15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Amenajare a grădinii englezești: idei cu fotografii

Amenajarea grădinilor englezești este esențială pentru a crea un spațiu natural, liniștit și confortabil. Caracteristica sa cheie este naturalețea, îndeamnă la gândire și te invită să te relaxezi. Stilul englezesc în amenajarea peisajului poate fi întruchipat. Dar trebuie să abordați cu atenție selecția de flori, materiale, elemente decorative, plante și alte lucruri..

design neobișnuit de peisaj al unei cabane de vară în stil englezesc cu copaci

Înregistrarea unei cabane de vară în stil englezesc

decor elegant de grădină peisagistică în stil englezesc cu flori

Decor de grădină în stil englezesc

frumos design peisagistic al cabanei în stil englezesc cu copaci

Stil englezesc în amenajarea grădinii

Tradiție și modernitate: stil englezesc în amenajarea peisajului

Stilul englezesc în amenajarea peisajului este acum foarte comun. De asemenea, are un alt nume – peisaj. S-a îndrăgostit de designeri datorită combinației de simplitate și eleganță. S-a observat deja că liniile îngrijite și naturalețea elementelor utilizate sunt o trăsătură distinctivă importantă a designului peisajului în stilul englezesc. Atunci când alegeți acest aspect pentru propria grădină, există multe detalii de luat în considerare. La urma urmei, designul peisajului englezesc implică utilizarea plantelor clasice pentru acest stil, care este potrivit doar pentru un anumit climat și sol..

O altă caracteristică importantă este utilizarea asimetriei deliberate atunci când se plantează plante și culturi fructifere. Principalul lucru este să faci tranzițiile fără probleme..

frumos decor peisagistic al curții în stil englezesc cu flori

Zona suburbană în stil englezesc

amenajarea șic a grădinii în stil englezesc cu copaci

Design de peisaj frumos în stil englezesc

decor peisaj neobișnuit al zonei suburbane în stil englezesc cu flori

Înregistrarea unei cabane de vară în stil englezesc

Amenajarea peisajului în stil englezesc ajută la trecerea la epoca vechii Anglii. Grădina dvs. poate deveni un loc în care oamenii creativi își pot găsi inspirația. Insulă liniștită și confortabilă, departe de agitația orașului. Grădina învelește literalmente în armonie și se aruncă în liniște.

Stilul englezesc este demodat și vechi. O astfel de grădină va putea șterge toate granițele dintre natura sălbatică și modernitate. Această combinație face acest aspect popular..

decor peisagistic șic al curții în stil englezesc cu flori

Decor de grădină în stil englezesc

decor peisaj neobișnuit al curții în stil englezesc cu flori

Stil englezesc în amenajarea grădinii

design neobișnuit de peisaj al cabanei în stil englezesc cu copaci

Zona suburbană în stil englezesc

Detalii de care aveți nevoie pentru a crea atmosfera potrivită

Există câteva detalii care sunt obligatorii dacă doriți ca grădina dvs. să fie în stil englezesc. Articolele sunt după cum urmează.

Pereți de flori și gard viu

Acest lucru va crea un efect de labirint vizual care creează un sentiment de mister de fiecare dată când mergeți mai departe prin grădină. Nu trebuie folosite borduri foarte curbate.

Prezența mai multor tipuri de verdeață în bază

În stil englezesc, atunci când creați o grădină, nu este permis să plantați orice doriți. Se recomandă să vă limitați la maximum trei tipuri. Alegeți diferite tonuri pentru o schimbare. Rezultatul final este o abundență de culori, nu de specii..

frumos design peisagistic al zonei suburbane în stil englezesc cu copaci

Design de peisaj frumos în stil englezesc

frumos design peisagistic al cabanei în stil englezesc cu flori

Înregistrarea unei cabane de vară în stil englezesc

decor elegant peisagistic al curții în stil englezesc cu copaci

Decor de grădină în stil englezesc

Utilizarea acelorași elemente la decorarea casei și a tot ceea ce o înconjoară

Acest lucru îi va ajuta să-i aducă pe el și grădina împreună, făcându-i una. În acest caz, se recomandă să vă concentrați asupra unei combinații de texturi, care ar trebui selectată corect. Grădina ar trebui să devină o parte integrantă a casei și, la rândul ei, ar trebui să arate ca o extensie a mediului extern..

Înflorire puternică a anuale

Pot înflori în decurs de 5 luni. Prin urmare, acestea ar trebui să fie plantate în grădină, de preferință în partea centrală a patului de flori, de-a lungul marginilor sale, nu departe de cărări. O caracteristică importantă a unei grădini în stil englezesc este prezența unor pete luminoase și suculente și un fundal calm de bază..

design neobișnuit de peisaj al grădinii în stil englezesc cu flori

Stil englezesc în amenajarea grădinii

decor peisajos chic al zonei suburbane în stil englezesc cu copaci

Zona suburbană în stil englezesc

frumos decor peisagistic al cabanei în stil englezesc cu copaci

Design de peisaj frumos în stil englezesc

Ce plante vor decora designul peisajului englezesc?

Reducerea întregii verdeață în straturi va adăuga un pic de ușurință. O astfel de aterizare constă în plasarea celor mai înalte vederi din spate, după ele există cele de dimensiuni medii și numai apoi cele mici. Este important să alegeți schema de culori potrivită. Nu puteți combina nuanțe reci și calde. Se recomandă utilizarea unui singur grup.

Stilul englezesc este renumit pentru culorile sale romantice, de modă veche. Și dacă site-ul dvs. va fi într-un climat uscat, trebuie să aveți grijă în prealabil ca acestea să aibă suficientă apă în cantități suficiente. Stilul englezesc include utilizarea trandafirilor, nalba, bujorii, foxglove, daylily.

Pentru nivelul intermediar, lavanda, hosta și catnip sunt perfecte. Au o culoare subtilă pentru a crea un contrast între anuale bogate și plante perene..

În plus față de florile în amenajarea peisajului englezesc, este obișnuit să plantați copaci. Cele mai potrivite sunt tisa și carpenul, merită, de asemenea, să alegeți tuja de est. Figurile topiare sunt create din ele, se pretează bine la turnare și sunt convenabile de tăiat..

amenajare frumoasă a curții în stil englezesc cu copaci

Înregistrarea unei cabane de vară în stil englezesc

frumos decor de grădină peisagistică în stil englezesc cu flori

Decor de grădină în stil englezesc

design neobișnuit de peisaj al cabanei în stil englezesc cu flori

Stil englezesc în amenajarea grădinii

Decor și decor

Grădina engleză are nevoie de decorațiuni speciale. Are câteva caracteristici importante care trebuie să fie prezente la crearea unei astfel de imagini. Elementele necesare includ grătare din fier forjat, panouri din lemn de culoare închisă și amplasate pe pereți. Cele mai preferabile detalii ale designului stilului englezesc sunt prezentate în tabel..

design de peisaj șic al unei cabane de vară în stil englezesc cu copaci

Zona suburbană în stil englezesc

frumos decor peisagistic al zonei suburbane în stil englezesc cu copaci

Design de peisaj frumos în stil englezesc

decor peisaj chic al cabanei în stil englezesc cu flori

Înregistrarea unei cabane de vară în stil englezesc

Design și decor cu influențe englezești

Materialul folosit

Elemente decorative

Nuanțe

Cărămidă, calcar. Se pot folosi paie și pietre.

Bănci, garduri din răchită, coșuri rotunde care amintesc de un roi de albine, mașini de epocă.

Gri în tonuri blânde, roz moale, măslin, orice tonuri de verde, crem pal.

amenajare neobișnuită a curții în stil englezesc cu copaci

Decor de grădină în stil englezesc

decor peisaj neobișnuit al cabanei în stil englezesc cu flori

Stil englezesc în amenajarea grădinii

S-a observat deja că este important să se creeze un site care să fie o reflectare completă a naturii naturale. Prin urmare, se recomandă utilizarea materialelor naturale în decor. Dacă intenționați să plasați un gard, atunci faceți-l nu mai mare de 1 metru înălțime și construiți-l din ramuri de salcie. Coșurile care arată ca stupii de albine adaugă puțină aromă rustică site-ului. Sunt destul de practice și spațioase..

Britanicilor nu le place să scape de lucrurile vechi. De multe ori le restaurează și își găsesc un nou scop, folosindu-le activ pentru proiectare și decorare. Mașina unei bunici bătrâne se va încadra perfect în stilul englezesc. Puteți lua cutii mari și le puteți restabili, adăugând vechime. Sunt folosite în loc de ghivece, plantând plante în ele și așezându-le în jurul perimetrului..

frumoasa gradina de amenajare a teritoriului in stil englezesc cu flori

Zona suburbană în stil englezesc

frumos design peisagistic al zonei suburbane în stil englezesc cu flori

Design de peisaj frumos în stil englezesc

Cum să creați o grădină în stil englezesc cu propriile mâini

Pentru a întruchipa stilul englezesc pe site-ul dvs., trebuie să urmați câțiva pași simpli..

  1. Nu trebuie plantate mai mult de 3 tipuri de plante. S-a observat mai sus că nu ar trebui să plantați toate florile la rând. Este mai bine să alegeți unele soiuri și să adăugați volum la perimetru datorită numărului lor, și nu varietății speciilor..
  2. Combină nuanțe contrastante. Este important pentru amenajarea peisajelor englezești să combine și să utilizeze corect schemele de culori. Combinați bujori roșii cu mănuși roz. Daylilies de nuanțe galbene și lămâie sunt grozave cu alliumuri violet și violet.
  3. Stabiliți limite. La instalarea unui gard viu de verdeață și construirea de căi, merită adăugate hrănitoare pentru păsări amplasate în jurul perimetrului și case pentru porumbei. Acestea vor face compoziția completă și se vor încadra perfect în designul general al site-ului. Pentru a-l împărți în părți separate, utilizați rețele forjate, care nu vor bloca întreaga vizualizare, dar în același timp vor face față sarcinii..
  4. Selectați mobilier. Pentru a crea un stil englezesc pe site, se propune abandonarea utilizării nuanțelor obișnuite de verde și gri. Este mai bine să revopsiți toate mobilierul în culori vii. Acest lucru va oferi grădinii un aspect pozitiv și vesel chiar și atunci când plantele nu înfloresc. Este important ca mobilierul de pe site să fie decorat în stil antic. Cu cât arată mai în vârstă, cu atât mai bine..
  5. O atenție deosebită este acordată interiorului. În cazul în care există stâlpi și coloane pe site, este imperativ să răsuciți plante urcătoare în jurul lor. În acest fel puteți obține efectul că structurile plutesc deasupra solului. Designul peisajului din această imagine implică utilizarea de statui și ruine stilizate. Este necesar să le amplasați pe tot site-ul.
  6. Combinație de soare și umbră. Un complot stilizat în acest fel este capabil să combine hortensia, care este termofilă, motiv pentru care ar trebui să fie plantată lângă peretele nordic și suculente care adoră lumina soarelui. Astfel, puteți crea o zonă confortabilă pentru gustări și odihnă relaxantă pe site..

50 de fotografii cu idei de amenajare a peisajului în stil englezesc:

decor peisaj neobișnuit al curții în stil englezesc cu fotografie de flori frumos design de grădină peisagistică în stil englezesc cu poza copacilor design elegant peisaj al căsuțelor în stil englezesc cu fotografie de flori decor de peisaj neobișnuit al zonei suburbane în stil englezesc cu imagine de copaci designul peisajului elegant al căsuțelor în stil englezesc cu poza copacilor frumos decor de grădină peisaj în stil englezesc cu fotografie de flori decor elegant peisagistic al zonei suburbane în stil englezesc cu imagine de flori design neobișnuit de peisaj al curții în stil englezesc cu copaci fotografie frumos design peisagistic al grădinii în stil englezesc cu copaci fotografie frumos decor peisagistic al cabanei în stil englezesc cu imagine de flori frumoasă amenajare a curții în stil englezesc cu copaci fotografie decor neobișnuit de peisaj din zona suburbană în stil englezesc cu imagine de flori design elegant peisaj al unei case de vară în stil englezesc cu fotografie copaci frumos decor de grădină peisaj în stil englezesc cu poza cu flori designul peisajului elegant al grădinii în stil englezesc cu poza copacilor decor elegant peisaj al cabanei în stil englezesc cu copaci fotografie design neobișnuit de peisaj al unei cabane de vară în stil englezesc cu imagine de flori frumos design peisagistic al zonei suburbane în stil englezesc cu fotografie de flori frumos decor peisagistic al curții în stil englezesc cu poza copacilor decor elegant de grădină peisaj în stil englezesc cu copaci fotografie design neobișnuit de peisaj al căsuțelor în stil englezesc cu imagine de flori design neobișnuit de peisaj al grădinii în stil englezesc cu fotografie de flori design de peisaj șic al unei cabane de vară în stil englezesc cu imagine de flori decor neobișnuit de grădină peisaj în stil englezesc cu poza copacilor frumoasă amenajare a curții în stil englezesc cu fotografie de flori frumos decor peisagistic din zona suburbană în stil englezesc cu copaci fotografie design elegant de peisaj al căsuțelor în stil englezesc cu imagine de flori frumos design peisagistic al căsuțelor în stil englezesc cu poza copacilor design neobișnuit de peisaj al unei cabane de vară în stil englezesc cu fotografie de flori decor elegant de grădină peisaj în stil englezesc cu poza copacilor decor peisaj neobișnuit al zonei suburbane în stil englezesc cu copaci fotografie amenajare elegantă a curții în stil englezesc cu imagine de flori amenajare elegantă a curții în stil englezesc cu imagine de flori frumos design de grădină peisagistică în stil englezesc cu imagine de flori frumos decor peisagistic al cabanei în stil englezesc cu copaci fotografie decor neobișnuit peisajului curții în stil englezesc cu copaci fotografie design de peisaj elegant al grădinii în stil englezesc cu imagine de flori decor peisaj neobișnuit al cabanei în stil englezesc cu poza copacilor design elegant peisaj al unei cabane de vară în stil englezesc cu fotografie de flori design elegant peisaj al unei cabane de vară în stil englezesc cu fotografie de flori frumos design peisagistic al unei cabane de vară în stil englezesc cu poză cu flori decor neobișnuit peisaj al cabanei în stil englezesc cu copaci fotografie design elegant peisaj al grădinii în stil englezesc cu fotografie de flori decor neobișnuit de peisaj al curții în stil englezesc, cu copaci frumos design peisagistic al căsuțelor în stil englezesc cu fotografie de flori designul peisajului chic al unei cabane de vară în stil englezesc cu poza copacilor decor neobișnuit de grădină peisaj în stil englezesc cu fotografie de flori decor elegant peisagistic al curții în stil englezesc cu copaci fotografie decor peisaj neobișnuit al cabanei în stil englezesc cu imagine de flori amenajare elegantă a unei grădini în stil englezesc cu copaci fotografie

Previous Post
Hur man dekorerar en julgran under det nya året 2021
Next Post
نصنع ديكورًا من الزجاجات بخيوط بأيدينا