15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design violet în interiorul bucătăriei

În natură, movul este una dintre cele mai echilibrate și misterioase nuanțe. Are o profunzime și o răceală deosebite. Această culoare este percepută diferit de mulți oameni. Pentru unii, provoacă anxietate, disconfort și alte probleme emoționale. Pe de altă parte, crește semnificativ eficiența și îmbunătățește starea generală de spirit. Acesta este unul dintre cele mai controversate și, în același timp, iubit de multe culori..

Există o concepție greșită că liliacul este potrivit numai pentru locurile de odihnă și somn. Poate fi găsit adesea în dormitoare, băi, birouri. Mulți oameni cred că nu se aplică interiorului bucătăriei, accesoriilor și decorului general. Cu toate acestea, cu utilizarea corectă a culorii liliac, va sublinia doar solemnitatea și severitatea interiorului..

stil de bucatarie moderna in mov

Combinația de alb și violet în interiorul bucătăriei

decor ușor de bucătărie într-o nuanță violet

Bucătărie frumoasă în mov

design neobișnuit de bucătărie într-o nuanță violet

Design de bucătărie violet

fațada luminoasă a bucătăriei în mov

Culoare violet în designul interiorului bucătăriei

interior frumos de bucătărie într-o nuanță violet

Design modern de bucătărie în mov

Este perfect pentru cele mai noi stiluri de design precum modernism, hi-tech, art deco, minimalism și constructivism. Gama sa este în armonie cu suprafețele metalice și cromate, arată bine în design mat și lucios. Purpuriu intens va oferi bucătăriei dvs. un aer futurist.

Gama ușoară de violet, la rândul său, se potrivește perfect stilurilor clasice, precum și cu curenții country și Provence. Inserturile decorate în alb, compozițiile sculpturale delicate, perdelele ușoare din țesătură sunt potrivite pentru violet. Liliacul decolorat vă va ajuta să creați o cameră confortabilă în armonie cu obiectele de decor antice.

fațadă de bucătărie modernă în mov

Design de bucătărie violet

decor luminos de bucătărie într-o nuanță violet

Mobilier mov în interiorul bucătăriei

stil neobișnuit de bucătărie în mov

Culoare violet în interiorul bucătăriei

interior ușor de bucătărie în mov

Design interior bucătărie violet

frumos design de bucătărie într-o nuanță violet

Bucătărie luminoasă în mov

Cum să alegi interiorul bucătăriei potrivit?

Atunci când alegeți o bucătărie mov, trebuie să înțelegeți că un astfel de design este foarte subiectiv și ar putea să nu se potrivească tuturor membrilor familiei..

  1. Cel mai bine este să faceți compromisuri cu unul dintre multele semitonuri. Acestea variază de la liliac la indigo. În diferite combinații, fiecare dintre ele oferă o schemă de culori complet nouă a bucătăriei. Cu toate acestea, este foarte important să nu exagerați cu cantitatea și scara..
  2. Orice indiscreție din alegere va distruge vizual întreaga imagine a camerei, făcând-o dezordonată și lipsită de gust la privire. În același timp, trebuie să știți că pentru bucătăriile compacte se utilizează cele mai deschise tonuri. Abundența culorilor întunecate zdrobește și te face să te simți inconfortabil.
  3. Cele mai bune culori de podea într-un astfel de interior de bucătărie sunt culori pastelate deschise (bej, ocru, coral și altele). O astfel de pardoseală nu ar trebui să difere mult în ceea ce privește scara și tonul de nuanța principală. În acest caz, se poate găsi un compromis perfect armonizat..
  4. Când aranjați pânze mari de accesorii de bucătărie și suprafețe orizontale, este mai bine să nu folosiți o culoare albă strălucitoare. El rupe puternic premisele, separând fațadele de mobilier de nuanțe violete una de alta. Acest design color face rău ochilor. Cel mai bine este să folosiți albul în detalii de design, obiecte decorative, pixuri. Vasele albe și accesoriile arată grozav.
  5. În proiectarea unei astfel de bucătării, este foarte important să utilizați corect combinațiile și cantitățile de culori. O regulă importantă este că toate culorile ar trebui să alterneze între ele. De exemplu, fațadele verticale pot fi liliace, iar orizontale (blat, placă, chiuvetă, rafturi) ar trebui să fie în contrast cu tonul liliac..

frumos design bucătărie în mov

Design de bucătărie violet

stil neobișnuit de bucătărie într-o nuanță violet

Design de bucătărie violet

decor luminos de bucătărie în mov

Culoare violet în interiorul bucătăriei

fațadă ușoară a bucătăriei într-o nuanță violet

Culoare violet închis în interiorul bucătăriei

interior bucatarie moderna in mov

Design modern de bucătărie în mov

Utilizarea violetului în decorarea bucătăriei

În bucătăriile cu lipsă de lumină, cel mai bine este să folosiți tonuri de liliac și violet deschis. Extind vizual camera întunecată, făcând-o mai confortabilă..

  • Nu este recomandat să amestecați un număr mare de tonuri medii diferite de violet – este mai bine să utilizați combinații armonioase de alb, albastru, gri și alte culori deschise. Aceste nuanțe arată minunat pe fronturile, pereții și alte zone mari ale bucătăriei..
  • Culorile închise sunt folosite ca mijloc de accent și exprimare a detaliilor speciale în interior. Acestea accentuează liniile și curbele mobilierului, dau o formă tridimensională dulapurilor și dulapurilor de bucătărie..
  • Dacă pereții bucătăriei au o nuanță violetă, fațadele mobilierului de bucătărie nu trebuie să fie strălucitoare și ușoare sau contrastante (de exemplu, galben cald sau portocaliu). O astfel de cameră te va încânta cu ușurința sa..
  • Violetul este una dintre cele mai nobile nuanțe. Culorile sale deschise vor arăta grozav atât pe fațadele mobilierului în stil antic, cât și într-un design modern rotund și lucios. Nuanțele aurii sunt în perfectă armonie cu această culoare, precum și mobilierul cu proporții stricte, geometrice drepte și corecte. O anumită veselie a nuanțelor ușoare ar trebui să dilueze severitatea interiorului..

decor neobișnuit de bucătărie într-o nuanță violet

Design de bucătărie violet

design ușor de bucătărie în mov

Culoare violet în interior

stil frumos de bucătărie într-o nuanță violet

Design de bucătărie violet

interior luminos al bucătăriei în mov

Design interior bucătărie violet

fațadă de bucătărie modernă în nuanță violet

Frumoasa bucatarie mov

Cele mai bune combinații pentru bucătăria mov

Pentru o bucătărie sofisticată, cel mai bine este să folosiți o combinație de violet intens cu nuanțe pastelate albe și decolorate. Adăugarea de sculpturi albe este recomandată pentru stilurile clasice. Această combinație arată bine atât într-o combinație pur alb-violet, cât și cu adăugarea de nuanțe ușor diluate. Mobilierul în două nuanțe va funcționa, unde partea de jos este o nuanță închisă de violet, iar partea de sus este o nuanță deschisă de alb. În acest tandem, nu numai că au pornit, dar se completează perfect reciproc..

frumoasă fațadă de bucătărie în mov

Bucătărie mare luminoasă în mov

decor modern de bucatarie in nuanta mov

Design de bucătărie violet

design neobișnuit de bucătărie în mov

Culoare violet închis în interiorul bucătăriei

interior luminos al bucătăriei într-o nuanță violet

Bucătărie mov

stil ușor de bucătărie în mov

Design de bucătărie violet

Purpuriu și negru merg bine. În acest caz, prima culoare trebuie să fie neapărat mai deschisă decât a doua..

Gri-violet arată grozav în modele moderne și sofisticate. Aceasta este una dintre cele mai simple soluții pentru percepția vizuală. Această combinație nu încordează ochii și este cel mai adesea utilizată într-un finisaj lucios..

Combinațiile cu galben oferă o imagine contrastantă și veselă a bucătăriei. Potrivit pentru interioare vesele. Arată grozav cu adăugarea de tonuri de liliac și ametist.

Combinația violet-aur este lux, bogăție și chic. Cea mai bună opțiune dacă doriți să adăugați solemnitate interiorului..

Video: Design modern al unei bucătării mov

50 de fotografii cu idei de design interior bucătărie în mov:

bucătărie în stil deschis în fotografie color violet design frumos de bucătărie într-o imagine de nuanță violet decor luminos de bucătărie într-o imagine de nuanță violet interior neobișnuit de bucătărie în fotografie color violet fațadă de bucătărie modernă în imagine de culoare violet design luminos de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet decor ușor de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet frumoasă fațadă de bucătărie în imagine de culoare violet stil neobișnuit de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet interior bucătărie modernă în imagine de culoare mov fațada luminoasă a bucătăriei în fotografie mov stil de bucătărie modern într-o imagine de nuanță violet decor ușor de bucătărie în imagine de culoare violet interior neobișnuit de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet frumos design bucătărie în fotografie color violet fațadă de bucătărie modernă într-o imagine de nuanță violet design neobișnuit de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet interior luminos al bucătăriei în imagine de culoare violet stil frumos de bucătărie în imagine de culoare violet design ușor de bucătărie în fotografie color violet fațada luminoasă a bucătăriei într-o imagine de nuanță violet decor neobișnuit de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet frumos design de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet bucătărie în stil deschis într-o fotografie de nuanță violet fațadă neobișnuită a bucătăriei în imagine de culoare violet interior luminos al bucătăriei într-o fotografie de nuanță violet decor modern de bucatarie in imagine de culoare mov interior luminos al bucătăriei în fotografie color violet stil neobișnuit de bucătărie într-o imagine de nuanță violet decor ușor de bucătărie în fotografie violet design modern de bucătărie într-o imagine de nuanță violet stil frumos de bucătărie în fotografie color violet fațadă neobișnuită a bucătăriei într-o imagine de nuanță violet interior ușor de bucătărie în fotografie color violet stil frumos de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet design ușor de bucătărie în imagine de culoare violet decor modern de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet bucătărie în stil deschis în imagine de culoare mov frumoasă fațadă a bucătăriei în fotografie color violet decor neobișnuit de bucătărie într-o imagine de nuanță violet design de bucătărie luminos în fotografie violet interior de bucătărie modernă într-o imagine de nuanță violet decor frumos de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet design modern de bucătărie în fotografie color violet stil de bucătărie luminos într-o imagine de nuanță violet interior ușor de bucătărie într-o imagine de nuanță violet interior bucatarie moderna in fotografie color violet decor ușor de bucătărie într-o imagine de nuanță violet frumoasă fațadă de bucătărie într-o fotografie de nuanță violet stil neobișnuit de bucătărie în imagine de culoare violet

Previous Post
Hall design design i ett stort hus: modetrender, dekorationstips
Next Post
كيفية إنشاء قلعة داخلية