15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odblokuji firewall nebo antivirový software, může připojení zablokovat?

Jak opravit software brány firewall nebo antivirus může připojení zablokovat

1. Antivirový software: Jednou z běžných příčin chybové zprávy je antivirový software. Nezapomeňte zkontrolovat nastavení antiviru a ujistěte se, že připojení neblokuje.

2. Malware a viry: Malware a viry mohou také způsobit blokování připojení. K naskenování systému a odstranění jakéhokoli škodlivého softwaru použijte spolehlivý antivirový program.

3. Problémy s ovladačem sítě: Někdy mohou zastaralé nebo vadné síťové ovladače vést k problémům s připojením. Aktualizujte své síťové ovladače na nejnovější verzi nebo v případě potřeby je přeinstalujte.

4. Blokované webové stránky na vysokých školách, školách, na pracovištích atd.: Některá instituce nebo pracoviště mohou mít zavedená omezení, která blokují přístup na konkrétní webové stránky. Kontaktujte pomoc svého správce sítě nebo IT oddělení při odblokování těchto webových stránek.

5. Zkontrolujte nastavení brány firewall a antiviru: Ověřte nastavení softwaru Firewall a Antivirus, aby se zajistilo, že neblokují připojení. V případě potřeby upravte nastavení podle toho.

6. Spusťte diagnostiku sítě Windows: Použijte nástroj pro diagnostiku sítě Windows k odstraňování problémů a identifikujte jakékoli síťové problémy, které mohou způsobit blokování připojení.

7. Restartujte počítač: Někdy může jednoduchý restart vašeho počítače vyřešit problémy sítí a připojení. Zkuste restartovat počítač a zkontrolujte, zda je připojení obnoveno.

8. Restartujte modem a router: Pokud máte problémy s připojením, může resetování modemu a routeru pomoci. Vypněte zařízení, počkejte několik sekund a pak je znovu zapněte.

9. KACHY: Data v mezipaměti mohou někdy narušit připojení. Vyčistěte mezipaměť vašeho prohlížeče a zkuste znovu načíst webovou stránku.

15 otázek a podrobných odpovědí:

1. Jak mohu odblokovat připojení k internetu z firewallu?

– Přejděte na ovládací panel.
– Klikněte na systém a zabezpečení.
– Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.
– Vyberte „Otočit Windows Defender Firewall“.
– Restartovat systém.
– Otevřete prohlížeč a zkontrolujte, zda je přístup k internetu odblokován.

2. Jak vypnu blokování brány firewall?

– Klikněte na tlačítko Windows.
– Vyberte ovládací panel.
– Vyberte systém a zabezpečení.
– Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.
– Vyberte možnost „Otočit Windows Defender FIREWENDER ON nebo OFF“.

3. Proč mě brána firewall mě blokuje?

– Správce sítě mohl stanovit omezení, aby se zabránilo přístupu na určité webové stránky z důvodu zabezpečení nebo šířky pásma. Pokud máte podezření, že je web zablokován, zkuste přepnout z Wi-Fi na mobilní data a získat přístup k nim.

4. Jak mohu opravit problém „váš přístup k internetu“?

– Restartujte router a modem.
– Dočasně deaktivujte svůj firewall a antivirus.
– Resetovat nebo přeinstalovat svůj antivirový program.
– Použijte vestavěný potíže s potížemi.
– Vraťte se nebo aktualizujte ovladače.
– Použijte opravy specifické pro prohlížeč.
– Vymazat cookies a mezipaměť.

5. Jak mohu zabránit svému antiviru v blokování programu?

– Jděte začít, nastavení, aktualizace a zabezpečení a poté zabezpečení Windows a ochrana viru a hrozby.
– V rámci „Nastavení ochrany viru a hrozby“, vyberte “Správa nastavení.”
– V rámci „vyloučení“ klikněte na “Přidat nebo odebrat vyloučení.”

6. Jak zabráním blokování programu firewall?

– Otevřete bránu brány Windows Defender.
– Klikněte na „Povolit program nebo funkci prostřednictvím Windows Firewall“ (nebo „Povolit aplikaci nebo funkci prostřednictvím Windows Firewall“ pro Windows 10).
– Spravujte whitelist a přidejte program, který chcete povolit.

7. Jak mohu zjistit, zda můj firewall blokuje internet?

– Otevřete příkazový řádek jako správce.
– Zadejte „stav show firewall netsh“ a stiskněte klávesu Enter.
– Zkontrolujte zobrazený seznam pro všechny blokované porty.

8. Proč můj firewall blokuje web?

– Firewall může blokovat webové stránky, které chrání před škodlivým obsahem nebo ušetřit šířku pásma. Přechod z Wi-Fi na mobilní data může někdy pomoci při přístupu k blokovanému webu.

9. Jak zjistím, zda můj firewall blokuje program?

– Pomocí vyhledávání Windows najdete a otevřete příkazový řád.
– Spusťte to jako správce.
– Zadejte „stav show firewall netsh“ a stiskněte klávesu Enter.
– Zobrazený seznam zobrazí blokované a aktivní porty.

10. Co bych měl dělat, pokud všechny výše uvedené metody neopravují problém s připojením?

– Další pomoc kontaktujte svého poskytovatele internetových služeb nebo správce sítě.

Jak mohu odblokovat firewall nebo antivirový software mohl připojení blokovat?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit software brány firewall nebo antivirus může připojení zablokovat

Zde jsou některé z nejčastějších příčin této chybové zprávy: Antivirový software.Malware a viry.Problémy s ovladačem sítě.Blokované webové stránky na vysokých školách, školách, na pracovištích atd.Zkontrolujte nastavení brány firewall a antiviru.Spusťte diagnostiku sítě Windows.Restartujte počítač.Restartujte modem a router.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat připojení k internetu z firewallu

– Váš přístup k internetu je blokován firewall nebo antivirus: fixová na ovládacím panelu.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Uvidíte firewall obrazovky Windows Defender.Klikněte na něj a vypněte firewall.Restartovat systém.Otevřete prohlížeč a zkontrolujte blokovaný přístup pro internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu blokování brány firewall

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě firewall blokuje

Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu, ať už pro ochranu před škodlivým obsahem nebo pro uložení šířky pásma. Pokud zjistíte, že webová stránka byla kvůli těmto omezením blokována, můžete ji někdy odblokovat přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své připojení k internetu, je blokováno

Získání „vašeho přístupu k internetu je blokováno“ 10 způsobů, jak opravit metodu „vypnout a znovu“.Zakázat svůj firewall a antivirus.Resetovat nebo přeinstalovat svůj antivirový program.Použijte vestavěný potíže s potížemi.Vrácení ovladače.Aktualizujte nebo odinstalujte ovladač.Opravy specifické pro prohlížeč.Vymazat cookies a mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit svému antiviru v blokování programu

Jděte začít > Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Virus & ochrana hrozeb. Pod virem & Nastavení ochrany hrozeb, vyberte Správa nastavení a poté na základě vyloučení, vyberte Přidat nebo odebrat vyloučení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním blokování programu firewall

Whitelisting s bránou Windows Firewall

Chcete -li spravovat whitelist ve firewallu Windows, klikněte na Start, zadejte firewall firewall a klikněte na Windows Defender Firewall. Klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall (nebo, pokud používáte Windows 10, klikněte na Povolit aplikaci nebo funkci pomocí Windows Firewall).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda můj firewall blokuje internet

Zkontrolujte zablokovaný port pomocí příkazového výzvy CMD ve vyhledávacím panelu.Klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řádek a vyberte Spuštění jako správce.Do příkazového řádku zadejte následující příkaz a stiskněte Enter. Netsh Firewall Show State.To zobrazí veškerý blokovaný a aktivní port nakonfigurovaný v bráně firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj firewall blokuje web

Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu, ať už pro ochranu před škodlivým obsahem nebo pro uložení šířky pásma. Pokud zjistíte, že webová stránka byla kvůli těmto omezením blokována, můžete ji někdy odblokovat přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj firewall blokuje program

Pomocí vyhledávání systému Windows k vyhledávání CMD. Klepněte pravým tlačítkem myši na první výsledek a poté vyberte Spuštění jako správce. Zadejte stav Show Firewall Netsh Firewall a stiskněte klávesu Enter. Poté můžete vidět všechny blokované a aktivní porty ve firewallu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj antivirus blokuje program

Klikněte na bránu Windows Defender Firewall. Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender. V okně povolených aplikací procházejte všechny aplikace. Vyhledejte aplikaci, kterou chcete zkontrolovat, a zjistěte, zda je aplikace zkontrolována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda můj firewall blokuje program

Jak zkontrolovat, zda Windows Firewall blokuje klíč Windows Programpress Windows + R pro otevření běhu.Typ "řízení" a stisknutím OK otevřete ovládací panel.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje firewall neustále blokuje všechno

Proč se to děje s největší pravděpodobností, protože máte nesprávnou konfiguraci pravidla brány firewall Windows, které výslovně blokuje jakýkoli přístup nebo aplikaci, kterou používáte k procházení internetu na port TCP 80 nebo 443, nebo možná dokonce blokujete celý podsítí, která je vyžadována, která je požadována přístup k síti nebo internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by mohlo být blokování mého připojení k internetu

V některých případech by to mohlo být stejně jednoduché jako řidič špatně chová. Mohlo by to však být také firewall blokující přístup k podezřelým webovým stránkám nebo externího faktoru, jako jsou webové stránky, jako jsou webové stránky, jako jsou webové stránky, které jsou blokovány správcem sítě. Jste zpět online

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, co je blokováno firewallem

Jak zkontrolovat, zda Windows Firewall blokuje klíč Windows Programpress Windows + R pro otevření běhu.Typ "řízení" a stisknutím OK otevřete ovládací panel.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte blokováním programu Windows Firewall

Chcete -li spravovat whitelist ve firewallu Windows, klikněte na Start, zadejte firewall firewall a klikněte na Windows Defender Firewall. Klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall (nebo, pokud používáte Windows 10, klikněte na Povolit aplikaci nebo funkci pomocí Windows Firewall).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, co blokuje můj firewall

Zkontrolujte blokované porty ve firewallu prostřednictvím vyhledávání příkazového vyhledávání Windows a vyhledejte CMD.Klepněte pravým tlačítkem myši na první výsledek a poté vyberte Spuštění jako správce.Zadejte stav Show Firewall Netsh Firewall a stiskněte klávesu Enter.Poté můžete vidět všechny blokované a aktivní porty ve firewallu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji blokování internetu

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází firewall

Síťové brány firewall jsou umístěny v přední linii sítě a slouží jako komunikační spojení mezi interními a externími sítěmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč to neustále říká, že můj přístup k internetu je blokován

Je dobré vyčistit cookies a mezipaměť jednou za čas. Vyčištění cookies a mezipaměti může eliminovat mnoho problémů s prohlížečem, včetně problému „váš přístup k internetu“. Chcete -li vyčistit soubory cookie a mezipaměť: Stiskněte Ctrl + H a vyberte vyčistit data pro prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj firewall blokuje internet

Zkontrolujte zablokovaný port pomocí příkazového výzvy CMD ve vyhledávacím panelu.Klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řádek a vyberte Spuštění jako správce.Do příkazového řádku zadejte následující příkaz a stiskněte Enter. Netsh Firewall Show State.To zobrazí veškerý blokovaný a aktivní port nakonfigurovaný v bráně firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, co blokuje váš firewall

Pomocí vyhledávání systému Windows k vyhledávání CMD. Klepněte pravým tlačítkem myši na první výsledek a poté vyberte Spuštění jako správce. Zadejte stav Show Firewall Netsh Firewall a stiskněte klávesu Enter. Poté můžete vidět všechny blokované a aktivní porty ve firewallu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, co je firewall na mém počítači

V systému Windows:

Klikněte pravým tlačítkem na nabídku startu, aplikace a funkce a najděte seznam aplikací pro bezpečnostní software. Přejděte na ovládací panel, všechny položky ovládacího panelu, zabezpečení a údržbu a zkontrolujte sekci síťového brány firewall a zjistěte, co se Windows zaregistrovala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji blokování internetu

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

Previous Post
Para qué es *# 62 utilizado?
Next Post
Jaký je rozdíl mezi ultrazvukovým senzorem a PIR senzorem?