15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cameră elegantă pentru copii în 2021: noutăți la modă în interior

Fiecare copil are nevoie să organizeze spațiul personal în conformitate cu individul. Dacă părinții plănuiesc renovări, designul camerei pentru copii 2021 poate fi văzut în fotografii. La urma urmei, copiii, ca și adulții, vor ca interiorul să fie modern și să nu fie mai rău decât cel al prietenilor.

copiii, ca și adulții, vor ca interiorul să fie modern și nu mai rău decât cel al prietenilor.

Copiii, ca și adulții, vor ca interiorul să fie modern și nu mai rău decât cel al prietenilor.

Idei populare pentru o cameră pentru copii în 2021

Copiii cresc, se dezvoltă, trebuie să asimileze cantități uriașe de informații pentru a învăța. Venit în camera lui, copilul își face temele, iar după aceea trebuie să se liniștească și să adoarmă. Stilul de viață al unui adolescent corespunde spațiului său personal, interiorul anului 2021 ar trebui să fie plăcut ochiului, să fie ecologic și sigur..

Decorând camera copilului lor, un părinte poate folosi tendințele din 2021.

  • Stil ecologic – utilizarea tonurilor naturale restrânse și a materialelor naturale.
  • Soluții originale de design, inclusiv paturi sub formă de wigwam sau casă.
  • Soluții de culoare în tonuri liliac și liliac.
  • Design în culori acromatice – nuanțe de alb, gri, lăptos, negru.

Decorare într-o cameră modernă pentru copii

Accentul este pus pe mediu și siguranță. Pereții tencuiți, absolut plate, sunt ideali în camera copiilor. Se folosesc adesea culori bej bej, lăptos și alb. Unul dintre avantajele pereților luminoși este că lumina reflectată de la ele oferă o iluminare ușoară, care este cea mai confortabilă pentru ochi..

... Unul dintre avantajele pereților luminoși este că lumina reflectată de la ele oferă o iluminare ușoară, care este cea mai confortabilă pentru ochi.

. Unul dintre avantajele pereților luminoși este că lumina reflectată de la ele oferă o iluminare ușoară, care este cea mai confortabilă pentru ochi..

Imaginile de fundal foto au intrat din nou la modă, comploturile sunt foarte diferite – de la peisaje pastorale la obiecte spațiale profunde sau personaje de benzi desenate. Peretele camerei unui copil poate avea un decor destul de discret – benzi în culoarea unui copac sau pentru a se potrivi cu nuanța peretelui. Acestea sunt plasate atât paralel sau perpendicular pe podea, cât și în diagonală. Acest lucru vă permite să obțineți diverse efecte decorative..

Imaginile de fundal foto au intrat din nou la modă, comploturile sunt foarte diferite - de la peisaje pastorale la obiecte spațiale profunde sau personaje de benzi desenate.

Picturile murale sunt din nou la modă, comploturile sunt foarte diferite – de la peisaje pastorale la obiecte spațiale profunde sau personaje de benzi desenate.

Combinația de culori în designul grădiniței

Se folosesc culori pastelate calme. Ciocolata și verde deschis, precum și combinațiile lor sunt la modă. Atunci când creează cele mai avansate soluții de design, un părinte trebuie să-și amintească că camera este un dormitor, o cameră de joacă și un studiu. Chiar și cele mai trendy și mai strălucitoare nuanțe vă pot împiedica să vă concentrați asupra clasei sau să adormiți..

Ciocolata și verde deschis, precum și combinațiile lor sunt la modă.

Ciocolata și verde deschis, precum și combinațiile lor sunt la modă..

S-a recunoscut mult timp că culorile calde dintr-o cameră favorizează comunicarea și activitatea. Rece – albastru, verde, inhibă activitatea nervoasă, favorizează relaxarea, adormirea. Alb, negru și gri sunt între ele. Atunci când alegeți un design pentru o cameră pentru copii pentru un băiat sau adolescent 2019, o astfel de combinație este la vârful popularității. Interiorul în nuanțe de roșu și portocaliu va încuraja un copil inactiv să comunice, să se joace, la activitatea intelectuală.

S-a recunoscut mult timp că culorile calde dintr-o cameră favorizează comunicarea și activitatea.

S-a recunoscut mult timp că culorile calde dintr-o cameră favorizează comunicarea și activitatea..

Decorarea unei camere în tonuri reci și albăstrui va avea un efect calmant asupra unui adolescent hiperactiv. Soluția universală este un design în stil ecologic: pereți lăptoși și un tavan ușor vopsit cu vopsea din latex. Culorile active sunt la modă anul acesta – verde strălucitor, albastru închis, galben însorit, roz. Ele pot fi utilizate pentru pete de culoare individuale, de exemplu, un fotoliu sau un dulap pot fi luminoase. Restul tonurilor trebuie să asculte soliștii.

Decorarea unei camere în tonuri reci și albăstrui va avea un efect calmant asupra unui adolescent hiperactiv.

Decorarea camerei în tonuri reci și albăstrui va avea un efect calmant asupra unui adolescent hiperactiv..

Cu cât pereții sunt mai ușori, cu atât economisiți mai mult la corpurile de iluminat. La urma urmei, se știe că albul reflectă toate razele spectrului. Pereții și tavanele albe sunt cele mai utile pentru viziune. Accesoriile de orice culoare vor fi combinate cu pereți luminoși, de exemplu, un pătuț roz, un covor verde iarbă, o lampă galbenă în formă de lună. O altă idee bună este să decorați totul în culori naturale. Este de culoare lăptoasă, cremoasă, nevopsită, verde închis. Vor crea o atmosferă calmă, nu vor fi enervante..

Cu cât pereții sunt mai ușori, cu atât economisiți mai mult la corpurile de iluminat.

Cu cât pereții sunt mai ușori, cu atât economisiți mai mult pe corpuri de iluminat.

Important! Dacă pereții sunt vopsiți într-o culoare strălucitoare, de exemplu, albastru, trebuie să aveți grijă ca alte culori să nu fie discordante..

Direcții stilistice în proiectarea creșei

Camera poate fi decorată în conformitate cu preferințele, temperamentul și hobby-urile copilului. Crearea unei imagini este posibilă în următoarele stiluri.

  • Design marin – tonuri reci și curate.
  • Fusion – un amestec de direcții diferite.
  • Design britanic – cu steagul Regatului Unit și autobuze cu două etaje.
  • Contemporan – mobilier de serie combinat cu accesorii moderne.
  • Provence – mobilier dur, motive florale pe textile, măslin, nuanțe lăptoase și maronii.
  • Hi-tech – scară acromatică, o abundență de nuanțe și suprafețe metalice. Acest stil se va potrivi unui adolescent interesat de tehnologie..

Stil modern în design

Interioarele minimaliste sunt relevante atunci când există mult spațiu liber în cameră. Acest lucru este foarte important pentru un copil activ care nu se va întoarce corespunzător într-o creșă îngustă. Designul modern include mobilier discret în stil scandinav și diverse elemente de design. Astfel de camere sunt de obicei realizate în culori deschise, iar contrastele sunt create de textile colorate..

Interioarele minimaliste sunt relevante atunci când există mult spațiu liber în cameră.

Interioarele minimaliste sunt relevante atunci când există mult spațiu liber în cameră.

Stil englezesc în interiorul creșei

Acest stil este ales de oameni conservatori, bogați. Designerii spun adesea că interiorul englezesc este unul dintre cele mai scumpe. Pentru a decora o cameră, aveți nevoie de țesături autentice naturale, mobilier din lemn masiv, multe perne, un candelabru greu.

Designerii spun adesea că interiorul englezesc este unul dintre cele mai scumpe.

Designerii spun adesea că interiorul englezesc este unul dintre cele mai scumpe.

În mod tradițional, stilul englezesc este colonial. Într-o perioadă în care Marea Britanie deținea un număr imens de colonii, oamenii își permiteau tul de mătase, perdele cu ornamente și o abundență de draperii. Această tendință se caracterizează prin candelabre din bronz, pereți neutri și obiecte aduse din India sau din alte țări. Când decorați o grădiniță în stil englezesc, o puteți împrumuta în totalitate sau puteți lua fragmente din ea. Pardoselile și pereții ușori, pot fi în armonie cu un puf decorat cu tapițerie cu steag britanic.

În mod tradițional, stilul englezesc este colonial.

Stilul tradițional englezesc este colonial.

“Notă!” Designul original este o combinație între o bibliotecă care seamănă cu o cabină telefonică roșie și un pat sub forma unui autobuz cu etaj. Toate acestea îi pot încânta pe cei mici..

O astfel de improvizație pe tema stilului clasic englez a plecat departe de sursa originală. Dar principalul lucru este că copilul se simte confortabil în spațiul său. Designul unei camere pentru copii în stil englezesc poate avea o singură pată de culoare – un tapet foto cu vedere la Londra. Orice altceva se poate face în nuanțe albe sau cenușii. Dulapurile sau paturile supraetajate pot fi vopsite în culorile steagului britanic.

Designul unei camere pentru copii în stil englezesc poate avea o singură pată de culoare - un tapet foto cu vedere la Londra.

Designul unei camere pentru copii în stil englezesc poate avea o singură pată de culoare – un tapet foto cu vedere la Londra.

Stil Loft

Tendința a luat naștere în America în anii 1940. Plantele și fabricile au ieșit din oraș și și-au vândut localurile ca apartamente unor persoane particulare. Drept urmare, o persoană a primit un imens sediu al unui fost atelier de până la zece metri înălțime, cu pereți de cărămidă și o podea veche. O trăsătură caracteristică a acestui stil este absența pereților despărțitori între camere, spații mari și spațioase. Puteți adăuga un finisaj aspru de cărămidă și câteva grinzi false. Apoi, imaginea elegantă a mansardei va fi recreată la un cost minim..

Plantele și fabricile au ieșit din oraș și și-au vândut localurile ca apartamente unor persoane particulare.

Puteți adăuga un finisaj aspru de cărămidă și câteva grinzi false.

Stil marin în designul creșei

Interiorul camerei poate părea simplu doar la prima vedere. Ideea sa principală nu este doar schema de culori, constând în alb, albastru, roșu închis și negru. Este important să creezi o atmosferă specială. Există întotdeauna spații mari pe mare, deci ar trebui să existe mult aer în cameră, nu este de dorit să aglomerați lucrurile.

O idee inovatoare pentru 2019 este pictarea pereților unei camere în albastru închis.

O idee inovatoare din 2021 – pictarea pereților unei camere în albastru închis.

O idee inovatoare pentru 2021 – pictarea pereților unei camere în albastru închis. Dacă întregul spațiu este rece, persoana se poate simți inconfortabilă. Prin urmare, este mai bine să o diluați cu culori calde. Podeaua poate fi făcută crem, covorul – bej deschis, mobilier – culori naturale din lemn.

Informații suplimentare! Pentru a crea o atmosferă, este convenabil să folosiți accesorii sub formă de ancore, picturi cu nave și faruri. Posibile accente de nuanțe metalice pe pereții creșei.

Stil futurist cu tendință spre minimalism

Această direcție a apărut în anii 60, când au avut loc primele zboruri cu echipaj în spațiu. Premisele au început să fie decorate în stilul navelor spațiale sau al interiorului viitorului, pe care artiștii l-au văzut. Acest design se caracterizează prin utilizarea de materiale avansate tehnologic, cum ar fi metalul, plasticul. Sunt implicate forme neobișnuite, iar schema de culori este simplă – nuanțe de gri sau alb cu prezența unor pete de culoare unică.

Acest design se caracterizează prin utilizarea de materiale avansate tehnologic, cum ar fi metalul, plasticul.

Acest design se caracterizează prin utilizarea de materiale avansate tehnologic, cum ar fi metalul, plasticul.

Cel mai simplu mod de a obține acest efect în 2021 este de a picta podeaua și pereții în culori acromatice, care amintesc de o navă spațială. În camera copiilor, starea de spirit va ajuta la crearea accesoriilor – picturi pe tema spațiului, candelabre în formă de OZN, panouri de perete din aluminiu. Una dintre soluțiile disponibile este proiectarea desktopului sub forma unei structuri lungi pe paranteze cu o formă complicată înfășurată. Puteți comanda un produs similar în funcție de desenul dvs. în atelier.

Cel mai simplu mod de a obține acest efect în 2019 este de a picta podeaua și pereții în culori acromatice, care amintesc de o navă spațială.

Cel mai simplu mod de a obține un efect similar în 2019 este de a picta podeaua și pereții în culori acromatice, care amintesc de o navă spațială..

Alegerea pardoselii în creșă

În 2021, în designul camerei copiilor sunt folosite tonuri naturale reținute, parcă estompate. O soluție de pardoseală bugetară este laminatul sau pardoseala. O nouă tendință este așezarea parchetului cu un model de mozaic. Scândurile de diferite culori sunt stivuite, ca niște bucăți. O podea veselă într-o celulă mare galben-verde este la modă.

O nouă tendință este așezarea parchetului cu un model de mozaic.

Nouă tendință – așezarea parchetului cu un model ca o plapumă patchwork.

Pardoseala trebuie să se potrivească cu designul general. Puteți pune covoare strălucitoare deasupra laminatului, dacă culorile se plictisesc, acestea pot fi ușor schimbate cu altele. Mocheta se demodează și este înlocuită de soluții mai practice – covoare modulare. Pot fi spălate sau curățate la uscat, deoarece curățarea covorului este mult mai dificilă..

Mocheta se demodează și este înlocuită de soluții mai practice - covoare modulare.

Mocheta se demodează și este înlocuită de soluții mai practice – covoare modulare.

Zonarea camerei copiilor 2021

Un spațiu poate oferi diferite tipuri de activități – socializare cu prietenii, studiu, joc și relaxare. Nu fiecare părinte are posibilitatea de a face din copilul său o cameră de joacă separată, un dormitor, o cameră de zi, o sală de sport. Prin urmare, în cadrul unei camere pentru copii, ei încearcă să creeze mai multe zone..

Un spațiu poate oferi diferite tipuri de activități - socializare cu prietenii, studiu, joc și relaxare.

Un spațiu poate oferi diferite tipuri de activități – chat cu prietenii, studierea, jocul și relaxarea..

Interiorul este încă relevant, împărțind spațiul în două niveluri. Pe perete este atașată o scară, sub care se află un dulap pentru tot felul de lucruri mărunte. La al doilea nivel al camerei există un pat și rafturi pentru cărți. Jaluzelele, perdelele și rafturile pot fi folosite ca partiții..

Interiorul este încă relevant, împărțind spațiul în două niveluri

Interiorul este încă relevant, împărțind spațiul în două niveluri

Orizontală

Pentru a asigura un confort maxim în timpul jocurilor, recreerii, activității intelectuale, camera este împărțită în părți. Acest lucru se poate face în două moduri – vizual sau fizic. Într-o cameră spațioasă, separarea fizică a spațiului este posibilă. De exemplu, patul este separat de restul camerei prin rafturi sau jaluzele.

Pentru a asigura un confort maxim în timpul jocurilor, recreerii, activității intelectuale, camera este împărțită în părți.

Pentru a asigura un confort maxim în timpul jocurilor, recreerii, activității intelectuale, camera este împărțită în părți.

Partițiile mobile în stilul tradițiilor japoneze pot fi instalate și în camera copiilor. Diviziunea vizuală implică, de exemplu, pictarea pereților în diferite culori. Peretele de lângă pat poate avea o culoare de menta calmă. Este mai bine să lipiți imagini de fundal luminoase cu un complot dinamic lângă desktop și bibliotecă.

... Diviziunea vizuală implică, de exemplu, pictarea pereților în diferite culori.

Diviziunea vizuală implică, de exemplu, pictarea pereților în diferite culori..

Vertical

Zonarea unei camere pe verticală este similară cu zonarea orizontală, dar camera este împărțită parcă în mai multe niveluri. Acest lucru este posibil într-o cameră destul de înaltă. Cea mai simplă versiune a unei astfel de soluții de proiectare este instalarea unei structuri în care există un loc de muncă în partea de jos și un pat deasupra..

Zonarea unei camere pe verticală este similară cu zonarea orizontală, dar camera este împărțită parcă în mai multe niveluri.

Zonarea unei camere pe verticală este similară cu zonarea orizontală, dar camera este împărțită parcă în mai multe niveluri..

O opțiune mai avansată este construirea unui podium. Dormitorul poate fi amplasat atât pe podium, cât și sub. Instalarea unor astfel de structuri este adesea combinată cu construirea unui complex de joacă, inclusiv un tobogan, scări, frânghie, inele de gimnastică..

O opțiune mai avansată este construirea unui podium. Dormitorul poate fi amplasat atât pe podium, cât și dedesubt.

O opțiune mai avansată este construirea unui podium. Dormitorul poate fi amplasat atât pe podium, cât și dedesubt.

Selecția mobilierului

Setul cu cască trebuie să fie funcțional și durabil. Este important să calculați cât spațiu este necesar pentru cărți, jucării, pagini de colorat. Merită să alegeți modele fără colțuri ascuțite și să numărați spațiul cu o marjă. Structural, mobilierul trebuie să reziste jocurilor active, de preferință absența sticlei, chiar temperate. Stilul contemporan este foarte comun, adică mobilierul simplu de la magazine precum IKEA.

Setul cu cască trebuie să fie funcțional și durabil.

Setul cu cască trebuie să fie funcțional și durabil.

Puteți personaliza dulapurile standard decorându-le cu autocolante. O opțiune convenabilă este un dulap cu multe rafturi și sertare. Ușile cu un design frumos pot acționa ca un panou decorativ sau se pot contopi complet cu peretele. Pentru a economisi spațiu, patul poate fi combinat cu un dulap. Pentru copiii care merg la grădiniță, puteți achiziționa o masă pentru copii cu scaune și o casă de păpuși. Deci copilul nu se va plictisi ziua dacă părinții sunt ocupați..

Pentru a economisi spațiu, patul poate fi combinat cu un dulap.

Pentru a economisi spațiu, patul poate fi combinat cu un dulap.

Iluminat

Selecția corpurilor de iluminat depinde de funcționalitatea camerei. Este mai bine să nu supraîncărcați grădinița cu un număr mare de lămpi doar pentru frumusețe. Dacă un copil joacă mingea cu colegii, toate structurile cu lămpi cu halogen pot fi deteriorate..

Este mai bine să nu supraîncărcați grădinița cu un număr mare de lămpi doar pentru frumusețe.

Este mai bine să nu supraîncărcați grădinița cu un număr mare de lămpi doar pentru frumusețe.

Pentru iluminarea aeriană, optați pentru un candelabru mat, care să ofere o lumină moale. În apropierea locului de muncă, sunt instalate aplice sau lămpi pe paranteze, iluminând biroul. Avem încă nevoie de o lumină de noapte, dar în ultimii ani a existat o modă de a atârna în schimb o ghirlandă cu becuri monofonice..

Pentru iluminarea aeriană, optați pentru un candelabru mat, care să ofere o lumină moale.

Pentru iluminarea deasupra capului, optează pentru un candelabru mat, care să ofere o lumină moale..

Selecție de textile și accesorii

Este important ca un copil să simtă căldură și confort în camera lui. Prin urmare, ar trebui să fie prezente perne moi, perdele până la podea, jucării moi sau mașini-model. Soluția stilistică ar trebui să corespundă ideii generale. Tendința ultimilor ani este decorarea cu litere decorative.

Soluția stilistică ar trebui să corespundă ideii generale.

Soluția stilistică ar trebui să corespundă ideii generale.

Un must-have pentru camera unui copil de orice vârstă – o tablă magnetică pentru note sau o galerie de desene. Ea îl va ajuta pe copil să-și planifice afacerile încă din copilărie. Pentru băieți, puteți adăuga note tehnologice în designul camerei – autocolante de perete 3D cu mașini sport sau o temă spațială. Fata poate fi livrată cu cutii, valize și cutii în care va depozita diverse lucruri mici. Noua tendință din 2021 este un baldachin peste pat, care cu siguranță îi va plăcea micuței prințese.

Un must-have pentru camera unui copil de orice vârstă - o tablă magnetică pentru note sau o galerie de desene.

Un must-have pentru camera unui copil de orice vârstă – o tablă magnetică pentru note sau o galerie de desene.

Ieșire

Crearea interiorului camerei unui copil este o activitate distractivă pentru părinți, dar un copil ar trebui să participe la ea. Printre tendințele anului 2019, puteți găsi potrivite pentru nevoile bebelușului și, în același timp, practice.

Printre tendințele anului 2019, puteți găsi potrivite pentru nevoile bebelușului și, în același timp, practice.

Printre tendințele anului 2019, puteți găsi potrivite pentru nevoile bebelușului și, în același timp, practice.

Video: Proiectarea camerei pentru copii

50 de idei de fotografie pentru designul camerei copiilor

Previous Post
Gardiner i loftstil 2021: trendiga och aktuella trender
Next Post
Artificial Intelligence Porn Generator
Immediate Momentum