15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co mám dělat, když je internet blokován na mém notebooku?

Jak odblokovat přístup k internetu na notebooku

Pokud jste se setkali s frustrující zprávou „váš přístup k internetu je blokován“ na vašem notebooku, nebojte se! Existuje několik způsobů, jak tento problém vyřešit a znovu získat přístup k internetu. Zde je 10 metod, které můžete vyzkoušet:

  1. Vypněte to a znovu: Někdy může problém vyřešit jednoduchý restart.
  2. Zakázat svůj firewall a antivirus: Dočasná deaktivace těchto bezpečnostních opatření může pomoci zjistit, zda jsou příčinou blokování.
  3. Resetovat nebo znovu nainstalovat svůj antivirový program: Pokud váš antivirový program způsobuje blokování, resetování nebo přeinstalování může problém vyřešit.
  4. Použijte vestavěný potíže s potížemi: Váš notebook může mít řešení problémů sítí, který může automaticky detekovat a opravovat problémy s připojením.
  5. Ovladač zpět: Pokud jste nedávno aktualizovali ovladač a narazili na blokování, může se vrátit zpět do předchozí verze.
  6. Aktualizovat nebo odinstalovat ovladač: Na druhé straně, aktualizace nebo odinstalace řidiče může vyřešit problémy s kompatibilitou.
  7. Opravy specifické pro prohlížeč: Vyčištění cookies a mezipaměti nebo vyzkoušení různých prohlížečů se může zabývat blokádami souvisejícími s prohlížečem.
  8. Použijte proxy: Proxy server může pomoci obejít síťové omezení a přístup k blokovanému přístupu.
  9. Použijte mezipaměť Google: Někdy může přístup na web prostřednictvím mezipaměti Google poskytnout alternativní trasu k blokádům obchvatu.
  10. Použijte VPN: Virtuální soukromá síť (VPN) může šifrovat váš internetový provoz a omezení obtoku uložených správcem sítě nebo poskytovatele internetových služeb (ISP).

Odpovědi na často kladené otázky

  1. Otázka: Proč můj notebook říká, že můj přístup k internetu je blokován?
  2. Pokud na notebooku uvidíte chybovou zprávu „váš přístup k internetu“, může to být způsobeno vaší firewall, antivirovou nebo síťovou nastavení blokující určité webové stránky nebo služby.

  3. Otázka: Jak mohu odblokovat blokování internetu?
  4. Existuje několik metod, které můžete zkusit odblokovat blokování internetu:
    – Použijte server proxy
    – Zkuste přistupovat na webové stránky prostřednictvím mezipaměti Google
    – Použijte zkrácení URL
    – Zkuste přistupovat k webovým stránkám pomocí svých IP adres
    – Odblokování webových stránek v konkrétních prohlížečích, jako je Chrome a Safari
    – Přepněte mezi HTTP a HTTPS
    – Použijte prohlížeč Tor pro anonymní prohlížení
    – Použijte VPN k omezením obcházení

  5. Otázka: Jak mohu přistupovat k internetu, pokud je správce zablokován?
  6. Pokud váš správce zablokoval přístup na určité webové stránky, můžete vyzkoušet následující:
    – Použijte službu VPN, jako je Nordvpn
    – Zkontrolujte připojení k internetu
    – Zkontrolujte nastavení firewall
    – Zkuste použít jiný prohlížeč
    – Použijte webový proxy k omezením obcházení

  7. Otázka: Jak zjistím, zda můj firewall blokuje internet?
  8. Příkazový řádek můžete použít ke kontrole, zda váš firewall blokuje jakékoli porty. Jednoduše zadejte do vyhledávacího pole “CMD”, klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řád a vyberte “Spusťte jako administrátor.„Potom zadejte příkaz„ Netsh Firewall Show State “a zobrazte všechny blokované a aktivní porty v nastavení firewall.

  9. Otázka: Proč můj firewall blokuje můj internet?
  10. Firewally a antivirové programy jsou navrženy tak, aby chránily váš systém blokováním potenciálně škodlivých programů. Někdy není váš prohlížeč nebo e -mailový klient přidán do seznamu výjimek brány firewall, což má za následek zprávu „váš přístup k internetu“ v systému Windows 10.

  11. Otázka: Co způsobuje blokování Wi-Fi?
  12. Wi-Fi lze blokovat z různých důvodů, jako je nastavení antiviru nebo firewall, jejichž cílem je chránit vaše zařízení před podezřelými webovými stránkami a malwarem. Viry a malware mohou také zasahovat do nastavení vaší sítě a prohlížeče, což vede k blokovanému přístupu k internetu.

  13. Otázka: Proč je moje internetová IP blokována?
  14. IP adresy lze blokovat z několika důvodů. To zahrnuje prosazování standardů chování online (e.G., Školy omezující přístup na určité webové stránky), ochrana sítě před útoky a cenzura informací.

  15. Otázka: Jak mohu zablokovat nastavení správce?
  16. Jedním ze způsobů, jak obcházet nastavení správce, které blokují určité akce, je klepnutím pravým tlačítkem myši na soubor, výběrem „Vlastnosti“, přechodu na kartu „obecný“ a kontrola možnosti „odblokujte“ pod „Security.„Klikněte na“ Použít “a poté„ OK “, abyste změny uložili.

  17. Otázka: Jak mohu odblokovat správce sítě?
  18. Pokud správce zablokoval aplikaci na vašem zařízení, může ji pomocí VPN pomoci odblokovat ji. VPN skrývá IP adresu vašeho zařízení a přiřadí novou, což vám umožní obejít síťové omezení.

  19. Otázka: Jak mohu vypnout blokování brány firewall?
  20. Chcete -li deaktivovat firewall na počítači se systémem Windows, postupujte podle těchto kroků:
    – Klikněte na ikonu Windows
    – Vyberte ovládací panel
    – Vyhledejte nastavení brány firewall
    – Vypněte firewall
    – Nezapomeňte znovu povolit firewall po odstraňování problémů nebo kdy to již není nutné

Co mám dělat, když je internet blokován na mém notebooku?


Co mám dělat, když je internet blokován na mém notebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat internet na svém notebooku

Získání „vašeho přístupu k internetu je blokováno“ 10 způsobů, jak opravit metodu „vypnout a znovu“.Zakázat svůj firewall a antivirus.Resetovat nebo přeinstalovat svůj antivirový program.Použijte vestavěný potíže s potížemi.Vrácení ovladače.Aktualizujte nebo odinstalujte ovladač.Opravy specifické pro prohlížeč.Vymazat cookies a mezipaměť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč říká můj notebook, můj přístup k internetu je blokován

Pokud vidíte chybu "Váš přístup k internetu je blokován" Při pokusu o přístup k smečce může být to, že vaše firewall, antivirové nebo síťové nastavení blokují načítání sbackbacku do vašich prohlížečů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji blokování internetu

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k internetu, pokud je správce blokován

Čtěte dále a dozvíte se více!5 způsobů, jak odblokovat web zablokovaný správcem. Existuje několik různých způsobů, jak se můžete pokusit odblokovat webové stránky zablokované správcem: Použijte službu VPN, jako je NordVPN.Zkontrolujte připojení k internetu.Zkontrolujte firewall.Zkuste použít jiný prohlížeč.Použijte webový proxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj firewall blokuje internet

Zkontrolujte zablokovaný port pomocí příkazového výzvy CMD ve vyhledávacím panelu.Klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řádek a vyberte Spuštění jako správce.Do příkazového řádku zadejte následující příkaz a stiskněte Enter. Netsh Firewall Show State.To zobrazí veškerý blokovaný a aktivní port nakonfigurovaný v bráně firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj firewall blokuje můj internet

Firewall a Antivirus jsou nakonfigurovány tak, aby zabránily potenciálně škodlivým programům vstupu do vašeho systému. Do seznamu výjimek brány firewall se někdy přidává váš prohlížeč, e -mailový klient atd. Výsledkem je, že „váš přístup k internetu je blokován“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje blokování Wi-Fi

Běžné příčiny mohou zahrnovat nastavení antiviru nebo firewall, která mají na starosti ochranu vašeho zařízení před podezřelými webovými stránkami a malwarem. Některé viry a malware mohou zasahovat do nastavení vaší sítě a prohlížeče a blokovat přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje internetová IP blokována

IP adresy jsou blokovány z několika důvodů, včetně prosazování standardů pro online chování (e.G., Škola omezuje své studenty v přístupu na určité webové stránky), chrání sítě před útoky a cenzuruje přístup k informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zablokovat nastavení správce

Krok 1: Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte Vlastnosti. Krok 2: Na kartě Obecné zkontrolujte "Odblokovat" pod "Bezpečnostní". Krok 3: Klikněte na Použít a poté OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji správce sítě

Jak odblokuji aplikaci, že administrátor zablokoval nejjednodušší způsob, jak odblokovat aplikaci, kterou správce zablokoval, je připojit se k VPN na vašem zařízení. VPN skryje IP adresu vašeho zařízení a nahradí ji novou, která by vás měla nechat obejít firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu blokování brány firewall

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji spojení ve svém firewallu

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím bloku brány firewall

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj internetový firewall

Zde jsou kroky, které musíte následovat: Stisknutím tlačítka Win + I pro přístup k nastavení systému.Vyberte aktualizaci & Možnost zabezpečení.Klikněte na možnost zabezpečení systému Windows na levé straně.Vyberte firewall & Nástroj ochrany sítě ve středním podokně.Kliknutím na obnovení brány firewall pro výchozí možnost na další obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odblokovat zařízení z Wi-Fi

Odblokovat zařízení: Z panelu blokovaných zařízení Wi-Fi klikněte na zaškrtávací políčko Access Access vedle požadovaného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude moje IP blokována

Pokud síťový server blokuje vaši IP adresu, vaše zařízení nebude mít přístup k konkrétnímu webu. Blokování je dočasné a může trvat až 24 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji IP adresu z internetu

Jak odblokuji svou IP adresu1) Podívejte se, proč jste se zablokovali.2) Ujistěte se, že jste správně nakonfigurovali poštovní server.3) Zkontrolujte aktualizace.4) Připojte se k jiné síti.5) Použijte službu VPN.6) Kontaktujte web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč to říká, že zablokoval admin

Tato zpráva se objeví, když oprávnění organizace nebo správce omezí instalaci rozšíření. Profil chromu, do kterého jste podepsáni, může způsobit, že dojde k této chybě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená zablokováno správcem

Tato zpráva se objeví, když oprávnění organizace nebo správce omezí instalaci rozšíření. Profil chromu, do kterého jste podepsáni, může způsobit, že dojde k této chybě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odblokuji z mého firewallu

Jak odblokovat webovou stránku zpoza blokovaných stránek firewallopen přímo návštěvou IP adresy.Odblokujte webovou stránku zpoza firewallu přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.Navštivte mezipaměti verzi webu.Přepněte na mobilní/stolní web.Zkuste přístup na web v jiném jazyce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji spojení z mého firewallu

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě firewall blokuje

Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu, ať už pro ochranu před škodlivým obsahem nebo pro uložení šířky pásma. Pokud zjistíte, že webová stránka byla kvůli těmto omezením blokována, můžete ji někdy odblokovat přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, co je blokováno firewallem

Jak zkontrolovat, zda Windows Firewall blokuje klíč Windows Programpress Windows + R pro otevření běhu.Typ "řízení" a stisknutím OK otevřete ovládací panel.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Z levého panelu Povolte aplikaci nebo funkci prostřednictvím brány brány Windows Defender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat připojení k internetu z firewallu

– Váš přístup k internetu je blokován firewall nebo antivirus: fixová na ovládacím panelu.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Uvidíte firewall obrazovky Windows Defender.Klikněte na něj a vypněte firewall.Restartovat systém.Otevřete prohlížeč a zkontrolujte blokovaný přístup pro internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj internet blokován firewallem

Zkontrolujte výjimky z brány firewall

Firewall a Antivirus jsou nakonfigurovány tak, aby zabránily potenciálně škodlivým programům vstupu do vašeho systému. Do seznamu výjimek brány firewall se někdy přidává váš prohlížeč, e -mailový klient atd. Výsledkem je, že „váš přístup k internetu je blokován“.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesitas Facebook para citas en línea??
Next Post
Můžete nešifrovat telefon?