15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu poslouchat svůj dům s Google Nest?




Mohu poslouchat svůj dům s Google Nest?

Shrnutí článku:

Můžete použít Google Nest jako poslechové zařízení? Zobrazuje se Google Nest. Pokud máte zvonek hnízda, můžete také používat Talk a poslouchat na displeji Google, jako je Nest Hub Max.

Může Google Nest Record Conversations? Je moje zařízení Google Nest zaznamenávající všechny mé konverzace? Ne. Můžete se dozvědět více o tom, jak Asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, volbu a kontrolu.

Mají hnízda Google mají mikrofony? Nest Protect automaticky provozuje „zvukovou kontrolu“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

Má hnízdo zaznamenávat zvuk? Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest? Hrajte z místnosti do místnosti do pokoje. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Hudba tady, tam a všude. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení? Používání Google Home jako interkomu s duem. Ujistěte se, že máte v telefonu nainstalované duo a jste přihlášeni. Přejděte na svou domovskou obrazovku ve vaší domácí aplikaci Google. Vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit. Klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu. Vyberte hlasové hovory. Klikněte na Pokračovat.

Lze monitorovat hnízdo? Pro lidi, kteří chtějí další vrstvu zabezpečení, může profesionální monitorování pomoci reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii, aby odpověděli.

Jak zjistím, zda nahrává Google Nest? Google používá systém barevných stavových světel, aby ukázal, zda kamera funguje nebo ne. Pokud je vaše stavové světlo pevné zelené, znamená to, že váš fotoaparát je zapnutý a aktivně zaznamenává obrázky, které vidí.

Můžete použít Google Nest k odposlouchávání? Výzkumník Matt Kunze zjistil, že hackeři by mohli být schopni špehovat uživatele Google Home Smart Readiers. Kunze zjistil, že Nest Mini má účet Rogue nebo „Backdoor“ by mohl být vytvořen pomocí aplikace Google Home. Kromě toho by pak mohl být účet použit k ovládání inteligentního reproduktoru.

Jak zapnu mikrofon na Google Nest? Dobrý den, v tomto videu vám chci ukázat, jak povolit nebo deaktivovat mikrofon v Google Nest 2… Takže se budeme muset podívat na zadní stranu našeho zařízení právě tady je přepínač. A teď, pokud to stisknete

Může Google Homes zaznamenat zvuk? S rostoucím počtem domácností nakupujících do virtuálních asistentů, jako je Google Home a Amazon Alexa, je důležité mít na paměti, že tato zařízení jsou navržena tak, aby poslouchala. To zahrnuje nahrávání a učení tónu vašeho hlasu a zlepšení rozpoznávání hlasu a funkce pro virtuální asistent.

Otázky:

1. Můžete použít Google Nest jako poslechové zařízení?

Zobrazuje se Google Nest. Pokud máte zvonek hnízda, můžete také používat Talk a poslouchat na displeji Google, jako je Nest Hub Max.

2. Může Google Nest Record Conversations?

Je moje zařízení Google Nest zaznamenávající všechny mé konverzace? Ne. Můžete se dozvědět více o tom, jak Asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, volbu a kontrolu.

3. Mají hnízda Google mají mikrofony?

Nest Protect automaticky provozuje „zvukovou kontrolu“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

4. Má hnízdo zaznamenávat zvuk?

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

5. Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest?

Hrajte z místnosti do místnosti do pokoje. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Hudba tady, tam a všude. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

6. Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení?

Používání Google Home jako interkomu s duem. Ujistěte se, že máte v telefonu nainstalované duo a jste přihlášeni. Přejděte na svou domovskou obrazovku ve vaší domácí aplikaci Google. Vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit. Klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu. Vyberte hlasové hovory. Klikněte na Pokračovat.

7. Lze monitorovat hnízdo?

Pro lidi, kteří chtějí další vrstvu zabezpečení, může profesionální monitorování pomoci reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii, aby odpověděli.

8. Jak zjistím, zda nahrává Google Nest?

Google používá systém barevných stavových světel, aby ukázal, zda kamera funguje nebo ne. Pokud je vaše stavové světlo pevné zelené, znamená to, že váš fotoaparát je zapnutý a aktivně zaznamenává obrázky, které vidí.

9. Můžete použít Google Nest k odposlouchávání?

Výzkumník Matt Kunze zjistil, že hackeři by mohli být schopni špehovat uživatele Google Home Smart Readiers. Kunze zjistil, že Nest Mini má účet Rogue nebo „Backdoor“, který by mohl být vytvořen pomocí aplikace Google Home. Kromě toho by pak mohl být účet použit k ovládání inteligentního reproduktoru.

10. Jak zapnu mikrofon na Google Nest?

Dobrý den, v tomto videu vám chci ukázat, jak povolit nebo deaktivovat mikrofon na Google Nest 2… Takže se musíme podívat na zadní stranu našeho zařízení právě zde, je tu přepínač. A teď, pokud to stisknete.

11. Může Google Homes zaznamenat zvuk?

S rostoucím počtem domácností nakupujících do virtuálních asistentů, jako je Google Home a Amazon Alexa, je důležité mít na paměti, že tato zařízení jsou navržena tak, aby poslouchala. To zahrnuje nahrávání a učení tónu vašeho hlasu a zlepšení rozpoznávání hlasu a funkce pro virtuální asistent.



Mohu poslouchat svůj dům s Google Nest?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Nest jako poslechové zařízení

Zobrazuje se Google Nest

Pokud máte zvonek hnízda, můžete také používat Talk a poslouchat na displeji Google, jako je Nest Hub Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Nest Record Conversations

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hnízda Google mají mikrofony

Nest Protect automaticky provozuje „kontrolu zvuku“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hnízdo zaznamenávat zvuk

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest

Hrajte z místnosti do místnosti do pokoje. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Hudba tady, tam a všude. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení

Používání Google Home jako interkomu s duomake jistě máte nainstalované duo v telefonu a jste přihlášeni.Přejděte na svou domovskou obrazovku ve vaší domácí aplikaci Google.Vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit.Klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu.Vyberte hlasové hovory.Klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze monitorovat hnízdo

Pro lidi, kteří chtějí další vrstvu zabezpečení, může profesionální monitorování pomoci reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii, aby odpověděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda nahrává Google Nest

Google používá systém barevných stavových světel, aby ukázal, zda kamera funguje nebo ne. Pokud je vaše stavové světlo pevné zelené, znamená to, že je váš fotoaparát zapnutý a aktivně nahrává obrázky, které vidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Nest k odposlouchávání

Výzkumník Matt Kunze zjistil, že hackeři by mohli být schopni špehovat uživatele Google Home Smart Readiers. Kunze zjistil, že Nest Mini má účet Rogue nebo „Backdoor“ by mohl být vytvořen pomocí aplikace Google Home. Kromě toho by pak mohl být účet použit k ovládání inteligentního reproduktoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu mikrofon na Google Nest

Ahoj v tomto videu chci vám ukázat, jak povolit nebo deaktivovat mikrofon v Google Nest 2.. Takže se budeme muset podívat na zadní stranu našeho zařízení právě tady je přepínač. A teď, pokud to stisknete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Homes zaznamenat zvuk

S rostoucím počtem domácností nakupujících do virtuálních asistentů, jako je Google Home a Amazon Alexa, je důležité mít na paměti, že tato zařízení jsou navržena tak, aby poslouchala. To zahrnuje nahrávání a učení tónu vašeho hlasu a zlepšení rozpoznávání hlasu a funkce pro virtuální asistent.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda Nest nahrává

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastně dělá hnízdo Google

Zahrajte si svou hudbu, podcasty a další. Streamujte svůj oblíbený zvukový obsah na vylepšeném reproduktoru a vytvořte domácí zvukový systém s jinými reproduktory hnízda. Hands-Free Help od Google. Požádejte Google, aby získal odpovědi, novinky, zapnul světla a další, vše s vaším hlasem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Home jako reproduktor

Budete potřebovat dvě věci – zařízení Google Home nebo Nest a aplikace Google Home (Android/iOS). Nainstalujte domácí aplikaci Google a spusťte ji. Klepněte na značku + na rohu a nastavte zařízení. Přejděte dolů na reproduktor, klepněte na něj a chvíli počkejte, než váš telefon najdete a připojte se k němu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přeměním telefonu na poslechové zařízení

Krok 1: Nejprve musíte přidat funkci živého poslechu pro ovládání centra. Přejděte na Nastavení a klepněte na ovládací centrum. Krok 2: Přejděte na možnost slyšení a klepněte na "+" ikona na levé straně. Krok 3: Otevřete ovládací centrum a klepnutím na ikonu ucha zapněte funkci Live Poslouchejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo sleduje hnízdní kameru

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ovládat váš hnízkový termostat

Každý, kdo sdílí přístup do vašeho domova s ​​aplikací Home nebo Nest, bude stále schopen změnit teplotu a nastavení nebo odemknout termostat pomocí aplikace. Termostat můžete zamknout v nabídce Nastavení v termostatu nebo pomocí aplikace Home nebo Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest Hub vždy nahrávání

Stejně jako jiná zařízení Nest Cam, i hnízdo zabudovaná do vašeho rozbočovače Nest Max umožňuje vám a členům vaší domácnosti získat živý pohled na to, co se děje doma. Pokud je povoleno v aplikaci Nest, zahrnuje také oznámení a kontinuální nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hnízda Google v nich kamera

Váš max hub Google Nest je dodáván s vestavěnou hnízdní vačkou. Můžete použít hnízdní vačku k přihlášení doma, když jste pryč s funkčností a upozorněním na živý pohled, když je detekována aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze hnízda Google použít jako interkom

Pomocí spouštěcí fráze „OK, Google Broadcast…“ vám umožní využít váš domov Google jako interkom. Můžete komunikovat prostřednictvím jiných inteligentních reproduktorů Google Home nebo Nest Inteligentních reproduktorů připojených k vašemu účtu. Máte možnost vysílat na všechna zařízení ve vaší domácnosti nebo na jediné zařízení podle vašeho výběru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je domácí mikrofon Google vždy zapnutý

Ztlumit mikrofon

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně. Co se stane, pokud vypnete mikrofon z vašeho hlasu nebo hudby již nebude vyzvednut a zpracováván prostřednictvím serverů Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mluvit přes Google Home

Říci "Ahoj Google," pak:

Příkazy můžete také použít „Shout“, „Řekněte všem“ nebo „oznamujte“ místo „vysílání.„Toto vysílání na všech zařízeních Google Nest nebo Home Devices.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Google Home mikrofonem

Má také pouze jedno tlačítko pro ztlumení mikrofonu a je napájeno vyhrazeným konektorem DC, oba v zadní části zařízení. Některé z nejlepších charakteristik domova Google jsou jeho dva mikrofony na dálku, které mu umožňují vyzvednout (a rozpoznávat!)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Google Home, aby mě poslouchal

Přepněte mikrofon zapnutý nebo vypnuto nalezený vedle napájecího kabelu. Přepínač zobrazí oranžový, když je mikrofon vypnutý. Poznámka: Pokud vypnete mikrofon, zabrání tomu, aby zvuk hnízda poslechl nebo reagoval. Aby bylo možné interagovat hlasem se zvukem Nest, musí být mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, jestli vás někdo sleduje na hnízdě

Hledejte světlo.

Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿La mayoría de los prestamistas usan Experian o Equifax??
Next Post
Jak zamknu svůj profil na Facebooku na iPhone?