15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nakupujeme alebo šijeme vlastnými rukami? 50 nápadov na vankúš.

Dekoratívne vankúše sa už dlho stávajú známym prvkom každého interiéru. A to nie je prekvapujúce. Koniec koncov, sú schopní urobiť aj z najnudnejšej a nudnejšej miestnosti originálnu a krásnu. Dekoratívne vankúše ho naplnia novými farbami a vytvoria zvláštnu náladu. Dokonale zapadnú do interiéru a zdôraznia jeho individualitu a štýl..

Napriek tomu, že tento prvok je prezentovaný vo veľkom sortimente na pultoch obchodov, je dosť ťažké ho vybrať. Nie každý je schopný nájsť produkt požadovanej farby, tvaru a veľkosti. Je lepšie vyrábať dekoratívne vankúše vlastnými rukami. Môžete tak získať produkt jedinečného a jedinečného dizajnu..

možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne spálne

Vankúše môžu byť zdobené v námornej téme

myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Bude lepšie, ak budú vankúše rôznych farieb.

variant neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Vankúš môžete ozdobiť akýmikoľvek kresbami.

myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Pletené vankúše budú v interiéri vyzerať elegantne

možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Smajlíkový vankúš vyzerá veľmi vtipne

Ako vyrobiť dekoratívny vankúš?

Nie je ťažké to urobiť sami. Tento proces je zábavný a zaujímavý. Môžete experimentovať s dizajnom, použitými materiálmi. To vám umožní získať špeciálnu výzdobu, ktorá je najvhodnejšia pre interiér miestnosti..

Na výrobu dizajnérskych vankúšov sa používajú rôzne metódy. Najbežnejšie sú:

  • Dekor vankúša, ktorý bol predtým použitý. Za týmto účelom sa na jej obliečku na vankúš aplikuje farba, ručne maľované a efekty;
  • Šitie nového produktu;
  • Háčkovanie, pletenie;
  • Dekor vankúšov s výšivkami, gombíkmi, tkaninou a inými.

Môžete tak získať štýlovú a originálnu výzdobu miestnosti. Finančné náklady budú zároveň minimálne. Pretože všetky improvizované položky sa používajú ako dekorácia. Je ľahké ich harmonicky skombinovať do jednej celej kompozície a získate nádherné vankúše na dekoráciu..

možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obývačky

Vankúše rôznych farieb dodajú interiéru spestrenie

myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v štýle spálne

Do vankúša môžete prišiť gombík

možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Vankúš môžete ozdobiť rôznymi spôsobmi.

myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v dizajne obývačky

Môžete odfotiť vankúš s obrázkom domáceho maznáčika

myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Vankúše je potrebné kombinovať s interiérom

pravidlá

Vyrobiť interiérové ​​vankúše vlastnými rukami nie je ťažké. Hlavnou vecou je poznať pravidlá a vlastnosti tohto procesu. Prvým je výber materiálu, ktorý bude použitý na šitie výrobku. Nevyhnutne sa riadi štýlom prevládajúcim v interiéri. To umožní, aby dekor dokonale zapadol do celkovej atmosféry miestnosti..

Pokiaľ ide o klasický štýl, potom je povolený ľubovoľný výber tkaniny. V tomto prípade rôzne materiály vyzerajú dobre. Majitelia môžu bezpečne ukázať svoju predstavivosť a uviesť ju do života.

Provence a krajina sú už záväzné. S nimi sa najlepšie pracuje s vankúšmi z pestrofarebných tkanín. Národné motívy a vzory dobre doplnia etnický interiér a obyčajné textílie sú moderné, minimalizmus alebo art deco.

myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obývačky

Vankúše s obrázkom zvierat budú vyzerať krásne

možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v štýle spálne

Na vankúš môžete ušiť sovu z iného materiálu.

myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Vankúše pre zvieratá budú vyzerať krásne

variant neobvyklých dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Na vankúš môžete namaľovať čokoľvek

myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obývačky

Vankúše je možné previazať stužkami

Dekor

Akonáhle je vankúš ušitý, je ozdobený. Na tento účel sa používajú rôzne predmety a materiály. Výrobky vyrobené z látky, ktorá opakuje textúru a vzor záclon, sú najlepšie ozdobené okrajmi alebo volánmi..

Ak sa používajú gombíky alebo aplikácie, sú umiestnené na prednej strane vankúša. Môže teda pôsobiť nielen ako prvok dekorácie miestnosti, ale môže byť použitý aj na relaxáciu. Hladký povrch je príjemný na telo, umožňuje relaxáciu a odpočinok.

Takéto výrobky majú rôzne tvary, ktoré ich tiež transformujú. Srdce, kvety pôsobia originálne. Obrovský výber nápadov na detské dekoračné vankúše urob si sám. Napríklad figúrky zvierat, písmena, kreslené postavičky a ďalšie. Vďaka dekoratívnym vankúšom pre deti bude interiér miestnosti magický a informatívny, očarujúci a tajomný..

možnosť pre neobvyklé dekoratívne vankúše v dizajne spálne

Vzor na vankúši bude vyzerať krásne

myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obývačky

Tieto vankúše dokonale doplnia interiér.

myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Svetlé vankúše sú vždy v móde

myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne spálne

Vankúše môžete ozdobiť čímkoľvek

možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Vankúše budú ladiť s akýmkoľvek štýlom interiéru

Čo je nevyhnutné?

Na vykonanie tejto práce vlastnými rukami potrebujete malý zoznam položiek..

Tie obsahujú:

  • Plátno alebo iný materiál. Musia mať primeranú veľkosť;
  • Ceruzka na papieri. Používa sa na prípravu vzorov;
  • Nožnice. Umožnia vám rezať výrobok;
  • Výplňový materiál. Sintepon, penová guma a tak ďalej sú perfektné;
  • Nite, ihly, šijací stroj;
  • Dekoračné predmety. Pri ich výbere sa berie do úvahy štýl miestnosti a osobné preferencie majiteľov..

Rezanie svojpomocne má množstvo funkcií a nuancií, o ktorých je dôležité vedieť, inak dôjde k omylu. Odzrkadlia sa na celkovom vzhľade hotového výrobku. Výplňový materiál sa zmenší. Preto bude na tkanine potrebné urobiť niekoľkocentimetrovú šírku a dĺžku, ale nezohľadnite príspevok na šev. Okrem toho musí mať najmenej jeden centimeter. Ak sú na výrobku k dispozícii záhyby, záhyby, potom sa počítajú oddelene.

Jednoduchý strih

Najjednoduchšou možnosťou je štvorcový alebo obdĺžnikový výrobok. Prvky, ktoré sa používajú na zdobenie vankúšov, umožňujú urobiť to neobvyklé. Mašle, kruhy rôznych priemerov, objemné, aplikácie, volániky pôsobia originálne.

Ako ozdobiť vankúš saténovými stuhami? Z nich môžete uviazať luk a pripevniť ho k produktu na boku alebo v strede. Tiež podobná ozdoba je ušitá z niekoľkých stužiek. V strede sú spojené závitom..

Stuhy, ktoré sú poprepletané metódou šitia, pôsobia originálne. V dôsledku toho získate originálne a husté plátno. DIY sedací vankúš dekor vyzerá luxusne a bohato.

variant originálnych dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Vankúše je možné umiestniť kdekoľvek

myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obývačky

Zelené vankúše budú dokonale ladiť s bielou.

možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne spálne

Na vankúš môžete prišiť gombík

myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle obývačky

Na vankúši môžete znázorniť čokoľvek

možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri spálne

Vankúše s kvetinovými vzormi vyzerajú krásne

Romantika interiéru vám umožní zdôrazniť volániky. Sú šikmo vyrezané z pásu materiálu. Jeho dĺžka by mala byť dvakrát taká dlhá, ako je potrebné. Potom sa okraje spracujú cikcakom. V strede sa vykoná dvojitý steh a prúžok sa stiahne k sebe. Pripevnite volániky z rôznych strán na položku interiéru: nesprávna strana, tvár.

Zdobenie textilných výrobkov kvetmi im dodáva pozitívnu náladu. Naplnia miestnosť špeciálnym komfortom a krásou. Na pohovke bude krásna a nádherná kvetinová lúka. Nie je ťažké urobiť takú výzdobu vlastnými rukami. Budete musieť skrútiť malé kúsky látky alebo opletenie. Na túto úlohu sú vhodné aj rezacie kruhy z materiálu. Zhromažďujú sa a fixujú vo forme kvetu..

Zaujímavé nápady

Kombinácia rôznych techník vyzerá obzvlášť originálne na vankúšoch pohovky. Súčasne sa používajú aplikácie, gombíky, pompony, stuhy, plsť a tak ďalej. Umožňujú vám oživiť akúkoľvek myšlienku. Výsledkom bude skutočné umelecké dielo..

Vankúše pre domácich majstrov obsahujú kúsok srdca človeka, ktorý ho vytvoril. Preto budú vždy vyzerať zaujímavejšie a krajšie ako tie, ktoré boli zakúpené v obchode..

50 zaujímavých fotografických príkladov dekoratívnych vankúšov:

možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku spálne možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne fotky spálne myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle obrazu obývačky verzia pôvodných dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie z obývačky myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu obývačky myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie spálne možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v štýle obrázku do obývačky myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie spálne myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obrázku do obývačky myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky možnosť pre neobvyklé dekoratívne vankúše v dizajne obrazu spálne verzia pôvodných dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku spálne myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku obývačky možnosť neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku spálne možnosť originálnych dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne fotografie z obývačky možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v štýle obrazu obývačky verzia pôvodných dekoratívnych vankúšov v dizajne fotografie do obývačky myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku spálne variant neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle obrázku spálne myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v dizajne fotografie z obývačky možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v štýle obrazu spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu spálne možnosť neobvyklých dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie z obývačky myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v štýle obrázku spálne verzia pôvodných dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie spálne myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obrázku do obývačky myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle obrázku spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie z obývačky myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku obývačky myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu spálne možnosť neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle spálne myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu obývačky možnosť originálnych dekoratívnych vankúšov v štýle spálne myšlienka krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku obývačky myšlienka originálnych dekoratívnych vankúšov v dizajne fotky spálne možnosť moderných dekoratívnych vankúšov v interiéri obrázku obývačky myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v dizajne fotografie z obývačky možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v štýle obrázku spálne možnosť krásnych dekoratívnych vankúšov v interiéri fotografie z obývačky myšlienka moderných dekoratívnych vankúšov v dizajne obrazu spálne myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v dizajne fotky spálne myšlienka neobvyklých dekoratívnych vankúšov v štýle fotografie z obývačky

Previous Post
Hur man dekorerar insidan av ett litet privat hus
Next Post
لون بورجوندي في الداخل: تركيبة مع ظلال أخرى