15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký video zvonek pracuje s ovládáním ADT?

souhrn

Mohu do svého systému ADT přidat fotoaparát zvonku: Přihlášení k fotoaparátu pro zvonek s ADT je ​​inteligentní tah kvůli vynikajícímu vztahu, který má ADT s prvními respondenty a ochranou proti krádeži. Můžete také použít Alexa, abyste pomohli vašemu dveřnímu kameře monitorovat váš domov.

Mohu použít svůj prstenový zvonek s ADT: můžete použít ADT i RING s Alexou a Google Assistant.

Je Nest Doorbell kompatibilní s ovládáním ADT: Zvonek Nest může být integrován do vašeho systému ADT, což vám umožní zjistit, kdo je u dveří skrz rozbočovač hnízda, a ovládat své chytré zámky a odzbrojit svůj systém.

Jaké systémy jsou kompatibilní s ADT: Aplikace ADT Control Partners s Alexa kompatibilními inteligentními domácími zařízeními, Google Home Smart zařízení a Samsung Smartthings.

Mohu do svého systému ADT přidat jakékoli kamery: Váš příkazový systém ADT dokáže zvládnout až 40 kamer. Před přidáním fotoaparátu musí být přidána do sítě Wi-Fi.

Jsou kamery ADT kompatibilní s jinými systémy: Bezpečnostní kamery ADT Self Setup a produkty inteligentních domů třetích stran jsou kompatibilní se systémem ADT.

Mohu použít vlastní vybavení s ADT: ADT nabízí 19 $.99 za měsíc Základní bezpečnostní plán, který může pracovat s již existujícími systémy domácího bezpečnosti.

Mohu přejít z ADT na Ring: ADT pracuje pouze s vlastními bezpečnostními kamerami a kamerami Google Nest. Bezpečnostní kamery prstenců se nebudou spárovat s ADT systémy.

S kým se ADT spojí: Google investoval do ADT 450 milionů dolarů a obě společnosti nyní mají integrovanou nabídku pro zákazníky, kteří hledají nastavení Smart Security pro kutily.

Můžete přidat své vlastní vybavení do ADT: Ano, ADT vám umožňuje přidávat zařízení, jako jsou videokamery a inteligentní produkty, nebo přizpůsobit svůj balíček pomocí profesionálního instalačního programu.

Můžete použít své vlastní kamery s ADT: Kamery můžete přidat přes ovládací platformu ADT, pokud již máte existující kameru.

Jaké kamery můžete přidat do ADT: ADT účtuje poplatky za přidání kamer pro vnitřní, venkovní a video dveřní zvonky do vašeho systému.

Otázky:

  1. Mohu do svého systému ADT přidat fotoaparát zvonku?
  2. Mohu použít svůj prstenový zvonek s ADT?
  3. Je hnízdo kompatibilní s ovládáním ADT?
  4. Jaké systémy jsou kompatibilní s ADT?
  5. Mohu do svého systému ADT přidat jakékoli kamery?
  6. Jsou kamery ADT kompatibilní s jinými systémy?
  7. Mohu použít své vlastní vybavení s ADT?
  8. Mohu přejít z ADT na prsten?
  9. S kým je ADT partner s?
  10. Můžete přidat vlastní vybavení do ADT?
  11. Můžete použít své vlastní kamery s ADT?
  12. Jaké kamery můžete přidat do ADT?

Odpovědi:

  1. Přihlášení k fotoaparátu pro zvonek s ADT je ​​chytrým tahem kvůli vynikajícímu vztahu, který ADT má s prvními respondenty a služby ochrany krádeží. Můžete také použít Alexa, abyste pomohli vašemu dveřnímu kameře monitorovat váš domov.
  2. Můžete použít ADT i RING s Alexa a Google Assistant.
  3. Hnízdí zvonek může být integrován do vašeho systému ADT, což vám umožní zjistit, kdo je u dveří skrz vaše hnízdo a ovládat své inteligentní zámky a odzbrojit svůj systém.
  4. Aplikace ADT Control Partners s Alexa kompatibilními inteligentními domácími zařízeními, Google Home Smart zařízení a Samsung Smartthings.
  5. Váš příkazový systém ADT dokáže zvládnout až 40 kamer. Před přidáním fotoaparátu musí být přidána do sítě Wi-Fi.
  6. ADT Self Setup Bezpečnostní kamery a produkty inteligentních domů třetích stran jsou kompatibilní se systémem ADT.
  7. ADT nabízí 19 $.99 za měsíc Základní bezpečnostní plán, který může pracovat s již existujícími systémy domácího bezpečnosti.
  8. ADT pracuje pouze s vlastními bezpečnostními kamerami a kamerami Google Nest. Bezpečnostní kamery prstenců se nebudou spárovat s ADT systémy.
  9. Google investoval do ADT 450 milionů dolarů a obě společnosti nyní mají integrovanou nabídku pro zákazníky, kteří hledají nastavení inteligentního zabezpečení pro kutily.
  10. Ano, ADT vám umožňuje přidat zařízení, jako jsou videokamery a inteligentní produkty, nebo přizpůsobit svůj balíček pomocí profesionálního instalačního programu.
  11. Kamery můžete přidat přes ovládací platformu ADT, pokud již máte existující kameru.
  12. ADT účtuje poplatky za přidání indoorů, venkovních a videohořkových fotoaparátů do vašeho systému.

Jaký video zvonek pracuje s ADT Control?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do svého systému ADT přidat fotoaparát zvonku

Nechte ADT pomoci vám nainstalovat fotoaparát pro zvonek

Přihlášení k fotoaparátu pro zvonek s ADT je ​​také chytrým tahem kvůli vynikajícímu vztahu ADT s prvními respondenty a služby ochrany krádeží. Můžete také použít Alexa, abyste pomohli vašemu dveřnímu kameře monitorovat váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj prstenový zvonek s ADT

Milujeme bezpečnostní systémy, které hrají pěkně s vaší inteligentní domácí automatizací, takže jsme rádi, že můžete používat s ADT i Ring s Alexa a Google Assistant.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo kompatibilní s ovládáním ADT

Udělejte z hnízdního zvonku součást vašeho systému ADT

Pokud jste doma, můžete vidět, kdo je u dveří skrz váš rozbočovač (2. gen) nebo displej Nest Hub Max. Poté použijte dotykovou obrazovku k odemknutí chytrých zámků a odzbrojte svůj systém, abyste přivítali své hosty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké systémy jsou kompatibilní s ADT

Použijte pouze jednu aplikaci pro sjednocenou kontrolu

Jak název napovídá, aplikace pro ovládání ADT spolupracuje s Alexa kompatibilními inteligentními domácími zařízeními, Google Home Smart zařízeními a Samsung Smartthings, aby vám poskytli úplné možnosti správy v dlani vaší ruky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do svého systému ADT přidat jakékoli kamery

16. Jak mohu do svého systému přidat fotoaparát do mého systému ADT dokáže zvládnout až 40 kamer. Ale než jej přidáte do svého systému ADT, musíte přidat kameru do sítě Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou kamery ADT kompatibilní s jinými systémy

Pokud chcete ve svém systému různé typy zařízení, můžete si koupit jeden z bezpečnostních kamer ADT Self Setup nebo Smart Home Third Party. ADT Self Setup nefunguje s jinými typy zařízení ADT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své vlastní vybavení s ADT

Mohu použít své současné domácí bezpečnostní vybavení s ADT ADT nabízí 19 $.99 za měsíc Základní bezpečnostní plán, pokud máte doma existující systém domácí bezpečnosti. Mohou převzít toto zařízení, aby to fungovalo s jejich monitorovací službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přejít z ADT na prsten

Ne. ADT pracuje pouze s bezpečnostními kamerami z vlastní sestavy a kamer Google Nest. Bezpečnostní kamery prstenců se nebudou spárovat s ADT systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S kým je ADT partner s

Tři roky poté, co Google investoval 450 milionů dolarů do společnosti Home Security Company ADT, mají obě společnosti konečně integrovanou nabídku pro zákazníky, kteří hledají nastavení inteligentního zabezpečení pro kutily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat vlastní vybavení do ADT

Ano. ADT umožňuje přidávat zařízení, jako jsou videokamery a inteligentní produkty, a přizpůsobit svůj balíček tak, aby vyhovoval vašim bezpečnostním potřebám. Můžete jej také přizpůsobit, až dorazí váš profesionální instalační program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít své vlastní kamery s ADT

Kamery můžete přidat přes ovládací platformu ADT sami, pokud již máte existující kameru. Klikněte zde pro více informací o přidání kamer a zde a zakoupit kompatibilní kamery z našeho internetového obchodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kamery můžete přidat do ADT

ADT účtuje 130 $ za přidání vnitřní kamery, 270 USD na přidání venkovní kamery a 200 $ na přidání videočíkačky. Přidání kamer může také podléhat poplatek za instalaci 149 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále používat zařízení ADT bez servisu

Mohu použít kamery pro nastavení ADT bez systému ano, nepotřebujete bezpečnostní systém ADT pro nastavení nebo monitorovací plán, abyste mohli používat své kamery. Kamery pro nastavení ADT můžete také použít bez plánu předplatného úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zařízení ADT s jinou společností

Co děláte, když se ocitnete v podobné situaci, je důležité pochopit, že můžete přepnout domácí bezpečnostní společnosti. Ve většině případů mohou zařízení ADT používat jiné poplachové společnosti, včetně bezpečnostního alarmu. Pomůžeme vám ušetřit peníze využitím co nejvíce vašeho stávajícího vybavení!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu kamery stále použít, pokud zruším ADT

Vlastníte bezpečnostní vybavení, a to i po ukončení smlouvy. Pokud zrušíte plán, váš domácí bezpečnostní systém bude stále fungovat a stále obdržíte modrou upozornění a oznámení ADT, i když nebudete mít výhodu profesionálního monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své vybavení ADT s jinou společností

Co děláte, když se ocitnete v podobné situaci, je důležité pochopit, že můžete přepnout domácí bezpečnostní společnosti. Ve většině případů mohou zařízení ADT používat jiné poplachové společnosti, včetně bezpečnostního alarmu. Pomůžeme vám ušetřit peníze využitím co nejvíce vašeho stávajícího vybavení!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít stávající vybavení s ADT

Mohu použít své současné domácí bezpečnostní vybavení s ADT ADT nabízí 19 $.99 za měsíc Základní bezpečnostní plán, pokud máte doma existující systém domácí bezpečnosti. Mohou převzít toto zařízení, aby to fungovalo s jejich monitorovací službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí přidání další kamery do ADT

Kolik se ADT účtuje za přidání kamery ADT účtuje 130 $ za přidání vnitřní kamery, 270 USD na přidání venkovní kamery a 200 $ na přidání videokorek videoparbu. Přidání kamer může také podléhat poplatek za instalaci 149 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou moje kamery stále fungovat, pokud zruším ADT

Pokud zrušíte plán, váš domácí bezpečnostní systém bude stále fungovat a stále obdržíte modrou upozornění a oznámení ADT, i když nebudete mít výhodu profesionálního monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své vlastní kamery s ADT

Kamery můžete přidat přes ovládací platformu ADT sami, pokud již máte existující kameru. Klikněte zde pro více informací o přidání kamer a zde a zakoupit kompatibilní kamery z našeho internetového obchodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dělat se starým zařízením ADT

S ADT pronajmete vybavení. Cena zařízení se valí do vaší měsíční monitorovací platby. Když jsme hovořili s agentem z ADT, řekli, že jakmile je smlouva nahoře, nevzali své vybavení zpět – takže je můžete buď nechat doma, nebo ho vyhodit nebo vyhodit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer mohu mít s ADT

Kamery ADT:

Pros: Do vašeho systému ADT může mít přidáno až 8 bezdrátových kamer přidáno. Tyto kamery mohou nahrávat 6000 30sekundových klipů měsíčně, když dojde k pohybu nebo další spouštěč cloudu. Můžete si prohlédnout živé video a zkontrolovat svůj domov nebo firmu. K dispozici jsou vnitřní a venkovní kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít blikající kameru s ADT

Blink kamery a ADT mohou být kompatibilní. Speciální funkce Blink Camera lze použít ke zlepšení účinnosti ADT. ADT může používat vysoce kvalitní popisy videa od Blink Cameras ke zvýšení a zvýšení dohledu nad domy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Funciona el escudo de puntos de acceso en China??
Next Post
Jak organizujete 50 let obrázků?