesné informace o teplotě, aby se správně zahřáli nebo ochladili váš dům. V mnoha ohledech je termostat mozkem vašeho systému HVAC.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] By měl být termostat nahoře nebo dole

    Pravidlem palec si pamatovat je, že horký vzduch obvykle stoupá a chladný vzduch klesá. Takže pro váš dvoupodlažní dům se vaše nahoře bude cítit teplejší než v přízemí. Z tohoto důvodu je nejlepší nainstalovat svůj termostat na nej centrulejším místě.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na poloze termostatu

    Termostaty monitorují teplotu ve vaší domácnosti a posílají signály do systému HVAC, aby upravili teplo nebo klimatizaci podle požadovaného nastavení. Je zásadní mít správné umístění termostatu, aby bylo zajištěno přesné hodnoty a optimální pohodlí. Záleží tedy na umístění termostatu, odpověď zní ano.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít termostat nahoře nebo dole

    Pravidlem palec si pamatovat je, že horký vzduch obvykle stoupá a chladný vzduch klesá. Takže pro váš dvoupodlažní dům se vaše nahoře bude cítit teplejší než v přízemí. Z tohoto důvodu je nejlepší nainstalovat svůj termostat na nej centrulejším místě.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje kód pro výšku termostatu

    Aby se zajistilo, že lidé na invalidním vozíku mohou dosáhnout a upravit žádanou hodnotu bez pomoci, pravidla ADA určují umístění termostatu tak vyšší než 48 palců (121 cm) nad podlahou (za předpokladu, že pod ní nejsou žádné další překážky).

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na umístění termostatu

    Termostaty monitorují teplotu ve vaší domácnosti a posílají signály do systému HVAC, aby upravili teplo nebo klimatizaci podle požadovaného nastavení. Je zásadní mít správné umístění termostatu, aby bylo zajištěno přesné hodnoty a optimální pohodlí. Záleží tedy na umístění termostatu, odpověď zní ano.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější opustit svůj termostat při jedné teplotě

    Proces spuštění pece spotřebovává více energie než jednoduše běh po celou dobu při jedné nastavené teplotě, což vás stálo další peníze. Chcete -li maximalizovat účinnost, je nejlepší udržovat vaši pec (nebo AC) na stejné konzistentní teplotě po dlouhou dobu.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou teplotu by měl být můj dům v noci

    Nejlepší pokojová teplota pro spánek je přibližně 65 stupňů Fahrenheita (18.3 stupně Celsia). To se může lišit o několik stupňů od osoby k člověku, ale většina lékařů doporučuje udržovat termostat nastavenou mezi 60 až 68 stupni Fahrenheita (15.6 až 20 stupňů Celsia) pro nejpohodlnější spánek. Průvodce spánkem.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být nahoře nebo dole do přízemí termostat

    Horní příběhy jsou teplejší než nižší, takže chcete upravit teplotu v závislosti na sezóně tak, aby se správně nastavila nahoře a dole do přízemí termostaty. Během léta nastavte termostat nahoře na požadovanou teplotu a přízemní jednotka dva stupně teplejší.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší umístění pro termostat ve dvoupodlažním domě

    první patro

    Protože teplota tepla, pokoje nahoře jsou přirozeně teplejší než v přízemí místnosti. Pokud je tedy rezidence dvoupodlažní dům, mělo by být umístění termostatu vždy v prvním patře. Také se vyhněte umístění termostatu do nebo blízko schodiště vedoucí do horního patra.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který termostat by měl být vyšší nahoře nebo dole

    Nastavte si teplejší termostat v přízemí než nahoře

    Ve vícepodlažních domech stoupá teplo směrem ke střeše, a to znamená, že pokoje nahoře jsou mnohem teplejší než v přízemí místnosti. Toto je přírodní jev, ke kterému dochází, když teplý vzduch, který má nižší hustotu, stoupá nad studeným vzduchem, který má vyšší hustotu.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nastavit termostat příliš vysoko

    Otočení termostatu vyšší než vaše úroveň pohodlí tedy umožní systému přehřát pokoje, což je nepříjemně teplé a dusné a v důsledku toho odpadní energii.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko by měl být termostat z pece

    Ještě lepší je, nainstalujte svůj termostat alespoň 1 stud od topení. Přesun termostatu ze stejné dutiny stěny jako topení pomůže výkonu.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to víc, aby byl váš termostat pod 72

    Ve srovnání se 70-72 stupňů, termostaty nastavené na 68 stupňů ušetří peníze. Národní laboratoř pro obnovitelné zdroje energie provedla studii, která ukázala, že lidé dávají přednost zimnímu nastavení termostatu ve výši 67-70 stupňů.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejúčinnější způsob, jak nastavit termostat

    Operace termostatu

    Čím menší je rozdíl mezi vnitřními a venkovními teplotami, tím nižší bude váš celkový účet za chlazení. Můžete snadno ušetřit energii v zimě nastavením termostatu na přibližně 68 ° F až 70 ° F, zatímco jste vzhůru a položíte ji níže, když spíš nebo od domova.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nezdravá pokojová teplota

    Co je nezdravá pokojová teplota pro kojence, domácí mazlíčky a seniory, nebo pro ty, kteří trpí respiračními, plicemi nebo srdečními chorobami, cokoli pod 68 stupňů a cokoli nad 74 stupňů po delší dobu může způsobit vážné zdravotní obavy.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší spát v chladné nebo teplé místnosti, když je nemocný

    Mnoho lidí rád spí v chladné místnosti, ale nedělejte to tak chladné, že se probudíte chvění uprostřed noci. Když se cítíte nemocní, možná budete chtít zvážit trochu zvýšení teploty, spíše než nechat pokles termostatu. Jen nezapomeňte to změnit zpět, když se cítíte lépe.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší umístění pro termostat 2. patro

    Pravidlem palec si pamatovat je, že horký vzduch obvykle stoupá a chladný vzduch klesá. Takže pro váš dvoupodlažní dům se vaše nahoře bude cítit teplejší než v přízemí. Z tohoto důvodu je nejlepší nainstalovat svůj termostat na nej centrulejším místě.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být můj termostat nahoře nastaven výše než v přízemí

    Během léta nastavte termostat nahoře na požadovanou teplotu a přízemní jednotka dva stupně teplejší. Během zimy nastavte teplotu v přízemí na ideální úroveň a nahoře o dva stupně chladnější. Během zimy to není tak problém, protože chcete teplejší domov.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyvážíte teplotu nahoře a dole v přízemí

    Obecným pravidlem pro dvoupodlažní dům je to, že byste měli nastavit každý termostat dva stupně Fahrenheita od druhého. Během léta, kdy běží váš AC, nastavte horní patro na teplotu, kterou skutečně chcete doma. Poté nastavte každé patro pod tím na dva stupně teplejší.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejúčinnější způsob, jak nastavit termostat

    Operace termostatu

    Čím menší je rozdíl mezi vnitřními a venkovními teplotami, tím nižší bude váš celkový účet za chlazení. Můžete snadno ušetřit energii v zimě nastavením termostatu na přibližně 68 ° F až 70 ° F, zatímco jste vzhůru a položíte ji níže, když spíš nebo od domova.

    [/WPRemark]

Previous Post
¿Google Sell Nest?
Next Post
Co se stalo s WWW TrustedID com?