15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idei de design pentru decorarea unei terase

șir (0) "" șir (0) ""

Mulți proprietari de zone suburbane încearcă să creeze un design frumos și confortabil nu numai în interiorul casei, ci și în exterior. Proiectarea verandei de țară necesită o atenție maximă și o abordare serioasă.

Mobilier de țară pe verandă deschisă

Terasa mobilată cu drag va fi un loc minunat pentru relaxare și distracție

Gândirea la detalii este interesantă, dar vor fi multe dificultăți în diferite etape ale amenajării. Prin urmare, merită să cunoașteți în prealabil toate informațiile referitoare la terasă și decorarea acesteia..

Proiectare verandă în țară – faceți-o singur

Veranda poate fi deschisă sau închisă. Dacă este izolat, ajută la extinderea dimensiunii casei. Camera include adesea o sală de mese, bucătărie, bibliotecă și zonă de lucru, o grădină și un colț creativ. Mai multe direcții pot fi conectate simultan.

O verandă deschisă lângă o casă de țară din lemn

Clădirea deschisă, care este suflată de vânt și protejată de soare, este solicitată numai pe vreme bună.

Designul de tip deschis a fost creat special pentru sezonul estival, când va fi confortabil să vă odihniți pe el, datorită răcorii constante. Dar poate fi folosit doar pe vreme bună. Indiferent de tip, este mai bine să amplasați terasa în spatele casei. Dacă devine o extensie a locuinței, atunci este plasată pe partea necesară a fațadei.

Verandă deschisă cu verandă din piatră naturală

Proiectarea verandei trebuie să corespundă designului general al casei.

Proiectarea verandei din țară se poate face cu propriile mâini. Este necesar să se ia în considerare mai multe nuanțe importante și se va dovedi a încorpora funcționalitatea și frumusețea..

Proiectarea unei verande deschise în casă

În fiecare etapă a amenajării, trebuie acordată atenție selecției materialelor, culorilor, detaliilor.

Glorie de dimineață pe o verandă deschisă

Lumina și spațiul sunt principalele decorațiuni ale verandei deschise

Toate elementele de design importante ale unei terase deschise sunt reflectate în tabel..

Înregistrare Descriere
Împrejmuire Lemnul este supus multor teste în aer curat în fiecare zi. Prin urmare, merită să abordați temeinic alegerea soiului. Pinul este accesibil, iar stejarul este mai fiabil, dar mai scump. Grila decorativă poate fi poziționată vertical, orizontal sau transversal. Distanța dintre secțiuni poate fi oricare, precum și forma produsului..
Podea Lemnul este opțiunea evidentă. Dar, datorită expunerii regulate la umiditate și lumina soarelui, stratul de acoperire se va deteriora rapid. Puteți evita acest lucru acoperind anual copacul cu vopsea specială. Plăcile sau linoleum sunt potrivite pentru pardoseală. Este mai ușor să le îngrijești, nu este nevoie de pictură obișnuită.
Mobila Depinde de tipul verandei. Vederea închisă poate fi aranjată ca o cameră obișnuită de acasă. Tipul deschis presupune utilizarea terasei numai pe vreme bună. Prin urmare, este înțelept să plasați articole pliabile. Dacă condițiile meteorologice se schimbă dramatic, va fi posibilă asamblarea rapidă a structurilor. Alegeți modele de ratan fals. Se disting printr-un aspect atractiv, nu se deteriorează din cauza vântului puternic, expunerii la umezeală sau la soare. Puteți așeza o canapea, mai multe scaune suspendate. Mobilierul din răchită este perfect pentru o verandă.
Amenajarea teritoriului Căldura și razele directe ale soarelui se pot plictisi și doriți să vă ascundeți de căldura din răcoros. Pentru aceasta, se folosesc perdele sau amenajare a teritoriului. Acesta din urmă implică proiectarea de deschideri cu plante cățărătoare care îndeplinesc mai multe funcții simultan. Economisesc de la căldură și decorează cu succes aspectul. Amenajarea peisajului vertical face aerul mai umed și conținutul de praf scade. Clasicul este utilizarea gardurilor vii.
Perdele Puteți completa designul cu perdele transparente care creează o atmosferă aerisită. Există perdele acrilice speciale potrivite pentru utilizare în exterior. Sunt capabili să respingă murdăria și praful. Perdelele de bambus sau modelele cu role sunt potrivite. Acest detaliu de proiectare nu este necesar atunci când decorați o verandă, dar dacă proprietarii casei doresc să decoreze structura, se recomandă utilizarea opțiunilor enumerate..
Iluminat Foisorul este folosit nu numai în timpul zilei, ci și seara. Prin urmare, se recomandă să acordați o atenție specială iluminării. O lumină punctuală ar trebui instalată pe acoperișul structurii. Va deveni principalul. O adăugare poate fi o ghirlandă plasată în jurul întregului perimetru. Când plasați corpuri de iluminat, nu uitați de siguranță. Dispozitivele trebuie să fie fiabile și rezistente la umiditate.

Iluminarea strălucitoare a unei verande deschise în țară

O terasă deschisă cu iluminare bună înlocuiește ușor bucătăria vara

Proiectarea unei verande închise într-o casă privată

Veranda închisă acționează ca un loc de relaxare și recreere. Prin urmare, merită să-l protejați fiabil de vremea rea, făcându-l cald și potrivit în stilul aspectului general al casei. Renunță la hi-tech. E prea frig pentru o cameră ca asta. Folosiți mai multe materiale naturale, plante vii și mobilier din lemn.

Lămpi pe tavanul de lemn al verandei țării

Finisajele din lemn combinate cu lumina moale creează o atmosferă caldă de confort și liniște

Ferestrele glisante care duc la foișor sunt populare. Acestea facilitează transformarea unui tip de obiect închis într-unul deschis. Puteți face mecanismul automat, controlat de la distanță. Structura de sticlă va fi scumpă, dar va arăta spectaculos. Va exista o imagine de ansamblu asupra întregului teritoriu al site-ului, dar veți fi sub protecție fiabilă de condițiile meteorologice.

Mobilier tapițat într-o verandă închisă din țară

Mobilier tapițat confortabil și multă lumină naturală

O opțiune excelentă este plasarea acestuia pe teritoriul șemineului. Există o selecție largă de modele, care vă permite să alegeți o opțiune pentru orice cameră.

Șemineu în stil colonial pe cabana de vară

Șemineul va crea o atmosferă confortabilă și vă va încălzi în serile răcoroase

Alegerea unui stil pentru o verandă de vară

Atunci când decorați o verandă, este important să respectați o singură direcție de stil. Alegerea va fi influențată de locația obiectului. Dacă este la est sau la nord, atunci interiorul colonial englez va face. Mobilierul este din ratan, este necesar un balansoar.

Balansoar pe veranda de la țară

Pentru terasă, cumpărați mobilier de bună calitate, practic și durabil

În principal utilizarea mobilierului din răchită. Cea mai obișnuită soluție la alegerea mobilierului de țară datorită comodității și funcționalității sale. Designul colonial sugerează un șemineu. Când este închis, va acționa ca o sursă suplimentară de căldură.

Șemineu cu lemne arse pe terasa dacha

Șemineul este adecvat atât pe o terasă deschisă, cât și într-o verandă închisă

Modelele orientale și sudice sunt proiectate în principal în stilul Provence. Există grinzi de lemn pe tavan, mobilier realizat numai din materiale naturale. Scaune și masă, multe flori aranjate în vaze, servind drept decor suplimentar.

Veranda deschisă în țară în stilul Provence

Stilul Provence este asociat cu confortul, romantismul și ușurința.

Dacă opțiunile clasice nu se potrivesc, există multe interioare moderne. Se bazează pe combinații interesante de materiale de finisare, cum ar fi coloanele de sticlă. Completată de piese de mobilier joase.

Iluminat pe veranda din țară

Alegerea corpurilor de iluminat este influențată de tipul de construcție. Pentru obiectele deschise, alegeți în principal modele de iluminat stradal. Ele pot rezista la condiții umede și sunt rezistente la șocuri.

Fotografie a unei terase deschise cu luminile aprinse

Un exemplu de iluminat de terasă în aer liber de succes

Iluminarea cu LED a podelei terasei din țară

De acord că este mult mai plăcut să privești o terasă luminată decât în ​​întuneric

Alegeți modele care se potrivesc cu interiorul general, ceea ce îl va accentua mai mult. Acestea pot fi felinare stilizate pentru foișoare deschise. Acest design are mai mult spațiu pentru a instala lumina. Fii cu ochii pe siguranța și puterea de a le asigura. Obiectele închise pot fi iluminate ca niște camere obișnuite.

Spațiu de zonare pe cabana de vară

Cele mai multe modele sunt alungite. Există mult spațiu, prin urmare, există mai multe segmente în scopuri diferite pe același teritoriu. Pentru a evita amestecarea acestora, se recomandă efectuarea zonării, conturând limitele. Acest lucru vă va face șederea confortabilă..

Masă și canapea moale pe veranda casei de la țară

Când așezați mobilier pe verandă, lăsați mai mult spațiu pentru libera circulație

Plante în ghivece în designul unei cabane de vară

Plantele în ghivece sunt excelente pentru zonarea unei terase în aer liber.

Puteți amplasa nu numai colțuri de relaxare, o zonă de luat masa, ci și un studiu. O verandă închisă este o modalitate excelentă de a mări suprafața utilă a casei. Dacă nu există suficient spațiu în interior pentru un anumit scop, puteți selecta un colț în foișor. Elementele globale de zonare, cum ar fi pereții despărțitori masivi, ar trebui abandonate, având în vedere scopul principal al terasei. Ca estimare pentru o vacanță. Este necesar să aranjați corect mobilierul, să aranjați culoarele și să completați cu detalii decorative, care să dezvăluie linia subtilă dintre segmente..

Mobila pentru o veranda din tara

Un loc de relaxare presupune prezența unor articole convenabile și confortabile în care vă puteți relaxa perfect. Nu este nevoie să achiziționați produse noi. Mobilierul vechi, completat cu pricepere de decor, ușor restaurat va da o atmosferă specială locului. Huse strălucitoare, schimbarea tapițeriei, pictura vă vor ajuta. Dacă este suficient spațiu, aranjează o canapea mare, moale, completată de perne.

Mobilier din ratan cu perne moi pe veranda de la țară

Pe veranda ferită de ploaie, puteți așeza în siguranță mobilier tapițat

Dacă această cameră ar trebui să fie folosită pentru a mânca și nu doar pentru a petrece timpul, asigurați-vă că așezați o masă și scaune. Respectați măsura. Spațiul nu ar trebui să se dovedească a fi aglomerat, supraîncărcat cu detalii inutile. Un loc de odihnă presupune prezența spațiului. Este important să atârnați un hamac lângă el. Vă va permite să vă bucurați de soare, dacă doriți, și apoi să petreceți timpul la umbra răcoroasă a terasei..

Care poate fi finisajul și designul verandei

Extensia poate fi din lemn sau poate avea un cadru metalic cu înveliș din clapă. Vitraliile de aluminiu vor funcționa. Acestea sunt instalate pe baza obiectului. Vor apărea pereți, a căror decorare nu este necesară datorită geamului. Trebuie doar să speli totul în mod regulat. Subsolul va rămâne pentru a decora. Pentru a face acest lucru, alegeți o piatră sau o cărămidă..

Vitrare panoramică a unei terase tip cabană de vară deschisă

Vitrarea panoramică pe un cadru metalic va oferi vizibilitate generală și unitate cu natura

Blocurile de sticlă pot fi utilizate pentru geamuri. Există o gamă largă de produse pe piață. Modele cu sticlă mată, canelată sau colorată. Le puteți combina între ele pentru a crea un efect unic. Blocurile sunt potrivite pentru organizarea iluminatului sau crearea de panouri. Unul dintre aspectele negative ale unui astfel de finisaj este prețul..

Proiectarea zonei de luat masa pe veranda la tara

Pentru a vă bucura de vederi superbe, faceți ferestrele cât mai mari posibil

Este permisă o combinație de mai multe opțiuni. Un perete este alocat blocurilor de sticlă, restul sunt realizate din vitralii de aluminiu.

Parchet de grădină pe terasa cabanei de vară

Un parchet special de grădină a fost folosit pentru amenajarea pardoselii acestei terase în aer liber.

În tipul deschis de obiect, conceptul de decor interior și exterior este amestecat. Acest lucru se aplică construcției și decorului în general. Prin urmare, lemnul este cel mai preferat. Este important doar să aveți grijă de material, astfel încât, în timp, factorii negativi ai străzii să nu strice clădirea. Pentru a crea obiecte de mai mulți ani, există o punte, care este o placă de terasă. Rezistă perfect la toate momentele negative ale străzii și este potrivit pentru finisarea verandei. Materialul conține aditivi polimerici, ceea ce îmbunătățește rezistența și rezistența la umiditate.

Verande pentru acoperiș din sticlă

O opțiune posibilă de proiectare este vitrarea acoperișului. Această idee pare impresionantă. Sistemul de geamuri este instalat pe structuri de susținere pre-ridicate.

Verandă închisă a unei case de țară cu acoperiș de sticlă

Acoperișul de sticlă al verandei crește vizual dimensiunea camerei, făcând extensia ușoară și aerisită

Acoperiș de sticlă în designul verandei țării

Această verandă va fi ușoară toată ziua

Un avantaj suplimentar al unei astfel de soluții este economiile semnificative de energie. Nu este nevoie să instalați multe corpuri de iluminat. În timpul zilei va fi suficientă lumină în interior. Se folosește sticlă de înaltă rezistență, astfel încât să nu vă fie frică de ploaie sau de razele arzătoare ale soarelui. Ferestrele cu geam termopan sunt fiabile și protejează perfect camera.

Piatra naturală și lemn în interiorul teraselor

Piatra este adesea folosită pentru decorarea podelei. Este posibil să nu se termine la limitele obiectului, ci să meargă mai departe în curte, devenind cărări. Acest lucru vă permite să creați un design comun pentru întregul site. Piatra este folosită în construcția fundației. În exterior, designul arată fiabil, puțin primitiv. Îl puteți combina cu lemn, creând combinații interesante. Obiectul va arăta ca o casă în pădure și nu un loc de relaxare într-o zonă suburbană.

Utilizarea pietrei și lemnului în proiectarea unei cabane de vară

Grinzi de lemn evidențiate și deschideri îmbrăcate în piatră între ferestre

Piatra poate fi utilizată la instalarea șemineului. Dispozitivul va deveni o sursă de căldură și un punct culminant al camerei. Spațiul de lângă șemineu trebuie completat cu zidărie pentru a face totul să pară complet..

Design veranda in culori deschise

Nuanțele deschise măresc vizual spațiul, conferă aerisire, ușurință și creează o atmosferă de solemnitate. Clasicii sunt decorarea ferestrelor și tavanelor într-o paletă albă ca zăpada, iar podeaua într-o gamă întunecată. Potrivit chiar și pentru terase mici. O tranziție lină de la gri la alb ajută la adăugarea confortului și a purității. Spațiul trebuie completat cu mai multe detalii luminoase..

Proiectarea unei verande de țară în culori deschise

Culorile deschise extind spațiul și creează o stare de spirit cu adevărat festivă în orice vreme

soluție de design în culori deschise pentru o verandă de țară

Ramele albe ale ferestrelor și plafonul ușor ecou cu aceleași nuanțe de mobilier și interior

Pentru cei care doresc să creeze un interior scandinav, culorile deschise ar trebui să fie prezente în toată camera, inclusiv podeaua și pereții. Elementele luminoase sub formă de perne și perdele vor ajuta la diluarea atmosferei. Acest design este perfect pentru o sală de mese situată pe verandă. Culoarea deschisă, care este neutră, face un fundal excelent pentru centralizarea diferitelor detalii, inclusiv șemineul. Dacă pardoseala este proiectată în alb, merită să o diluați așezând un covor într-o nuanță contrastantă.

Amenajarea unui colț pentru odihnă și lectură pe verandă

Un mic colț de lectură poate fi creat cu un scaun moale și confortabil situat lângă rafturi și rafturi. Asigurați-vă că completați locul cu o lampă..

Spațiu de lectură pe cabana de vară

Colț confortabil pentru citirea confortabilă a cărților

În timpul zilei spațiul este bine luminat, dar seara este necesară o cantitate suficientă de lumină pentru lectură. Este mai bine să alegeți un colț îndepărtat pentru proiectarea verandei din țară, astfel încât segmentul să se dovedească liniștit și confortabil.

Opinia expertului Alina Kvileva.

Videoclip despre cum să faci o verandă confortabilă pentru utilizare pe tot parcursul anului

50 de idei de design pentru cabane de vară în fotografii

Mobilier de țară din lamele pe verandă deschisă Verandă din lemn într-o casă la țară Design modern al verandei țării Mobilier tapițat pe veranda rustică vitrată Terasă în aer liber Terasă în aer liber cu podea din lemn la țară Design terasă în aer liber pentru o casă de țară Iluminarea terasei rurale noaptea Terasă rustică în stil Provence Șemineu pe terasă în stil clasic Mobilier din ratan pe o punte de lemn Amenajarea unei cabane de vară cu propriile mâini Șemineu în interiorul verandei țării Acoperiș de sticlă al verandei din țară Ridicarea ferestrelor în veranda de la țară Vitrarea unei verande rurale cu tavan înalt Mobilier din ratan pe o terasă deschisă Geamuri panoramice în designul verandei de țară Realizarea unei verande de țară în stil clasic Stâlpi de decorare pe veranda țării Vedere de sus a terasei deschise Rattan, piatră și lemn în designul verandei țării Stil minimalist în interiorul terasei țării Terasă spațioasă, cu podea din lemn, la țară Ferestre glisante în interiorul verandei țării Realizarea unei cabane de vară cu propriile mâini Zona de luat masa la cabana de vară Zonă verandă țară și podea de piatră Loc confortabil pentru relaxare pe terasa cabanei de vară Studiați pe terasa deschisă a cabanei de vară Mobilier metalic în designul unei verande de țară Perdele din interiorul verandei țării interiorul unei cabane de vară în stilul unei cabane Verandă de țară în stilul clasicismului Patru fotolii moi pe podeaua de piatră a verandei de la țară Un exemplu de soluție de proiectare pentru decorarea unei verande de țară Proiectarea interiorului verandei de tara Verandă la țară în culori deschise Verandă izolată în cabana de iarnă Terasa rustica cu stalpi din lemn alb Terasă deschisă, cu acoperiș din sticlă Verandă de țară într-o casă de bușteni Lemn în interiorul verandei țării Verandă de sticlă într-o casă la țară Realizarea unei verande de țară în culori deschise Masă de luat masa pe veranda țării Decorarea unei cabane de vară cu propriile mâini Scaun balansoar din ratan pe terasa de vară Șemineu în designul unei terase de țară închise Terasă în aer liber atașată la casa de la țară

Previous Post
Trendig inredning 2021
Next Post
نصنع تصميمًا وظيفيًا لغرف الأطفال للأولاد