15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč podniky potřebují VPN?

Shrnutí článku:

Virtuální soukromá síť (VPN) je nezbytná pro podniky, protože poskytuje zabezpečení šifrováním online aktivit, a to i ve veřejných sítích WiFi. Používání VPN zabraňuje neoprávněnému přístupu k obchodních datům a IP, přičemž pouze pro poskytovatele internetových služeb (ISP) a dalších stran jsou viditelné pouze připojení a šířka pásma v VPN a dalším stranám a dalším stranám. Implementace VPN je zásadní pro malé podniky na ochranu jejich provozu a nabízí různé výhody, jako je zvýšený zabezpečení dat, bezpečný vzdálený přístup, rozšířený globální dosah, dodržování předpisů a kontinuita podnikání. Kromě toho je využití VPN nezbytné k udržení online soukromí při používání veřejných Wi-Fi, protože kybernetické snoopy mohou sledovat vaše aktivity. Je důležité si uvědomit, že používání VPN není bez jeho nevýhod, včetně potenciálně pomalejších rychlostí internetu, falešného pocitu zabezpečení, zvýšeného využití údajů, právních omezení v některých zemích, omezeného přístupu k určitým webovým stránkám a potenciálních protokolů, které si poskytovatelé VPN uchovávají poskytovateli VPN.

Často kladené otázky:

  1. Jak chrání VPN podnikání?
  2. VPN působí jako bezpečný tunel, který šifruje online aktivitu a brání neoprávněnému přístupu k obchodním datům a IP.

  3. Je VPN nezbytná pro malé podniky?
  4. Ano, VPN je důležitou součástí zabezpečení malých podniků na ochranu citlivých informací a operací.

  5. Proč je povinné mít VPN?
  6. Používání VPN je povinné, zejména při přístupu na internet z veřejných míst, protože zajišťuje online soukromí a zabraňuje sledování vašich aktivit.

  7. Jaké jsou čtyři výhody nasazení VPN v podnicích?
  8. Mezi výhody používání VPN v podnicích patří zvýšený zabezpečení dat, bezpečný vzdálený přístup, rozšířený globální dosah, dodržování předpisů a kontinuita podnikání.

  9. Mohou společnosti říct, zda používáte VPN?
  10. Ano, poskytovatelé internetových služeb, webové stránky a dokonce i vlády mohou detekovat využití VPN, i když nemusí znát konkrétní činnosti, do kterých se zapojíte.

  11. Může mě moje společnost sledovat, pokud používám VPN?
  12. Ano, pokud používáte VPN poskytovaný zaměstnavatelem, mohou sledovat vaše online aktivity prostřednictvím protokolů serveru VPN.

  13. Co se stane, pokud nedostanete VPN?
  14. Bez VPN mohou být všechny online aktivity sledovány a sledovány ISP a dalšími třetími stranami, což ohrožuje vaše citlivé informace.

  15. Kontrolují společnosti vaše VPN?
  16. Zaměstnavatelé mohou identifikovat připojení VPN navazených zaměstnanci prostřednictvím firemních VPN, které vyžadují přihlašovací údaje. Kromě toho lze historii prohlížeče monitorovat, pokud používáte virtuální prohlížeč pro stolní počítače.

  17. Jaké jsou nevýhody používání VPN?
  18. Nevýhody používání VPN zahrnují potenciálně pomalejší rychlosti internetu, falešný pocit zabezpečení, zvýšené využití dat, právní omezení v některých zemích, omezený přístup na webové stránky a skutečnost, že dobré VPN obvykle přicházejí s náklady.

  19. Co se může stát, když nepoužívám VPN?
  20. Nepoužívání VPN vystavuje své online činnosti monitorování a sledování ISP a třetími stranami, což riskuje zneužití vašich citlivých informací.

  21. Jaké jsou tři hlavní použití VPN?
  22. Mezi hlavní použití VPN patří zajištění bezpečnosti a zabezpečení, zajištění anonymity a obcházení geo-restrikcí.

Proč podniky potřebují VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chrání VPN podnikání

Přemýšlejte o bezpečném VPN jako tunelu, který zastaví neoprávněný přístup a šifruje online aktivitu (dokonce i na veřejné síti WiFi). Zvědavé oči nemohou přistupovat k tunelu – nebo jakékoli obchodní údaje nebo IP zasílané skrz něj. Poskytovatelé internetových služeb (ISP) pouze vidí, že bylo použito připojení VPN a vyžadovala šířku pásma.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN nezbytná pro malé firmy

Chraňte své podnikání nastavením VPN

VPN je důležitou součástí zabezpečení vaší firmy. S výše uvedenými tipy najdete ten, který pracuje pro vaše účely. Většina z nich se snadno instaluje a existuje mnoho skvělých zdrojů, které vám pomohou nainstalovat VPN na vašich zařízeních nebo na router.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je povinné mít VPN

Používání VPN je důležité pro online soukromí, kdykoli se přihlásíte na internet z veřejného místa, protože Cyber ​​Snoops by mohl sledovat vaši online aktivitu, když používáte veřejné Wi-Fi, ať už je to na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou čtyři výhody nasazení VPN v podnicích

VPN nabízejí významné výhody pro růst a bezpečnost podnikání. Patří mezi ně vylepšený zabezpečení dat, bezpečný vzdálený přístup, rozšířený globální dosah, dodržování předpisů a kontinuita podnikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou společnosti říct, zda používáte VPN

Poskytovatelé internetových služeb (ISP), webové stránky a dokonce i vlády mohou určit, zda používáte VPN. Možná nevědí, co máte na online, ale s detekcí VPN nebudou mít žádné potíže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě moje společnost sledovat, pokud používám VPN

Může mě můj zaměstnavatel sledovat prostřednictvím pracovního VPN, protože servery VPN vědí, odkud se připojujete, a váš šéf k nim má přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nedostanete VPN

Bez VPN může být vše, co děláte online. Vaše citlivé informace by pak mohly být prodány třetím stranám, jako jsou inzerenti, úřady a vládní agentury nebo dokonce použity k zahájení škodlivých akcí proti vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kontrolují společnosti vaše VPN

Navíc, i když používáte osobní VPN, váš zaměstnavatel stále vidí, že jste to vy, kdo se připojuje k firemní síti, protože většina firemních VPN vyžaduje přihlašovací údaje uživatele. Navíc, pokud používáte virtuální verzi prohlížeče virtuální stolní počítače, může být váš zaměstnavatel schopen sledovat historii prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání VPN

7 Nevýhody používání rychlostí internetu VPNSlower.VPN vám mohou poskytnout falešný pocit zabezpečení.VPN zvyšují využití vašich dat.VPN jsou v některých zemích nezákonné.Ztráta přístupu na některé webové stránky.Někteří poskytovatelé udržují protokoly VPN.Dobré VPN stojí peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se může stát, když nepoužívám VPN

Bez VPN může být vše, co děláte online. Vaše citlivé informace by pak mohly být prodány třetím stranám, jako jsou inzerenti, úřady a vládní agentury nebo dokonce použity k zahájení škodlivých akcí proti vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři hlavní použití VPN

Zde jsou některé z hlavních důvodů, proč se lidé obracejí na VPN v jejich domovském nebo obchodním životě.VPN nabízejí bezpečnost a zabezpečení.VPN vám dávají anonymitu.VPN vám umožňuje porušit geo-restrikce.VPN vám dává dotované nakupování a cestování.Zlepšit kybernetickou bezpečnost pomocí VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používáme VPN ve společnosti spíše než firewall

Firewall chrání vaše zařízení nebo síť před externími hrozbami, zatímco VPN chrání vaše data a identitu před zvědavýma očima. Firewall pracuje v síťové vrstvě, zatímco VPN pracuje v aplikační vrstvě. Firewall nezšifruje vaše data ani nezmění vaši IP adresu, zatímco VPN ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může FBI sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zakrývá VPN moji polohu před mým zaměstnavatelem

Chcete-li skrýt svou polohu před zaměstnavatelem, můžete použít službu VPN třetích stran. VPN funguje tak, že šifruje váš internetový provoz a směruje jej přes vzdálený server. To ztěžuje každému sledovat vaši polohu nebo sledovat vaše online aktivity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj zaměstnavatel vidět moji historii prohlížení, když jsem v jejich síti

Ano, pokud používáte síť WiFi své práce, může váš zaměstnavatel sledovat vaši internetovou aktivitu bez ohledu na to, které zařízení se rozhodnete použít. Budou moci vidět veškerou aktivitu v síti společnosti, včetně toho, co bylo provedeno na jakýchkoli osobních zařízeních připojených k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás zaměstnavatel sleduje

1) Zkontrolujte se svým zaměstnavatelem. Zeptejte se jich přímo, zda je v počítači nějaký monitorovací software nebo zda má zavedeno zásady pro sledování činnosti zaměstnanců. 2) Spusťte skenování viru a zkontrolujte známky malwaru nebo spywaru. To může pomoci detekovat škodlivé programy, které by na vás mohly špehovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou VPN v USA nezákonné

Ano, je naprosto legální používat VPN téměř všude. Neexistují žádná omezení pro používání VPN v USA, Velké Británii, Kanadě a téměř celé Evropě. Ale existuje několik odlehlých hodnot. Některé země, které již silně omezují svobodu svých lidí, také omezily použití VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se stále chytit pomocí VPN

Mnoho uživatelů VPN se obrátí na VPN, aby pomohl zůstat anonymní, aby se mohli účinně zapojit do nelegálních nebo legálně šedých oblastí streamování oblastí. Služba VPN skrývá činnosti pro porušení autorských práv, ale nebude chránit uživatele, kteří jsou chyceni ani po použití služby VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj zaměstnavatel sledovat moji polohu bez VPN

Abychom to vyjasnili: Ano, je možné, že vás váš šéf (nebo kdokoli) sleduje. Pomocí vaší IP adresy (řada čísel s tečkami) může někdo snadno vysledovat vaši polohu, když se přihlásíte z kanceláře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vláda říct, zda používáte VPN

Pokud však používáte dobrou službu VPN, která neukládá protokoly relací, které obsahují vaši skutečnou IP adresu, historii prohlížení a další relativní informace, neexistuje způsob, jak by policie nebo vláda mohla získat informace k identifikaci uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli používat VPN po celou dobu

Proč bych neměl používat VPN a VPN by mohla snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; Použití VPN na mobilu zvýší vaše využití mobilních dat; Používání VPN je v některých zemích považováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat VPN

VPN zajišťují ochranu dat před hackery a bezpečné prohlížení. Výsledkem je, že to brání inzerentům nebo poskytovatelům internetových služeb v přístupu k vašim datům pro prohlížení. Zároveň mohou být časy, kdy potřebujete vypnout VPN. To je, když potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je temná stránka VPN

Únik dat. Kdykoli použijete VPN, věříte tomuto poskytovateli s vašimi osobními a citlivými údaji a online aktivitami. Proto je důležité použít poskytovatele, který má robustní bezpečnostní opatření a většina bezplatných VPN to nemá. To může vést k únikům dat, které ohrožují vaše citlivá data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být chycen pomocí VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může společnost vidět s VPN

Ano, zaměstnavatelé mohou vidět váš internetový provoz, zatímco jste připojeni k virtuální soukromé síti vaší společnosti (VPN). Vidí tento provoz na základě toho, jak VPN funguje. Je však nepravděpodobné, že vidí váš internetový provoz, zatímco nejste připojeni.

[/WPRemark]

Previous Post
¿La cuarentena significa eliminar??
Next Post
Mám smazat soubory v karanténě?