15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idei de decorare a camerei de băieți de 1 an

Părinții își doresc binele pentru copilul lor, așa că încearcă să facă fiecare moment magic și de neuitat. Ce putem spune atunci despre un eveniment atât de important ca prima zi de naștere! Decorul festiv este o parte integrantă a acestei sărbători..

Fotografie a unui copil de un an lângă o figură volumetrică

Pentru fiecare părinte, ziua de naștere a copilului este un eveniment special

Sfaturi generale de proiectare

Înainte de a începe să luăm în considerare idei specifice de decor pentru ziua de naștere a unui copil, să acordăm atenție următoarelor puncte:

  • Dacă există copii printre invitați, este mai bine să împărțiți spațiul în mai multe zone: o sală de joacă (camera copiilor), unde va fi posibil să organizați concursuri, să organizați jocuri active și o zonă de masă festivă.
  • Atunci când decorați mai multe camere separate, ar trebui să mențineți un singur concept, altfel apartamentul va arăta pretențios și fără gust. De asemenea, nu exagerați cu cantitatea de bijuterii..
  • Elementele decorative nu trebuie să fie prea strălucitoare, deoarece pot duce la supraexcitație a sistemului nervos al bebelușului. Este mai bine să acordați preferință culorilor calme, pastelate..
  • Toate bijuteriile trebuie așezate la o înălțime atât de mare încât bebelușul să nu ajungă la ele..

Pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în casă, dacă băiatul împlinește 1 an, puteți folosi o anumită schemă de culori (alb, albastru, albastru și verde) și atribute tipice vieții tinerilor huligani (mașini, mingi, roboți) , etc.)

Arc de baloane colorate și felicitări de ziua de naștere

În primul rând, ar trebui să decideți asupra camerei în care va avea loc vacanța.

Dacă o fată își sărbătorește prima zi de naștere, este mai bine să folosiți culori roz, roșu, alb și auriu pentru a decora camera. Pentru decor, sunt potrivite arcurile, păpușile, florile naturale și artificiale, castelele sau alte obiecte asociate cu micile prințese..

Deoarece eroul principal al ocaziei are 1 an, bijuteriile trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de siguranță:

  1. Marime mare. Acest lucru este necesar pentru ca elementele decorului festiv, dacă totuși copilul sau micii săi oaspeți să ajungă la ele, să nu poată intra în gură..
  2. Când folosiți baloane, nu încercați să le umflați cât mai mult posibil. Dacă izbucnesc, bebelușul poate fi intimidat de un sunet puternic..
  3. Dacă florile naturale servesc drept elemente decorative, alegeți-le pe cele care sunt inodore și care nu sunt alergene (este inacceptabil să folosiți crini, orhidee, mimoză).

Decorarea camerei

Starea de spirit festivă începe cu ceea ce vedem în jur. Prin urmare, acordăm multă atenție decorării interioare..

Decorarea camerei cu baloane colorate de ziua de naștere

Baloanele sunt cel mai simplu și mai accesibil mod de a decora o cameră pentru ziua de naștere a unui copil

Decorăm pereții și tavanul

Pentru decorarea pereților, puteți folosi ghirlande de hârtie, bile sau panglici. Diferite panouri și colaje, postere de felicitare și streamere arată, de asemenea, bine..

Ghirlanda festivă DIY cu personaje de desene animate

Ghirlandele pot fi făcute din orice: din fire, din țesături, din carton colorat, din jucării, dar doar din orice ne spune imaginația

O idee minunată pentru decorarea tavanului este panglicile din hârtie sau satin care diverg de la centru la margini. Pentru a completa compoziția, utilizați flori din baloane, pompe de hârtie situate aleatoriu, suspendate la diferite înălțimi.

Decor de tavan pentru o petrecere pentru copii

Decor de tavan cu panglici și baloane colorate

Idei de proiectare

Înainte de a decora o cameră timp de un an, un băiat ar trebui să decidă asupra unei teme.

Opțiuni posibile:

  • Împărăția micului prinț. Puteți face un castel în albastru și albastru deschis din carton. Pentru o prințesă care își sărbătorește prima zi de naștere, decorul este făcut în același mod, doar culoarea este schimbată în roz.

    Castel de jucării din carton de ziua băiatului

    Castel de basm pentru micul prinț

  • Petrecerea Piraților. O navă este fabricată din foi mari de carton (pânzele negre sunt din țesătură). În apropiere, puteți așeza un palmier din baloane, iar sub el puneți un piept (sac) cu comori sub formă de monede de ciocolată și puneți săbiile încrucișate pentru anturaj. Folosiți frânghie subțire sau frânghie de iută pentru a decora tavanul (în loc de panglici).

    Nava din carton pentru o petrecere a piratilor pentru copii

    O navă pirat are nevoie de carton ondulat – cutii mari de ambalare de la un frigider sau TV

  • Extinderi cosmice. Acest lucru este ușor de aranjat dacă există perdele negre în cameră. Realizând ghirlande de stele din linia de pescuit și folie și plasându-le peste fereastră, obținem un cer strălucitor. Decupăm o rachetă din carton, o vopsim după gust și o atașăm de perete sau o punem pe podea. În locul hubloului, puteți lipi o fotografie a băiatului de ziua de naștere. În același timp, este mai bine să decorați tavanul cu bile albastre și albe..

    Decorarea cerului înstelat pentru decorarea camerei copilului

    Stelele pot fi tăiate din folie și lipite pe carton

Realizați singuri decorațiuni

Tabelul conține mai multe opțiuni pentru decorarea unui copil cu propriile mâini pentru un copil de un an:

Decor Materiale necesare Timpul necesar fabricării Unde să așezi decorul
Cifră plată Carton gros, hârtie (ondulată, de țesut, dublu-verso colorată sau șervețele), foarfece, lipici, fir Depinde de mărimea numărului și a pom-pomilor de hârtie: de la ora 2 (aproximativ 50 cm) la 5 Perete, măsuță de cafea
Numele copilului Dacă există 4-5 litere în nume (înălțime de până la 30 cm), va dura de la 5 ore
Figura volumetrică De la 6 ore Podea, măsuță de cafea
Flori și pampoane de hârtie Hârtie ondulată sau tisulară, foarfece, fir 1 pompon – 5 min

1 floare – de la 10 min

Pereți, tavan, perdele
Colaj de fotografii Fotografii tipărite ale bebelușului (alb și negru pot fi utilizate), carton (în conformitate cu schema generală de culori) pentru rame, lipici Sub forma unui tren

Sub forma unui ceas (plasarea imaginilor unui copil de la 1 la 12 luni în locurile corespunzătoare)

Pereți
Mingi de fir Baloane, fire de bumbac, lipici de papetărie Crearea unei mingi nu va dura mai mult de 20-30 de minute, totuși, pentru uscarea completă, trebuie să așteptați cel puțin o zi Tavan, perdele
Afiș de felicitare Hârtie Whatman, creioane, pixuri, vopsele (acuarelă sau guașă) De la 1 oră Pereți
Ghirlanda steagurilor Hârtie colorată, adeziv, foarfece (foarfece crețate), fir gros sau linie de pescuit, pixuri Cu o lungime a ghirlandei de 2,5 m și o lățime de steaguri de 25 cm – de la 1,5 ore Pereți, perdele, tavan
Decoratiuni cu baloane Mingi de diferite culori, dimensiuni și forme, fire, foarfece, bandă dublă
Opțiuni posibile:

ghirlanda – de la 40 de minute;

flori – de la 15 min (în funcție de dimensiunea și configurația compoziției)

Decor luminos sub forma unui copac de zână pentru o petrecere pentru copii

Un copac fabulos format din ramuri mari pictate cu vopsea neagră

Decorațiunile enumerate pentru cameră pot fi realizate independent folosind ceea ce fiecare gospodină are întotdeauna la îndemână (foarfece, hârtie, lipici, fire). În acest caz, opțiunile propuse în tabel pot fi combinate. De exemplu, desenați un afiș de felicitare și lipiți o fotografie și elemente decorative (pom-poms sau flori) pe ea, așezați fotografii de familie pe steagurile ghirlandei etc..

Cu toate acestea, este necesar să începeți să realizați astfel de elemente în câteva săptămâni (compozițiile și ghirlandele de baloane nu contează). După cum puteți vedea de la masă, fiecare decor DIY nu necesită atât de mult timp, dar dacă numărați cât este necesar pentru a decora o cameră întreagă, obțineți numere impresionante..

Figura de spumă volumetrică bricolaj

Pentru a decora camera unui bebeluș, nu este deloc necesar să veniți cu un decor prea complicat.

Ce trebuie făcut dacă nu este timp?

Când un bebeluș de un an este în casă, este puțin probabil ca părinții să aibă mult timp liber pentru a crea decor cu propriile mâini. În acest caz, puteți apela la următoarele opțiuni:

  1. Baloane. Modul clasic de a decora o petrecere pentru copii. Comandă baloane umplute cu heliu de ziua ta și plasează-le sub tavan. În plus, aranjați în spațiu diferite compoziții de bile (sub formă de arc, număr, nume sau ghirlandă).

    Decorarea camerei cu baloane pentru un băiat de un an

    Forme simple de balon

  2. Bilele metalizate sub formă de numere, stele sau inimi arată foarte laconic..

    Balon unicorn din folie

    Bilele din folie sunt mai rezistente, își țin bine forma și nu se tem de mâinile copiilor

  3. Decorațiuni de hârtie gata făcute pentru ziua de naștere. În magazinele specializate în decorațiuni festive, există întotdeauna pom-pom-uri gata făcute, bile de acordeon, ghirlande de pom-pom cu ciucuri, stele și flori volumetrice, ghirlande plate și afișe de felicitare. Rămâne doar să le așezați armonios în cameră..

    Minge de hârtie gata preparată pentru decorarea unei camere

    Bilele de hârtie pot fi montate pe perete sau pur și simplu împrăștiate pe podea

Important! Când decorați interiorul cu bile, folosiți 2-3 culori. Un design monocromatic pare plictisitor, dar dacă utilizați 4 sau mai multe scheme de culori, va deveni prea luminos.

Făcând surprize pentru oaspeții omului de naștere cu propriile mâini

Sărbătoarea va deveni și mai interesantă dacă oaspeții primesc și mici cadouri. Cutiile surpriză pot conține bomboane, prăjituri sau jucării mici

Decorarea mesei festive pentru copii

Luați în considerare mai multe idei de decorare care vă vor ajuta să încântați nu numai copilul și oaspeții săi, ci și adulții.

Decorarea felurilor de mâncare festive

În vacanța copiilor, mama ar trebui să-și arate toată imaginația. De exemplu, tăieturile obișnuite de legume, carne sau brânză pot fi așezate cu o șold, sandvișurile pot fi aranjate sub formă de gărgărițe sau boturi de animale. Oferim mai multe idei pentru decorarea mesei.

Bar pentru copii în stil Toy Story

Pentru a decora o masă festivă, trebuie să alegeți o anumită temă sau stil, de exemplu, basmul sau desene animate preferate

Dulciuri pe frigarui

Pentru a decora o masă pentru copii într-un mod original și rapid, veți avea nevoie de:

  1. Mai multe pachete de marshmallows, pastile, marmeladă de diferite forme, culori și dimensiuni.
  2. Frigarui din lemn sau din plastic colorat (lungimea depinde de inaltimea vasului).
  3. Vaze sau cupe în formă de con trunchiat inversat.

Produse pentru realizarea unui buchet dulce cu propriile mâini

Pregătiți frigarui de lemn, dulciuri și mănuși de cauciuc

Important! Utilizați dulciuri mici până la medii – prea mari și grele ar putea să nu se țină pe frigărui.

Procesul de realizare a unui buchet dulce

Puneți dulciuri pe bețe, pentru o marshmallow mare, puteți lua două frigarui

Buchet dulce DIY de marshmallows și marmeladă

Colectează un buchet de diferite dulciuri și pune-l într-o vază

După ce ați pregătit tot ce aveți nevoie, așezați deliciile pe frigarui și așezați-le aleatoriu într-o vază. Dacă vasele sunt transparente, puneți mai întâi în ele sisal sau organza, potrivind schema de culori cu restul decorului. Așa de frumoși și delicioși „focuri de artificii” din dulciurile tale preferate vor apărea pe masă..

Buchet de fructe și fructe de pădure

Pentru a face decorațiunile de pe masă nu numai gustoase, ci și utile, faceți un buchet din fructele și fructele dvs. preferate.

Acest lucru va necesita:

  • coș de răchită (fundul cu diametrul de 10-15 cm);
  • scobitori;
  • bază – o portocală mare sau grapefruit;
  • fructe (de exemplu, banane, kiwi, mere, pere);
  • fructe de pădure (de preferință fără semințe: zmeură, mure, căpșuni, struguri);
  • frunze de salată;
  • tăietură, cuțit, forme cretate.

Tăiați fructele pregătite (spălate și uscate) în felii sau faceți decorațiuni cret folosind matrițe speciale.

Buchet DIY de fructe într-un coș de răchită

Buchetul de fructe va decora masa și va umple camera cu aromă proaspătă

Așezați portocala (grapefruit) într-un coș, asigurându-l cu scobitori pe mai multe părți, acoperiți-l cu frunze de salată, acoperind astfel baza. Apoi plantați alternativ fructele și fructele de pădure pregătite pe scobitori și atașați-le la bază în cerc, începând cu rândul de jos. Compoziția rezultată poate fi completată cu crenguțe de rozmarin, tarhon, mentă sau balsam de lămâie.

Important. O astfel de decorare nu este recomandată să se facă mai devreme de 2-3 ore înainte de începerea vacanței..

Ochelari multicolori

Când rămâne puțin timp pentru proiectare, puteți utiliza o metodă rapidă, dar foarte eficientă. Se toarnă drajeuri multicolore în pahare de martini sau coniac (de exemplu, pietre de mare, bolii, M&M’s) sau gummies mici sub formă de animale și fructe de pădure.

O idee simplă pentru decorarea unui pahar pentru o masă festivă

Dragee multicolor într-un pahar

Intinde paharele uniform peste masa. O astfel de decorare va atrage cu siguranță toți copiii și nu vă va dura nici 10 minute..

Toppers

O modalitate excelentă de a adăuga varietate la masa copiilor tăi. Puteți folosi cele gata făcute sau vă puteți face din hârtie. Găsiți imagini luminoase și colorate cu personaje de desene animate, mașini, botine, mingi de fotbal etc. pe Internet. La prima zi de naștere a unui copil, sunt perfecte toppingurile sub forma numărului 1. Folosind orice editor grafic, „decupați” imagini sub formă de cerc, oval, pătrat sau dreptunghi și imprimați pe o imprimantă color (alegeți hârtie groasă ). Lipiți șabloanele finisate împreună, în perechi, introducând o scobitoare sau o frigăruie mică între cele două imagini (în funcție de înălțimea de decor dorită).

Topuri de hârtie pentru decorarea tortului

Topurile de hârtie sunt potrivite pentru decorarea unui tort sau a unei produse de patiserie

Topperii pot fi folosiți pentru a decora prăjituri, cupcakes, tort, combinați cu alte decorațiuni, de exemplu, introduceți într-un buchet de fructe sau într-o vază cu dulciuri.

Punerea mesei

Acordați atenție următoarelor nuanțe:

  • șervețelele textile individuale pentru oaspeți pot fi pliate într-un mod original, de exemplu, sub formă de fețe de iepuraș;
  • dacă decideți să folosiți vase luminoase, ar trebui să alegeți o față de masă simplă și șervețele;
  • tacâmurile pot fi decorate cu arcuri din panglici din satin sau din tul.

Set de masă pentru ziua de naștere a unui băiat la 1 an

Este mai convenabil și mai sigur să serviți masa cu vase din plastic și hârtie, deoarece nu va rupe sau răni pe nimeni

Amenajarea spațiului lângă și deasupra mesei

Pentru a finaliza designul zonei de luat masa, rețineți:

  • scaunele cu spătar pot fi decorate cu arcuri din țesătură ușoară și aerisită (tul, organza), asortate cu șervețelele de pe masă;

    Decorarea scaunelor înalte pentru bebeluși de ziua de naștere

    Panglici legate într-un arc – un decor simplu și eficient pentru spătarele scaunelor

  • fiecare musafir poate lega unul sau mai multe baloane de heliu de scaun;
  • peste masă puteți atârna decorațiuni din pom-hârtie de hârtie, bile de fir, baloane umplute cu heliu.

Decorarea peretelui de deasupra mesei de sărbători folosind fotografii pentru bebeluși

Ideea pentru decorarea peretelui de deasupra mesei este un colaj foto realizat din rame din lemn, în interiorul căruia sunt suspendate pe o linie de pescuit imagini ale celor mai interesante momente din viața bebelușului tău

Important! Toate elementele de decor din zona mesei festive trebuie amplasate astfel încât să nu interfereze cu oaspeții.

Deci, pentru a decora o cameră pentru un copil de 1 an, este posibil să aveți nevoie de: ghirlande, baloane, figuri volumetrice, flori, modele improvizate din carton și imaginație fără margini.

Perete în sufragerie cu baloane

Nu merită să supraîncărcați grădinița inutil, este mai bine să decorați camera de zi sau sufrageria dacă există oaspeți

După decorarea camerei, așezarea mesei festive, nu uitați de aranjamentul muzical. Cântecele pentru copii vor fi o completare excelentă la sărbătoarea dedicată primei zile de naștere a bebelușului!

Video: Pregătirea pentru prima zi de naștere a bebelușului

Idei foto pentru decor festiv

Masă festivă în camera copiilor unui băiețel de un an Coș cu baloane pentru un băiat de un an Decor volumetric de cameră cu bile de hârtie Decorarea tavanului unei camere pentru copii Bile de hârtie pe fire în camera copiilor Ideea de decor pentru ziua de naștere a băiețelului Ghirlande pentru farfurii de hârtie DIY Decor de pereți de pepinieră cu tematică pirat Faceți-vă singur volumetric cu iluminare din spate Cadouri pentru bebeluși cu baloane DIY ghirlande simple din cărți poștale Set de masă festiv pentru ziua de naștere a copiilor Minge mare cu o surpriză în interior Invitații din carton pentru ziua de naștere a copiilor Baloane roșii cu fotografii pentru bebeluși Decor luminos al camerei pentru ziua de naștere a unui copil Bile de hârtie pe tavanul camerei copiilor Flori de hârtie pe peretele creșei Fluiere strălucitoare pentru o petrecere pentru copii Ghirlande simple de hârtie colorată Figurine de iepuri din baloane Baloane sub formă de personaje de desene animate Ghirlanda festivă peste masa copiilor Cutii luminoase pentru cadouri pentru copii Ideea de a decora o cameră pentru aniversarea fiului Buchet dulce de felii de fructe Ghirlandă de figuri de hârtie pentru decorul creșei Cetate de jucărie în camera copiilor Baloane în formă de inimă albastră Masă mare pentru primirea oaspeților unui copil de ziua de naștere Amenajarea unei mese dulci pentru ziua de naștere a copiilor Dulciuri dulci pe masa festivă Masă dulce cu tort și produse de patiserie Fata de masa rosie pe masa pentru dulciuri Dulciuri dulci pentru o petrecere pentru copii O piramidă de prăjituri delicioase pe masă Decor festiv de masă cu figuri de hârtie Fetiță de ziua ei Bile bile de hârtie pentru decor festiv Decorarea unei mese festive în spiritul unei petreceri cu pirați O unitate de șervețele de hârtie albastră Setarea mesei cu delicatese Șervețele cu dungi pe masa festivă Decor de masă pentru petrecerea de ziua băiatului Tort cu rozetă pe masa festivă Idei pentru decorarea unei mese pentru o vacanță pentru copii Atribute de pirat pentru o petrecere pentru copii Arc de baloane în cinstea băiatului de ziua de naștere Mâncăruri dulci cu pepene verde

Previous Post
Jaký je rozdíl mezi interiérem a designem pokoje teenagera?
Next Post
أسلوب بروفانس في المناطق الداخلية لشقة المدينة