15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je rozdíl mezi NAS a sledováním HDD?

Jaký je rozdíl mezi HDD NAS a sledováním?

Souhrn:

Pevné disky sledování, známé také jako pevné disky sledování, se liší od pravidelných pevných disků na ploše. Jsou navrženy speciálně pro použití v sledovacích systémech, jako je nastavení sítě připojené sítě (NAS) a NVR (síťové videorekordér). Tyto pevné disky mají funkce, díky nimž jsou vhodnější pro nepřetržité nahrávání a přehrávání sledovacích záběrů.

Klíčové body:

1. Můžeme použít pevný disk dozoru pro NAS?
Pevné disky dohledu, stejně jako Toshiba N300, jsou kompatibilní s nastavením NAS. Jsou navrženy tak, aby zpracovávaly více jednotek ve stejném krytu a spolehlivě fungovaly.

2. Co je to dohled?
Pevný disk dohledu je navržen tak, aby upřednostňoval upřednostňování operací zápisu a zvládl nepřetržité nahrávání a přehrávání sledovacích záběrů.

3. Jsou pevné disky sledování lepších?
Pevné disky dohledu nabízejí lepší výkon a spolehlivost ve srovnání s běžnými pevnými disky na ploše. Používají silnější magnety a robustnější tlumiče ke zlepšení zrychlení a zkrácení doby pohybu.

4. Mohu použít Seagate Skyhawk v NAS?
Ano, Seagate Skyhawk, který je navržen pro dohled, lze také použít jako obecný pevný disk nebo nastavení NAS nebo pro NAS. Nabízí spolehlivý výkon v obou scénářích.

5. Proč používat sledování HDD?
Pevné disky dohledu jsou navrženy tak, aby zvládli těžká psaní pracovní zátěž a fungovaly dobře v úložných prostředích 24×7. Upřednostňují ukládání dat před kontrolou a přehráním je.

6. Který HDD je nejlepší pro dohled?
Mezi některé doporučené pevné disky pro nastavení NAS a NVR patří Seagate Ironwolf, WD Red Plus a WD Purple Pro. Tyto jednotky nabízejí různé rychlosti RPM a používají technologii CMR.

7. Jaká je životnost sledování HDD?
Zatímco průměrná životnost mechanického pevného disku je přibližně 3 až 4 roky, pevné disky sledování používaných v CCTV rekordérech mohou mít kratší životnost. Někteří uživatelé je možná budou muset každoročně vyměnit.

8. Potřebuji speciální HDD pro NAS?
Ano, běžné pevné disky nejsou vhodné pro konstantní provozní tlak nastavení NAS. Speciální disky NAS určené pro použití 24×7 se doporučují pro lepší výkon a trvanlivost.

9. Na co je Seagate Skyhawk?
Seagate Skyhawk je optimalizován pro video aplikaci pro video a zobrazování. Je kompatibilní s AI NVR, servery a spotřebiči s analýzou AI a schopnostmi hlubokého učení.

10. Je pevný disk dozoru stejný jako SSD?
Ne, pevné disky a SSD (Drives v pevném stavu) se liší. HDD mají točící se talíře pro ukládání dat, zatímco SSD používají paměťové čipy. SSD jsou rychlejší, tišší, konzumují méně energie a jsou odolnější.

11. Co dělá sledovací stupeň pevného disku?
Drivy s hodnocením dohledu jsou vysoce kvalitní specializované pevné disky navržené speciálně pro nepřetržité zaznamenávání a přehrávání v sledovacích systémech. Mají funkce, které upřednostňují operace zápisu a zvládají těžké pracovní zatížení.

Jaký je rozdíl mezi HDD NAS a sledováním?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme použít pevný disk dozoru pro NAS

Navíc NAS HDD, jako je Toshiba N300 a sledovací HDD, obvykle zahrnují senzory rotačních vibrací (RV). Tyto umožňují, aby bylo více jednotek bezpečně namontováno blízko sebe ve stejném krytu a stále spolehlivě fungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to dohled

Rozdíl mezi stolním vs. dohledem HDD

Kromě výše uvedeného příkladu je standardní pevný disk navržen pro čtení, psaní a přenosu dat najednou. Naproti tomu pevný disk dozoru je navržen tak, aby prováděl operace zápisu maximálně: 90% času a 10% pro přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pevné disky sledování lepších

Pevné disky sledování používají větší silnější magnet, který umožňuje vyšší zrychlení a rychlejší doby přesunu, což nakonec zvyšuje výkon jednotky ve srovnání s disky PC. Sledovací jednotky také mají tendenci používat robustnější tlumičtí destičky k přenášení hlavy zápisu, což zvyšuje spolehlivost.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Seagate Skyhawk v NAS

Přestože je na mysli výhradně pro dohled, Seagate Skyhawk může být stále používán jako obecný pevný pesítko a HDD pro NAS. V našem demu jsme použili asustor k přenosu souborů tam a zpět v naší zkušební soupravě, o kterém podrobně diskutujeme níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používat sledování HDD

Protože jsou určeny pro účely úložiště 24×7, jsou HDD na dohled navrženy tak, aby měly na paměti těžké psaní pracovní zatížení. Fungují na poměru 90-10-90% skladování a 10% přezkumu a přehrávání dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který HDD je nejlepší pro dohled

Nejlepší pevné disky pro dohled pro NAS NVR a specializované NVR – 2023 doporučení BEST NAS NVR Drive. Seagate Ironwolf & Ironwolf Pro. 5400-7200 RPM. Používá pouze technologii CMR.Běžec NAS NVR Drive. WD Red Plus & Pevný disk pro nas. 5400-7200 RPM. Používá pouze technologii CMR.Nejlepší specializovaná jednotka NVR. WD Purple and Purple Pro. 5400-7200 RPM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost dohledu HDD

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální HDD pro NAS

Vyberte speciální disk NAS

Zatímco vypnete plochu nebo zavřete notebook, NAS vždy běží. „Pravidelný“ pevný disk není vhodný pro tento druh provozního tlaku a netrvá příliš dlouho. Proto existují speciální disky NAS, které jsou vhodné pro 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co je Seagate Skyhawk

Skyhawk AI je optimalizována pro použití v aplikacích pro analýzu videa a zobrazování. Navrženo s pokročilými funkcemi, je vhodný pro použití s ​​AI NVR, servery a spotřebiči s AI analytikou a schopnostmi hlubokého učení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pevný disk dozoru stejný jako SSD

SSD vs HDD: Jaký je rozdíl HDD jsou tradiční úložná zařízení se spřádacími talíři, která čte a zapisují data. SSD používají novější technologii, která ukládá data na okamžitě přístupných paměťových čipů. SSD jsou rychlejší, tišší, menší, konzumují méně energie a odolnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá sledovací stupeň pevného disku

Drivy s hodnocením dohledu jsou extrémně vysoce kvalitní, specializované pevné disky navržené tak, aby byly provozovány 24/7 po celá léta na konci bez selhání a bez přehřátí. Normální pevný disk PC bude s největší pravděpodobností vyhořel do 6-8 měsíců od nahrávání několika videozáznam 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší NAS nebo externí pevný disk

Externí pevný disk vs NAS. Vztah mezi NAS a externími pevnými disky spočívá v tom, že oba mohou být uloženy pro uložení dokumentů, mediálních souborů a každého jiného typu souboru, se kterým se zabýváte. Oba však nejsou stejné, NAS je pokročilejší a flexibilnější – poskytuje vám více funkcí než typické pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vědět před zakoupením NAS

Jste připraveni nastavit NAS s Cloud StorageConsider, kolik úložiště budete potřebovat pro místní zálohu i pro sdílené uživatelské úložiště.Vyhledejte minimálně systém se třemi až pěti zátokami.Zkontrolujte, zda se systém NAS prodává s jednotkami – pokud ne, budete muset získat dostatek stejných velikostí disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to Skyhawk Seagate

Tomův hardwarový verdikt. 20tb Seagate Skyhawk AI HDD je vynikajícím řešením pro nahrávání a zpracování videa. Je to spousta rychlých a schopných i pro velké množství potoků a má tři roky obnovy dat. Je však drahý a v podstatě exos x20 ve svém jádru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který pevný disk Seagate je lepší

Nejlepší celkově – expanze Seagate 5 TB externí HDD

Expanze Seagate 5 TB Externí HDD je Amazon Bestseller pro svou vysokou digitální úložnou kapacitu, kompaktní design, ultrarychlé přenosové přenosy, vysokou záruku a jednoduchost plug-and-play.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají pevné disky sledování

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít SSD v systému sledování

Většina bezpečnostních systémů je postavena s ohledem na určitý rozpočet a vysokokapacitní SSD se do něj nemusí hodit. Zatímco jeho celková rychlost je vyšší, rozdíl pro zpracování serveru záběry mezi HDD a SSD je minimální. Pokud váš server není 24/7, může být doba zavádění důležitá, ale.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží sledování HDD

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody NAS nad standardním úložištěm pevného disku

Výhody úložiště připadaného na síť oproti externím drivesCentralize vašeho úložiště/zálohy.Zajistěte své soubory pomocí robustních možností zálohování.Sdílejte své soubory s kýmkoli, odkudkoli.Zvýšená ochrana údajů.Sdílení a streamování domácích médií bez námahy.Škálovatelná expanze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může trvat pevný disk NAS

V závislosti na tom, jaký model a jaký výrobce, vidíte věci s 1 nebo 2 roky na samém spodním konci levných věcí. Nejběžnější pro druhy disků nalezených ve stolních počítačích a notebookech, které kupujete z police – mají sklon k 3 roky. A pro vysoce kvalitní a podnikové / průmyslové věci je norma 5 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je hlavní nevýhoda NAS

Jak se počet uživatelů zvyšuje, velký nárůst provozu v LAN může zpomalit výkon. Některá použití – například úpravy videa – mohou prohloubit problémy s výkonem z důvodu velkých velikostí souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání NAS

Nevýhody NAS: Výkon závisí na protokolu.Zpomalte video aplikaci nebo více velkých souborů.Je orientován na soubor.Zvýšený provoz LAN.Rychlost přenosu souboru není tak rychlá jako DAS.Omezená škálovatelnost.Další zpracování vstup-výstup.Funkce dostupné systémy závisí na čipu NAS a firmwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel Seagate Skyhawk

Skyhawk AI je optimalizována pro použití v aplikacích pro analýzu videa a zobrazování. Navrženo s pokročilými funkcemi, je vhodný pro použití s ​​AI NVR, servery a spotřebiči s AI analytikou a schopnostmi hlubokého učení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je délka života externího pevného disku Seagate

Asi 3-5 let

Za předpokladu, že nedojde k žádnému fyzickému poškození, je průměrná životnost vnějšího pevného disku asi 3-5 let. Váš externí pevný disk bude určitě trvat déle, pokud to opatrně zvládnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Seagate HDD lepší než WD HDD

HDD WD má maximální skladovací kapacitu 26 TB. Kapacita HDDS Seagate’s® se pohybuje až do 20 TB. Pokud si kupujete HDD pro osobní použití, pak pro vás bude HDD značky fungovat. Pokud však chcete HDD s vysokou kapacitou pro NAS a další nastavení podnikové úrovně, můžete jít na WD Gold Enterprise Class SATA HDD.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Debo contarle a Nanny sobre la cámara??
Next Post
Jak mohu komunikovat s Facebookem?