15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu zrcadlit iPhone na televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize?

Chcete -li zrcadlit iPhone do televize, jednoduše klepněte na tlačítko Airplay. V závislosti na aplikaci, kterou používáte, možná budete muset nejprve klepnout na jiné tlačítko, jako je „Sdílet“, poté vyberte zařízení, které chcete použít s Airplay. V tomto případě si vybereme naši Apple TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu odrážet iPhone na televizi?

Pokud dostáváte zprávu, která říká: „Nelze se připojit k„ x zařízení “,“ je pravděpodobné, že váš telefon není připojen ke stejné síti jako zařízení, které chcete airplay. Zkontrolujte, zda je Wi-Fi zapnuto a připojeno ke stejné síti, na které je vaše zařízení zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televizoru Samsung?

Chcete -li zrcadlit obrazovku vašeho iPhone na televizi Samsung, přejděte na Nastavení> Obecné> Nastavení Apple Airplay na televizi Samsung a zapněte funkci. Vyberte obsah, který chcete zobrazit na televizi z telefonu (obrázek, video atd.) a klepněte na ikonu sdílení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zrcadlit svůj iPhone do svého televize bez Apple TV?

Existují tři způsoby, jak zrcadlit váš iPhone do televize bez Apple TV. Pro připojení iPhone a zrcadlení celé obrazovky k televizi můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple. Další možností je použít Google Chromecast. A konečně, můžete také použít Roku k zrcadlení vašeho iPhone do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit obrazovku telefonu do televize?

Chcete -li zrcadlit obrazovku telefonu nebo tabletu na větší displej, dvakrát přejeďte dolů z horní části obrazovky na zařízení Android, abyste odhalili zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná ho budete muset hledat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize bez Apple TV?

Existují tři způsoby, jak zrcadlit váš iPhone do televize bez Apple TV. Pro připojení iPhone a zrcadlení celé obrazovky k televizi můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple. Další možností je použít Google Chromecast. A konečně, můžete také použít Roku k zrcadlení vašeho iPhone do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí?

Chcete -li spárovat telefon nebo tablet s televizí, postupujte podle těchto kroků. Během sledování YouTube ve svém televizi přejděte do telefonu nebo tabletu a otevřete aplikaci YouTube. Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejného

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone zrcadlí do mé televize Samsung?

Pokud váš iPhone Screen Mirroring nebo Airplay nefunguje na vaší televizi Samsung, ujistěte se, že vaše zařízení iOS i TV Samsung jsou připojeny ke stejnému připojení k internetu. Zkontrolujte obou zařízení pro nejnovější aktualizaci a restartujte router. Zkuste také restartovat svůj iPhone a Samsung TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat airplay do své televize?

Ano, můžete nainstalovat airplay do televize. Airplay je pohodlný způsob, jak sdílet fotografie, videa, prezentace, zvuk a další mezi zařízeními Apple. Můžete však také použít Airplay na televizích Android a řadu chytrých televizorů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím zrcadlení obrazovky na televizi?

Pro tuto demonstraci používáme chytrý telefon Sony Xperia a televizi Bravia. Pomocí dálkového ovladače televizoru stiskněte tlačítko INPUT a poté vyberte Zrcadlení obrazovky. Dále budete muset ovládat obrazovku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi pomocí wifi?

Chcete-li připojit telefon k televizi pomocí Wi-Fi, přejděte do nastavení v televizi a vyhledejte nastavení sítě, síť nebo připojení. Stisknutím tlačítka OK zobrazíte k dispozici dostupné sítě Wi-Fi a zobrazí se název telefonu, pokud jste

[/WPRemark]

Mohu zrcadlit iPhone do televize?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize

A klepněte na airplay. Tlačítko v závislosti na aplikaci, kterou používáte, možná budete muset klepnout na jiné tlačítko jako nejprve, jako je sdílení, a poté vyberte zařízení, které chcete použít s AirPlay, vybereme si náš Apple TV

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu odrážet iPhone na televizi

Proč se můj iPhone nepřipojí k televizi, pokud dostáváte zprávu "Nelze se připojit k „x zařízení“", Je pravděpodobné, že váš telefon není připojen ke stejné síti jako zařízení, které chcete airplay. Zkontrolujte, zda je Wi-Fi zapnuto a připojeno ke stejné síti, na které je vaše zařízení zapnuto.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televizoru Samsung

Pokud vás zajímá, jak zrcadlit obrazovku vašeho iPhone na televizi Samsung zdarma, můžete to udělat prostřednictvím Airplay. Jdi do nastavení > Všeobecné > Nastavení Apple Airplay na televizi Samsung a zapněte funkci. Vyberte obsah, který chcete zobrazit na televizi z telefonu (obrázek, video atd.) a klepněte na ikonu sdílení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zrcadlit svůj iPhone do svého televize bez Apple TV

3 způsoby, jak zrcadlit iPhone do televize bez Apple TVMirror iPhone na televizi s kabelem. Můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple, snadno připojit iPhone a zrcadlit celou vaši obrazovku s televizí v kvalitě a zvuku 1080p obrazu.Zrcadlí iPhone to TV s Google Chromecast.Zrcadlí iPhone to TV s Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit obrazovku telefonu do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize bez Apple TV

3 způsoby, jak zrcadlit iPhone do televize bez Apple TVMirror iPhone na televizi s kabelem. Můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple, snadno připojit iPhone a zrcadlit celou vaši obrazovku s televizí v kvalitě a zvuku 1080p obrazu.Zrcadlí iPhone to TV s Google Chromecast.Zrcadlí iPhone to TV s Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone zrcadlí do mé televize Samsung

Zrcadlování obrazovky iPhone nebo airplay nefunguje na televizi Samsung

Ujistěte se, že vaše zařízení iOS i TV Samsung jsou připojeny ke stejnému připojení k internetu. Zkontrolujte obou zařízení pro nejnovější aktualizaci. Restartujte router. Restartujte svůj iPhone a Samsung TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat airplay do své televize

Ano. Airplay je pohodlný způsob sdílení fotografií, videí, prezentací, zvuku a dalších mezi zařízeními Apple. Můžete však také použít Airplay na televizích Android a také řadu chytrých televizorů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím zrcadlení obrazovky na televizi

Pro tuto demonstraci používáme smartphone Sony Xperia. A televize Bravia. Pomocí dálkového dálku stiskněte tlačítko INPUT stiskněte tlačítko INPUT a poté vyberte zrcadlení obrazovky, budete muset ovládat obrazovku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi pomocí wifi

Takže přejděte do nastavení ve vašem televizi. Hledejte síťovou síť nebo připojení. Stisknutím tlačítka OK zobrazíte dostupné sítě Wi-Fi Networks. A uvidíte jméno svého telefonu, pokud si pamatujete, že to bylo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu zrcadlit telefon do mého televizoru Samsung

V zásadě musí být váš telefon a Samsung TV připojeni ke stejné síti Wi-Fi, aby obsadily nebo zrcadlo obrazovky fungovaly. Zkontrolujte tedy připojenou síť Wi-Fi v telefonu tím, že přejdete do nastavení Wi-Fi. Chcete-li zkontrolovat Wi-Fi na televizi Samsung, přejděte do Nastavení > Všeobecné > Síť > Otevřená nastavení sítě > Bezdrátový.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje televize kompatibilní

Můžete také zkontrolovat, zda je vaše zařízení kompatibilní v nabídce Nastavení. 1 přejděte do nastavení. 2 Vyberte generál. 3 Pokud existuje možnost nastavení Apple Airplay, je vaše zařízení kompatibilní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odrážím telefon do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli má moje televize airplay

1 přejděte do nastavení. 2 Vyberte generál. 3 Pokud existuje možnost nastavení Apple Airplay, je vaše zařízení kompatibilní. Pokud pro Airplay neexistuje žádná možnost, pak není vaše zařízení podporováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zrcadlení obrazovky provedeno na jakékoli televizi

Použijte zrcadlení obrazovky své televize

Mnoho televizorů přichází s vestavěnou funkcí zrcadlení obrazovky. Na druhém konci může mít váš telefon Android konkrétní nastavení pro připojení k podporované televizi. Na telefonech Samsung se tomu říká Smart View. V tomto případě je nejkompatibilní možností zrcadlení telefonu Samsung do televize Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k televizi přes Wi-Fi

A pokud se na vaší televizi objeví přístupový kód Airplay. Obrazovka zadejte přístupový kód na vašem iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj telefon prostřednictvím mého televize

Téměř všechny smartphony a tablety se mohou připojit k USB portu USB pomocí kabelu USB, jako je tento 6-noha datový kabel pro USB-A na USB-C. Po připojení můžete promítnout displej svého telefonu do televize – ať už kontrolujete obrázky, sledujete videa, surfujete na webu, pomocí aplikací nebo hraní her.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone Smart TV Samsung nezral

Zrcadlování obrazovky iPhone nebo airplay nefunguje na Samsung TVMake jisté, že vaše zařízení iOS i TV Samsung jsou připojeny ke stejnému připojení k internetu.Zkontrolujte obou zařízení pro nejnovější aktualizaci.Restartujte router.Restartujte svůj iPhone a Samsung TV.Zkontrolujte nastavení a omezení Airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zrcadlení obrazovky

Otevřené nastavení.Otevřené nastavení.Klepněte na zobrazení.Klepnutím na obsazení obrazovky.V pravém horním rohu klepněte na ikonu nabídky.Klepnutím na zaškrtávací políčko pro povolení bezdrátového zobrazení jej povolíte.Objeví se dostupná názvy zařízení, klepněte na název zařízení, které chcete zrcadlit zobrazení zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení potřebuji k airplay do mé televize

Chcete-li používat airplay, potřebujete zařízení, které jej podporuje, jako je Apple TV nebo reproduktorový systém s vestavěnou podporou Airplay. Potřebujete také zařízení, které může působit jako zdroj airplay, jako je iPhone, iPad nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má televizor zrcadlení obrazovky

TV Nejprve musíme jít do nastavení sítě a ujistit se, že televizor je připojen k vašemu Wi-Fi. Za druhé, co chcete udělat, je přejít na zdrojové nastavení, které mimochodem najdete pod zařízeními

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu začít airplay na svém televizi

Na dálkovém ovládání TV stiskněte tlačítko (vstupní výběr) a poté vyberte (AirPlay). Vyberte airplay & Nastavení HomeKit a poté zapněte airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může normální televizor zrcadlit můj telefon

Za tímto účelem budete potřebovat kabel HDMI a adaptér USB-C na HDMI, který najdete v Amazonu. Zapojte USB-C konec do telefonu a poté připojte kabel HDMI mezi adaptérem a televizí. Po připojení adaptéru a kabelu se obrazovka na telefonu Android automaticky objeví na vaší televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet obrazovku telefonu do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo desarmar mi alarma ADT con mi teléfono??
Next Post
Co je připojení hotspotu AP?