15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pepinieră în stil Provence pentru fete: tandrețe și farmec provincial

Alegerea stilului pentru decorarea unui dormitor pentru copii în favoarea esteticii franceze, ferm înrădăcinată în sud-est este

optsprezece

optsprezece

țara este pe deplin justificată. Totul aici este simplu și dulce, fără bombast glamour și urbanism rece fără chip. Spontaneitatea provinciei care captivează inimile copiilor și ale părinților este pepinieră în stil de provence pentru fete.

Pepinieră în stil Provence pentru fete: tandrețe și farmec provincial

Totul aici este simplu și dulce, fără bombast glamour și urbanism rece fără chip..

Principalele caracteristici ale stilului provensal

Acest stil are un nume romantic „Provence” dintr-un motiv – este o varietate franceză de „țară”, ceea ce înseamnă literalmente „rustic”. În diferite țări, are propriile diferențe:

  • Fermă americană;
  • Cabana elvețiană;
  • Turnul rusesc.

    17

    17

Aceste stiluri au un lucru în comun – farmecul provincial, care se reflectă în designul interioarelor moderne. Mulți sunt siguri că acest design este potrivit doar pentru bucătărie sau zona de luat masa, dar nu este cazul. Nu este nimic mai dulce și mai încântător decât designul. creșă în stilul de provence pentru o fată.Muzica country este potrivită și pentru băieți, dar pentru decorarea spațiului lor personal, aleg adesea un stil puțin „brutal” al unei ferme americane, mai ales dacă un adolescent este pasionat de cai.

Principalele caracteristici ale stilului provensal

Farmecul provincial care se reflectă în designul interioarelor moderne

Franța a dat lumii mai multe stiluri, dar în Provență (de aici și cuvântul „provincie”) se combină simplitatea rustică și eleganța specială, care este atât de apreciată în această țară. Acest stil amintește în mare măsură de trăsăturile caracteristice altor tendințe în designul interior:

16

16

  • boho;
  • grunge;
  • retro;
  • stil baroc;
  • romantism;
  • shabby chic;
  • Renaştere.

Provence este iubită nu numai în Franța, ci sunt mulți adepți ai esteticii sale speciale în întreaga lume. S-a format în mod natural și nu s-a născut ca interpretarea autorului unui designer eminent. Dar designerii moderni sunt cei care o finalizează, aducând ceva proaspăt și interesant. Tehnologii și designerii de mobilier pentru copii au reușit în special în acest sens. Fotografie paturi adorabile în pepinieră în stil de provence pentru fete.

15

15

Se îndrăgostesc de astfel de interioare prima dată, în plus, copiii și părinții în același timp. Nu este surprinzător dacă, după ce a citit articolul, fiica ta este capricioasă: „Vreau, vreau!”

Sfat: Nu refuzați copilului solicitarea sa, o cameră confortabilă pentru copii în acest stil nu necesită investiții mari. Multe camere luminoase din apartamentele tipice urbane sunt destul de potrivite pentru acest lucru, mai ales după mici reparații cosmetice..

Principalele caracteristici ale stilului provensal

Provence este iubită nu numai în Franța, ci sunt mulți adepți ai esteticii sale speciale în întreaga lume

Fotografia arată că, în stilul Provence, preferă decorul simplu pe pereții ușori, cu modele florale mici și tavane albe. Sunt posibile și alte opțiuni, dar această alegere istorică se datorează faptului că pereții și tavanul au fost odată tencuite fără probleme cu lut și văruite cu var și cretă. Pereții albi netezi au fost ștanțați cu un model floral care seamănă cu tapetul modern. Într-un apartament de oraș modern sau o casă de țară, materialele gata făcute sunt utilizate pentru finisarea rapidă și de înaltă calitate a pereților și tavanelor..

paisprezece

paisprezece

Odată ajuns în provincii, mobilierul a fost rar cumpărat, astfel încât aspectul „îmbătrânit” artificial al produselor de interior moderne în acest stil este justificat. Provence tipic este lemnul natural, lustruit sau vopsit în culori albe sau deschise;

  • bej;
  • caramel;
  • roz;
  • cremă;
  • măslin;
  • galben;
  • albastru;
  • anason (verde pal);
  • liliac și liliac.

    13

    13

Toate aceste tonuri sunt cele mai potrivite pentru Dormitoare in stil Provence pentru fete. Schema de culori este foarte importantă pentru stilul provensal, mai ales când vine vorba de alegerea textilelor și a decorului..

Principalele caracteristici ale stilului provensal

Interior de pepinieră în stil Provence

Fațadele mobilierului dulapului caracteristic stilului – cu turnare și lambriuri, pictură și sculptură manuală, inserții decorative și picioare îndoite. Mobilierul se făcea manual, iar toate aceste paturi și dulapuri, noptiere și mese pot fi foarte simple sau, dimpotrivă, pot prezenta o grație deosebită. Stilul este potrivit pentru un dormitor spațios pentru 2-3 fete și pentru un copil într-o cameră mică.

12

12

Camera copiilor nu este neapărat mobilată conform tuturor regulilor acestei Provence. În mediile urbane, acestea pot fi dormitoare stilizate, cu un decor tipic francez, care amintește de câmpurile de lavandă și de peisajele mediteraneene. Atributele rurale sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă – coșuri de răchită, imagini ale unui cocoș gal, fructe coapte și struguri. În special, preferința:

unsprezece

unsprezece

  • țesături naturale (lenjerie, bumbac, tapiserie pentru mobilier, pânză de pânză);
  • panglici de satin cu arcuri, volane și dantelă;
  • șervețele și fețe de masă lucrate manual – croșetate sau brodate;
  • vaze mici din porțelan cu flori sălbatice și crenguțe;
  • păpuși de casă și jucării umplute de bricolaj.

    zece

    zece

Vă rugăm să rețineți: French Country Style este un stil democratic popular, unde sunt permise abateri gratuite. Pentru o fată dintr-o zonă rurală sau dintr-o provincie îndepărtată, o temă rurală este mai potrivită, pentru o femeie din oraș, romantism de vis. Psihologii spun că într-un astfel de dormitor pentru copii va fi deosebit de confortabil pentru copiii „grăbiți” introvertiți.

Principalele caracteristici ale stilului provensal

Camera copiilor nu este neapărat mobilată conform tuturor regulilor din Provence.

Pepinieră în stil Provence pentru o fată în interpretarea designerilor de interior moderni

Decoratorii și designerii moderni văd întotdeauna stilul tipic provensian puțin diferit. Este imposibil să vizitați casele francezilor de provincie, așa că autorii își aduc propria înțelegere în fiecare proiect. În orice caz, un dormitor pentru o fată în acest stil ar trebui să fie recunoscut..

nouă

nouă

Sfat: Inspirându-vă din ceea ce vedeți, încercați să vă creați propriul design unic dormitoare pentru fete în stil provence. Oricare ar fi preferințele părinților, este important să cereți părerea copilului – acest lucru se face pentru el și nu pentru finalizarea logică a reparației în creșă!

Când alegeți materiale, învățați că în acest stil nu există loc pentru plastic și sintetic – acest lucru este pentru iubitorii de tot ceea ce este natural. Datorită materialelor naturale din dormitorul pentru copii în stil Provence, este mai ușor să mențineți sănătatea unui copil bolnav, a astmului sau a alergicilor. Pentru aceste cazuri, prezența textilelor este redusă la minimum – suprafețe mai netede de pe care praful poate fi îndepărtat cu ușurință.

Pepinieră în stil Provence pentru o fată în interpretarea designerilor de interior moderni

Este imposibil să vizitați casele adevăratei franceze de provincie, prin urmare, autorii își aduc propria înțelegere pentru fiecare proiect.

Experții în decorare recomandă:

  • Atenția este acordată nu numai materialelor, ci și formei obiectelor. Deși provincialii iubesc totul simplu, grația franceză este întotdeauna prezentă în acest stil:

    opt

    opt

  • Un pat pentru acest stil este un atribut special. Au fost făcute mari și late, solide, „pentru creștere”, cu o tăblie și un picior sculptat. Mai mult, era suplimentată cu noptiere spațioase, pe ambele părți ale patului. Astăzi, sunt produse o mulțime de mostre de mobilier pentru copii, inclusiv paturi elegante și canapele pliante care se vor potrivi organic în opțiunea dvs. de design. creșă în stilul de provence pentru o fată.

    7

    7

  • Ei folosesc nu numai tapet, ci și tencuială, obișnuită și cu un model mic, de exemplu, cu o textură „sub coaja” unui copac. De asemenea, este permisă decorarea pereților cu lemn sub formă de panouri sau decor cu piatră „sălbatică” – deasupra intrării arcuite a creșei. Un șemineu cu tapițerie sau o imitație a acestuia pentru a ascunde încălzitorul este, de asemenea, potrivit – mai devreme așa a fost organizată încălzirea camerelor și nu numai în Provence.

    6

    6

  • Pentru decorarea pereților, nu este necesar să vă limitați la tapetul cu o floare mică; tapetul pentru pictură este potrivit, care schimbă culoarea după cum doriți. Tapetele textile sunt folosite pentru stilul Provence, mai des jacquard – cu modele mate și o suprafață lucioasă. Arată luxos, dar cu o revizuire competentă a designului interior, farmecul provincial își va face propriile ajustări..
  • fațadele radiale ale mobilierului dulapului cu picioare curbate;
  • volane multistrat în perdele, pelerine și huse de cusut (pentru scaune, fotolii, scaune, canapele);

Experții în decorare recomandă

Patul pentru acest stil este un atribut special.

  • vaze, ulcioare și decantatoare de apă convexe cu gâtul îngust;
  • seturi și alte ustensile cu mânere grațioase și mici modele florale.
  • Abundența textilelor din grădiniță este tipică Provence. Acestea nu sunt doar perdele, ci și baldachinul obligatoriu peste capul patului, care era de o importanță practică. Copilul adormit a fost acoperit cu o cârpă ușoară agățată, formând un fel de cocon care ascunde fața și pieptul. Acest lucru a creat un microclimat special într-o casă neîncălzită în zilele reci, iar vara a fost protejat de țânțari. Astăzi este un atribut pur decorativ..

    5

    5

  • Atitudinea specială a provincialilor europeni față de perne – puf și pene în sat a fost din abundență, pene și perne de toate dimensiunile au fost cusute din ele. Astăzi este unul dintre cele mai preferate tipuri de decor din Provence – multe perne cu volane, broderii, franjuri, arcuri, aplică și panglică..

    1

    1

  • Metalul rece (bronz, torsadat, oțel) este utilizat numai sub formă de forjare ajurată:
  • pandantive;
  • bucate;
  • mânere pentru mobilă;
  • grătare pentru șemineu.

    4

    4

  • Selectați cu atenție cuvertura de pat pentru patul pentru bebeluși. Poate fi realizat în orice tehnică, dar este realizat temeinic și temeinic, de preferință matlasat multistrat. Anterior, astăzi au preferat cuverturile patchwork folosind tehnica patchwork-ului pepinieră în stilul Provence pentru o fată decorat cu o pelerină din satin matlasat cu volane. Culoarea este aleasă în mod arbitrar, din paleta tipică pentru acest stil:
  • Violet;
  • liliac;
  • purpuriu;

    3

    3

  • roz;
  • cremă;
  • Alb;
  • ocru.

Podelele au fost acoperite cu lemn natural, care astăzi va fi înlocuit cu un laminat ușor acoperit cu un covor cald în centrul camerei copiilor..

2

2

În concluzie, aș dori să vă urez mult noroc într-o chestiune atât de creativă precum decorarea unei camere pentru copii „în Provence”. O interpretare modernă a stilului country popular din întreaga lume poate găsi o întruchipare neașteptată în spațiul personal al copilului dumneavoastră..

Cameră în stil Provence pentru o fată

Pepinieră în stil Provence pentru fete 45 de idei foto:

Camere pentru copii în stil Provence

Previous Post
MDF bänkskivor för köksenheter: funktioner, klassificering, tips för att välja.
Next Post
Vitráže v interiéru. Jací jsou?
Immediate Momentum