15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design modern al peisajului. Principalele tendințe

șir (0) "" șir (0) ""

Amenajarea teritoriului este un concept bine cunoscut de mult timp. Se folosește atunci când vine vorba de decorarea suprafețelor de teren pe scară largă, a zonelor de parc. Astăzi situația s-a schimbat dramatic. Designul modern al peisajului este relevant în multe cazuri, mai ales atunci când conversația se referă la comploturi personale. Decorarea sa este gândită în mod competent, conține obiecte de decor interesante. Acest lucru vă permite să obțineți o proprietate terestră suburbană frumoasă, din punct de vedere al proiectării. Este luxos și bogat, poate fi comparat cu atracția principală a orașului – parcul..

un exemplu de design ușor de peisaj al unei case de vară

Noi tendințe în designul peisajelor apar în fiecare an

Orice zonă are propriile tendințe. Amenajarea teritoriului nu face excepție. Tendințele modei sunt schimbătoare. În fiecare an, experții oferă noi opțiuni pentru înregistrarea terenurilor. Ele reflectă starea de spirit a timpului nostru și punctele de vedere ale maeștrilor cu abilități și talent uimitor. Perfect pentru utilizare pe propriul site. Stilurile moderne de amenajare a teritoriului vă permit să transformați grădina într-un loc la modă și original..

ideea unui design neobișnuit de grădină peisagistică

Stilurile moderne de amenajare a teritoriului vă permit să transformați grădina într-un loc la modă și original.

Este dificil de argumentat cu părerea că clasicii sunt întotdeauna la modă. Acest lucru este parțial adevărat. Modul clasic de amenajare este cel mai solicitat în proiectarea peisajului. Este capabil să înnobileze frumos site-ul, făcându-l să pară luxos și sofisticat. În ciuda acestei dispoziții moderne, necesită utilizarea unei soluții de design simplificate cu elemente clasice. Astfel, există o modificare a direcției.

Tendințele moderne în designul peisajelor au păstrat baza clasicilor. Acest lucru se aplică formelor laconice și liniilor gânditoare. Orice altceva se află în fundal și nu este potrivit pentru decorarea site-ului. În ciuda acestui fapt, clasicii nu sunt în măsură să îndeplinească cerințele timpului nostru, așa că a fost înlocuit cu direcții neobișnuite de dezvoltare a terenului..

opțiunea unui design de peisaj luminos al site-ului

Designul modern al peisajului este relevant în multe cazuri

Stiluri de amenajare a teritoriului

Stilul neglijat de amenajare a peisajelor este din ce în ce mai utilizat. Acesta este un mod interesant și original de a aranja un site. Este comparat cu o grădină abandonată care este acoperită de iarbă și necesită întreținere. În acest caz, este clar că o astfel de imagine a fost creată intenționat. Maeștri talentați lucrează la ea de câteva zile. Designul rezultat în acest stil nu este caracterizat de fast și fast. Principala sa caracteristică este naturalețea..

Trăsături specifice

Element

Particularități

Plante plantate dens.

• Ei găsesc una peste alta, împletindu-se.

Plantele.

• Diferite culori și tipuri.

Calea este îngustă.

• O zonă mică este alocată pentru aceasta.

Flori cretate pe clădire.

• Ea este practic acoperită de ei.

Este extrem de dificil să creezi un astfel de stil. Deoarece nu trebuie să fie doar credibil, ci și atractiv. Acest proces durează mai mult de un an, dar mulți ani..

În designul modern al peisajelor, motivele asiatice nu renunță la pozițiile lor. Au devenit la modă de mult timp și sunt încă populare. Primul loc este luat de direcția chineză, iar al doilea de japonezi.

o variantă a unui frumos design peisagistic al unei curți private

Proiectarea ar trebui gândită în funcție de aria teritoriului

idee de design de grădină peisaj luminos

Există o mulțime de stiluri de design peisagistic

Când vorbiți despre tendințele modei în designul peisajelor, nu uitați de tendințele tehnice, nobile și de mediu. Sunt la fel de populare ca celelalte. Eclecticismul puțin cunoscut anterior prinde avânt. Experții prezic pozițiile sale de lider în viitorul apropiat.

Există o mulțime de stiluri care sunt folosite în amenajarea terenului. În funcție de zonă, locație și alte caracteristici ale site-ului, îl puteți alege pe cel care îl va transforma într-un loc luxos și frumos. În același timp, nu uitați de cerințele și dorințele proprietarului..

un exemplu de proiectare ușoară a peisajului unei curți private

Stilul neglijat de amenajare a peisajelor este din ce în ce mai utilizat.

o opțiune pentru un design de peisaj neobișnuit al site-ului

Tendințele moderne în designul peisajelor au păstrat baza clasicilor

Utilizarea ingredientelor naturale

Dominația minimalismului în arhitectură nu a trecut fără urmă. Astăzi în proiectarea peisajului există un interes crescut pentru componentele naturale. Acestea sunt utilizate în producția de mobilier, articole decorative. Și trebuie să le faci singur.

Astfel de soluții se încadrează organic în proiectarea peisajului. Îl completează și, uneori, devin principalul avantaj, atrăgând atenția oaspeților și a proprietarilor site-ului. Materialele naturale sunt foarte apreciate pentru calitățile lor. Acestea nu au un impact negativ asupra sănătății umane și a mediului. Acestea vă permit să obțineți mobilier confortabil și frumos. Cele mai la modă din acest sezon sunt lemnul și piatra..

un exemplu de frumos design peisagistic al unei case de vară

Materialele naturale sunt foarte apreciate

un exemplu de frumos design peisagistic al site-ului

În designul modern, interesul pentru ingredientele naturale este crescut

Scheme de culori: ce este și de ce aveți nevoie de ea?

Amenajarea teritoriului monitorizează calitatea amenajării nu numai a terenului, ci și a clădirilor aflate pe acesta. Blocurile sunt considerate a fi versiunea modernă a decorării pereților. Ar trebui să fie netede și îngrijite. Încadrarea este obligatorie, diluând interiorul, umplându-l cu dispoziție și caracter.

Evidențierea schemelor de culori este o tehnică interesantă care a fost folosită de mult timp. Vă permite să revigorați pereții fațadelor care au aceeași culoare. O opțiune excelentă este să setați un pătrat alb pe un fundal verde. O crenguță de trestie sau viță de vie este potrivită pentru decorarea acesteia..

Proiectare regională

Alegerea plantelor pentru sit este una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă proiectarea peisajului. Și acest lucru nu este surprinzător. Acestea creează starea de spirit a site-ului. Pentru a crește, dezvolta și înflori, aveți nevoie nu numai de îngrijire adecvată, ci și de condiții climatice speciale. Pe baza acestui fapt, proiectarea peisajului ar trebui realizată cu soiuri de plante care prevalează în zonă. Altfel, vor pieri repede..

Puteți completa designul cu tipuri endemice de materiale: piatră, lut, lemn. Acest lucru va aduce originalitate exteriorului, îl va face complet și complet. Sarcina principală a designului modern este combinarea armonioasă a elementelor naturale și a oamenilor.

opțiune pentru un design ușor de peisaj al unei case de vară

Amenajarea teritoriului ar trebui făcută cu soiuri de plante care sunt răspândite în zonă.

ideea unui design de peisaj neobișnuit pentru o curte privată

Una dintre cele mai importante întrebări în amenajarea teritoriului este selecția plantelor.

Teren artificial

Este dificil să ne imaginăm o parcelă fără acoperire cu iarbă. Aceasta este decorarea perfectă a terenului. Îi conferă un aspect natural, interesant și frumos. Învelișul de iarbă se numește de obicei peluză. Există două tipuri: artificial și natural. Recent, puteți vedea prima opțiune din ce în ce mai des. Are o mulțime de avantaje: este ușor de curățat, este mai ușor să suporte impacturile în condiții climatice nefavorabile..

Învelișul natural este destul de dificil de întreținut într-o formă adecvată. Necesită udare regulată și alte activități. Dacă nu respectați regulile de îngrijire, atunci gazonul își va pierde rapid frumusețea și va deveni pur și simplu inutilizabil. Trebuie actualizat periodic.

Vopsele vii

Plantele și florile sunt atractive la culoare. Această calitate este adesea utilizată în producția de vopsele naturale. Proprietarii de grădini luxoase din față sunt conștiente de acest lucru și folosesc în mod activ informațiile în scopuri proprii. Această vopsea este perfectă pentru a adăuga culoare hainelor și țesăturilor..

În plus, multe varietăți de plante sunt plante excelente pentru miere. Insectele se reped spre ele, care sunt benefice și polenizează florile. Această proprietate este posedată de calendula, millennial și altele..

ideea unui design de peisaj neobișnuit al site-ului

O cale cu flori va arăta foarte frumoasă

opțiune pentru un design ușor de peisaj al unei curți private

Florile vor putea decora frumos curtea

un exemplu de design de grădină peisaj luminos

Plantele și florile arată atractiv

Stil mixt

Atunci când decorați designul grădinii, amestecarea diferitelor direcții și tehnici este practicată adesea. Acest lucru vă permite să obțineți un complot armonios și integral, să vă arătați imaginația și să aduceți la viață cele mai interesante idei de design. Pentru aceasta, se folosesc obiecte care sunt la îndemână. Intriga este întocmită fără a lua în considerare caracteristicile peisagistice ale acesteia. Această metodă de aranjament se numește eclecticism..

Direcția se caracterizează prin:

  • utilizarea mai multor stiluri, cel puțin două sau trei;
  • prezența contradicțiilor, pentru combinația cărora se folosește un accent: subiect, culoare;
  • ideile se repetă (dacă le bateți corect, obțineți un rezultat neașteptat);
  • alocarea zonelor funcționale care au limite clare (pentru aceasta se folosesc arce, stâlpi, stilul zonelor poate diferi, ceea ce va face site-ul și mai original, mai interesant).

Amenajarea teritoriului trebuie făcută cu atenție. Există o serie de restricții, nerespectarea cărora va duce la rezultate slabe. Nu utilizați multe elemente în design. Acest lucru va crea un efect aglomerat. Mobila, gardurile și alte obiecte de aceeași culoare nu sunt cea mai bună idee. Vor fuziona și vor deveni una.

Proiectarea grădinii ar trebui să conțină doar plante și flori reale. Cele artificiale nu sunt binevenite. Zonele și elementele sunt aranjate atent și interconectate. Plantele exotice nu ar trebui să fie în aceeași zonă. Este mai bine să le așezați pe tot site-ul..

ideea unui design de peisaj ușor pentru o casă de vară

Amenajarea teritoriului trebuie făcută cu atenție

un exemplu de frumos design peisagistic al unei curți private

Atunci când decorați designul grădinii, amestecarea diferitelor direcții și tehnici este practicată adesea.

opțiune pentru un design de grădină peisaj luminos

Intriga este întocmită fără a lua în considerare caracteristicile peisagistice ale acesteia

Caracteristici de decor

Accesoriile joacă un rol important în proiectarea grădinilor. Adesea atrag atenția celorlalți. Experții le pun în fruntea soluției de proiectare și le aduc în prim plan.

Figurile din ceramică sunt utilizate ca decorațiuni în zonele suburbane: gnomi, câini. Fac exteriorul interesant și special. Dar nu toți designerii sunt de acord cu această opinie. La urma urmei, profesioniștii, vorbind despre accesoriile de peisaj, nu sugerează lucruri atât de banale..

Recent, rezervoarele artificiale devin din ce în ce mai populare. Un iaz sau un pârâu este utilizat atunci când amenajați suprafețe mari. Acestea sunt plasate armonios în compoziția generală. Dacă este un corp mare de apă, atunci poate deveni un element separat. Deoarece iazurile sunt legate de tendințele asiatice, merită să adăugați câteva elemente din stilul nativ..

Fântâna este reprezentantul temei apei. Poate fi atât real cât și decorativ. Completează perfect direcția eco în design. Este la modă să echipezi un pod decorativ pe un teren. Are un aspect drăguț și neobișnuit, motiv pentru care este foarte popular..

Iubitorii de idei extravagante instalează sculpturi pe site-uri. Parametrii lor pot fi diferiți. Opțiunile de creștere umană sunt comune. În proiectarea peisajului, sirenele, animalele presărate cu plante arată armonios.

Când amenajați o zonă suburbană, nu uitați de iluminat. Rolul său în crearea de design este imens. Practic, în aceste scopuri, se folosesc luminile stradale, pietre care strălucesc noaptea și sunt încărcate cu energia soarelui în timpul zilei. Așezați-le inițial de-a lungul cărării sau încadrați iazul.

idee de proiectare peisaj site ușor

Accesoriile atrag adesea atenția

opțiune pentru un design frumos de grădină peisagistică

Formele neobișnuite pot fi atribuite și decorării.

ideea unui design de peisaj luminos pentru o curte privată

Accesoriile de amenajare a grădinilor joacă un rol important

Ce plante sunt la modă?

Nici plantele nu au scutit tendințele modei. Această zonă are propriile sale preferate. Copiile slave sunt populare. Unele specii de arbori sunt demne de remarcat în special: tei, frasin de munte. Opțiunile simple pot crea o senzație de casă în designul grădinii. Îl umplu de romantism și căldură.

În ceea ce privește florile, și aici merită să acordați preferință soiurilor simple. Mușețelul și păpădia sunt tradiționale pentru cetățenii noștri. Arbuștii arată original, deci nu pot fi neglijați. Acestea sunt o necesitate în designul peisajului modern. Liliacul și iasomia parfumate sunt perfecte. În grădină, vor accentua starea de spirit romantică..

un exemplu de design neobișnuit de peisaj al unei case de vară

Florile vor sublinia starea romantică

ideea unui design neobișnuit de peisaj al unei case de vară

Opțiunile simple pot crea confortul casei în amenajarea grădinii

opțiunea unui frumos design peisagistic al site-ului

Plantele nu sunt scutite de tendințele modei.

Anterior, utilizarea pomilor fructiferi în exterior a fost descurajată. Astăzi situația s-a schimbat dramatic. Au devenit o parte integrantă a designului modern. În acest caz, este mai bine să nu folosiți soiurile lor tradiționale, ci rase neobișnuite..

Este dificil să ne imaginăm un teren de grădină fără plante parfumate. Acesta este un atribut important al acestora. Trandafirii și violetele se încadrează perfect în designul modern. Îl umplu cu o aromă unică care relaxează și dă adevărată plăcere locuitorilor..

Elementele sălbatice pot fi adăugate la exterior. Fructe, cireș de pasăre îl vor dilua și vor adăuga propriile note de originalitate și neobișnuite. Boabele nu trebuie neglijate. Recent, acest element este din ce în ce mai utilizat în amenajarea site-ului. O mică pajiște de căpșuni sau zmeură arată frumos și vă va permite să folosiți fructe sănătoase cultivate în propria grădină.

un exemplu de proiectare ușoară a unui teren peisaj

Folosirea tendințelor modei necesită investiții financiare serioase.

opțiune pentru un design luminos al peisajului unei curți private

Designul modern al peisajului are un potențial mare

Sofisticarea este ceva ce nu trebuie uitat atunci când decorați designul peisajului. Sakura va deveni decorul principal al site-ului. Dacă îi oferiți o îngrijire adecvată, atunci ea își va încânta proprietarul cu o înflorire frumoasă timp de mulți ani..

În ceea ce privește plantarea plantelor, există și câteva particularități aici. Pentru a face acest lucru, utilizați ghivece, ghivece, cluburi, constând din mai mulți pași. Această opțiune va decora site-ul, îl va face neobișnuit, individual.

Designul modern al peisajului are un potențial mare. Vă permite să implementați cele mai interesante soluții. Pentru a face parcela de grădină nu numai frumoasă, ci și neobișnuită. Designul individual va sublinia gustul delicat al proprietarilor, poziția lor în societate. Folosirea tendințelor modei necesită investiții financiare serioase. În timp ce se schimbă rapid, punctele culminante sunt aceleași. Prin urmare, puteți crea un design de peisaj la modă și elegant timp de mulți ani..

Opinia expertului Alina Kvileva.

Video: amenajare a teritoriului conform proiectului dvs.

50 de fotografii cu idei moderne de amenajare a peisajului:

un exemplu de imagine luminoasă de proiectare a peisajului de grădină opțiunea unui frumos design peisagistic al fotografiei site-ului ideea de proiectare peisaj ușor a unei fotografii curte privată un exemplu de design neobișnuit al peisajului unei imagini a casei de vară opțiune pentru un design neobișnuit de peisaj al unei imagini de reședință de vară ideea unui design luminos al peisajului unei fotografii din curtea privată un exemplu de proiectare ușoară a peisajului unei imagini a site-ului ideea unei frumoase fotografii de grădină peisagistică opțiune pentru un design neobișnuit al peisajului unei imagini de grădină exemplu de proiectare peisaj ușor a fotografiei site-ului ideea unui frumos design peisagistic al unei imagini din curtea privată opțiunea unui design de peisaj luminos al fotografiei cabanei opțiune pentru un design ușor de peisaj al unei imagini cu cabana de vară ideea unui design de peisaj neobișnuit al fotografiei site-ului exemplu de frumoasa imagine de gradina peisagistica exemplu de design luminos al peisajului unei fotografii din curtea privată opțiunea unui design luminos peisaj al imaginii site-ului un exemplu de design neobișnuit al peisajului unei fotografii a casei de vară opțiunea unui frumos design peisagistic al unei imagini de grădină ideea unui design de peisaj ușor pentru o imagine de reședință de vară opțiunea unui frumos design peisagistic al unei fotografii din curtea privată un exemplu de design neobișnuit al peisajului unei imagini a site-ului ideea de fotografie de grădină amenajare luminoasă exemplu de imagine ușoară de proiectare a grădinii peisajului ideea unui frumos design peisagistic al unei fotografii a casei de vară opțiunea unui design de peisaj luminos al unei fotografii curte privată opțiune pentru un design neobișnuit peisaj al imaginii site-ului un exemplu de proiectare ușoară a peisajului unei imagini a casei de vară ideea unui frumos design peisagistic al unei fotografii din curtea privată opțiune pentru un design neobișnuit peisaj al fotografiei cabanei opțiunea de proiectare peisaj ușor a imaginii site-ului exemplu de design luminos al peisajului unei fotografii de grădină opțiunea unui frumos design peisagistic al unei fotografii de grădină un exemplu de design luminos al peisajului unei imagini din curtea privată idee de proiectare peisaj ușor pentru cabane de vară fotografie un exemplu de design luminos al peisajului unei imagini a site-ului un exemplu de design neobișnuit al peisajului unei fotografii din curtea privată opțiune pentru un design neobișnuit de peisaj al unei fotografii de grădină un exemplu de frumos design peisagistic al unei imagini a site-ului ideea unei frumoase imagini de grădină peisagistică opțiune pentru un design neobișnuit peisaj al fotografiei site-ului opțiunea unui design de peisaj luminos al imaginii cabanei un exemplu de design luminos al peisajului unei fotografii a casei de vară ideea proiectării peisajului ușor a fotografiei site-ului opțiune pentru un design neobișnuit al peisajului unei imagini din curtea privată opțiune de fotografie ușoară de proiectare peisaj de grădină ideea unui frumos design peisagistic al unei imagini a casei de vară opțiune pentru un design neobișnuit peisaj al unei fotografii curte privată ideea unui design de peisaj luminos pentru o fotografie de reședință de vară un exemplu de frumos design peisagistic al unei imagini din curtea privată

Previous Post
Lusthusdesign i landskapsdesign av olika stilar
Next Post
أي نوع من القهوة هو الأفضل لآلة صنع القهوة