15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělá Dark Mode na SurfShark?

Shrnutí surfshark vpn

SurfShark VPN je oblíbená služba VPN, která svým uživatelům nabízí různé funkce a výhody. V tomto článku se budeme zabývat některými běžně kladenými otázkami týkajícími se VPN SurfShark a poskytneme podrobné odpovědi, které vám pomohou pochopit více o jeho funkcích a použití.

1. Má surfshark tmavý režim?
Ano, SurfShark má funkci tmavého režimu, která umožňuje uživatelům přejít na tmavší barevné schéma pro pohodlnější zážitek z prohlížení. Chcete -li povolit tmavý režim na Androidu, otevřete aplikaci SurfShark a přejděte na kartu Nastavení. Klikněte na kartu Aplikace a vyberte možnost Dark Mode Možnost.

2. Prodává data SurfShark?
Ne, SurfShark s nikým neprodává ani nezaměňuje vaše informace. Vaše data a soukromí jsou chráněny při použití VPN SurfShark.

3. V jaké zemi je surfshark založen?
SurfShark sídlí v Nizozemsku. Obchodní registrační adresa je Kabelweg 57, 1014BA Amsterdam, Nizozemsko.

4. Pracuje surfshark s Windows 11?
Ano, SurfShark je plně kompatibilní s Windows 11. Pokud narazíte na jakékoli problémy, můžete kontaktovat zákaznickou podporu pro pomoc.

5. Je surfshark vpn nelegální?
Ne, použití VPN jako SurfShark je ve většině zemí legální, včetně USA, Velké Británie, Kanady a Evropy. Neexistují žádná omezení pro použití VPN pro účely ochrany osobních údajů a zabezpečení.

6. Zpomaluje rychlost internetu?
Ne, použití surfshark vpn by nemělo zpomalit rychlost internetu. Ve skutečnosti může šifrování poskytnuté VPN zabránit tomu, aby ISP škrtily vaše připojení.

7. Může policejní sledování surfshark?
Pokud váš ISP ví, že používáte VPN jako SurfShark, může být nasměrován policií, aby poskytli informace. Zda však SurfShark zveřejňuje jakékoli informace, závisí na jejich jurisdikci a zásadách ochrany osobních údajů.

8. Může surfshark vidět moji historii prohlížení?
SurfShark VPN nesleduje vaše online aktivity nebo historii procházení. Vaše soukromí a anonymita jsou chráněny při používání VPN.

9. Používá surfshark nelegální?
Používání VPN SurfShark je ve většině zemí legální. Služba VPN je navržena tak, aby chránila vaše soukromí a zabezpečení online.

10. Která země má nejvyšší počet porušených účtů SurfShark?
USA mají nejvyšší počet porušených účtů SurfShark po celém světě, což představuje 16.1% všech porušených e -mailových adres. Rusko má také značný počet porušení ve 14.0%.

11. Je vestavěná VPN v systému Windows 11 Good?
Zatímco Windows 11 má vestavěnou funkci VPN, použití vyhrazené služby VPN, jako je SurfShark, může nabídnout další bezpečnostní funkce a lepší šifrování pro vaše online aktivity.

12. Proč Windows 11 neumožňuje připojení VPN?
Pokud čelíte problémům s připojením VPN na Windows 11, doporučujeme zkontrolovat nastavení proxy. Někdy může být proxy síť povolena, což způsobuje konflikty s VPN. Pokud jsou aktivní, deaktivujte nastavení proxy.

13. Mohu se dostat do právních potíží s používáním VPN?
Ve většině zemí, včetně USA, je používání VPN legální a nedostane vás do potíží. Existují však některé země, jako je Čína, kde je využití VPN omezeno a použití jednoho může vést k právním důsledkům.

Co dělá Dark Mode na SurfShark?
Co dělá Dark Mode na SurfShark?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má surfshark tmavý režim

Android. Otevřete aplikaci SurfShark na zařízení Android a přejděte na kartu Nastavení. Klikněte na kartu Aplikace. Vyberte kartu Dark Mode.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Prodává data SurfShark

S nikým neprodáváme ani nezaměňujeme své informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jaké zemi je surfshark založen

Nizozemí

SurfShark sídlí v Nizozemsku. Obchodní registrační adresa je Kabelweg 57, 1014BA Amsterdam, Nizozemsko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje surfshark s Windows 11

Funguje SurfShark na Windows 11 SurfShark na Windows 11 – aplikace je plně kompatibilní a podporována. Pokud to pro vás nefunguje, kontaktujte zákaznickou podporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surfshark vpn nelegální

Ano, je naprosto legální používat VPN téměř všude. Neexistují žádná omezení pro používání VPN v USA, Velké Británii, Kanadě a téměř celé Evropě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje rychlost internetu

VPN šifruje vaše data, takže poskytovatelé internetových služeb nedokážou zjistit, co děláte – a proto vás nezpomalí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policejní sledování surfshark

Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii. Zda se váš poskytovatel VPN vzdává těchto informací, závisí na faktorech, jako je jurisdikce a zásady ochrany osobních údajů VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může surfshark vidět moji historii

Stručně řečeno, SurfShark VPN nijak nesleduje své online místo, kde se nachází online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surfshark nelegální

Ano, je naprosto legální používat VPN téměř všude. Neexistují žádná omezení pro používání VPN v USA, Velké Británii, Kanadě a téměř celé Evropě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země má SurfShark nejvíce porušeno

U.S. drží nejvyšší počet porušených účtů na světě. To tvoří 16.1% všech porušených e -mailových adres na celém světě. Únik ruské e -mailové účty tvoří číslo – 14.0% z celkového globálního porušení. Rusko má nejvyšší počet porušených účtů na 100 obyvatel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Windows 11 vestavěný ve VPN dobré

I s vestavěnou Windows VPN postrádá vaše zařízení další bezpečnostní funkce. Získání vyhrazeného VPN Windows 11 je proto chytrá volba. Nejlepší VPN vám může pomoci zašifrovat vaše data z výplatek třetích stran a udržuje vás v bezpečí ve světě online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Windows 11 neumožňuje připojení VPN

Zkontrolujte nastavení proxy vašeho počítače

V systému Windows 11 jsou k dispozici nastavení VPN i proxy. Když je zapnuta nastavení proxy, VPN někdy čelí problému. Vše, co musíte udělat, je zkontrolovat, zda se místo VPN používá proxy síť. Pokud váš systém používá proxy, vypněte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se dostat do právních potíží s používáním VPN

Pokud jste v U.S., VPN jsou legální, takže ne, nemůžete se dostat do potíží s jejich používáním. Pokud však jste v zemi, která zakazuje VPN, jako je Čína, pak ano, můžete se dostat do potíží s jejich používáním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surfshark špatný VPN

Ano, SurfShark VPN je jedním z nejbezpečnějších dostupných poskytovatelů.

Nabízí řadu funkcí ochrany osobních údajů a bezpečnosti uživatelů-šifrování AES-256, přepínač zabití a servery pouze RAM. Více nezávislých auditů politiky No-Logs zjistilo, že SurfShark zajišťuje, že vaše online aktivity nejsou sledovány nebo uloženy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nordvpn rychlejší než surfshark

Takže pokud jde o rychlosti stahování, oba poskytovatelé jsou téměř identické. Nordvpn je však o něco efektivnější s rychlostí nahrávání. Celkově je NordVPN rychlejší VPN než SurfShark, protože jeho výkon Nordlynx je lepší, pokud jde o rychlosti stahování a nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás FBI sledovat prostřednictvím VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může FBI sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání, pokud používám VPN

Dobré virtuální soukromé sítě (VPN) zajišťují, že nedochází k žádné stopování vaší online aktivity a zvyšují vaše online zabezpečení a soukromí. VPNS šifruje všechna vaše data a poté tunelujte svůj provoz přes zabezpečené servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Netflix detekovat surfshark

Nejenže vás bude SurfShark’s Security Suite udržovat soukromé a bezpečné online, ale také vám pomůže porazit geo-blokátory Netflixu. Technologie zmatení používané SurfShark způsobuje, že provoz VPN vypadá stejně jako běžný provoz HTTPS, což je pro Netflix mnohem těžší identifikovat vás jako uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje Windows VPN internet

Přiznejme si to: Používání virtuální soukromé sítě zpomalí rychlost internetu – často o 50% nebo více. Je to povaha toho, jak VPN fungují, a opravdu to není způsob. Existuje však několik věcí, které můžete vyzkoušet, pokud chcete dosáhnout nejrychlejších možných rychlostí z vašeho VPN připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč VPN nefunguje po Windows 11

Zkontrolujte nastavení proxy vašeho počítače

V systému Windows 11 jsou k dispozici nastavení VPN i proxy. Když je zapnuta nastavení proxy, VPN někdy čelí problému. Vše, co musíte udělat, je zkontrolovat, zda se místo VPN používá proxy síť. Pokud váš systém používá proxy, vypněte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 11 vestavěný server VPN

Má Windows 11 vestavěný VPN Ano, Windows 11 má vestavěný klient VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje VPN nefunguje po upgradu na Windows 11

Přeinstalujte svou VPN

Dalším důvodem, proč vaše Windows 11 VPN nefunguje, může být způsobeno tím, že některé soubory VPN jsou poškozeny nebo omylem smazány. Chcete -li tento problém vyřešit, zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat poskytovatele VPN, který by měl obnovit všechny soubory nezbytné pro váš VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie obejít VPN

S VPN zapnuto jsou online aktivity a data uživatele šifrovány. Pokud však software VPN má bezpečnostní nedostatky a zranitelnosti, může je policie (nebo jakákoli jiná třetí strana) použít k „vloupání do“ VPN a zjistit, jaká data jsou odesílána a přijímána. Politika by tedy mohla sledovat VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být surfshark napadena

SurfShark VPN šifruje vaše data, což hackerůům znemožňuje přístup k vašim informacím o prohlížení. Stále je však nejlepší se na prvním místě vyhnout falešným waps.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el control del dispositivo más??
Next Post
Kolik stojí gepard v mech aréně?